آسیاتک 10 مگ رو برای شبانه میزاره روی 2 مگ که آدم 2 مگ بخواد خوب مخابرات هست دیگه چرا بره آسیاتک تازه مخابرات ترافیک روزش هم ارزونترهنقل قول:
Printable View
آسیاتک 10 مگ رو برای شبانه میزاره روی 2 مگ که آدم 2 مگ بخواد خوب مخابرات هست دیگه چرا بره آسیاتک تازه مخابرات ترافیک روزش هم ارزونترهنقل قول:
داداش من الان خط دومم آسیاتک دارم سرویس 10 مگ با حجم 20 گیگ در ماه.یعنی دقیقا همین سرویسی که شما میخواهی برداری.باید بگم سرعت روزانش عالی است و 1.2 تا 1.3 مگابایت سرعت داره.بعضی وقتها سرعت دانلود از سرورهای خارجی ولی کم میشه.که البنه الان 10 روزی هست که این اتفاق نیفتاده.سرعت شبانشم دقیق واست میبندن روی 2 مگابیت و سرعت دانلودت دقیق میشه 256 کیلوبایت و کاملا هم ثابت هست و هیچوقت کم و زیاد نمیشه و سرعت دانلود از سرور خارجی و داخلی هم در ساعات شبانه هیچ فرقی نمیکنه.این اطلاعات من درباره این سرویس بود.(فقط توی ماه رمضون سرعت شبانه به 156 کیلوبایت رسیده بود)ولی به غیر از اون همیشه تا الان ثابت بوده.نقل قول:
آخه بحث ترسوندن نیست اصلا.کلا اشتباه نوشته مثلا شما فرض کن من کل حجم دانلودم در 3 ماه گذشته 25 گیگ بوده (طبق ریز مصرف موجود در در پنل کاربری ام در خود سایت صبانت)حالا تو این نامه برام نوشته در 3 ماه گذشته 250 گیگ دانلود کردید:n04:.مساله این است.دروغ در روز روشن.حالا نمیدونم بقیه دوستان هم این مشکل رو داشتن یا نه؟نقل قول:
مگه مخابرات 10 مگ با دارا بودن دانلود شبانه داره؟اگر داره یکماهه قرارداد میبنده یا یکساله؟بعدشم به همه میده یا فقط توی کمپین تجاری و واسه عده ای هاص با آوردن یکسرس مدارک میده؟اگر اطلاعات دقیقی دارید لطفا بفرمایید.نقل قول:
جالبه انگار تومن به ریال هست که یه صفر گذاشته جلوش:n02:نقل قول:
به جای تقسیم به 1024 فکر کنم تقسیم به 124 کرده که این رقم به دست اومده:n09:
مگه مخابرات 10 مگ با دانلود شبانه داره؟اگر داره یکماهه قرارداد میبنده یا فقط یکساله؟بعدشم برای عموم هست یا فقط برای عده خاصی با داشتن یکسری مدارک خاص؟لطفا اگر اطلاعات دقیقتری دارید بفرمایید.نقل قول:
یکی از رفیقام سرویس 512 آسیاتک خریدهنقل قول:
سرعت روزانش رو براش بستن رو 6 مگ
شبانش هم 3 مگه (منظورم ساعت 8 تا 10)
بعد بعضیا 10 مگ میخرن سرعت شبانشون 2 مگه :n02:
من به فکر خودکشی افتادم بقیه نطری ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟.بدون شوخی مخابرات که سرویس های بالای دومگش شبانه رایگان نداره و دو مگم که شبا از سرور خارجی سرعت خیلی کمه.اسیاتک سرویس ده مگو مینده شبا رو 2 صبانت که روش فوق العاده به صرفه راه انداخته:n08:فن اوا و های وبم که نگم بهتره کلا داغونن.شاتل هم که خراب محدود میکنه پارس هم که از اینرنت نوار غزه نوساناتش بیشتره.حالا کسی راه خوبی برای خودکشی سراغ نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این رفیقت اگر از آسیاتک خریده که بره حالشو ببره و نوش جونش چون ظاهرا از تو غربال آسیاتک در رفته.:n02:همینطور بی سر و صدا کار کنه تا آسیاتک نفهمیده و حالشو ببره.ما داریم با مالیاتش ماهی 72 تومان میدیم تازه لطف کردن و شبانه رو روی 2 مگ بستن.نقل قول:
نه منظوزم 2 مگ مخابرات بود که شبونش همون 250 هست البته این مال شما مشهدیاست والا تو قم ما شبانه نداره مخابراتنقل قول:
راستی از آسیاتک قم خبر نداری چطوره ؟میرزه کوچ کنیم اونجا:n02:نقل قول:
یکی از رفیقام سرویس 512 آسیاتک خریده
سرعت روزانش رو براش بستن رو 6 مگ
شبانش هم 3 مگه (منظورم ساعت 8 تا 10)
بعد بعضیا 10 مگ میخرن سرعت شبانشون 2 مگه