یعنی چکار میتونی کنینقل قول:
Printable View
یعنی چکار میتونی کنینقل قول:
شاید یه کاری تونستم بکنم شاید هم نشه معلوم نیستنقل قول:
فرشاد من زنگ زدم گفت کلا سیستم قطعه. نگفت وقتی وصله زنگ بزن یا چیزی....
اونایی که ضحی نیستن ولله خیلی وضعشون بهتره.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
خب برو کافی نت یا پست بانک راحت واست تمدید میکنننقل قول:
از نظر حجم خوری که از 100 کیلومتری هم مشخصه میدزدن نیاز به مانیتورینگ نداره:n02:نقل قول:
من وایرلس منظورم وایمکس نبود از این انتنای نانو استیشن رو میگم , ادم 300-400 خرج میکنه خلاص میشه دیگه الان خود مودم ای دی اس خوب 150 تومنه
اشتراکش هم با ماهی 45 تومن حله من که الان دارم ماهی 60 به بالا میریزم تو حلق مخابرات خیلی هم به نفعم میشه:n02:
همه جا زنگ زدم میگن سیستم از اهواز قطع شده! پول رو بریزم برات روی عابر بانکت ، یوزر و پسورد هم بدم میتونی برام بگیریش؟نقل قول:
من اینجا هرچی میکنم نمیشه
در هر صورت اگر بخوای شکایت کنی از شرکت نیاز به شواهد داری همینطوری نمی تونی بگی آقا من انقدر مصرف نکردم! در ضمن بهت پیشنهاد میدم مک فیلتر مودمت هم فعال کن.نقل قول:
این داستانی هم که شما می گید برای قبل از فراگیر شدن adsl بود این هزینه ها واقعاً به صرفه نیست + اینکه شما هزینه نصبی هم که ازتون میگیرند در نظر بگیرید
آدم بایید وایسته حقشو بگیره واقعا اگر این حجم بسیار زیاد از شما کم شده نه اینکه باز بری یه پول زیادی هزینه کنی که آیا نت درست به شما بدن آیا ندن...
البته باز خود دانی
اگه قطع باشه اینجا هم میگن قطعه من خودم 2-3روز میرفتم برا تمدید هی میگفت سیستم خرابهنقل قول:
من یک هفته پیش برا فامیلمون شهرستان از طریق سیترا تمدید کردم 1مگ ببین وقتی سیترا بازه زنگ بزن به پشتیبانی که واست بازش کنه وقتی خودت تونستی واردش بشی اگه بازش نکرد به فروش بگو
بگم 10 مگ باز کنه، نمیگه جواز کسب و از این چیزا نداری و باید بفرستی.... ؟؟نقل قول:
پشتیبانی معمولا راحت باز میکنه اگه خانم نباشه ولی فروش یکم گیر میده ولی تو بشون بگو شهرستانم احتیاجش دارم خلاصه یکم پیچ و تابش بده تا واست بازش کنهنقل قول: