دوست عزیز جلوی AXE می تونی Naix رو ورداری که خیلی راحت می زندش ..مثل آب خوردن..البته brood mother هم در بعضی نقل قولهاگفتند که می زندش
Printable View
دوست عزیز جلوی AXE می تونی Naix رو ورداری که خیلی راحت می زندش ..مثل آب خوردن..البته brood mother هم در بعضی نقل قولهاگفتند که می زندش
من اگه پلیر در سطح خودم باشه Nevermore رو با Axe میزنم راه حلش فقط داشتن blink هستشنقل قول:
درسته ولی من اید آل فکر کردم... وقتی هردو تو یه سطح item داشته باشن shadow خیلی شاخ تره..نقل قول:
این هم چیز خوبیه.. میتونه راحت باشه حتی راحت تر از shadow یا traxex...نقل قول:
نقل قول:
كسي جواب منو نداره؟
به نظر شما بهترین هیروی dota چیه؟
من میگم death prophet
دوست من تو دوتا بهترین هرو وجود نداره همه هرو ها هروی مقابل دارن این قانون موفقیت دوتاسنقل قول:
من جلتون استلتون اساسین یا نایت استاکر یا انتی مج یا ........ وا میستم
این رمز موفقیت دوتاس:10:
با سلام خدمت dota allstars باز های حرفه ای ... راستش من یه مشکلی دارم در رابطه با پچ 1.20c که دانلودش کردم اما
نحوه ی نصبش رو به طور کامل بلد نیستم ..... من اول این پچ رو جایی که بازی رو ریختم کپی می کنم بعد از اونجا اجراش می کنم تا نصب بشه اما وقتی می خوام برم تو بازی ارور می ده که cd بازی وجود نداره..... نمی دونم چکار کنم
چون می خوام مپ 6.58b رو بازی کنم این پچ رو دانلود کردم
خواهشا کمکم کنید با تشکر فراوان
در ابتدا وارکرافت رو نصب می کنی و بعد فایل پچ رو اجرا می کنی تا پچ نصب بشه که البته دو حالت داره:نقل قول:
1-اول از همون فولدری که داخلش پچ هست اجرا می کنی و پچ نصب می شه
2- پچ رو داخل فولدر کپی می کنی و بعد نصبش می کنی
گرچه حدس می زنم شما شماره 1 رو انجام دادی و حالا باید شماره 2 رو انجام بدی
و در ضمن نیازس نیست که بعد از تغییر ویندوز همه این کار ها رو انجام بدی!!!!!!
بهترین هیرو دوتا هوش و ذکاوت هر بازیکنه که با توجه به تیمی که درش هست خودش رو با بقیه مچ می کنه و در مقابله با تیم مقابل از ترکیب هایی استفاده می کنه که باعث ضعف تیم مقابل و برتری هیریوی خودش بشه!!
البته یه سری هیروها هم هستن که گلد زیادی بدست میارن مثل اسنایپر و کربلیوس و جاکیرو و... که اونا باید در بستن ترکیب به دیگران کمک کنند و در دفاع از تاورها و بیس نقش اساسی رو داشته باشن!!!
البته از عکس العمل های سریع هم نباید صرف نظر کرد!!!!
گرچه که هیروهای نایت هم وجود داره! (که شبا خدا می شن و وجود حداقل یکی در یک تیم 5 نفره لازمه بهرحال نصف بازی شبه!)
مگه جز نایت استکر کسی دیگه هم شب روش تاثیر داره؟نقل قول:
به نظره من که از پتچ 4 dota بازی می کردم جدیدا دوتا مسخره کردن با این تغییراشون تو مپ:41:
بله که داره مثل بالانار و ...نقل قول:
Balanar=Night Stalkerنقل قول:
شما که پیشکسوتید منه نوب چرا باید اینو بگم
دوست من بالانار که همون نایت استکره غیر از این هرو من فکر نکنم شب رو هروی دیگه ای تاثیر داشته باشه:10:نقل قول:
نقل قول:
از راهنمائیتون ممنونم ولی اینجوزی هم جواب نمی ده.
ببینید من دقیقا این کار ها رو میکنم.
1- بازی رو میریزم
2- بازی رو کرک می کنم ( فایل کرک رو کپی می کنم )
3- پچ 1.20c en رو یک بار بیرون پوشه ی بازی نصب میکنم
4- فایل های نصب شده رو داخل پوشه ی بازی کپی می کنم و دوباره پچ رو نصب می کنم
5- وقتی بازی رو اجرا می کنم این پیغام می آد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قبل اینکه بازی رو کرک کنی پچ رو بریزنقل قول:
متاسفانه باز هم نشد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟! !!!!!!!!!!!
بابا این همه کاربر دارن تو این تاپیک پست میدن یه نفر درست نمی تونه این مشکل رو حل کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست من این مشکل از کرک بازیتون هست که بازیو اورجینال نمیشناسه بهترین راه گرفتن کل بازی از گیم نت محلتون هستنقل قول:
1.22 پچ
:10:
..............................ممنون
سلام دوستان..یکی به من بگه چه جوری باید از short key در بازی استفاده کنم تا مثلا لولهامو با عدد ها بزنم.....
تو ستینگ کاستوم کی :10:نقل قول:
سلام cao-cao جان ..مشکل 2 تا شد ..حالا این ستینگ کاستوم کی، کجا هست؟؟!!:11::11::31:نقل قول:
منم امتحان كردم تو بعضي ورژن ها بستنش...
بچه ها هركي مي خواد تا يادش بدم كه با هيوها چطوري بازي كنه...
راستي Replay هاي گيم نت مارو هركي مي خواد بگه تا واسش ميل كنم...
بازي مي كنيم در حد المپيككككككككككك
واسم بفرست دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک نکنم بشه تو دوتا باهاش کار کرد.... میشه؟نقل قول:
settings-> custom keys تو منوی اصلی هست... فک نکنم بشه تو دوتا کار نمیکنه فک کنم... این گزینه یه تیک هست باید بلد باشی که فایل رو درست کنی تو پوشه warcraft بزاری بلدی؟نقل قول:
نقل قول:
کافیه بری رو لولهات توضیحاتی مقابلش می آد بعد روی اسم لولت یک حرف پررنگ شده هر وقت اون حرف رو روی کیبورد بزنی اون لول انتخاب میشه.
:40::11::8::10:
سلام اقا کسی این جا gg (garena) بازی می کنه ؟
replay هم می خواهین من ماله gg رو دارم
دوستانی که ریپلی دارن بذارن
نیان اینجا بگن ما این رو داریم اون رو داریم
ما هم زیاد بازی میکنیم ولی ریپلی که اموزنده باشه و اشکال کمی توش باشه کمتر از انگشتای یه دست هست
ریپلی هاتون رو بذارید با ذکر نام هروی مد نظر
سال نو همگی مبارک
دوست عزیز اگر منظورت من است من گفتم تا ببینم کسی مشتری یا داوطلب است یا نه؟نقل قول:
ثانیا من رو سوال اول تاکیید داشتم که پاسخ ندادین
ثالثا منظورت از اشکالات و فواید replay چیست؟
:21::8::18:
سلام ........... عید همگی مبارک
منم gg بازی میکردم تو کلن h3ro بودم چند وقتیه ول کردم دارم wow بازی میکنم خیلی حال میده
اقا id من هم wolverine_b هست کسی خواست به ما حال بده ما رو هم add کنه
سلام عید شما هم مبارک عزیز..... سال خوش و پر از بردهای پیاپی را برایتان آرزومندیم....نقل قول:
راستی یه سوال دارم.... واسه بازی کردن dota رو inet باید ADSL بگیرم؟ حداقل سرعتش چقدر باید باشه؟
به نظر من که فقط adslo داشته باش بقیش حله ولی 128 و 256 بهتره ولی با 64 هم میشه من خودم باهمش بازی کردم
ولی فقط با 256 host میشم
salam aval sharmande az font!
edeton mobarak agha ma ham ye zamany dota baz bodeen ba baro bach ghademy koly hal mekardim chetory sohrab mammad to chetor hala bara bazy kardam dota man adsl 512 peshnadad medam valy khodam alan to malaysia 1 mg adsl daram bavareton nemeshe to daneshgah 100 mg majany dar ekhteyarmone bara hamen az dota daromadeem oftadem to world(az chale to chah( age az bacheha kasy to world hast ye pm be ma bede ba realm server hadegaro bebetim (to internet)
ghorboss hamee morabahaye baba
سلام
من تا حالا Warcraft بازی نکردم, پس ببخشید اگه سوالاتم ابتدایی است.
- میخواستم بدونم dota allstars یکی از مپ های بازی Warcraft III: The Frozen Throne است؟ یعنی من باید این بازی رو تهیه کنم دیگه؟
- dota allstars رو میشه حداقل برای شروع, تک نفره با حریف های کامپیوتری بازی کرد؟ یا حتمآ باید بصورت شبکه بازیش کرد؟
- جریان dota allstars v6.59d یا dota allstars v6.59c چیه؟چه تفاوتی باهم دارن؟ و اصولآ به نسخه خریده شده Warcraft III: The Frozen Throne ربط داره یا نه؟
- و در انتها میخواستم بدونم این نسخه هایی از بازی که گفته میشه "کاملآ به صورت فارسی هستند" واقعآ به صورت کامل فارسی شدند؟ که اگه اینطور باشه با توجه به اینکه زبانم هم خیلی خوب نیست فکر کنم خرید این گزینه مناسب تر باشه.
شرمنده که زیاد شد, پیشاپیش از کمک و راهنماییتون هم ممنونم.
سلام من می خوام ان لاین دوتا بازی کنم ولی هیچی نمی دونم. از کجا باید شروع کنم.
به کدوم صفحه برم و .....؟
تا جایی که من میدونم atack lvl3 این Hero یا همون axe به طور physical هست و به armore ربط نداره ....نقل قول:
نقل قول:
axe against bm
axe solo mid رو فقط برای زدن brood mother ور میدارن ....
والا این هیرو هایی که گفتی پول در بیار نیستن Pick هم نمیشن.hero ی پول در بیار یعنی kunka که ks.kuroky.ir توی دیقه 7 باهاش hand of middas power threads داشت و دیقه 30 power thrade + hand of middas + 3 تا battle fury داشت...نقل قول:
نقل قول:
کد:www.garena.com
سلام دوستان . سال نوتون مبارک:40:
دوستانی که تو گارنا پلی میکنن این پیغام وارد کردن میل واسشون اومده؟؟؟ واسه من اومد و میل رو دادم حالا یه میل واسم اومده که اگه این میلت رو لینک زیر کلیک کن و از این صحبتا. می خواستم بدونم این پیغام و اسه همه اومده و از طرف gg هست یا نه؟؟؟