تهران - 12 مگ - سرعت شبانه طی 5 ساعت رایگان فیکس روی 14 کیلوبایت و حتی یک تغییر بالای 15 هم نداشت. من طی یک دهه اخیر برخوردار از ای دی اس ال تا به حال تجربه 128 کیلوبیت نداشتم که نصیبم شد.
Printable View
تهران - 12 مگ - سرعت شبانه طی 5 ساعت رایگان فیکس روی 14 کیلوبایت و حتی یک تغییر بالای 15 هم نداشت. من طی یک دهه اخیر برخوردار از ای دی اس ال تا به حال تجربه 128 کیلوبیت نداشتم که نصیبم شد.
در راستای اون بگیر نگیری که خودم گفتم، این وضعیت «حضیض ذلت» منه.نقل قول:
عکس سرعت الآن من از سرور تهران::n28::n30::n28::n30::n28::n30::n21::n21 ::n21::n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس انلاین تخم شانسیهنقل قول:
من خودم ازش سرویس داشتم سرویسم روی 9 مگ بسته شده بود سرعت دانلود روزانه ام بین 10 تا 150 در نوسان بود سرعت دانلود شبانه ام هم 35 کیلوبایت بود
شاتل هم هر 4 شب دانلود کنی محدود میشی پشتیبانیش هم فقط یاد گرفته فقط میگه ارتقا سرویس بده تا محدودیت برداشته بشه دوباره 4 شب دانلود کن دوباره محدود میشی خلاصه مشتری بدبخت را برای چند گیگ دانلود شبانه لخت میکنه
صبانت هم باید گفت دیگه چیزی بنام دانلود شبانه رایگان نداره
من دوست دارم یه خاجی بیاد اینجا من فقط وقتی داره این پستا ما رو می خونه از قیافش عکس بگیرم!
یعنی ما اینجا هر روز یه بساطی داریم سر اینترنت، اینم درست بشه 2 روز دیگه یه ابتکار!!!!! جدیدبه خرج می دن...
من دو بار پست گذاشتم نمیدونم چرا پاک شده
در هرصورت خلاصه میگم من از نماینده مرکزی استانمون پرسیدم میگه محدودیتی نزاشتیم ولی دو جور سرویس دارن یکی معمولی با قیمت بالا که شبانه 2 تا 7 بدون هیچ محدودیتی رایگانه
یکیم طرحهای جشنواره که قیمتشون پایین ولی شبانه رایگان ندارن و فقط نیم بهاس
لیست قیمتشونم بهم داد که دو جور بود
من 12 مگ 10 گیگ در ماه دارم تا حالا 5.5 گیگ شو مصرف کردم و توی دو هفته دانلود شبانه حدود 250 گیگ دانلود کردم ولی هیچ محدودیتی تا دیشب نداشتم
از این به بعد چون صبانت شبانه نداره و سرعت روزانه هم برای همه بالا میبنده تا زودتر ترافیک تمام کنی اگر کسی بخواد سرویساش را تمدید کنه بهتره روی 128 ببنده! و کمتر پولش را بده این ...ها!
خبری از 195 شد؟
به شکایت کسی جواب دادن؟
صفحه وزیر نگاه میکردم سوالش این بود که 195 چه جوابی داده
با شکایت کاری پیش نمیره:n01:بعید میدونم صبانت هم به این زودی ها سیاستشو تغییر بده،من فقط 1700 مگ دیگه برام مونده تموم شد درخواست جمع آوری رو میدمو خلاص میشم:n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تحدید نظر کردم و این سری فح ش شون دادم.. یعنی این رفیق ما به خاطر حرف من رفته این سرویس رو گرفته... این با ستردها گند زدن به اعتبار من... لعنت به صبانت.... لعنت به سیاست کثیف اینترنت در کشوری که عاشقشم.
امیدوارم پروژه های گوگل جواب بده... و ما در سال های اینده اینترنت رو از دل مشغولی خودمون خارج کنیم.... هیچ رقمه نمیشه با این اینترنت کار کرد دیگه هر یک دستور تخلیه به صبا = ت ف به ذات کثیف صبانت
دقیقا همین متن برای من هم آمده است.دوستان یک چیزی توی پستهای گذشته ام بود اگر دقت کرده باشید.کلا طبق قانون مشتری بابت سرعت دانلود در ساعات رایگان نمیتونه شکایتی داشته باشه و شرکتها اصلا موظف به ارائه اینگونه سرویسها نیستند و اگر دادند نوعی لطف کرده اند.یعنی سرعت در ساعات شبانه با شکایت هیچ تغییری نمیکنه.اما میشه قانونا به خاطر تبلیغ خلاف واقع و فروش اجباری شکایت کرد که نهایتا در این مورد مجبورشون میکنن این قانون ظالمانه جدید را واضح و درشت توی سایتشون بنویسندومثل کاری که وایمکس مبین نت انجام میده(دقیقا همین قانون رو زیر تعرفه هاش نوشته خیلی وقتم هست این قانون رو گذاشته و کلی هم اعتراض کردند و به هیچ عنوان هم تغییرش نداد:n03:)تازه اونم به خاطر اینکه صبانت زیر تعرفه هاش کلمه استفاده منصفانه از سرویس شبانه رو آورده قانونا حتی میتونه از انهام تبلیغ خلاف واقع هم شونه خالی کنه متاسفانه متاسفانه متاسفانه:n28:.در هر صورت متن این دوستمون دقیقا در جواب من هم اومده.حالا بریم همین جواب 195 رو در صفحه وزیر هم بزاریم اگر ایشون دوست دارن بدونن که 195 چی گفته.نقل قول: