نقل قول:
دوستان برای رای گیری با خودشون خودکار بیارن و با سربند و سایر اجسام و تبلیغات انتخاباتی وارد نشوند !!! :27:
Printable View
نقل قول:
دوستان برای رای گیری با خودشون خودکار بیارن و با سربند و سایر اجسام و تبلیغات انتخاباتی وارد نشوند !!! :27:
اصلا اسم رو میزاریم :
~ MF ~
یعنی :
M-Pro Fans
:دی
خیلی خوبه فقط باید اسم اعضا هم باشه تا نرند زود ریپورت کنند که اینا مولتی هستندنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو هم صد در صد باخت هایی داری که نمی گذاری به تاپیک حداقل حاجی جراتش را داره که اون دوئل با اون وضعیت را برامون نشون داد :11:
خب رأی گیری تموم شد:
از 10 نفر شرکت کننده در رای گیری 9 نفر رأی مثبت دادن و 2 نفر رآی منفی...پس اسمش رو میذاریم Black Shadows
البته nightmare بهتره از black shadow یکم معناش جور در نمی یاد یعنی سایه سیاه ؟؟؟؟؟ مگه سایه سفیده که الان سیاه باشه
اسم اعضا رو صد در صد مینویسیمنقل قول:
فقط باید یه کاری کنیم ، مثلا قرار بزاریم همه ساعت 8 هر شب آنلاین باشن تا دقیقا 8 شب بریزیم سر ملت
بعد از یک هفته میبینیم که ساعت 8 شب همه توی هتل هستن و اسم تیم black shadows توی کل ورلد در میره :21:
خب حالا ما یه شوخی کردیم دلگیر نشو سعید جون :40:
نقل قول:
کی همه مثبت دادن ؟ :31:
سعید جان اینطوری که شما میگی نیستش ! البته به نظر من و تا حدودی هم میتونم ثابت کنم :دی
توی help بازی هم ننوشته اپیرنس و تاکتیک مستقیما از ایم کم میکنن .
این دو اسکیل حالت رندوم دارن و باعث میشن کمتر مورد اصابت قرار بگیری و چون ما به صورت ضربه نخوردن میبینیم فکر میکنم از ایم کم میکنه در صورتی که نقطه مقابل ایم فقط و فقط داج هستش .
الان عکس دوئل ممد رو ببین با اینکه میدونست جاخالی ها کدوم طرفه سری اول ضربه ها خورده ولی سری دوم ضربه ها نخورده ! به نظرت چرا ؟ اگه از ایم ممد به مقدار تاکتیکش کم شده بود که نباید هیچکدوم رو میخورد !
اعتراضاتی به رأی گیری شده که چرا تعداد رأی ها بیشتر از رآی دهنده هاست...باید خدمتتون عرض کنم که اینجا یه تاپیک پربازدید و سیاحتیه...و جمعیت اعضاش شناوره.این امکان وجود داره که یکی تو تاپیک تریبال کسی رأی داده باشه و و بیاد اینجا و دوباره رأی بده.تازه یه رأی که چیزی رو عوض نمی کنه
ببینید یک کاری کنیم خیار بشه موش آزمایشگاهی آتاک که دادم زود عکس را براتون می گذارم
چه طوره ؟/ چاقال کجایییییییییییییییییییییی ییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
Zaphod B.
با این حالت بزنید پاس اوت میشه ! فقط مواظب باشید اگه hp کمه نرید که پاس اوت میشید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]