[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
می خواستم بدونم چطوری باید بدونم چقدر حجم استفاده کردم ؟ تو سایت پارس انلاین باید برم ؟!
بعد وارد کردن یوزر پسورد تو قسمت مدیریت مصرف میتونی ریز مصرفت رو هم ببینی.
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
می خواستم بدونم چطوری باید بدونم چقدر حجم استفاده کردم ؟ تو سایت پارس انلاین باید برم ؟!
بعد وارد کردن یوزر پسورد تو قسمت مدیریت مصرف میتونی ریز مصرفت رو هم ببینی.
مرسینقل قول:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلا CRa رو بیخیال شید! سرعت دانلود حداکثر 10
برید تو کار 1mb به بالا ولی محدود! حداقل شبانش خوبه
پارس یکم اوضاعش الان خیت شده انگار داتک خوبه هنوز! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-. . . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- ازین مشکلات زنگ بزنین بتون حجم رو میدن! اکثرا مشکلی پیش نمیاد
4- مدرک میخواد! زیر میزی چرا؟ یک کارت دانشجویی! نشد هم یک مهر از یک شرکت ثبت شده فقط ! چون مدارک برا مخابراته مخ مخابراتو بزنید حله
5-مودم داشته باشید ببرید شرکت کانفیگ میکنن جدیدا تلفنی نداره انگار!!!
7-کلا هیچ مودمی مشکل نداره! گ.... میاد یاد بگیرن کانفیگ کنن
8-چون مفت نمیرزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از هفته دیگه شب ها اصلا خونه نیستم بخاطر همین اون ترافیک رایگان شبانه بدردم نمیخوره.
داتک هم منطقه مارو پشتیبانی نمیکنه.
کلا فقط همین پارس آنلاین و ART شاتل منطقه مارو پشتیبانی می کنن.
کلا CRA انقدر بده؟من همین که 512 ش بتونه تو روز صفحات رو راحت و سریع باز کنه و یه سرعت دانلود حدود 40 تا داشته باشه برام کافیه.
اگه 256 روزانه سرعتش از این بالاتره برم تو کارش؟
در رابطه با کارت دانشجویی، باید حتما کارت خودمون باشه؟ یا برای یکی از دوستام رو هم می تونم بدم؟ 512 رو به دانشجو میدن؟ ما دوران دانشجوییمون خیلی وقته تموم شده: دی
اینا که گزارش مصرقشون باز ترکیده :2:
حجم کم می کنه ولی مینیویسه چیزی برای نمایش موجود نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از طریق اپلود حجم زیاد کم میکنند دانلود خیلی زیاد نیست اپلودشون مشکل داره تماس گرفتم گفتند مشکل آپلود هنوز گزارش نشده!
نقل قول:
شما یک فایل 25 مگابایتی روی کامپیوتر رو آپلود کنی کم کم 30 مگابایت حجم اپلود میزنه
البته ناگفته نمونه پکت لاست هم در شبکه هست
این پینگش برای بازی خوبه؟
دیال آپش که سکسکه داره.
دقیقا همون 30 مگ رو که مثال زدید باید بزنه ISP باید Sentی رو که ویندوز یا نرم افزارها نشون میدن ثبت کنه نه کمتر نه بیشتر تو ISP قبلی هم که بودم دقیق ثبت میکرد، باور ندارید از یوزرهاشون در تایپیک ها بپرسید این مشکل، مختص پارس هستنقل قول:
پارس همین 30 مگ رو 35 تا 40 مگ میزنه
سلام
سرویس 128 4 گیگ پارس دانلود شبانه رایگان داره؟اگه آره از چه ساعتی؟
CRA فقط تو داتک خوبه اون هم نصف سرعت بسته میشه یعنی 512 اندازه 256 سرعت میده/نقل قول:
سمت شاتل نرو اگر دانلود شبانه داری چون محدود می کنند سرعت شبانت رو.
128 4 گیگ پارس روزانه تا 140 بهت سرعت میده پارس سختگیر نیست مدرک نمی خواد اگر هم خواست 1و نتونستی جور کنی ماه بعد از خود پنل کاربریت می تونی هر سرویسی با هر سرعتی خواستی سفارش بدی.
کی همچین حرفی رو زده ؟نقل قول:
8 - چرا سرویس های نامحدود پارس آنلاین قیمتشون نسبت به سرویس های نامحدود سایر شرکت ها خیلی ارزونتره؟مثلا سرویس مشابه CRA 512 برای داتک 6 برابر پارس آنلاینه؟
کد:http://datak.ir/adsl/price
درسته من ضریب اشتراک 1_4 داتک رو با 1_10 پار آنلاین مقایسه کردم
نظرتون راجع به 256 با 8 یا 20 گیگ پارس آنلاین چیه؟
فقط می خوام روزها صفحه ها سریع باز بشه و یه دانلودی هم داشته باشم گاهی ممکنه شب هم دانلود کنم
کلا چی پیشنهاد می کنید ؟پارس آنلاین یا شاتل یا مخابرات چون فقط همینا سرویس میدن منطقه مارو.