ممنون از پاسخگوييتوننقل قول:
فقط بدون امپلي تاچندماه به ضبط فشارنمياره؟.
كيفيت برام مهمتراز بيس هستش . نميخوام فقط بيس خركي داشته باشه. اينفينيتي 6933 چطوره يا GTO 938 ؟ آخه اینفینیتی 6939بالاي 300تومن زده!
باتشكر
باتشكر
ممنون از پاسخگوييتوننقل قول:
فقط بدون امپلي تاچندماه به ضبط فشارنمياره؟.
كيفيت برام مهمتراز بيس هستش . نميخوام فقط بيس خركي داشته باشه. اينفينيتي 6933 چطوره يا GTO 938 ؟ آخه اینفینیتی 6939بالاي 300تومن زده!
باتشكر
باتشكر
[QUOTE=hamidR15;7964827]سلام
سمند نگیر که هیچی نمیشه روش بست. همون پرشیا رو بگیر.:n02:
یه جفت کامپوننت MX165+آم÷ Ml 75.4+ساب MX 12 تو باکس سیلد 40 لیتری.حدودا 1400 با نصب و اکسسوری من برآورد کردم کلا براتون در میاد.نیاز به کامپ عقب هم نداری یه صدائی بهتون تحویل میدم :n12:
سلام ممنون آقا حمید
بله چشم همون پرشیا رو میگیرم ممکنه قیمت قطعاتی که گفتین رو هم به تفکیک بهم بگین؟ و بعد اینکه کامپ و باید جلو ببندم یا عقب؟ و اینکه اگر اینا رو بخوام شما میتونید برایه تهیه اش کمکم کنید چون میترسم تقلبیش و بهم بندازن
سلام
ديشب بعد از 2هفته co 609 رو يه تكون بش دادم از نتيجم راضيم
صداش ارزش پولشو داشت تا ٩٥ درصد ولوم صداش خوب بود بعدم يكم خراب ميشد
صدارو كه زياد كردم ٢نفر ديگه كه تو ماشين بودن ترسيدن يهو:n23:
در كل كواك خوبيه من jbl اصليشو صداشو شنيدم بيسه خراب كني داره ولي كيفيت صداييش كمتراز اينه
چند تا سوال :
۱.پخش ۱۴۰ آلپاین خوبه یا ۷۰۱۶ کنوود؟ چون شنیدم آلپاین نسبت به هزینش کیفیت صداش خیلی بهتره؟
۲.بین ۶۰۹ و کامپ mx 165 گیر کردم! میشه از لحاظ کیفیت و قدرت و بیس مقایسه کنین؟
۳.ساب باکس هم شد mx12 و آمپلی هم ۷۵.۴!
نظر کللیتون در مورد این سیستم چیه؟ هزینه کللیش چقدری میشه؟
باتشکر
سلام
میخوام یک کمپاننت و آمپلی 4 کانال برای ماشینم (تندر) بگیرم
در حال حاضر یونیت 9350SD پایونیر و باند عقب معروف به JBL سنگی
یک مدل خوب و با کیفیت خوب و با حدود قیمت مجموع 700-800 اعلام کنید ممنون میشم. البته اگه کیفیت خیلی بهتر با کمی قیمت بالاتر هم هست بگید باز هم ممنون میشم
فقط میخواستم این نکته رو در نظر بگیرید که نمیخوام برای کامپاننت درهای جلو رو زیاد برش بدم و بتونم بعدا باندهای خود ماشین رو دوباره روش نصب کنم
ببخشید یک کم طولانی شد
سلامنقل قول:
من خودم mx 165 و mx12 رو دارم کامپ کیفیت خوبی داره و ساب هم کیفیتی هست و سر درد اصلا نمیاره co 609 کواکسیال هست و با 165 نباید مقایسه بشه و اینکه 165 اصلا کارش بیس نیست فکر می کنم اگر از ترکیب 165 و mx12 استفاده کنی بهتر هست و موضوع دیگه اینکه قیمت 7016 نزدیک 400 و 165 نزدیک 360 و mx 12 نزدیک 250 تومن هست .
سلامنقل قول:
من فقط درمورد سوال 1 نظر میدم :
من خودم چند ساله 7016 دارم.از نظر کیفیت صدایی و همچنین کیفیت ساخت و زیبایی تو رنج خودش عالیه.
تنظیمات صدایی بسیار زیادی داره جوری که تقریبا هر سلییقه ای رو ارضا میکنه و همچنین تنظیمات خود پنل و اختصاصی کردن جزئیات پنل...
این مدل آلپاین از ظاهرش که اصلا نمیشه تعریف کرد مخصوصا با اون پنلش !
از لحاظ تنظیمات صوتی و صدا نسبت به 7016 گزینه های خیلی کمتری داره
تو یه فولدر حداکثر 100 ترک رو ساپورت میکنه !
خروجی کمتر نسبت به 7016
باند اکولایزر 3تایی اما 7016 ، 5تاییه
شیب غیر قابل تغییر اما 7016 کاملا قابل تغییر
زیبایی در حد صفر اما 7016 طراحی بسیار زیبا
تنظیمات آلپاین (در زمینه پنل و جزئیات پنل) در حد صفر اما 7016 تمام جزئیات قابل تغییر و شخصی سازی
درکل 7016 نسبت به قیمتش واقعا عالیه و آلپاین هم صدای خیلی جالبی به نسبت قیمتش داره...!
خیلی ها از صدای این مدل آلپاین راضی هستن
جزئیات کاملترو اینجا هم میتونی بخونی :
محتوای مخفی: لینک :
سلامنقل قول:
ببخشيد نديدم.
اونم سريه رفرنس هست.
نميدونم تو شهرستان شما (كجا تشريف داريد؟) هست يا نه؟ولي كلا محصولات هارمن اورجينالش خيلي كميابه.مراقب فيكهاش باش چون فراوونه.
خواهش ميكنم.پيشنهاد من اينه.صدا و كيفيت رو هم تضمين ميكنم.پخش داريد ديگه؟نقل قول:
1-كامپوننت MX 165 قيمت 357 تومن
2-ساب MX 12 قيمت 253 تومن
3-باكس سيلد 65 تومن و پورتد 85 تومن
3-آمپ ML 75.4 قيمت 513 تومن
4-پك برق 45 تومن
5-كابل RCA اضافه براي كامپوننت 91 تومن
جمع كل:1.324.000 تومن.
اين ساب توصيه شده براي نصب باكس ولي رو تاقچه هم ميشه نصب كرد ولي من توصيه نميكنم.اگر تاكيد داريد كه فري اير ببنديد بايد گليدن Rs12Free Air براتون بگيرم كه قيمتش 325 تومن هست و بايد براش يه آمپ مونو مثل 9105 كن وود يا 8105 كن وود تهيه كنيد.
تو اين رنج قيمت خوبه.فقط توجه داشته باشيد، ساب ووفرهاي پايونير BASS خشكي ميزنن و اغلب باعث سردرد ميشه.ولي خب بودجتون كافي نيستنقل قول:
در تكميل فرمايش عليرضا جان،خازن،تقسيم ، سرباطري،فيوز و فيوز هلدر را نيز بايد به ليست اكسسوري اضافه كنيمنقل قول:
خواهش ميكنم.در مورد فشار آمدن به پخش و آسيب ديدن احتمالي حقيقتا نميدونم چون رو جعبه شون زده 4 اهم هم Compatible هست. ولي اگر بيس نرم ميخواهيد اينفينيتي بگيريدنقل قول:
[QUOTE=SEYED-ROHI;7965109]چشمتون بي بلا.ببخشيد من جسارت كردما.:n16:ما سيستم بازها قبل خريد خودرو ،اول تحقيق ميكنيم كه سيستم خور هست يا نه؟:n08:بعد ميخريم.نقل قول:
قيمتها رو براي دوستمون mehransep عرض كردم.بله بنده ميتونم براتون تهيه كنم.
6944و6985که قیمتشون اصلا نزدیک 250نیست و خیلی پایین ترن.6944که فکر نمیکنم آمپلی خور باشه.ولی باند خوبی.تو کنوود میتونی 6994باند عالی هست فکر میکنم 180تومن باشه.کنوود6994ازپایونیربهتر .اینفیتی که فکر کنم 60ال70تومنی گرونتر باشه با این قیمت درست نیست با اینا مقایسه بشه ولی باند خوبینقل قول:
سلامنقل قول:
تو pmکه داده بودید عرض کردم خدمتتون
jbl T595 دارید؟ سریه قدیم ؟اگر پاسختون بله هست باید دوتا آمپلیفایر تهیه کنید.یه دوکانال برای تیوترها و یه دو کانال برای ووفرها.البته تیوترها رو به پخش هم میتونید متصل کنید ولی خب آمپ یه چیزه دیگه هست.نقل قول:
اسی جان فرمایشاتون کاملا تائید میشه. بنده اولین کسی بودم که 7016 رو شنیدم و اینجا پیشنهاد دادم. ولی متاسفانه این سریه های آخر مشکل ریدینگ دارن و با توجه به وعده ای که نت داده بود کماکان این مشکل در پارتهایجدید نیز وجود داره.لذا بنده شخصا دیگه این مدل رو تائید نمیکنم(مگر دست دوم تمیز و سریه قدیم)نقل قول: