دوستان کسی میدونه کدوم سایت آنتن تقویتی وایمکس رو مبفروشه؟ لطفا لینکشو بدید
Printable View
دوستان کسی میدونه کدوم سایت آنتن تقویتی وایمکس رو مبفروشه؟ لطفا لینکشو بدید
هموطنان گرامی :دی ظاهرا مبین در کل کشور منهدم شده
تهران که ترکیده بود؛ تفرش هم اصلا جالب نیست... اهواز هم که...
خدایاااااااااااااااااااا چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما تو روز هم مشکل دارید؟نقل قول:
من که روزا مشکلی ندارم فقط سرعت دان شبانه م کم شده(شده مثل ماه رمضون)
یک ماهی بود که سرعت شب و روزم یکی شده بود-یادش بخیر:n28:
مکس نت 128 نا محدود گرفتم 3 ماه 40 تومن !!!!! دانلودم 40 یا 50 بید :|
عجب غلطی کردم مبین گرفتما!!!!
دوستان من تعرفه 6 ماهه 1024 فعال کردم.سرعت دانلود حداکثر 130 هست اونم خیلی کم.بیشتر با گوشی دانلود میکنم.الان سرعت 8 تا 15 هست.خجالت آور نیست
من نمی دونم شمایی که adsl میتونید بگیرید چرا اومدید سراغ مبین.مگر اینکه مدام در جابجایی باشید.پریروز از همه نقاط کشور نارضایتیشون رو نشون دادند.البته اگه کاربر بلند مدت بوده باشید میفهمید که جمعه ها و کلا روزهای تعطیل،وضعیت همینجوریه.ردخور هم نداره.ترافیک شبانه رو بخاطر دانلودها و رایگان بودنش توجیه میکنن ولی روزهای تعطیل چرا سرعت اینجوریه؟هفته پیش هم که بخاط آلودگی چند روزی تعطیلی بود همینجوری شده بود و شنبه اش سرعت عالی شد.نقل قول:
کلا وضعیت خطوط اینترنتی stm1 بهم ریخته!ظرفیتها کمتر شده و مبین نت هم داره با حداکثر ظرفیتش کار میکنه!فکر نمیکنم وضعیت بهتر از این بشه با توجه به اینکه گرانی اینترنت هم در راهه طبق صحبتهای مطرح شده!
منم فکر میکنم اگر میتونید به ADSL کابلی برید بهتره!
باسلام دوستان من مودم مبین نت رواپگریدکردم ازسایتش هم فایل اپدیت ومدلش روگرفتم همه مرحلش رورفت ولی بعدریستارت اصلاوایرلسم نمیشناسه نابا کابل نه باوایزلس حالاچکارکنم:'(
دوستان من تازه مبین نت گرفتم، و با احتیاط کامل و برای تست از سرعت 128 با حجم 4 گیگ شروع کردم،
من دانلود ندارم، تعجب میکنم ازین مبین نت !!!الان فقط 15 روز داره میگذره و بیشتر از یک و نیم گیگ از حجمم رفته!!مگه روزی 5-6 ساعت وب گردی چقد حجم میخوره؟؟حالا گیرم سه ساعتشم با چیز شکن تو اف بی باشم،دیگه اینقد؟؟؟تازه آپدیت اتوماتیک ویندوز و آنتی ویروس رو هم بستم!!!:n28:
حالا موندم یکماه تموم شد چه سرعتی و چه حجمی تمدید کنم با این وضعیت!!!
اوضاع مبین نت تو تهران چطوره؟؟؟؟ چون من ایرانسل دارم 2 ساله راضی هستم سرویس 512 ولی خوب میخوام نامحدود بگیرم که بتونم با فایل شیرینگ موزیک دانلود کنم. دوستم مخابرات 512 گرفته در حد 128 دانلود داره میذاره دانلود میشه. حالا قیمت های مبین نت از ایرانسل ارزان تره و دوستانی هم هستن مبین نت دارن راضی هستن. حالا میخواستم بدونم چطوریه؟؟؟
در منطقه فردیس کسی داره کدام بهتره؟؟؟؟
مودم جیبی خوب هست یا نه؟؟؟ چون یه دوستی تو مبین هست گفت که جیبی ها خوب نیست و گفت ADSL مبین نت از وایمکسش بهتره. مودم جیبی بگیرم تو خانه به کابل باشه مرتب استفاده کنم بیرون خواستم برم ببرم مشکلی نداره خراب نمیشه؟؟؟ چون الان وای فای ایارنسل دارم خوب بوده.
با سپاس