[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفرهفدهم torgheh عزيز
سلام دماغو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مماخو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال کلیشه ای : منو میشناسی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهله ، توهمون پسرقدبلنديه كه توعروسي ديدمت ، بابات چپ چپ نيگام ميكرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست داری ازت چی بپرسم که کمتر بسوزی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماهرچي بپرسي ماميسوزيم پس راحت باش:43:
سوال زیاد ندارم خوشحال باش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون توگفتي الان ديگه خوشحالم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو چرا اسمت ستاره است آیدیت "راه کویر" ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون دلمه موخه :3:
اصلا این راه کویر یعنی چی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توكه تاحالانفهيمدي من بازم توضيح بدم نميفهمي پس بيخيال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما نسبتی با اهالی کویر داری آره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهله بهله:22:
اگه داری بگو نسبتت چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از فاميلاي دور كويرلوتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه احساسی داری از اینکه از آشناهای دور ما هستی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه اوه توكه خوشحالتري داري بندري ميرقصي ، اي نامرداينو توعروسي رونكرده بوديا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا فکرشو میکردی این فیلم هندی به حقیقت بپیونده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خدايي فكرشونميكردم به هيچ وجه :24:
وقتی که این فیلم هندی به حقیقت پیوس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ت از خوشحالی چند روز خوابت نبرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كلا" ديگه ترسيدم از اون شب به بعد ديگه شباچراغاروروشن ميذارم ميخوابم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی اون لحظه که منو دیدی و بابات میخواست کله ی جفتمون رو بکنه رفتار بابات رو پیش بینی میکردی ؟ یا میترسیدی اتفاق بدی بیفته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه باباي من كي غيرتي شده بود فقط تعجب كرده بود نيگانيگاميكرد ، ديدي بعدشم گفتم اين يارو مديريه سايته (البته خالي بستم ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو چرا توی هر فرومی میری یه خورده شوخی میکنی همه بهت گیر میدن که اسپم نده و این حرفا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توهم متوجه شدي ؟ نميدونم چرا ؟ فكركنم سابقه دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا اگه قصدت تخریب فرومها نیست پس قصدت چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قصدونيتم خيره ، من اصلا" صبحابانيت قربه ا... الي شروع به اسپم ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه یه وقت خدایی نکرده زبونم لال چشمم کور توی این فروم همکار یا مدیر بشی باز هم به فعالیتهای تخریبی ادامه میدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هيچ وقت دست از اسپم نميكشم ممكنه زمان اين اسپم تااون اسپم يه خورده طولاني تربشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا بابک اینقدر بهت گیر میده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستم داره فكركنم ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند بار بن شدی ؟ یه بارش رو که خودم یادمه بقیه اش رو بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كلا" يه بارهموني كه توميدوني بن شدم بقيشو اخطار گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی بن شدی چه جوری شد که دلیلشو توی تاپیک مربوطه ننوشتن و یهو برگشتی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يهويي بابك حس كرد بدون من داره مييميره حوصلش سررفت منو برگردوند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد آواتارات :
نمیگی این بدبختایی که میان آواتار تو میشن اگه بفهمن این اتفاق افتاده چه بلایی سر خودشون میارن ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونامنو مثل تودوست دارن ، كلي سركيف ميشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم آواتارت رو بیشتر از همه دوست داشتی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوني كه پلك ميزد يادته ؟:35:
اصلا دلیلت چیه اینقدر زود به زود آواتار عوض میکنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كلا" تنوع طلبم زود به زود خسته ميشم از چيزهاي تكراري :25:
خب حالا یه خورده شخصی :
آدم خوبه شکمو باشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واي خيلي خوبه ، فقط همش همه ميگن ستاره چقدر ميخوري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه غذایی بیشتر دوست داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماكاروني ، قرمه سبزي ، البته ميتي سس زده هم دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر چه کتابایی می خونی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه مهدي توكي ديدي من كتاب بخونم ؟ همون كتاباي درسيم بخونم هنركردم ، گاهي وقتاهم داستان كوتاه ميخونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غیر از والیبال ورزش دیگه چی دوست داری که واقعا موقعیتشو نداری و نمی تونی بری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تيراندازي دلم ميخواست
بعضی از این اصطلاحاتی که استفاده میکنی زیادی پسرونه هستن،فکر نمیکنی زشته یه دختر از این اصطلاحات استفاده کنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قول محمود زشت پيرزنه كه پشت موتور تك چرخ بزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باپسرجماعت بايد عين خودشون بود وگرنه جوگيرميشن
دیگه شخصی چیزی یادم نمیاد.
ميخواي من كمكت كنم ؟
حالا از این سوالای همگانی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از چه اسمایلی بیشتر از همه خوشت میاد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا رو هم توصیف کن برای هر کدوم هم یه اسمایلی بذار :
سینا= مديرسايت پسرخوبيه پرتلاش وكينه اي :3:
علی= نميشناسمش اين ديگه كيه ؟:34:
بابک= مديرارشد سايت ، پسرخوبيه ، هروقت مشكل دارم ياسوال دارم ميرم سراغش :rambo:
شاهین کینگ= پسرخوبيه هادوستش ميدارم :santa:
مافیا=نميدونم والا :headphone
دیانلا= مديرعملي تاهمين حد :king:
بی بی (علیه الرحمه )= خدارفتگان شماروهم بيامرزه ، نه دوستيش مشخصه نه دشمنيش:rolleye:
مستر دیتا= محموتي عقش منه ، واسه اذيت كردن خيلي خوبه :goatee:
بهروز ( bahdar)=قاتل حرفه اي كه مقتولاشو از توي نت پيداميكنه بعدفكشونو پياده ميكنه :24:
بقیه رو هم خودت چند نفر رو انتخاب کن بگو
torghe= بهترين دوستم توي نت وخارج نت ، قابل ستايش وقابل احترام :36:
sise= مديونشم خيلي كمكم كرد :happy:
راه كوير = مهربونه :king:
خب بسه دیگه پر رو شدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابايي من كه پرونشدم خوب :12:
با این که از اولش هم با من کاری نداشتی ولی خب مجبورم بگم
کاری نداری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب توكه ميدوني هميشه اخرش اين ضدحالو ميخوري چرا بازم ميگي كاري نداري
ازاولشم باهات كاري نداشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اجازه خدانگهدار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اجازه مام دست شماست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]