یعنی میشه هر دو تا رو همزمان داشت و به انتخاب خودمون از توی مودم عوضش کنیم ؟نقل قول:
سرویس گیم رو هم میشه روی M داشت ؟
Printable View
یعنی میشه هر دو تا رو همزمان داشت و به انتخاب خودمون از توی مودم عوضش کنیم ؟نقل قول:
سرویس گیم رو هم میشه روی M داشت ؟
شما میتونی سرویستو به یه سرویس بالاتر تغییر بدی حتا اگر تعداد روزها و حجمت مونده باشه بله همون لحظه هم انجام میشه ولی اون سرویسی که همیشه ماهانه میگیری و شارژ میکنی نمیشه باید صبر کنی مدت روزها تمون شهنقل قول:
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
نقل قول:
برای من هر دو فعاله الان
سلام اره میتونی هم سرویس گیم رو هم m داشته باشینقل قول:
ولی اگ گیم رو روشن کنی دیگ این انتخابو خودت نداری خ خاموشش کنی باید باز با پشتیبانی صحبت کنی خاموش شه
میرایی خط صبح 25.7نقل قول:
و snr 21.1
صبح اوج خلوتی با پروفایل گیم
رو annex a مکس
20500 کیلوبیت
رو annex m مکس
17850
شب ساعت 11 با پروفایل گیم اوج پیک و نویز و ...
میرایی خط 26.5
snr 19
16100 رو annex m
رو annex a 18500
بعضی شب ها بدلیل وجود نویز شدید از سیم ها تو پست و مسیر ....
کشش پاین تر میاد میرایی میره بالا 26.9 هم رسیده و 14 مگ رو annex m نشون میداده بعضی شب ها یهو شدید از برق استفاده شده اینطوری نویز انداخته با اهم متر تست گرفتم
مودم هم ایسوس ac68u چیپ مدیاتک
پس با این حساب باید بی خیالش بشم چون من مکس ریتم روزا 13.5 هست و عصر به بعد تا 10 مگ میاد پایین الانم خطم روی 9 ست شده اگر بندازم روی m تو شب به مشکل میخورم نه ؟نقل قول:
بهترین راه تست کردنش هست هزینه ای هم ندارهنقل قول:
برای من رو M مقدار attentionable rate حدود 2 مگ میاد پایین و snr 2 واحد افت میکنه ولی چون سرعت من رو 8 هست تفاوتی برام ایجاد نمیکنه
احتمالش هست ولی ن زیادنقل قول:
پروفایل گیم هم خاموش هست با این مکس ریت؟
در هر صورت میتونی روشنش کنی بعد از تو مودم دستکاری کنی باز برگردی به annex a