نه این که هیچ وقت نره ولی فعلا باید بی خیال اون مناطق شد. برای همینه من تو کف نقشه شیرازا اصفهانم !نقل قول:
نه این که هیچ وقت نره ولی فعلا باید بی خیال اون مناطق شد. برای همینه من تو کف نقشه شیرازا اصفهانم !نقل قول:
زنگ بزن 120 و كدپستي 10 رقمي و شماره سريله سيم كارتت رو از پشت سيم كارت بده تا ثبت نامن كنيمت.نقل قول:
ايم كه ديگه سؤال نداره.
در ضمن من نمي دونم چرا همه گير دادن به قبض.
هر وقت پول داري برو بريز به حساب ديگه.
من خودم فقط يك بار برام قبض اومد ولي خواب بودم تا رفتم پايين موتوريه رفت. نكرد حداقل قبض رو بگزاره زيره در.
به نظر من خودتون رو درگيره قبض نكنيد. توي قبض چيزه مهمي ننوشته. تازه اگر هم نوشته باشه شما سر در نمياريد. اگه هم زنگ بزنيد 130 خيلي راحت يا مي پيچوننتون يا قانع مي كنن.
دوستان عزيز:
من تمام فايل هاي مورد نيازتون رو توي سايته
http://mtnirancell.persiangig.com
آپلود كردم و اگه نياز داشتيد از اونجا دانلود كنيد.
از همه مهم تر تاريخ و آدرس جشنواره و توزيع كنندگان سيم كارتهخاي هديه رو هم براتون گذلشتم.
دستت درد نکنه شاهین جان.ببینم امکانش هست تبلیغات روزنامه ای و تلویزیونی ایرانسل را از جایی گیر اورد؟ که مثلا اونجا آپش کرد ؟نقل قول:
مرسی آقا شاهین.نقل قول:
نقل قول:
نرفتم...بعید میدونم....
با سلام
چطوري مي شه از پوشش جديد ايرانسل در شهر هاي ايران استفاده كرد
چگونه مي شه از طرح هاي ايرانسل استفاده كرد در حالي كه پوشش شبكه كامل نيست
آيا طرحي براي كساني كه بعد از شهريور تحت پوشش ايرانسل قرار مي گيرند وجود دارد
با سلام
چرا سايت ايرانسل به روز نيست
در اولین فرصت ازشون می پرسم بهتون اطلاع میدم ... !!!!!نقل قول:
سلام شاهین جان.نقل قول:
برات یه پیغام خصوصی زدم.
یکی از تبلیغات ایرانسل رو برات گذاشتم. (اینطور که معلومه، بچه ها هم مثل من، تبلیغاتش رو دوست دارن)
راستی در مورد پیغام خصوصی که بهت زدم، یادم رفت بگم که اسم صاحب اون ای میل، اردلان هست.
من زمینه چینی لازم رو کردم. بقیه اش رو خودت باهاش صحبت کن.
گیر آوردنش رو میشه گیر آورد. :46: نگران نباش.نقل قول:
ایرانسل همونطوری که از اومدنش واسه هر دوره زمستان - بها - تابستان طرحهای تشویقی گذاشته صدرصد واسه پاییز و زمستان هم طرحهای تشویقی شاید هم بهتر از اینهایی که الان هست خواهد گذاشت.نقل قول:
یعنی شاید این عمل ایرانسل اپرانورهای دیگر را نیز وادار به برگزاری طرحهای تشویقی کنه که اون موقع واسه ما مصرف کننده ها سود میکنه:10: .
همونطوری که اپراتورهای بزرگ دنیا هم واسه مصرف کنندگانشون این طرحهای تشویقی رو میذارن .
یکی بگه چطوری به ثانیه ای تبدیل کنم ؟ بره من هنوز دقیقه ای هست ؟
اگه طرح تابستانی داری که فعلا ثانیه ایه.نقل قول:
اگه نداری برو به سایت ایرانسل بخش تعرفه ها.
بابا یکی به این ایرانسل یه چیزی بگه!!
توی سایتش بخش پیشنهادهای تشویقی رو که باز میکنی اوووووووووووووووووو!
یه لیست بالا بلندی برات مینویسه میاد پایین!
ولی آنتن دهی شیراز و اصفهان که بعد از تهران برا اسا تجربه خودم بهترین شهر های ایران هستند...
زیاد مطمن نباش که بهترین شهرهای ایرانن:46:نقل قول:
اگه بحث سره اینه که هرکی شهر خودش و به رخ دیگرون بکشه پس بهتره یه تاپیک واسه مقایسه و انتخاب بهترین شهرهای ایران بزنی.:20:
بچهها یکی لطف میکنه یه لیستی از شمارههای مسیج سنتر ایرانسل را بده؟ ممنون
من خودم که خيلي علاقه دارم يه جيزيم ميگم تعجب نکنينا من تمام تبليغات روزنامه اي ايرانسلا از اون اوليش که توش اعلام کرده بود سيم کارت 150 تومن تا الان همه را بريدم اينجا پيشمه :20:!!نقل قول:
من بعيد ميدونم طرح به اين توپي ( طلايي و آبي و قرمز ) ديگه بده. داشتم فکر ميکردم که فقط 30 روز ديگه مونده که اين طرح ها تموم شه . فکرشا کن SMS دونه اي 8 تومن به بقيه خطوط و مفتي به ايرانسل ...نقل قول:
989350001400-989350001420نقل قول:
بهترين كه نميشه گفت واژه غلطيه ولي شما قبول نداري بعد از تهران مهمترين شهرها هستن ؟!نقل قول:
این سایت که ***** شده شاهین جان ):نقل قول:
آقا شاهين سلام
مي خواستم بدونم كه براي اطلاع پيدا كردن از كارت هديه سايت يا پيامك خاصي هست كه من بزنم و بصورت دقيق بگه كه قضيه چيه؟ من هنوز موفق به دريافت كارت نشدم و مي خواهم بدونم كه اصلا براي من كارت آماده شده يا نه بايد برم پست پيگير بشم.
من مطمئینم که بهترین شهرهای ایرانند و هیچ شکی هم توش نیست!ولی نمیتونم بگم اصفهان بهتره یا شیراز!نقل قول:
در ضمن اصفهان شهر من نیست...
سلام
يه مشكل
من بعضي كارهايي كه مي خاستم انجام بدم Pin2 رو مي خاست بعد رفتم عوضش كنم چند بار اشتباه زدم حالا سيم رو مسدود كرده :31:و اصلا وارد گوشي نميشه :41: چيكار بايد بكنم اين Pin2 رو از كجا بيارم روي سيم كارت هم دو تا شماره هست كه هيچ كدوم جواب نمي ده :18:
چيكارررررررررررررررررر كنم:19::19::19:
اگه سه بار pin2 رو اشتباه زدی ازت puk2 رو میخواد.برو توی ecare یا زنگ بزن خدمات مشترکین و کد رو بگیر و وارد کن.بعدش ازت میخواد که pin2 جدید رو وارد کنی.
حالا چیکار میخواستی بکنی که pin2 رو میخواد...این کد توی کارای خیلی خاصی استفاده میشه!
آقای محترم این حرف شما چه ربطی به این تاپیک داره ! از بقیه دوستان هم میخوام بحث اینکه کدوم شهر بهتره را ول کنن.مسلما هرکس شهرشا بهترین می دونه پس دیگه تمومش کنید.نقل قول:
دوستان من در مورد تغییر تعرفه باید این رو بگم که هر بار که تعرفه رو عوض کرم 2500 تومان با حساب من اضافه شده مثلاًدر طی دو روز که تعرفه ام رو عوض کردم 5000 تو مان رفت تو پاچم
مسخره نیست؟؟؟؟؟
کاملا باهات موافقم . بله بعد تهران شاید در بعضی از موارد مهمتر از تهران هم باشن.نقل قول:
ولی خوب میشه گفت
شیراز زیباترین شهره
اصفهان مهمترین شهر از نظر صنعتی و تاریخی
شمال دارای بهترین آب و و هواست
تبریز مهمترین به علت صنعتی و مرزی بودن
مشهد مهمتره به علت مذهبی و ...
:10:
پس بهتره از وازه بهترین برای شهرهای خاص استفاده نکنیم :46:
بله این مشکل واسه بنده هم پیش اومده 2تا طرح طلایی زده به حسابم و به جای 1 طرح قرمز 2تا زده به حسابمنقل قول:
به طور خلاصه 35 تومن به قوله تو رفته تو پاچم:31::13:
ولی مثله اینکه اینا تا آخر مرداد تو صورت حسابها اصلاح خواهد شد:13:
بهتره به گفته دوستمون Clickrast بیشتر توجه کنیم:46::8:نقل قول:
بازم سو تفاهم نشه:20:
سرانجام پس از کش و قوسهای فراوان و مدت مدیدی صبر و شکیبایی این سیم کارت هدیه رو گرفتیم
ولی یه چیزی
این سیم کارت هدیه که با 8 شروع میشه (یه چیز تو مایه های کد 8) جدید تر از سیم کارتهای قبلی است که مثلا با 2 یا 3 شروع می شدن؟
چون تو قسمت سرگرمی برای اون که با 2 شروع میشه نوشته: خدمات آنلاین -> خدمات ایرانسل. بعد که انتخاب می کنی می نویسه processing... و همینجوری می مونه و هیچ اتفاق دیگه ای نمی افته.
اما اون هدیه که با 8 شروع میشه. تو قسمت سرگرمی گوشی یه قسمت هست به اسم :
irancell -> MTN service
بعد که انتخاب می کنی این قسمت میاد:
E-charge
p2p transfer
customer help
roaming
registration
حالا اینا چرا تو اون قبلی نیست و فقط تو این جدید است؟ و اصلا اینا کار می کنن یا نه؟
منم از اینا می خوام
راستی یه چیز دیگه
از ایرانسل برام پیامک اومده که حساب اینترنتی شما به ایمیلتون ارسال شد
ولی از اون موقع تا حالا اصلا ایمیلی از ایرانسل برام نیومده!!!!!
درست شد زنگ زدم گفت اول كد روي قاب سيم رو بزن بعد اگه Pin رو عوض نكردي 0000 دو بزن منم اين كارو كردم درست شد :21::31::21:نقل قول:
يه چيزي تو گوشي من هست به نام FDN contacts اين رو كه مي خاستم استفاده كنم Pin مي خاست
هنوز هم مي خواد نمي دونم چي رو وارد كنم:18:
ممنون
برو توی قسمت تغییر Pin2 و چندبار اشتباه بزنش تا Puk2 رو بخواد، Puk2 رو بزن و Pin2 جدید رو وارد کن !نقل قول:
شمارت رو برام ميل كننقل قول:
اگه اعتباري هستي كه هيچ ولش كن.نقل قول:
ولي اگه قبضي آخر ماه از بدهي شما كسر ميشه.
در ضمن مگه بي كاري كه هر وقت دوست داري تغييره تعرفه مي دي؟
بابا بقالي كه نيست همون لحظه پولت رو برگردونه.
به ازاي هر تغييره تعرفه در هر ماه (بيشتر از يك بار) 250 تومان براتون هزينه داره. و به ازاي هر روزي كه در طرح مثلا طلائي بودي روزي 500 تومان.
اين هارو بايد حساب بكنن بعدش بهت برگردونن.
ولي خداييش يه سؤال دارم:
مخابرا توي اين 12 سال اين همه كرد توي پاچمون ، يه بار نشد يه طرح تشويقي يا كوفته ديگه اي به مشتركينش بده و از همه جالب تر امسال عيد مخبرات ميلون ها تومان فقط از طريق SMS گيرش اومد ولي در همون زمان ايرانسل SMS رو رايگان كرده بود.
يه نفر اعتراضي به TCI كرد؟
يه كمي منصف تر باشيم.
نقل قول:
Fix Dialing
توي گوشيه همه هست.
راستي بچه ها اين ميله من كه زيره عكسه آواتاره من هست مشخص نيست؟
آخه خيلي ها به من ميگن ميله تورو نداريم!!!!!!
گفتم شايد مشكل از منه؟
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه تست كردم مشكلي نداره.
------------------------------------
جشنواره جديده مشهد تمديد شد.
من فايل مذكور رو آپديت كردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا شاهین میخواستم ببینم شما خبر نداری ایرانسل سرویس های دیگه هم قراره راه بندازه یا نه ؟نقل قول:
مثلا Push to Talk ؟
سلام اقا اين e-care كار مي كنه واسه شما الان ؟؟؟؟
نه امیر جون منم که تو تبریزم یه چند روزه نیمتونم برم.نقل قول:
دوستان من که با تغییر هر تعرفه 2500 تومان به حسابم اضافه شده نه 250 تومان که یکی از دوستام گفته بود ، در ضمن با این مسخره بازی های ایرانسل من که چشام آب نمی خوره که اونا رو از حساب کم کنن.
در ضمن باید متذکر شم که من الان 7 ماهه که قبض برایم نیومده ، نمی دونم شما هم مشکل من رو دارین یا نه؟
در مورد e-care باید بگم که برای شروع یه اس ام اس حاوی متن e-care به شماره 130 بفرستید تا رمز ورود براتون فرستاده شه بعد از دریافت رمز باید به سایت ایرانیل برین و در قسمت خدمات ، بخش کنترل حساب اینترنتی رو انتخاب کنین بعد از شما شماره ی تلفن و عددی که روی سیمکارت نوشته شده رو می خواد در صفحه بعد باید رمز رو وارد کنین توجه کنین که رمز رو همونطور که براتون فرستاده شده وارد کنین یعنی به بزرگی و کوچیکی حروف توجه کنین . اگه چند بار رمز اشتباه وارد کنید رمز ورود قفل میشه و اونوقته که خر بیار و باقالی بار کن ، باید زنگ بزنی به 09351300000 تا رمز جدید رو براتون بفرسته . فکر کنم چیزی رو کم نگفته باشم .
موفق باشید
دوستان,عزیزان این تاپیک در مورد ایرانسله ها!!!:8::13::11:
با سلام
با عرض پوزش ديگه تكرار نمي شه قول مي دم بچه خوبي باشم
با كنترل حساب اينترنتي، بدون نياز به تماس با خدمات مشتركين، خودتان امور مربوط به حسابتان را انجام دهيد!
ام تي ان ايرانسل همواره آخرين تكنولوژي روز دنيا را به شما مشتركين گرامي ارائه مي نمايد.
با سرويس "كنترل حساب اينترنتي" (E-care) از طريق اينترنت به سادگي مي توانيد:
صورت حسابتان را مشاهده و دريافت نماييد، سرويس هاي ارزش افزوده را براي حساب خود فعال يا غير فعال كنيد، تغيير تعرفه انجام دهيد، مانده حساب فعلي، مبلغ آخرين پرداخت و تاريخ آنرا مشاهده نماييد، صورت حساب تفكيكي درخواست كنيد، و...
آيا به دنبال راهي هستيد تا بتوانيد...
*
بر هزينه هاي تلفن همراهتان نظارت داشته باشيد
*
صورتحسابتان را از طريق اينترنت ببينيد و فقط با يك كليك آن را دريافت كنيد
*
ميزان كار كرد خط تلفنتان را هر لحظه و در هر جا كه مايل باشيد كنترل و هزينه آن را مشاهده كنيد
*
در صورت نياز به تغيير مشخصات فردي تان بدون آنكه مجبور باشيد به مركز خاصي مراجعه كنيد خودتان آنرا اصلاح كنيد
*
به دلخواه سرویس ویا محصولی را فعال یا غیرفعال کنید
*
در صورت تمایل طرح تعرفه را تغییر دهید
سرويس كنترل حساب اينترنتي به شما امكان مي دهد تا خودتان، بدون نياز به تماس با خدمات مشتركين ايرانسل، تمام اين كارها را انجام دهيد!
براي ثبت نام كنترل حساب اينترنتي...
فقط كافي است يك پيام كوتاه (SMS) با متن (E-care) به شماره 130 ارسال كنيد! همين!
همچنين ميتوانيد با سرويس خدمات مشتركين ما با شماره 130 (از خط ايرانسل) و يا 0935130000 (از سایر خطوط) تماس گرفته و اين سرويس را درخواست كنيد. در زمان ثبت نام نيز مي توانيد براي اين سرويس درخواست نمایید.
بعد از ارسال درخواست ثبت نام برای سرویس کنترل حساب اینترنتی، به هر یک از روش هاي فوق، "نام كاربر" و "رمز ورود" شما از طريق پيام كوتاه ظرف 24 ساعت برايتان ارسال مي شود.
کاربران کنترل حساب اینترنتی
در سيستم كنترل حساب اينترنتي، هر كاربر بنابر نوع ثبت نام و همچنین نوع سیم کارت خریداری شده، در یکی از گروه های زیر جای می گیرد:
*
مشتركين طرح پرداخت ماهيانه (سیم کارتهای دائمی): تمام مشتركين پرداخت ماهيانه مي توانند براي استفاده از کنترل حساب اینترنتی درخواست كنند. به طور کلی مشترکین این سرویس در یکی از دو گروه زیر قرار می گیرند:
- مشتريان شركتي (اشخاص حقوقي):
مشتركيني كه شماره تلفن همراه آنها در زير مجموعه يك شركت ثبت نام شده است.
- مشتريان غير شركتي (اشخاص حقيقي):
مشتركينی که به صورت مستقل (انفرادي) ثبت نام شده اند.
*
مشترکین طرح پيش پرداخت (سیم کارت های اعتباری): تمام مشتريان طرح پيش پرداخت در كنترل حساب اينترنتي به عنوان "مشتريان غير شركتي" ثبت نام ميشوند. در صورت استفاده از طرح پیش پرداخت امکان ثبت نام به صورت شرکتی وجود نخواهد داشت.
براي درخواست كنترل اينترنتي حساب يك پيام كوتاه با متن e-care ارسال كرده و اگر در حال حاضر مشترك اين سرويس هستيد و رمز ورود را داريد فقط كافي است اينجا را كليك كنيد.
راهنماي استفاده
*
براي دريافت راهنماي استفاده از سرويس كنترل حساب اينترنتي (E-care) در فرمت PDF اينجا را كليك كنيد.
*
درصورت تمایل به دریافت این راهنما توسط پست اینجا را کلیک نمایید.
(راهنمای استفاده از سرویس کنترل حساب اینترنتی ظرف 14 روز کاری به دست شما خواهد رسید.)
شرایط پرداخت براي مشتركين پرداخت ماهيانه ام تي ان ايرانسل
*
جهت پرداخت صورتحساب تلفن همراه (قبض) خود، می توانید به مراکز سرویس دهی شرکت ام تی ان ایرانسل و یا به کلیه شعب بانک ملت مراجعه نمایید.
*
در هنگام پرداخت صورتحساب تلفن همراه ام تی ان ایرانسل ، ارائه شناسه پرداخت الزامی است. این شماره پس از ثبت نام از طریق پیام کوتاه برای شما ارسال خواهد شد. این شماره همچنین در قسمت بالای صورتحساب شما درج شده است. در صورت فراموش کردن شناسه پرداخت، لطفاً با مرکز خدمات مشترکین ام تی ان ایرانسل تماس حاصل فرمایید؛ در غیر این صورت پرداخت وجه میسر نمی باشد.
*
در زمان پرداخت صورتحساب، لطفاً اطمینان حاصل فرمایید که مبلغ ذکر شده به شماره حساب های زیر واریز گردد:
o بانک ملت ، شماره حسا ب 96-444440
*
در صورتی که مشترک، تا مهلت پرداخت تعیین شده، اقدام به پرداخت صورتحساب تلفن همراه خود ننماید، خط تلفن وی به حالت تعلیق یک طرفه در خواهد آمد. در این حالت، مشترک تنها قادر به دریافت تماس و پیام کوتاه می باشد و امکان برقراری تماس و ارسال پیام کوتاه را نخواهد داشت.
*
پس از گذشت 21 روز از تعلیق یک طرفه، و عدم تصفیه حساب در این مدت، خط تلفن همراه به صورت خودکار به حالت تعلیق کامل در خواهد آمد. در این حالت مشترک نه تنها قادر به برقراری تماس و ارسال پیام کوتاه نخواهد بود، بلکه امکان دریافت تماس و پیام کوتاه را هم نخواهد داشت.
*
اگر پس از گذشت 2 دوره صدور صورتحساب، سیم کارت همچنان به حالت تعلیق کامل باقی بماند و مشترک اقدام به تصفیه حساب خود ننماید، شماره تلفن همراه وی از شبکه ام تی ان ایرانسل حذف خواهد شد. در این حالت، مشترک کلیه حقوق خود را در ارتباط با مالکیت و استفاده ازاین شماره تلفن از دست خواهد داد.
*
در صورتیکه مشترک قبل از تمام شدن یک دوره و دریافت صورتحساب، از تمامی اعتبار خود استفاده نموده باشد، جهت ممانعت از تعلیق یکطرفه خط: (1) می تواند قسمتی از بدهی خود به ام تی ان ایرانسل را تصفیه نموده و مجدداً حسابش را به مقداری کمتر از حد اعتبار کاهش دهد و یا (2) می تواند با پرداخت سپرده به ام تی ان ایرانسل میزان حد اعتبار خود را افزایش دهد. در این صورت، در ماههای بعد نیز می تواند تا حد اعتبار افزوده شده، از خدمات شبکه استفاده نماید.
*
صورتحساب تلفن همراه شما به صورت ماهانه برایتان ارسال می گردد.روش دریافت این صورتحساب بسته به انتخاب خود شما می تواند از طریق پست، کنترل حساب اینترنتی (E-care) و یا پست الکترونیکی (E-mail) باشد. در صورت عدم دریافت صورتحساب پس از گذشت یک ماه، خواهشمند است با شماره 130 یا 09351300000 تماس حاصل فرموده و یا حضوراً به مراکز خدماتی ام تی ان ایرانسل مراجعه نمایید.
جهت کسب اطلاعات در مورد هریک از موارد زیر، با گرفتن شماره 130از تلفن همراه ام تی ان ایرانسل و یا 09351300000 از سایرخطوط با خدمات مشترکین ام تی ان ایرانسل تماس حاصل فرمایید.
*
استعلام حساب: جهت اطلاع از وضعیت حساب خود در هر زمان، می توانید با خدمات مشترکین ام تی ان ایرانسل تماس حاصل فرمایید.
*
سیم کارتهای مفقود شده/ مسروقه: در صورت گم کردن یا دزدیده شدن سیم کارت، مراتب را هر چه سریعتر به خدمات مشترکین ام تی ان ایرانسل اطلاع دهید.
*
صورت ریزمکالمات: شما می توانید با پرداخت هزینه تعیین شده، صورت ریزمکالمات خود را همراه با صورتحساب ماهانه دریافت نمایید. اگر در هنگام ثبت نام جهت دریافت ریزمکالمات خود اقدام ننموده اید ، جهت استفاده از این سرویس با خدمات مشترکین تماس بگیرید.
خدمات مشترکین در خدمت شماست!
*
مرکز خدمات مشترکین ام تی ان ایرانسل بدون وقفه ( 24 ساعت در شبانه روز و 7 روز در هفته) آماده پاسخگویی به سؤالات شما مشترکین گرامی است.
*
اگر هر پرسشی در ارتباط با خریداری سیم کارت، اطلاعات حساب، مشخصات و جزئیات پوشش شبکه، خدمات ارزش افزوده، اطلاعات درباره پیام کوتاه و ... برایتان مطرح شده است و یا می خواهید درباره ما و خدمات ام تی ان ایرانسل بیشتر بدانید با ما تماس بگیرید. مرکز خدمات مشترکین ام تی ان ایرانسل پاسخگوی شماست.
*
جهت تماس با مرکز خدمات مشترکین تنها کافی است با شماره130 تماس حاصل فرمایید. در صورتیکه از خط تلفنی به غیر از ام تی ان ایرانسل استفاده می نمایید، لطفاً از شماره 09351300000 استفاده نمایید.
*
در هنگام تماس با خدمات مشترکین صرفنظر از مدت زمان مکالمه شما با این مرکز، هزینه محاسبه شده برای شما مقدار ثابتی خواهد بود.
*
این هزینه ثابت معادل هزینه یک دقیقه مکالمه می باشد.
ام تی ان ایرانسل صورت حساب شما را به گونه ای متفاوت محاسبه می کند!
*
سیم کارتهای شما برای استفاده در شهر خاصی ثبت نشده اند. این بدان معناست که شما می توانید با سیم کارت خود در هر جای کشور اقدام به برقراری تماس نمایید و هزینه اضافی به شما تعلق نگیرد.
*
مادامیکه شما در داخل ایران هستید چه تماسهای شما در داخل شهر خودتان برقرار شود و چه با شهردیگری تماس بگیرید (تلفن همراه یا خط ثابت) هزینه تماسها براساس تعرفه تماس شهری خواهد بود. در ام تی ان ایرانسل هزینه تماس بین شهری وجود ندارد!
*
مدت تماس شما ازهنگامیکه تلفن شروع به زنگ زدن می کند محاسبه نمی شود، بلکه این محاسبه از زمانیکه به تماس شما جواب داده شود آغاز می گردد.
*
هزینه تماس از لحظه برقراری، براساس دوره های یک دقیقه ای محاسبه می گردد. بدین صورت که حتی اگر بخشی از یک دقیقه را مصرف نموده باشید، آن دقیقه کامل محاسبه می گردد (تماس با خدمات مشترکین که صرفنظر ازمدت مکالمه فقط هزینه ای ثابت را در بر می گیرد، از این قاعده مستثنی می باشد).
با تشكر
بچه ها کسی میدونه جریان این بسته بازگشت چیه؟
من 2 تا دائمی از ایرانسل گرفتم (با کد 0936 از طرح شماره طلایی) اما وقتی از پست تحویل گرفتم فقط بسته بازگشت توش بود و بس . ایا برای همه بسته بازگشت میفرستن؟ این عادیه؟:13: