سلام یعنی چی اگه ممکنه قشنگ توضیح بدین
Printable View
سلام یعنی چی اگه ممکنه قشنگ توضیح بدین
بعد از آپدیت ویندوز، در گوشه دسکتاپ با پیغام اصل نبودن ویندوز یعنی " Windows 7 Build 7600 This copy of Windows is not genuine" مواجه میشم.
چطور باید این مشکل رو برطرف کنم؟
با تشکر
نقل قول:
یه آپدیت هست که کرک ویندوز رو خراب میکنه و از کار میندازه. هر وقت آپدیت میکنی یه بار بعدش دوباره باید کرک کنی که حل بشه.
کرک windows loader رو بگردی تو سایتای فارسی پیدا کن حله.
این هم روش کار و توضیحات کاملتر در مورد اون آپدیتی که کرک رو خراب میکنه:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5425129&postcount=2278
برخی از نرم افزارها در ویندوز 7 در حال عادی بصورت Run as administrator اجرا میشوند. در صورتی که تیک Run as administrator در قسمت Properties هم زده نیست. این مشکل از چیه؟ ضمنا یک بار هم نرم افزار رو بطور کامل حذف و مجددا نصب کردم اما مشکل حل نشد.
نقل قول:
خب برنامه میخوای نصب کنی تا ویندوز میفهمه به رجیستری کار داره پیام میده که تحت ادمین ران بشه یا نشه ؟
حتما اون گزینه که نباید تیک بخوره تا ویندوز بفهمه بعضی چیزا رو باید ادمین بتونه اجرا کنه و بس. خود ویندوز شعور داره میفهمه بعضی چیها رو نباید بی اجازه ی ادمین اجرا کنه.:31:
من مشکل رو درست نگرفتم. شما یه برنامه داری میخوای تحت ادمین باز بشه ولی اون گزینه تیک نداره و نمیذاره هم تیک بزنی ؟ اگه اینه که بعضی برنامه ها همین جوریه. فکر نمیکنم راهی هم داشته باشه.
دوستان نظری ندارن ؟
منظورم این نبود. در واقع آیکون نرم افزار یاهو مسنجر من بعد از نصب در دسکتاپ و استارت ویندوز قرار گرفته که علامت مخصوص اجرا به عنوان ادمین روش قار داره و با کلیک روی اون گزینه yes و no ظاهر میشه. من نمیخوام اینطوری بشه.نقل قول:
ضمنا جدا از این، نرم افزار کرک ویندوز رو که در پست های قبل معرفی کردید رو اجرا کردم و ویندوز ریستارت هم شد اما همچنان پیغام اصل نبودن ویندوز و پیغام های مکرر وجود داره. اگه ممکنه لینک دانلود نرم افزار کرک ویندوز رو قرار بدین. متشکرم
تو کنترل پنل برید به user account بعد اون رو باز کنید یه گزینه ای هستنقل قول:
turn user account control on or off کلیک کنید تا با زبشه بعد تو صفحه بعد
تیک گزینه use user account.....computer رو بردارید و ok کنید.
سلام.چرا وقتی می خوام سرویس پک 2 ویستا رو از لینک زیر:
از قسمت download the update for 32-bit versions دانلود کنم مینویسه:کد:http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/Learn-how-to-install-Windows-Vista-Service-Pack-2-SP2
Windows Server 2008 Service Pack 2 and Windows Vista Service Pack 2 ؟
با سلام خدمت دوست عزیز.نقل قول:
لطفا درخواست کرک ویندوز 7 رو در بخش مربوط به این ویندوز مطرح کنید.
موفق باشید.:40:
سلام
واقعا ضروریه
من در ویندوز ویستا گزینه New Folder از بین رفته. از منوی فایل هم استفاده کردم ولی اونجا هم نیست.
ویروس هم فکر نکنم داشته باشه چون آنتی ویروسم همیشه آپدیته.
اگر نتونستید جواب بدید حداقل یک راه بگید بتونم با هاش یک فولدر بسازم(CMD)
سلام وینذوزت را دوباره نصب کن ولی نه به صورت نیو بلکه برای ترمیم
راه راحت تر اینکه از نرم فزار ترمیم ریجستر استفاده کنی انشا الله دو دقیقه ای درست میشه
و احتمال قوی ویروسی شده و انتی ویروست نتونسته شناسایش نه پس اگه ویروسی باشه حتی اگه ویندوزت را نیو نصب کنی باز که فعال میشه همین پیش میاد
راه حل
:
1-از برنامه هایی که ریجیستر را ترمیم میکنند استفاده کن
اگه نشد
2- ویندوزت را ترمیم کن
3-اگه نشد ویندوزت را نیو نصب کن وقتی اومد بالا بدون اینکه دوبار کلیک کنی میری توی فولدر اپشن تیک های هایدن را بر میداره میری توی درایو ها و فایل های ناشناس را پاک میکنی بعد توی درایو سی اونایی که توی درایو های دیگه نا اشنا لودند وپاک کردی فقط اونا را پاک میکنی ریست میکنی یک انتی ویروس هم میزاری یک بار اسکن کنه سیستم را
سلام
من ویندوز ویستا ultimate service pack 1 دارم و وقتی میخوام گزینه های خاموش شدن کامپیوتر رو انتخاب کنم hibernate تو گزینه ها نیست! چطور میتونم کامپیوترم رو hibernate کنم؟
سلامنقل قول:
cmd رو با run as administrator باز کنید اونجا بنویسید
powercfg /hibernate on
با این کار فکر میکنم دیگه هایبرنیت فعال بشه.
خب از کنترل پنل نگاه کنید شاید نافعالش کردین. برای اسلیپ که شبیه هایبرنیت هست ولی احتیاج به وصل بودن برق به پاور داره و یه کمی برق مصرف میکنه (مثلا یکی دو وات) میتونم بگم که مسیر زیر رو برین:نقل قول:
Control Panel\Hardware and Sound\Power Options\Edit Plan Settings
گزینه ی change advanced power setting رو بزنید. اونجا گزینه ی sleep رو ببینید که زیر مجموعش یه گزینه داره به اسم allow hybrid sleep. این گزینه رو فعال کنید شاید کامپیوترتون اسلیپ بشه.
توی ویندوز ویستا علامت قرمز رنگ هایبرتیت میکنه
نه ببین hibernate اینجا باید باشه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسلیپ برای مدت زمان کوتاهه نه مثلا برای شب تا صبحنقل قول:
هیچ تغییری نکردنقل قول:
نه مدت کوتاه نیستش. من دستاپم رو چهار ساله همیشه اسلیپ میکنم :31::11: مصرف برق در حد خیلی کمه مشکلی هم پیش نمیاره.نقل قول:
سلام
امروز داشتم با لپ تاپ کار میکردم . رفتم به قسمت یوزر اکانت و عکسش رو عوض کردم . بعد دستگاه رو خاموش کردم . حالا که روشن میکنم تا قسمت پسورد میاد بالا . اون عکس جدیده رو هم که گذاشتم نشون میده ولی زیرش ازم پسورد می خواد . در صورتی که قبلا اصلا از من پسورد نمی خواست و موقعی هم که عکس رو عوض کردم اصلا صحبتی از پسورد و اینا نبود . حالا باید چیکتر کنم .
از هر دری وارد میشم به پسورد بر می خورم . سیف مد هم همینطوره .
کمکم کنید لطفا .
ممنون
اگه یکی کمکم کنه ممنون میشم
دوستان عزیز
دستتون درد نکنه
حل شد
سلام دوستان
لب تاپ من VAIO مدل VGN TT190 هست
وقتی یه فلش رو SAFLY REMOVE میکنم USB رو قطع نمیکنه تو قسمت DEVICE MANAGER که میریم تو شاخه usb ، mass storage کنارش یه اخطار زرد زده چطور می تونم درستش کنم؟؟
در رابطه با مشکل شما":نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=420408
با سلام خدمت دوستان
چگونه پسوند فایل ها رو بردارم ؟
ممنون
سلامنقل قول:
در مورد سوالتون بیشتر توضیح بدین؟؟؟
یعنی تمام فایل ها با پسوند نشان داده می شوندنقل قول:
مثلا فایلهای موسیقی با پسوند mp3 نشان داده می شوند
روش پسوردگذاري روي ويندوز ويستا چه جوريه؟
مث ويندوز كنترل پنل و قسمت مخصوصي داره؟
با سلام خدمت دوست عزیز.نقل قول:
شما میتوانید از قسمت control panel>folder option>view> با قرار دادن تیک جلوی گزینه hide extensions for known file type پسوند فایل ها رو غیر قابل نمایش بکنید.
موفق باشید.
:11:
---------- Post added at 10:56 AM ---------- Previous post was at 10:53 AM ----------
سلام.نقل قول:
اگر منظور شما پسورد برای ورود به سیستم باشه میتوانید از بخش control panel>user accounts این کار رو انجام بدید.
موفق باشید.
:40:
مرسي
مث ويندوز Xp ديگه؟
ممنون
بله.نقل قول:
فقط یکم شکلش تغییر کرده.
سلامنقل قول:
شما حالت نمایش را بزار روی لیست.
ولی اگر منظورتون اون پسوندی هست که آخری خود فایل نوشته میششه اونو نمیشه کاریش کرد.
شاید بشه از ریجستری حذفش کرد ولی کار درستی نیست.
نیاز به کمک فوری
من یک مادر برد p5vd2 x دارم. کارت صدای مادر برد خراب شده و مجبور شدم یک کارت صدا بخرم ولی روی ویندوز ویستاو 7 کار نمی کنه این مساله رو همه جوره امتحان کردم و متوجه شدم اسلات های pci مادر برد روی ویندوز ویستا و 7 اصلا کار نمی کنه ولی وقتی ویندوز ایکس پی با لا می یاد مشکل من حل می شه . در ویندوز ویستا و 7 حتی مودم هم نمی شناسه . لطفا کمکم کنید . کلا هر کارتی رو روی اسلاتهای pci نصب می کنم روی این دو تا ویندوز شناخته نمی شن . لطفا یکی راهنماییم کنه که چکار کنم . ضمنا اگه می خواین بگین بایوسش رو اپدیت کن ، بگین چه ورژنی اخه من توی سایت ایسوس رفتم چیزی پیدا نکردم. الان مشکلم به جایی رسیده که تصمصم گرفتم مادر برد بخرم . کمک کنید لطفا.
سلام.نقل قول:
این ماردربرد با ویستا مشکلی نداره و هماهنگ هست.
متاسفانه ویندوز ویستا یکم با این مسئله مشکل داره که معمولا با عوض کردن جای اسلات، کارت ها رفع میشه.
البته میتونید در این تاپیک درخواست درایور هم بدید.
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=7902&page=248
---------- Post added at 10:17 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------
با سلام خدمت ناظر محترم.نقل قول:
مثل اینکه منظور ایشون رو درست متوجه نشدید ایشون نمیخوان پسوند رو حذف کنن بلکه میخوان پسوند نشون داده نشه.
دقیقا منظورم همین بود و مشکلم هم با کمک شما حل شد به هر حال از هر دوی شما سپاسگزارمنقل قول:
با سلام خدمت ناظر محترم.
مثل اینکه منظور ایشون رو درست متوجه نشدید ایشون نمیخوان پسوند رو حذف کنن بلکه میخوان پسوند نشون داده نشه.
اقا من تا سیستممو روشن میکنم با مشکل Bad Pool Header مواجه میشم و سیستم ریست میشه کسی میتونه کمک کنه ؟
من خیلی با ویستا مشکل داشتم، یعنی واقعاً روانیم کرده بود.
7 ریختم همه چیز ok شد.
یهترین راه حل برای رهایی از مشکلات ویستا، 7 ریختنه! :31:
تو ويستا وقتي گوشي موبايل يا فلش رو ميخوام جدا كنم safely remove hardware رو ميزنم و بعدش stop و بعدش پيغام ميده كه ميتونيد جدا كنيدش اما در حاليكه در واقعيت جدا نشده!!يعني چراغ فلش روشن ميمونه كه نشون ميده هنوز جدا نشده!
مشكل چيه؟
:20:
سلامنقل قول:
مشکلی نداره جدا کنید....
اخه وقتي گوشي موبايلو جدا ميكنم اخطار ميده كه جدا نشده بود!!نقل قول:
تو xp همچين مشكلي ندارم.
در ویندوز 7 و ویستا شما فقط باید اجکت کنید و دیگه نیازی به Safely Remove ندارید .نقل قول:
سلام
من یه مشکلی دارم ، اونم حجم خیلی زیاد پوشه ویندوز هست !
حدود 20 گیگ !
طبیعیه ؟ مشکلش چی میتونه باشه ؟