واسه من که ازاول داغون بود دوست من:n14:نقل قول:
Printable View
واسه من که ازاول داغون بود دوست من:n14:نقل قول:
امروز نا محدودم زیاد وضع جالبی نداره :|
حالا میخوان 50 درصدم قیمتشو زیاد کنن!!!!!
خدایا بکش مارو
میدونستید تو آمریکا گوگل نت 5 مگی رو رایگان میده؟؟؟
لعنت به این پینگ
هیچ راهی نداره کاهش بدیم؟
دوستان امروز سرعت آپلود من خیلی پایین اومده (حدود 120 کیلوبیت). در صورت امکان شما هم بررسی کنید.
پی نوشت: سیگنال مودم خود به خود ضعیف شده شده بود. ریست کردم درست شد.
منم مشکل داشتم امروز.دیر پیج باز میکنه و پینگ هم همش تایم اوته!!!!نقل قول:
بچه ها امروز مودم مون از زرو میز افتاد \ایین سالمه ها ولی این چراغهای کیفیت انتنش فقط اولی دیگه روشنه بقیه خاموشه چیکارش کنم
سلام نمیدونستم چنین تاپیکی وجود داره وگرنه زودتر میومدم.
حدودا یه 8 ماهی هست که موبین نت دارم (تقریبا اول روزی که اومد تو شهرمون گرفتم) اولاش افتضاح بود با اینکه 2 مگ گرفته بودم ولی کم کم بهتر شد و الن 512 دارم
چندتا سوال دارم .
اولا باید 512 سرعت چند باشه ؟؟ مینیمم و ماگزیمم در روز وشب
دوم تعرفه رایگان غیر از شب وجود داره ؟
سوم به صرفه ترین تعرفه کدوم هست .
راهی هست که سرعت دانلود در شب بالا بره ؟
ممنون:n16:
سلام عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط soccer 2009 update [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-سرعت 512 در روز (اگر بر 8 تقسیم کنیم) 64 کیلو بیت بر ثانیه میشه،اما معمولا تا 80 گاهی هم تا 90 میرسه اما در شب مثل هر طرح دیگه ای افت سرعت شبانه خواهد داشت و این سرعت ممکنه به 50-30برسه.
-متاسفانه خیر ،فقط شبها رایگانه(8-2)البته قبلا جمعه ها هم رایگان بود...
-این کاملا به نیاز و نوع کاربرد شما بستگی داره.اگر اهل دانلود زیاد باشین طرح های نامحدود 4 به 1 خوبن با این ایراد که دسترسی شما به اینترنت بعد از ساعت 8 شب قطع میشه و حتی برای کوچکترین کاری باید به سراغ Adsl .Dial up ... برید،ولی بزارید خیالتون رو راحت کنم هیچ طرح خوب و ایدآلی وجود نداره و همه طرح های جدید متاسفانه قیمت بالا و کیفیت نه چندان خوب در دانلود شبانه دارند.
-با احتساب موقعیت جغرافیایی خوب و میزان کاربران کم یا متوسط و آنتن دهی خوب ،اگر لینک هایی(چند کانکشن) از سرورهای پر سرعت برا دانلود بزارید سرعت بهتر خواهد شد.
تمام موارد بالا کاملا نسبیه و باز هم به شرایط بستگی داره!!!!
موفق باشید.
نقل قول:
دستت درد نکنه
لینکشو اینجا بذار ما هم ببینیم یهو نری تاپیک بزنی ما بیخبر بمونیم !!!!
همشهریان عزیز اهوازی سرعت من بدتور پایین امده شما چطور:n04::n13::41::42::24::29::47: