البته این مساله برای هارد های 60 و 120 و 250 گیگ هم صادقه و هرکدومشون مقداری از فضا رو ندارننقل قول:
هارد های pc هم همین هستند
مثلا هارد 120 گیگ 360 حدودا98 گیگ فضا داره
البته این مساله برای هارد های 60 و 120 و 250 گیگ هم صادقه و هرکدومشون مقداری از فضا رو ندارننقل قول:
هارد های pc هم همین هستند
مثلا هارد 120 گیگ 360 حدودا98 گیگ فضا داره
فهمیدم اما یه سوال دیگه پس 360 ارکید که خودش مموری داره وقتی هارد نداره فایلهای سیتمی رو روی مموری
نگه میداره و مشکلی پیش نمیاد اما این اینجوریه
:13:
کسی اینجا pes 2010 لایو بازی میکنه چندتا سوال داشتم
نقل قول:
برای مدل آرکید با برد جسپر بله ... چون حافظه داخلی داره سیستم داشبورد روی اون قرار میگیره.
مشکلی هم پیش نمیاد ....:10:
منم ارکید دارم ! بعد الان من میگم مگه چندتا بازی رو همزمان بازی میکنیمنقل قول:
پس فکر می کنم نهایت 60 کافی باشه فکر کنم 3-4 تا بازی رو بشه روش ریخت ؟
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
منم ارکید دارم ! بعد الان من میگم مگه چندتا بازی رو همزمان بازی میکنیمنقل قول:
پس فکر می کنم نهایت 60 کافی باشه فکر کنم 3-4 تا بازی رو بشه روش ریخت ؟
ظرفيت :(Capacity) ممکن است ظرفیت هارد که در مشخصات هارد آمده است شما را به اشتباه بیندازد. معمولا کارخانه های تولید کننده هارددرايو، یک مگابايت رابصورت تقریب، یک ميليون بايت تعريف می كنند در حالی كه مقدار واقعی یک مگا بایت برابر ۱۰۴۸۵۷۶ بايت است . فرض كنيد كه يك درايو ۷۵ گيگابايتی خريده اید، حالا اگر يک مگابايت را ۱۰۴۸۵۷۶ در نظر بگیرید ، هارد درايو ۷۵ گيگابايتی شما در حدود۷۲ گيگابايت می شود با اين همه چون هيچ وقت از تمام فضای هاردديسكتان استفاده نمی كنيد ، چندان متوجه اين موضوع نمی شویدنقل قول:
Maxtor وقتي يه HDD ه 80 [گيگا] بايت ي مي زني، يعني در واقع ==> 1000000000*80 تعداد بايت فضا داره كه مي شه 80000000000
حالا computer شما وقتي مي خواد اين تعداد بايت رو با [گيگ] بيان كنه، اين عدد رو بر 1073741824 تقسيم مي كنه كه حاصل مي شه ==> 74.50
:5:
نقل قول:
دوست عزیز من قیمت جدید هارد رو ندارم ... اگه هارد 60 با 120گیگ تفاوت قیمت آنچنانی نداره پیشنهاد میکنم هارد120گیگ بخرید. اگه هم مقدور نیست همون 60گیگ هم کار شما رو راه میندازه و میشه5 الی7تا بازی روش نصب کرد... البته به حجم بازی ها مربوطه.:10:
من تو یک سایتی خوندم بازیهای الانps3 که براش میاد60% قدرت ps3 هست اگه اینطوری باشه که خیلی زود xbox360 تعطیله دیگه:41:
شما هر چي ميخوني باور نكن ....نقل قول:
من موندم اون سایتهای خارجی چطور درصد میگیرن؟؟ یعنی چی 60 درصد ... مهم موتور گرافیک و تکنیک های سایه زنی و افکت گذاریه بازیه...نقل قول:
لطفا از این بحث ها توی این تاپیک نکنید:11:
دوباره سلام ...
بچه ها شما میدونید دستگاهی که کپی خور شده رو چه جور باید برگردوند؟
و اگر این کار رو بکنیم ... دستگاه میشه عین روز اول...یعنی ...اگه این کارو بکنیم... باز احتمال داره Ban شیم؟
ممنون