داش امیر فکر میکنم اشتباه میکنی
به نظر من که سیاوش با مدافع اخر روی یک خط بود
داش امیر فکر میکنم اشتباه میکنی
به نظر من که سیاوش با مدافع اخر روی یک خط بود
جدول امتیاز پیش بینی ها تا پایان هفته هجدهم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه !
من فایل htm پیشبینی ها رو هم میذارم. خودتون با توجه به پیش بینی هایی که کردید، یه بار جدول رو چک کنید. آخه خیلی جدول و تعداد شرکت کننده ها زیاد شده. مثلاً من 1 امتیاز هفته ی 16 خودم رو که برد استقلال با نتیجه ی 3 - 2 مقابل سایپا پیش بینی کرده بودم رو ثبت نکرده بودم. اون بازی رو استقلال 1 - 0 برده بود !
اگه کسی پیدا بشه که همزمان که من نتایج رو میذارم، پیش بینی ها رو هر وقت که تونست یه چک کنه که خدایی نکرده من اشتباه نکرده باشم ممنون میشم اعلام آمادگی کنه.فیل اکسل ور هم بهش میدم که اونم نتایج رو وارد جدول کنه. اگه به اکسل نسبتاً تسلط داشته باشه که خیلی خوبه. چون هر بازی باید یه ستون اضافه کنه..کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3211674&postcount=13042
هر کس که میتونه اعلام آمادگی کنه..
فایل htm :
کد:http://civil-engineer.persiangig.com/images/League%20Table/Pish%20bini.htm
منم همین فکر رو میکنم ....:دینقل قول:
به نظر منم گل دوم استقلال آفساید بود..
حالا بعد تو برنامه ی نود مشخص میشه..
مهم اینه که بازی رو بردیم، حالا با چه نتیجه ای مهم نیست. داور تو نیمه ی دوم، چسبیده به محوطه ی جریمه هم تو یه صحنه که جانواریو با بازیکن حریف برخورد نکرد، پشت محوته جریمه اعلام خطا کرد..
اشتباه داوری جزئی از فوتباله :31:
جدول رده بندي
1- استقلال تهران 18 بازي 34 امتياز
2- ذوب آهن 17 بازي 33 امتياز
3- پيکان 17 بازي 30 امتياز
4- پرسپوليس 17 بازي 29 امتياز
5- سپاهان 17بازي 27 امتياز
6- مس کرمان 17 بازي 26 امتياز
بازی های دیگر مدعیان :
مس کرمان - ذوب آهن اصفهان
سپاهان اصفهان - پاس همدان
پيکان قزوين - صباي قم
پرسپوليس تهران - سايپا کرج
سلام دوستان :40:
این برد رو به تمام رفقا تبریک می گم........:40:
یا علی:40:
من میگم نبود. اکبرپور عقب تر بود. فکر نکنم کسی توجه کنه که افساید بود.نقل قول:
به نظر منم گل دوم استقلال آفساید بود..
سلام .....
تبریک میگم .....
/هفته هجدهم ليگ برتر فوتبال/
استقلال با شكست ابومسلم صدرنشين ليگ شد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال تهران با پيروزي 2 بر صفر برابر ابومسلم به طور موقت به صدر جدول ليگ صعود كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين ديدار در ورزشگاه ثامنالائمه مشهد و در حضور حدود 8 هزار تماشاگر برگزار شد.
مهدي اميرآبادي در دقيقه 13 و سياوش اكبر پور در دقيقه 91 براي استقلال گلزني كردند.
سعيد مظفري زاده داور مسابقه به علي عليزاده و سياوش اكبرپور و مهدي امير آبادي از استقلال و وحيد عسگري از ابومسلم اخطار داد.
استقلال با اين پيروزي به طور موقت به صدر جدول ليگ برتر صعود كرد. ابومسلم نيز 16 امتيازي ماند.
ساير ديدارهاي هفته هجدهم ليگ روز آينده برگزار ميشود كه ذوب آهن تيم دوم جدول به مصاف مس كرمان ميرود.
تركيب استقلال تهران: وحيد طالب لو، پژمان متنظري، بيژن كوشكي، پيروز قرباني، مهيد اميرآبادي، خسرو حيدري، حسين كاظمي، جان واريو، سياوش اكبر پور، آرش برهاني(از دقيقه 73 يدا... اكبري) و علي عليزاده.
سرمربي: امير قلعهنويي
تركيب ابومسلم مشهد: شهاب گردان، عبدالجبار موموني، جواد رزاقي، رضا ناصحي، داود دانش دوست، جان نگودي(از دقيقه 74 حميد شفيعي)، وحيد عسگري، امجد شكوه مقام، داود سيد عباسي (از دقيقه 55 مصطفي شهركي)، سعيد خاني، ميثم بائو
سرمربي: امير پيرواني
انتهاي پيام/
واقعا به استقلالي بودن خودم افتخار ميكنم
تبريك به همه ي بروبكس پي سي ورلد(البته استقلالي هاي عزيز)
طالب لو عالي بود به قول مزدك چند سوپر واكنش داشت :دي
عليزاده افتضاح بود
جانواريو هم مثل هميشه فوق العاده
در كل تيم خوب بازي كرد
به اميد اينكه صدر نشيني باقي بمونه