انشاءالله وضعیت آسیاتک از اینی که هست بدتر شه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون من درخواست جمعآوری دادم و دیگه آسیاتکی نیستم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
انشاءالله وضعیت آسیاتک از اینی که هست بدتر شه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون من درخواست جمعآوری دادم و دیگه آسیاتکی نیستم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرجا که بری آسمون همین رنگه داداش، سیاه سیاهنقل قول:
دعات بدرقه ی راهت باشه
(به هر حال از اونجا هم یه گزارش بده:n11:)
برای اولین بار تایم اوت نداشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی پینگ همچنان بالاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوووووووه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوساعت پیش چی بود چی شد الان:
سلام خسته نباشید
بنده و سایر مشترکین ماکس نت از یک هفته مانده به انتخابات ریاست جمهوری دچار یک مشکلی هستیم
سرعت دانلود از سرورهای داخلی نرمال هست،ولی سرعت دانلود از سرورهای خارجی بسیار پایین و غیر قابل تحمل هست
این مشکل تقریبا از 40 روز گذشته وجود داره و هنوز حل نشده،چند روز یک بار هم تماس میگیریم میگن فردا پس فردا درست میشه،حالا این فردا کی خواهد رسید خدا داند
خواهشمندیم این قضیه رو به صورت جدی و سریع پیگیری فرمایید،ممنون
این رو هم یاد آور بشم که قبلا بنده 4 گیگ دانلود شبانه داشتم با دیسکاوری ولی الان در بهترین حالت 400~500 مگ دانلود دارم،و این مصداق بارز کم فروشی هست که به جای اینترنت بین المللی به ما اینترنت داخلی میفروشید و سرعت اینترنت بین المللی رو محدود کردید
جواب ماکس نت:
با سلام و احترام ، متاسفانه به علت اختلالات اخیر پیش آمده در ارتباطات اینترنت و کندی سرعت ، مطابق اعلام رسمی شرکت ارتباطات زیرساخت، اختلال و کندی سرعت، مربوط به گیت وی های بین المللی می باشد و ضمنا این مشکل به صورت کشوری بوده و مختص شمال غرب کشور نمی باشد. با عرض پوزش از صبر و شکیبایی شما کمال تشکر را داریم
* ماکس نت نمایندگی آسیاتک در شمال غرب کشور هست
سلام به همگی
ایم که میگن اختلات وجود داره همش الکیه چون اگر اختلال بود برای اینای که نت محدود دارن سرعت اونا هم پائین بود نه فقط برای اینای که نت نامحدود دارن سرعتشون رو اوردن پائین دوست خودم نت محدود داره داره با سرعت 300 200 دانلود میکنه ما نت نامحدود 1 مگ داریم سرعت شده 50 60 کیلو بایت پیج باز کردن هم مثل دیال اپ شده سرعتش . :n21:
نقل قول:
دوست عزیز واسه محدودها هم دانلود شبانه ترکیده و مشکل پینگ وجود داره(برای من که الان چن روزه اینطوریه-مخابرات )
این کاری که اینا میکنن مصداق کامل کم فروشی در اسلامه
حداقل به خودتون نگید مسلمان! اسم مسلم و مسلمان رو خراب نکینید بی دین های مال مردم خور...
البته ایننجا ایرانه! مثل این عضو فروم که انگار بقیه دشمنشن و دعاش اینه که خط شما خراب باشه اما خط من سالم.... تا وقتی که مردم اینطوری فکر کنن هرچی سر ما بیارن حقمونه
منم محدودم، شبانه کاملا نابوده و از اون بدتر اینکه تو روز هم حدود ۸ ساعت سرعت داغونه.نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
من طبق یه روش هایی تونستم user & pass هشت نفر از کاربرای اسیاتک رو بدست بیارم!!:n02:
دونفر از قربانی ها مشهدی ان....:n09:
به نظرم چون بعضی از دوستان گله دارن که حجمشون دزدی میشه یا سرعتشون کمه و... بخاطر این باشه...
سعی میکنم طی یک اموزش نحوه انجام کار و جلوگیری این کار رو در انجمن قرار بدم....