یه عده رو راهی پرتک کردن یه عده هم سر جا خودشون همون سیترا میمونن
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Printable View
یه عده رو راهی پرتک کردن یه عده هم سر جا خودشون همون سیترا میمونن
این ماه که تمدید کردی شاید حذف بشه الان همه اونایی که از سیترا تمدید میکنن 100%شبانه دارن و سرویسشون تو ibs استاندارد هست و سرعت شبانشون یک پله پایینتره مثلا 10مگ شبا میشه 5مگ اونایی که از پرتک تمدید میکنن یا withfree میشن یا nofree اونایی که withfree میشن شبانه دارن سرعت شبانشون هم همون سرعت اسمی میشه یعنی 2مگ همون 2مگ 5مگ همون 5مگ اونایی که nofree میشن کلا شبانه ندارننقل قول:
فرشاد دیدی چی شد ؟ اخرش گفتن جواز کسب. نمیدومم چرا هر چی میزنگم خانوم جواب میده !
فقط بهش بگو سرویس قبلی رو واسم فعال کن که بتونم تمدید کنم شاید سیترا گذاشتت 10مگ بگیرینقل قول:
الان زنگ زدم اولش گفت مربوط به واحد فروش میشه ! بعدش گفت برا تمدید که سرویستون میسوزه گفتم اشکال نداره. خلاصه گفت قول نمیدم ولی سعی میکنم درستش کنم براتون ! خواهش کردم خلاصه گفت باشه و تمام. حالا دیگه کارمو انجام بدن چند دیقه دیگه نگاه میکنم ببینم فعال شده یا نه.نقل قول:
صدای مرده خیلی خسته بود. خیلی خسته [emoji3][emoji3] کارمو انجام بده دمش گرمه .
باورت میشه پشتیبانی هم دیگه از کارای مخابرات خسته شدهنقل قول:
فرشاد تو پرتک جلو اسمت نوشتس مشترک حقیقی؟؟
نه هیچی ننوشته فقط اسم و فامیلنقل قول:
الان تو پرتک 10مگ برات اضاف شده؟
رفتم پست بانک که نمایندگیه میگه اصلا 10 مگ بهتون نمیدن :)))) ببین گیر چه ....خولایی افتادیم ما. 2020 هم زنگ زدم گفت قسمت فروش که دیگه نیستن تا شنبه.
ما هم بیخیال شدیم تا شنبه صبح.
:| :| :|
این اکسین لعنتی هم نامحدودها رو کلا جمع کرده. به اجبار 10 مگ با ترافیک 8 گیگ برداشتم به قیمت خون باباشون؛ 39 تومن واسه یه ماه. :|
تازه میگفت معلوم نیست شبانه داشته باشه سرویستون :| در این حد بی درو پیکره که یارو خودشم نمیدونست سرویسی که میده شبانه داره یا نه ! :|
فردا این موقع باید با سرویس نامحدودم خداحاظی کنم؛
آه گلبم...!