اگه می شه این راهنمایی ها را به منم بگید این چند شب خیلی بد شده با اکو 512 شبا حدود 700 مگ قبلا حداقل 1 گیگ می شدنقل قول:
Printable View
اگه می شه این راهنمایی ها را به منم بگید این چند شب خیلی بد شده با اکو 512 شبا حدود 700 مگ قبلا حداقل 1 گیگ می شدنقل قول:
شرعت توپ شدش ... برید دانلود کنید حالشو ببرید :دی
256 الان دانلود 67 شد ! :دی
نقل قول:
علیرضا جان خوب این راهنمایی را به بقیه بچه ها هم بکن
دمت گرم:8:
من از ساعت 5 عصر تاحالا سرعتم بالاتر از 4.5 نمیشه و صفحات هم به زور باز میشه :20:
خفقان هم بد دردیه !
بچه ها من الان پینگ کردم چطوره من وارد نیستم خوبه از من : 128 اکو هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین این روش بر اساس میزان پهنای باندت کار میکنه واسه کسی که downstream روی 160 باشه یعنی ماکزیمم سرعت 19 که نمیشه چندتا لینک رو با سرعت مثلا 18-19 دانلود کرد ..فوقش بشه مثلا دوتالینک رو هر کدوم با ماکزیمم 9 بذاری واسه دانلود...البته بچه های اصفهانی میگن downstream روی مقدار قبلی برگشته!!!نقل قول:
=====
پینگت زیاد تعریفی نداره..البته واسه شاتل فکر کنم بدی نباشه !! ولی سرعت دانلودت خوبه یعنی برگشته روی همون مایه های 60نقل قول:
=====
من از صبح تا حالا شاتلم قطعه حتی تو صفحه کاربریم هم راهم نمیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...امیدوارم این اتفاق به خاطر درخواستم بوده باشه که گفتم سرویس رو ببرن روی خط دیگه..هرچند اون قسمت راه ندادن تو صفحه کاربریم رو اصلا درک نمیکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودمونیم ای دی اس الم حتی با این قیمت های بالا و کلی مشکلات نعمتیه ها ...امروز با دیال آپ نابود شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:اینم راهنمایی که امین بهم کرد .نقل قول:
بهتون پیشنهاد میکنم ازش استفاده کنید.:27::11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4473842&postcount=16
با سلام
من اصفهان هستم اکو 128 سرعت تغییر نکرده بلکه بدتر هم شده و زیر 10 است
بقیه اکو 128 ها چه طور است
با سلام
آیا بقیه اکو ها در اصفهان به سرعت خودشان برگشتند
سلام...
این سرعت دانلود ما ساعت 1 به بعد هست ( 512 ) همیشه هم همینطوره به غیر از بعضی شبها مثلا 3 شب در ماه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تماس گرفتیم گفتن : 1. ترافیک منطقه اتون بالاست ( :2:از بس شنیدم این شکلی میشم :2:)
2. تجهیزات منطقه اتون قدیمیه ( :18:این یکی جدید بود اینو شنیدم این شکلی شدم :18:)
گفتم شما اطلاع داشته باشید( شمایی که 2200 مگ شبانه دانلود میکنین ... خوش بحالتون واقعا )