سری بعدی سوالات :
منو میشناسی ؟
روزی چند بار سر میزنی به پی سی ورد ؟
تا حالا از فروشگاه پی سی ورد خریدم کردی ؟
دوست داشتی پسر بودی ؟
فعلا بای...
Printable View
سری بعدی سوالات :
منو میشناسی ؟
روزی چند بار سر میزنی به پی سی ورد ؟
تا حالا از فروشگاه پی سی ورد خریدم کردی ؟
دوست داشتی پسر بودی ؟
فعلا بای...
سلام دماغو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال کلیشه ای : منو میشناسی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست داری ازت چی بپرسم که کمتر بسوزی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال زیاد ندارم خوشحال باش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو چرا اسمت ستاره است آیدیت "راه کویر" ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا این راه کویر یعنی چی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما نسبتی با اهالی کویر داری آره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه داری بگو نسبتت چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه احساسی داری از اینکه از آشناهای دور ما هستی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا فکرشو میکردی این فیلم هندی به حقیقت بپیونده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی که این فیلم هندی به حقیقت پیوست از خوشحالی چند روز خوابت نبرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی اون لحظه که منو دیدی و بابات میخواست کله ی جفتمون رو بکنه رفتار بابات رو پیش بینی میکردی ؟ یا میترسیدی اتفاق بدی بیفته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو چرا توی هر فرومی میری یه خورده شوخی میکنی همه بهت گیر میدن که اسپم نده و این حرفا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا اگه قصدت تخریب فرومها نیست پس قصدت چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه یه وقت خدایی نکرده زبونم لال چشمم کور توی این فروم همکار یا مدیر بشی باز هم به فعالیتهای تخریبی ادامه میدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا بابک اینقدر بهت گیر میده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند بار بن شدی ؟ یه بارش رو که خودم یادمه بقیه اش رو بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی بن شدی چه جوری شد که دلیلشو توی تاپیک مربوطه ننوشتن و یهو برگشتی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد آواتارات :
نمیگی این بدبختایی که میان آواتار تو میشن اگه بفهمن این اتفاق افتاده چه بلایی سر خودشون میارن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم آواتارت رو بیشتر از همه دوست داشتی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا دلیلت چیه اینقدر زود به زود آواتار عوض میکنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب حالا یه خورده شخصی :
آدم خوبه شکمو باشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه غذایی بیشتر دوست داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر چه کتابایی می خونی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غیر از والیبال ورزش دیگه چی دوست داری که واقعا موقعیتشو نداری و نمی تونی بری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی از این اصطلاحاتی که استفاده میکنی زیادی پسرونه هستن،فکر نمیکنی زشته یه دختر از این اصطلاحات استفاده کنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه شخصی چیزی یادم نمیاد.
حالا از این سوالای همگانی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از چه اسمایلی بیشتر از همه خوشت میاد ؟
اینا رو هم توصیف کن برای هر کدوم هم یه اسمایلی بذار :
سینا
علی
بابک
شاهین کینگ
مافیا
دیانلا
بی بی (علیه الرحمه )
مستر دیتا
بهروز ( bahdar)
بقیه رو هم خودت چند نفر رو انتخاب کن بگو
خب بسه دیگه پر رو شدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این که از اولش هم با من کاری نداشتی ولی خب مجبورم بگم
کاری نداری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اجازه خدانگهدار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ستاره جون
سوال اول من کی هستم؟
سوال دوم واقعا اهل تهرانی یا مشهد توضیح دهید؟
سوال سوم آیا مردی تا به حال در زندگی شنا وجود داشته (در خواست از این سوالم ناراحت نشویدها)؟
سوال چهارم از کدوم مدیر به شدت بدت میاد؟
سوال پنجم دوست داشتی مرد بودی و زن نبودی؟
سوال ششم اگه به شما بگن میتونی یک نفر را بکشی اون شخص کیه؟
سوال آخر تا حالا شده دوست داشته باشی منو از نزدیک ببینی؟
به امید موفقیت برای شما
از سوالام ناراحت نشو بیشتر جنبه شوخی دارنا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفرچهارمM.etallic.A
سلام...
عليك سلام چه پسرخوبي هستي شوما:31::king:
وجه تسمیه نام کاربریت چیه ؟ راه کویر یعنی چی ؟ منظور چیه ؟
ها ؟ اين تسميه كه ميگي يعني چه ؟؟؟:31:
راه كوير ، يعني جاده تنهايي ، يعني جاده اي كه ميرسه به كوير ، يعني اروم اما پراز سروصدا :11:
ها اقا ما ؟ مامنظوري نداشتيم :27::27:
از بچه های انجمن کسی رو از نزدیک دیدی ؟
بله اين پسره torgheh اومده بود عروسي فاميلاي ما :27::27:
اگر کسی تو خیابون مزاحمت بشه عکس العملت چیه ؟
ببين من معمولا" سعي ميكنم رد بشم به روي خودم نيارم:rolleye: ،معمولا" توخيابون قلدرسربه زيرراه ميرم دستامو ميكنم توجيبم :31:، امااگه گيربده مطمئن باش پاش بيفته ميزنم :47:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفرپنجم *Necromancer
خوب مجددا" من به عرصه صوندولی داغ بازگشتم!!!
فرزندم خوش اومدي اما درستش سوندليه ها :34:
1.منو که می شناتسی؟(سوال کلیشه ای!!!)
بله تو بازيگر نيستي ؟اون پسره توفيلم سلطان قلبها؟؟:39:
2.اون موقع که بهتاخطار دادم در مورد ترور شخصیتی چرا هیچکاری نکردی آخه؟
هامامغشول زدن زيراب بقيه كاربرها بوديم :4:
3.شغلت چیه؟
كارمند :20:
4.درس هممی خونی؟
بله هم ميخورم هم موخونم:27:
5.اهل دخانیات هستی؟
ووش اهل چيز واينا ، نه اخه :blink:
6.نمره چشت چنده؟
ها من چشمم ضعيف نيست درسش خوبه هميشه بيست ميشه :thumbsup:
7.بزرگترین افتخارت توزندگی؟
داشتن يه خانواده خوب ، :king:
8.دوست داری تو خیابون به صورت عابران اسید بپاشی؟
ها اينكارا كاراي خوبيه ؟؟:question: ها دوست دارم :27:
9.پروفشنال بودن چهحالي ميده ؟
به جز مديرسايت بقيش زياد حال نميده :santa:
10.تو کدوم انجمن ها بیشتر فعالیت می کنی؟
انجمن هاي تخصصي ، متفرقه ، گالري عكس ، جديدا" موسيقي وفيلم :1:
11.تو کوچه داری میریماشین همسایه رو میبینی که دارن ضبتشو میدزدن چی کار میکنی؟
ها اول به دزده چپ چپ نيگاميكنم حساب كاربياد دستش اگه فرارنكرد بعد زنگ ميزنم داداشم بياد ، اگه بازم حساب نبرد زنگ ميزنم 110 :3:، به هرحال زنگ خونه همسايمونو نميزنم شايد خواب باشن :16:
12.تو مدرسه شاگردچندم بودی؟
كلا"درسم خوب بود اما فقط يه بارتوراهنمايي شاگردسوم شدم :31:بقيش همون بچه درسخون بودم :دي:34:
13.اگه از گشنگی بمیری حاظری گوشت آدم بخوری؟
بسته به موقعيتش داره ، يه وقت ديدي بخورم :evil::puke:
14.بهترین فیلمی کهدیدی؟
بيل رابكش 1 و2:40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفرششم DaRiOuShJh
میبینم که یه خواهره رزمنده نشسته اون بالا
كدوم بالا ، فعلا" كه تونشستي ، بيا پايين ببينم :34:، مامان اين بچه كو ؟ :17:بياد ببرتش :42:
به به به
نماز روزه ها قبول دلاور
به به به به ، مال شمام قبول :40:
سواله خاصی نیست جز غمه فراقه شما
نگو داريوش منم دلم برات تنگه :1:
کجا هایی نمیای این طرفا ها؟
هستيم همينجاها زير سايه شما :32:
هر جایی داریوش نداره ها!!!
بهله بهله بهله حق باشماست ولي اگه تاچنددقيقه از روي صندلي پانشي جيغ ميزنما ، ياگازت ميگيرما
يك ودو .... :35::4:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه آواتاره خشنگی
به خشنگي شما نميرسه :king:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به به، چه چه
اهاهاهادست دست :thumbsup:
:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفرهفتم maryam_karimi
سلام
من فقط یه سوال دارم: چه پدرکشتگی با من داری؟ هر وقت هرجا یه چیزی میگم یا درمیری یا میزنی یا بهت برمیخوره
سلام سلام خاله بزغاله عليك سلام خاله بزغاله ... ها نه ببخشيد سلام مريم جونم:27::27:
جان ؟ مريم كريمي من يادم نمياد تاالان باتو دعواداشته باشم يا زده باشمت يا دررفته باشم :18:
قربونت بشم من اصلا" زياد مراوده اي باهات نداشتم :20:
ولي به هرحال بياييد دراين ماه عزيز بدي ها رو دوربريزم يه عدد بوس بفرست بياد :27::27::27:
اهاي پسرا يه لحظه سرتونو بگيريد اونور :40::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفرهشتم bahdar
واي اقاديگه كسي سوال نپرسه اين بهروز به جاي همه خودش ميپرسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
به ببین کی نشسته...خانم خودم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز توهم زدي بهروز توزن مني ، نه من زن تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- من رو میشناسی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله شما يه قاتل حرفه اي هستين كه مقتولاتواز توي نت انتخاب ميكنين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- کیو میشناسی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كيو ، هامنظورت اي كيو سانه ، هاميشناسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- تاریخ ازدواجمون کی بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها دقيقا" يه هفته ميگذره ماتازه عروس وداماديم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- عجیبه زن 7-8 سال بزرگتر از مرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها اصلا" عجيب نيست مد شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- یو تو این دنیا فقط من و خدارو داری مگه نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه تو فقط توي دنياخداومنو داري عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- من در تمام مشکلاتت باهات بودم دیگه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-یه خاطره خصوصی بین ما دو تا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ووش ووش ، بچه حرفاي خصوصي توجمع نگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- یه خاطره خصوصی خودت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوخ اوخ اوخ بچه حرفاي خصوصيو اينجانگو ، ولي تويه عروسي اين طرقه رو ديم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- من رو نقد کن؟(خوبی و بدی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهروز پسر خوب ومهربونيه و شيطونه فقط خداكنه دهن لق نباشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- از چه چیزهایی میترسی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از چيز خاصي نميترسم ولي از گربه ها چندشم ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11- از تو خونه هم میای نت؟یا فقط اداره اینترنت مفته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوچ نوچ ، خونه خونم دستاي توجاي امن موندن منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون فقط اداره مفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12- از الان واسه منم یه جا تو ادارتون نگهدار برای 10 سال دیگه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميخرت برات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13- اگه یه روز من همکارت بشم چکار میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هيچي باخوشي وخوبي زندگي ميكنيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14- من رو خیلی دوست داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه تومنو خيلي دوست داري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15- دوست داری با شوهر آیندت چگونه آشنا بشی؟
دلم ميخواد ازتوي جوي اب پيداش كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16- خصوصیات شوهر آیندت؟
صادق ، بااخلاق اين مهمترين ويژگي از نظرمن :20:
17- از همین اسم ستاره راضی هستی؟
شما اسم بهتري سراغ داري برام ؟
هرچي شوهرم بگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18- اگه من رو ببینی چکار میکنی؟چه بلایی سرم میاری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن باش يه دونه ميزنم پشت گردنت ميگم شيطون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
19- شاعر چی میگه؟
شاعر پربيراه نميگه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20- اگر ظرف مرا نشکست لیلی ... چرا ظرف تو را بشکست لیلی ؟(اثری جدید و جاودان) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها اخرش نفهميديم كي شكست ظرفو راستي ليلي اون پسرس ديگه نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
21- آخرین باری که از ته دل ( ته ته :دی) خندیدی؟تعریف کن.
من كلا" زياد ميخندم مخصوصا" وقتي پاي تلويزيون ميشينم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
22- آخرین باری که از ته دل (بازم ته ته) گریه کردی؟تعریف کن.
گريه ؟ازته دل ؟ بيشتر بغض ميكنم تاگريه :20:
23- تو اداره کار هم میکنی؟:دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نکنه کارت فیل-ت/ر هست که همش تو نتی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا كارمن باكامپيوتره ، اتفاقا" رئيسم خيلي ازم راضيه به خدا كارم درسته :20:
24- آخرین باری که کسی زده تو گوشت؟تعریف کن.
ووش نه كسي اينكارونميكنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
25- آخرین باری که زدی تو گوش کسی؟تعریف کن.
ووش نه نه اين كاربديه نميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
26- آخرین باری که تو خیابون جلو جمع (مخصوصا پسرا:دی) سوتی دادی و ضایع شدی؟تعریف کن.
من اگه سوتي بدم زودي جمع ميكنم ، بعد مگه من جديدا" لات شدم كه برم سركوچه باپسرا واستم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
27- ادارتون چیه؟کارش چیه؟
ادارمون جاي خوبيه ، كارشم كارخوبيه ، يه عنصرمهم توايرانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
28- آخرین باری که پسرا تو خیابون مزاحمت شدن؟تعریف کن+ عکس العملت؟:دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كلا" توخيابون به پسراكاري ندارم اهل دعوام نيستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
29- بعد از من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طرقه رو بیشتر دوت داری یا قبل طرقه من رو؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كلا" فقط تورودوست دارم كلا" فقط طرقه رودوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
30- چند سال بعد ازدواج (مون :دی) بچه خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها ؟ پدرشوخته اين حرفارو جلوي جمع نميزنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طاعات و عبادات و عیادات و افادات :دی و ... شما مقبول درگاه حق و احدیت... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها مال شمام همچنين :11:
والسلام و علیکم و رحمة الله و برکاتة [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر بهروز ادمین مخفی تمام فروم ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي خوش گذشت بهروز ، بازم از اين طرفا بيا دورهمي بخنديم يه خورده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفرنهم Petros
سلام
سلام عزيزم ، عزيزم سلام ...:31:
1. (تو خیالت) فضا بی انتهاست یا جایی تموم شده؟
بي انتها ، اگه قرارباشه محدود باشه كه من دق ميكنم :6:
2. زندگی میلیونها سال پیش هم ادامه داشته! چرا شما تو این مقطع افتادید تو وادی زندگی؟
ها نامردا از اولشم بامن هماهنگ نكردن ، :43:
حالا مثلا" اگه توقرن دايناسورابودم خوب بود ، باچوب دنبالشون ميكردم اونام فرارميكردن :38:
3. تا به حال برای آرزوهای بزرگتون زمان دسترسی تعیین کردید؟ اصلا آرزوهای بزرگتون رو میتونید بگید؟
آرزوهاي بزرگ دارم ، ولي ارزوگفتني نيست فقط بايدسعي كني بهش برسي (اگه قرارباشه همه بدونن كه ديگه اسمش ارزونيست ):35:
زمان بندي + بودجه بندي + استفاده از نيروهاي متخصص = افزايش فقر و تورم درجامعه
واي ايناچه ربطي داشت واي من بي گناهم اين اغفالم كرد :42::38:
4. فکر میکنید اگه کسی به خدا نزدیک بشه خدا بهش قدرت پرواز رو میده؟
شك نكن ، فقط خدانكنه گاهي وقتا همچين مغرور بشه به قدرت پروازش كه خدابالشو بچينه شترق باسربياد پايين :king:
5. چرا این همه بدبختی و فلاکت ها و بیماری ها برای انسانه و حیوانات دارن به خوبی و خوشی زندگی میکنن؟ آیا مشکل بشر عقلشه؟ (لطفا در مورد خوبی و خوشی حیوانات چیزی نگو، بیشتر بخش اول سوال رو جواب بده البته خواهشا)
ببين اين داره ازادي عملو ازم ميگيره ، بابا خوب من دلم موخه درمورد خوشي حيوانات صحبت كنم:thumbsup:
ها مشكل بشر اينكه كرم داره ، وگرنه ادماهم ميتونن راحت زندگي كنن :25:
6. فکر میکنید خدا میترسه که یه نوجوون به خاطر چهره ظاهریش و یه جوون به خاطر یه دختر، فراموش بشه؟ و این دلیلی باشه برای تاخیر در دادن خواسته!!؟
من دقيق متوجه سوالت نشدم اگه شد بعدا" برام بيشتر توضيح بده كه واست بيشتر بگم
ببين يه بارداشتم يه مطلبيوميخوندم
چرا از اذيت و ظلم به خود دست برنمي داريم ؟ شايد لياقت آنچه را كه از خدا مي خواهيم نداشته باشيم . و اگر بدهند ، پا به همه چيز بزنيم و يا پاي ما بشكند و ديگر نتوانيم بعد از آن راه برويم ! ما نه رب هستيم و نه مدبر . تدبير امر به دست ديگري است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفردهم Mahdi Hero
سلام بعد از مدت ها ميشه گفت بعد يکسال دوباره اومدم تو اين تاپيک
شما هم تو زندگيه واقعی اينقدر شاد و سر حال هميشه هستين و کلا روحيه شوخی دارين؟
سلام خوش اومدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره سعي ميكنم هميشه شاد باشم وخوشحال
البته بعضي وقتاهم داغ ميكنم ناراحت ميشم :20:
شوخي هستم خفناك ، مخصوصا" شوخياي ضدحالي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]