2 شبی هستش که که با رایگان دیسکانکتی دارم ولی خوشبختانه از 2-3 بار بیشتر نمیشه و مقدار دانلودیم سر جاش هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
2 شبی هستش که که با رایگان دیسکانکتی دارم ولی خوشبختانه از 2-3 بار بیشتر نمیشه و مقدار دانلودیم سر جاش هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همچين مشكلي داشتم. SNR ام بين 5-7 بود.نقل قول:
سرخط تست كردم ، نيروهاي پارس رفتن مخابرات و بررسي كردن و ... . اما حل نشد.
آخرش فسخ كردم.
الان كه سرويس جديدم وصل شده ، حدود 5-10 تا اومده روي SNR ام. :31:
ممنوننقل قول:
ولی 100 رحمت به سیب زمینی،نه؟:31:
گفتم که.ترفند نه.همون تا 6 بسه برام.آخه چنتا کاربر هس،حالش نیس هی تنظیمات عوض کنم واسه 1 ساعت
ولی فرق داره ها،صبانت هیچ مشکلی با اسکایپ نداره.آخه اسکایپ چیه که بخوان هیتلرش کنن؟
5000؟والله فک کنم همون هزینه اولیه که 15000 هس رو منظور می کننا.حالا مهم نیس.خوب سرویس بده،فدا سرشون:11:
بچه ها این داستان مرکز مخابراتی آیت چیه؟
از طرفی از دیروز صبح به مدت 24-96 ساعت(این دوتا زمان 3 روز فرقشونه!) واسه تعمیرات,اینترنت قطعه...
ار طرفی امروز اس ام اس زده که فروش ویژه اینترنت پرسرعت در مرکز مخابراتی آیت!!!
گمون کنم نت ـه مارو قطع کردن به یه سری دیگه میخوان بفروشن :دی,ما که راضی ایم دیگه استفاده مونو کردیم بسه حالا بقیه بچه محل ها فیض ببرن! :دی
پارس افلاین از یه طرف /خدا از یه طرف دیگه
شبا از بس رعد وبرق می زنه محافظ هی قطع و وصل میشه دانلود شبانم به فنا می ره ! خاک بر سرا با یه باد کل نیروگاهاشون از کار می فته فدای روز با موشک کروز چه می خوان بکنن.
دزدی حجم که کلاً صورت می گیره مثلا نیم ساعت در حد 5 مگ استفاده می کنی میری می بینی همون نیم ساعت رو زده 8 مگ :2::31:نقل قول:
اونی که حجم کم میشه بعد زنگ می زنی پشتیبانی هم به این صورته که از دانلود شبانه یهو میفته روی حساب روزانه و باید زنگ بزنی بگی درست کنند .
باگ انلاینه دیگه :31:
اینم برا دیشب ما ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان وضعیت نامحدود ها چطوره؟؟
بگیریم یا نه؟؟
سلام
ببخشید من فروم ثبت نام رو تو سایت پر کردم و از پارس آنلاین زنگ زدن گفتن باید اجباری مودم از خودمون بگیری !!
والا مودم من ADSL+2 هم ساپورت می کنه
همه دوستانی که پارس آنلاین دارن از خود شرکت پارس آنلاین مودم تهیه کردن؟
نخیر من گفتم خودم مودم دارم چون قبلا ADSL داشتم و نیاز به مودم ندارمنقل قول:
اون زمان 5 هزار تومان هزینه نصب تلفنی هم دادیم مثلا و کسی نیومد دیگه سرویس رو برای ما نصب کنه ولی الان فکر کنم 15 هزار تومان رو میگیرن به هر صورت
شما بگو مودم داری از قبل