نقل قول:
درود
پس اسپلیتر یک به شانزده یا یک به هشت کلا تفاوتی نداره
روی سرعت و کیفیت نهایی سرویس بنده؟ درسته ؟
Printable View
نقل قول:
درود
پس اسپلیتر یک به شانزده یا یک به هشت کلا تفاوتی نداره
روی سرعت و کیفیت نهایی سرویس بنده؟ درسته ؟
اسپلیتر توی ODC هست و روی FAT و توی خونه سیم یه سیم مستقیما با پیگ تیل وثل میشه .
- - - Updated - - -
اسپلیتر توی ODC هست و روی FAT و توی خونه سیم یه سیم مستقیما با پیگ تیل وثل میشه .
درود و سپاس . بله میدونم ، جسارتا سوالم چیز دیگری بود ولی بازم ممنوننقل قول:
.
.
.
.
.
.
.
اساتید کسی میدونه اگر فیوژن با loss مثلا 0.01 DB باشه ایرادی داره؟ یا باید حتما 0 باشه
تاجایی که من میدونم تاثیر زیادی نداره. صرفا سیگنال ضعیف میشه
به هر پورت GPON در OLT که در معمولا در مراکز مخابراتی هست، یک کور فیبر وصل هست که اون سرش در خیابان ها یا اختمان ها یک اسپلیتر وصل هست که داخل باکس FAT قرار می گیره.
حالا بسته به نوع OLT و همچنین تصمیمات واحد طراحی ضریب اسپلیتر مشخص میشه. حداکثر میتونه ۱۲۸ تایی باشه که معمولا تو ایران برای جلوگیری از افت زیاد سیگنال و ارائه سرعت مطلوب بیشتر از ۳۲ نمیزارن
سرعت شما فارغ از ضریب اسپلیتر (اگر سیگنال در رنج قابل قبول داشته باشید) بیشتر از تعداد کاربران همسایه شما تاثیر می گیره
خروجی هر پورت gpon حدود ۲ گیگابیت بر ثانیه سرعت دانلود به سمت کاربر و حدود ۱ گیگابیت آپلود می ده
downstream:2.5gbps و upstream:1.25gbps هست که سربارهای فریم ها رو باید ازش کم کرد
مثلا ممکنه روی اسپلیتر یک به ۸ همه شون کاربران پر مصرفی باشند و یک کاربر سرعت کمتری نسبت به یک اسپلیتر یک به ۳۲ با کاربران کم مصرف دریافت کنه
توی حالت اول حدود ۲۵۰ مگابیت میشه سرعت دریافتی و توی حالت دوم حدود ۶۲ مگ در صورتی که همه کاربران با هم دیگه مشغول دانلود باشند
حالا اگر تعداد کاربران حالت دوم کم باشه، کاربر می تونه عملا کل پهنای باند رو به سمت خودش دریافت کنه.
توی GPON براساس زمانبندی فریم ها در صورت درخواست کاربر (داشتن ترافیک) OLT ترافیک رو مدیریت می کنه (شبیه TDLTE)
به صورت خلاصه یک ظرفیت سرعتی بین شما و همسایه هاتون به صورت مشترک هست، بستگی داره اونا چقدر مصرف کنند.
البته یک نکته دیگه هم هست، خود دستگاه OLT معمولا با حداقل ۲ کور فیبر نوری به شبکه بالادستی متصل هست
خود اون هم میتونه محدود کننده سرعت باشه
مثلا توی مجتمع ما یک کارت GPFD با ۱۶ پورت GPON وصله ولی به معنای داشتن ظرفیت ۱۶ گیگابیتی نیست
چون خود دستگاه با یک sfp با سرعت ۱ گیگابیت برثانیه به مرکز مخابرات وصل هست. یعنی کل مجتمع نهایتا یک گیگابیت برثانیه سرعت مشترک خواهند داشت.
- - - Updated - - -
تاجایی که من میدونم تاثیر زیادی نداره. صرفا سیگنال ضعیف میشه
به هر پورت GPON در OLT که در معمولا در مراکز مخابراتی هست، یک کور فیبر وصل هست که اون سرش در خیابان ها یا اختمان ها یک اسپلیتر وصل هست که داخل باکس FAT قرار می گیره.
حالا بسته به نوع OLT و همچنین تصمیمات واحد طراحی ضریب اسپلیتر مشخص میشه. حداکثر میتونه ۱۲۸ تایی باشه که معمولا تو ایران برای جلوگیری از افت زیاد سیگنال و ارائه سرعت مطلوب بیشتر از ۳۲ نمیزارن
سرعت شما فارغ از ضریب اسپلیتر (اگر سیگنال در رنج قابل قبول داشته باشید) بیشتر از تعداد کاربران همسایه شما تاثیر می گیره
خروجی هر پورت gpon حدود ۲ گیگابیت بر ثانیه سرعت دانلود به سمت کاربر و حدود ۱ گیگابیت آپلود می ده
downstream:2.5gbps و upstream:1.25gbps هست که سربارهای فریم ها رو باید ازش کم کرد
مثلا ممکنه روی اسپلیتر یک به ۸ همه شون کاربران پر مصرفی باشند و یک کاربر سرعت کمتری نسبت به یک اسپلیتر یک به ۳۲ با کاربران کم مصرف دریافت کنه
توی حالت اول حدود ۲۵۰ مگابیت میشه سرعت دریافتی و توی حالت دوم حدود ۶۲ مگ در صورتی که همه کاربران با هم دیگه مشغول دانلود باشند
حالا اگر تعداد کاربران حالت دوم کم باشه، کاربر می تونه عملا کل پهنای باند رو به سمت خودش دریافت کنه.
توی GPON براساس زمانبندی فریم ها در صورت درخواست کاربر (داشتن ترافیک) OLT ترافیک رو مدیریت می کنه (شبیه TDLTE)
به صورت خلاصه یک ظرفیت سرعتی بین شما و همسایه هاتون به صورت مشترک هست، بستگی داره اونا چقدر مصرف کنند.
البته یک نکته دیگه هم هست، خود دستگاه OLT معمولا با حداقل ۲ کور فیبر نوری به شبکه بالادستی متصل هست
خود اون هم میتونه محدود کننده سرعت باشه
مثلا توی مجتمع ما یک کارت GPFD با ۱۶ پورت GPON وصله ولی به معنای داشتن ظرفیت ۱۶ گیگابیتی نیست
چون خود دستگاه با یک sfp با سرعت ۱ گیگابیت برثانیه به مرکز مخابرات وصل هست. یعنی کل مجتمع نهایتا یک گیگابیت برثانیه سرعت مشترک خواهند داشت.
درود به شرفت ، سپاسگزارم که کمک کردید . عالی بود واقعا ممنونم :»
اگر نکته ی دیگه ای هست لطفا بگید ( استفاده ام بیشتر گیمینگ و تماشای یوتیوب روی تلویزیون با بالاترین کیفیت ممکن هست) با LAN . وایفای زیاد استفاده ای ندارم
اساتید کسی میدونه اگر فیوژن با loss مثلا 0.01 DB باشه ایرادی داره؟ یا باید حتما 0 باشه
اولین مشترک در این کوچه هستم و الان کارهای دراپ کشی هم تموم شد و عکس از داخل FAT رو میزارم که اگه اساتید نظر و یا صحبتی دارن بگن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
درود .
وقت بخیر ،
بزرگواران کسی تعرفه ی اینترنت یک ماهه ی فیبرنوری مخابرات واسه بیشترین حجمی که داره رو میدونه؟
بنده گوگل کردم و اینارو پیداکردم :
پس پرداخت ۱ ماهه ۵۰۰ گ ۳۰۰ ت
پس پرداخت ۱ ماهه ۵۰۰ گ ۲۰۰ ت
پس پرداخت ۱ ساله ۷۰۰ گ ۳۴۰ ت
پیش پرداخت ۱ ماهه ۴۰۰ گ ۲۴۰ ت
اگه کسی طرح دیگه ای با قیمت مناسب و حجم بالا سراغ داره لطفا بگه سپاسگزارم
--------
--------
تانوما استاندارد 500 گیگ- قرارداد 12ماهه- 300Mb پسپرداخت به مبلغ ماهانه 3200000 ریال
خودم الان اینو خریدم و منتظرم که فعال بشه ( فعلا هیچ پولی ازم نگرفتن )
اوضاع اعداد چطوره دوستان ؟
الان TX هم عدد داره و 2.16 هست
آپدیت :
یه بنده خدایی از خود بروبچه های فیبرنوری مخابرات گفت که اینا یک CORE رو بین چندتا FAT پخش کردن ! ! ! ! ! ! البته فکرکنم اشتباه میکنه ، و مشکل RX ضعیف ، از فیوژن کاری های ناقص در مسیر هست . . . .
آخه تا FDH ـی که نزدیک باکسش چندتا دوربین گذاشتن ، عدد حدودا 10 هست و بعدش از اونجا تا سرتاسر این خیابانی که ما هستیم هنوز هیچ مودمی جز مال من زیر بار نرفته و هیچ FAT جز اینی که درب خونه ی ما هست لول دار نشده که بخواد باعث افت سیگنال بشه
پیمانکار اصلی مخابرات که از پسیو کارهای مثلا باتجربه هست و مسئول زیرساخت فیبرنوری در شهره ، ادعا میکنه که همه ی فیوژن ها رو از مبدا تا مقصد ، با ضریب خطای 0 یا 0.01 زده . حالا فرضا اگه از OLT مخابرات تــــاااااااا ONT بنده مثلا 220 تا فیوژن نیاز بوده باشه ( در اصل کلا 50 تا هم نیست ) و هرکدوم رو با ضریب خطای 0.1 زده باشه ( دقت کنید 0.1 ، نه 0.01 ) تازههههههه به عدد RX فعلی مودم بنده میرسیم
حالا پیداکنید پرتقال فروش را
--------
--------
با فرض اینکه پیمانکار مخابرات حقیقت رو گفته ، تنها حالت دیگه ای که میشه واسه این عدد RX متصور شد ، اینه که OLT رو خوب کانفیگ نکردن و با یکمی adjust میتونن اوضاع رو بهتر کنن
دیروز چراغ PON چشمکزن بود و امروز کلا خاموشه . پشتیبانی فنی FTTH مخابرات میگه هر کاری میکنن نمیتونن مودمم رو ببینن
ازم خواستن از پشت مودم عکس بگیرم و از صبح تا الان اون عکس رو واسه هفت هشت نفر آدم مختلف فرستادم ، دوستان کسی ایده ای داره
پس پرداخت هر ماه باید پرداخت کنید. رو شماره مجازی که بهتون دادن یه قبض صادر میشه مثل قیض تلفن دقیقا و آخر هر ماه پرداخت می کنید برای همین بهش میگن پس پرداخت. 320 + 9%= 348800 چند ماه قبل 300 بود 20 گرون شده و من حجم بالاتر از این 500 گیگ در ماه ندیدم شاید رو پنل پس پرداخت نیست هیچ وقت پیش پرداخت نداشتم.نقل قول:
- - - Updated - - -
پس پرداخت هر ماه باید پرداخت کنید. رو شماره مجازی که بهتون دادن یه قبض صادر میشه مثل قیض تلفن دقیقا و آخر هر ماه پرداخت می کنید برای همین بهش میگن پس پرداخت. 320 + 9%= 348800 چند ماه قبل 300 بود 20 گرون شده و من حجم بالاتر از این 500 گیگ در ماه ندیدم شاید رو پنل پس پرداخت نیست هیچ وقت پیش پرداخت نداشتم.نقل قول:
عدد RX شما چه مشکلی داره ؟ بین -27 تا -8 اوک هست تو پنل مودم هواوی حتی بالای 27 هم بره پشتیبانی میپرسه مگه قطعی چیزی دارید از نظرشون اوک هست مال من الان 24.20- هست درسته که بهترین حالت نیست هیچ کدوم ولی مشکل مهم تر اینترنت ایران این فیلترینگ شدید هست. TX هم 2.16 اوک هست. مشکل باید جای دیگه باشه.
نقل قول:
سلام مودم چه مارک و مدلی گرفتید؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
سلام مودم چه مارک و مدلی گرفتید؟
درودنقل قول:
HG8145V5
سپاس فراوان :» :»نقل قول:
پس با این مشخصات میشه سرعت 300Mb گرفت؟
شما مشکل پینگ بالا و پکت لاس ندارید؟
- - - Updated - - -
الان از copilot پرسیدم ، گفت برای 300 این مشخصات جوابگو نیست
3 یا 4 سال پیش که تازه گرفته بودم ارتیاط رو تا 500 داخلی رو اسپید تست میداد بعضی وقتها به ندرت تست هم اینجا گذاشتم، و اکثرا رو 250 رو میداد رو PC و کابل لن پورت گیگ. و پینگ هم 1 یا 2 بود داخلی و عدد RX هم تو همین 22 به بالا بود. الان که رو 100 نهایت 120 بستن فکر کنم همه جا همین باشه مخابرات.. سرویس که دارم هم 500 گیگ 50 مگ هست سرویس 300 تو مرکز رفتم هم نگفتن هست و قیمت شما هم که همینه که من دارم چه جوری زده 300 ؟ یه مدت خیلی کمی یه کمپین باز شد ابرو باد بود فکر کنم سرعت اون بالا تر بود.مودم من HG8245H هست 4 پورت گیگ و دو تا تلفن... مودم شما هم پورت گیگ باشه باید راحت بده 300 رو اگه براتون باز گذشته باشن البته سرعت داخلی خارجی که بعید میدونم این سرعتها باشه با این شرایط
پشتیبانی فنی مرکز استان میگه هنوز نمیتونن مودمم رو ببینن
اینجور که شما میگید به RX ربطی نداره
پشتیبانی فنی مرکز استان میگه هنوز نمیتونن مودمم رو ببینن
اینجور که شما میگید به RX ربطی نداره
درود سال نو مبارک
دو روز پیش با کارشناس مخابرات که واسه تعمیر خط تلفن اومده بود مجتمع ما صحبت کردم و گفت چرا درخواست فیبرنوری یا VDSL نمیدین؟ میگفت برای VDSL هیچ هزینه ای نداره فقط باید مدیر مجتمع درخواست بده تا تجهیزاتی که لازمه تو کافو نصب کنیم و ...
دوستانی که تجربشو دارن نظرشونو بگن برم سراغ vdsl یا اگه بخوام فیبر رو اوکی کنم واسه خودم تنها چقدر هزینش میشه چون با مدیر مجتمع صحبت کردم گفت بخاطر هزینه هاش و فیبرکشی و این مسائل همسایه ها حاضر به همکاری نیستن
وی دی اس ال داستان خاصی نداره و در صورت نزدیک بودن به کافو و کیفیت مناسب سیم کشی مسی خود مجتمع سرعت حوالی 70 مگ دان و 14-20 مگ اپ بهتون میده که سرعت خوبی هست و خود من هم دارم استفاده میکنم. میتونید 2020 زنگ بزنید درخواست بدید که امکان ارایه vdsl رو خط رو چک کنن و اگر اوکی بود ثبت نام کنین.نقل قول:
فیبر تنها برای یک نفر انجام نمیدن . یا کل مجتمع فیبر کشی خواهد شد و یا هیچی. مخابرات سر این مسئله خیلی یک دنده هست و اگر مجتمع هم همکاری نکنه که همون جا ختم میشه. تفاوت سرعت هم در حال حاضر رو فیبر سرعت دان حوالی 100 مگ هست و 100 هم اپ .
در کل اگر بتونی vdsl بیگیری اصلا دردسری ندره و مثل همون adsl گرفتنه.
- - - Updated - - -
ممنونم از توضیحاتتنقل قول:
با این تفاسیر برم همون سراغ vdsl بی دردسر تره
یه سوال از کجا میتونم تعرفه های vdsl رو ببینم؟ در حال حاضر خودم 6 ماهه پیش پرداخت میگیرم میخواستم ببینم چقدر اختلاف قیمت هست و چه بسته هایی داره :»
درود. این قیمتها به روز هست .نقل قول:
- - - Updated - - -
مخابرات یه سرویس 300Mb داره که 340 تومن هست و 700 گیگ حجم دارهباید خودتون این طرح رو ازشون بخواید وگرنه چیزی نمیگن
فکر کنم اونجایی که گفتید گفته تجهیزات VDSL رو داخل کافو نصب کنن یعنی کافو نوری هست ولی تجهیزات داخلش ADSL هست نه vdsl پس احتمالا درخواست از سمت مدیر برای این بوده که بیشتر از یه نفر باشه داخل مجتمع.. همون تجهیزات هم باید براشون بصرفه نمیدونم چند نفر اما برای یه نفر انجام نمیدن . شما تلاشتو برای فیبر انجام بده ببین داخل مجتمع چند تا یوزر واقعی میتونی جمع کنی و برو با ریس یا معاون مرکز صحبت کن ببین چند تا کاربر و یا چقدر شیرینی براشون جالبه اگه فیبر نشد برو سمت VDSL برای اون یوزر جمع کردن باید خیلی راحت تر باشه هزینه فیبر کشی سمت یوزر نداره فقط مودم اگه ساپورت نکنه باید عوض بشه و تجهییزات سمت سرویس دهنده. دوستمون هم گفتن حتی اگه 50 مگابیت هم بگیری خیلی بهتره تا ADSL. هزینه هم مخابرات همه قیمت هاش روی هر بستری که باشه یکی هست فقط نوع سرویس که حجم و سرعتش بالا میره تو بسترهای کم سرعت تر حذف میشه من چند تا حجم بالا رو تو پنل پس پرداخت FTTH خودم برات مینویسم. *500 گیگ در ماه حجم سرعت 50 مگابیت 320 هزار تومن* 350 گیگ در ماه سرعت 30 مگابیت 290 هزار تومن* 250 گیگ در ماه سرعت 50 مگابیت 190 هزار تومن. فکر کنم سرعت همه تا 100 یا 120 باز باشه چون دلیلی نداره 350 گیگی 30 مگابیت باشه و 250 گیگی 50 مگابیت. کلا داستان همون حجم فروشی هست.
و 9% هم به قیمتها ارزش افزوده اضافه میشه که امسال فکر کنم بشه 10%
بنا بر گزارشات دوستان شرکت شاتل برای تک یوسر فیبر کشی میکنه ولی برای بعضیها تا 6 میلیون فقط هزینه فیبرکشی شده و مودم هم هزینه جدا گرفته شده . بماند که هزینه بسته ها هم بسیار بالاست. یعنی هست شرکتی که فیبرکشی برای یک کاربربکنه ولی با قیمت سرسام اور. البته دیدم با 2 میلیون هم انجام بدن. همین جا هستن چند نفری که از شاتل فیبر گرفتن و تا جایی که یادمه بیشترشون تک یوسر هستن. شاتل میدونه در زمینه تجهیزات و پهنای باند اصلا توان رقابت با مخابرات رو نداره و فقط داره سر تعلل مخابرات به هر روشی میخواد خریداران احتمالی رو از چنگ مخابرات در بیاره حتی اگر لازم برای تک یوسر فیبر بکشه.نقل قول:
اول کارش من فرم ثبت کردم تماس گرفتن که امکان نداریم منطقه شما تو لیست انتظار قرارتون میدیم فقط دوست داشتم بدونم به چه صورته چون ار مخابرات فیبر دارم ولی فکر کنم اصلا چیزی به اسم بسته نداره فقط حجم میفروشه و خیلی گرون. با سرعت فیبر مخصوصا که سرعت هم باز باشه و کاربر مدیریت روی حجم و سرعت نداشته باشه خیلی راحت 500 گیگی رو مثلا میشه چند روزه تمومش کرد و هزینه هنگفتی باید داشته باشه نمیدونم اونهایی که از شاتل گرفتن راضی هستن یا نه
من تهران پارس هستم و 2 هفته پیش یک تماس همینطوری با شاتل گرفتم . گفتن منطقه شما تعداد زیادی باکس گذاشتیم و کوچه بالایی شما هم راه اندازی شده و تحت پوششه ولی برای شما هنوز باکس نذاشتیم و میزارمتون تو انتظار و ممکنه تا 1 ماه دیگه راه اندازی بشه ولی زمان قطعی نداره. بسته هم گیگ 2000 تومان که بسیار بالاست. البته جشنواره دارن که دیدم بسته 30 روز - 500 گیگ - 500000 تومان بدن که بازم زیاده !! بدون جشنواره هم که 1 میلیون برای 500 گیگ تازه بسته شبانه هم ندارن. باز بودن سرعت داخلی تا 700 مگ یا بیشتر و سرعت بین الملل هم 300 مگ ارزشی نداره وقتی گیگی 2000 تومان باشه. شاتل بسیار بسیار گرانفروش هست. اگر مخابرات بخواد همین طور لفتش بده خیلیها ممکنه با همین قیمت سراغ شاتل برن (الانم کم نیستن کسانی که فیبر شاتل گرفتن)نقل قول:
اون باز بودن سرعت داخلی دهن خیلیها رو اب میندازه و هیجان کاذبی ایجاد میکنه . عملا با تبلیغ کردن سرعت اینترانت به جای اینترنت دنبال گول زدن خریداران هستن در حالیکه عمرا سرعت بین الملل حتی به نصف سرعت داخلی برسه.
- - - Updated - - -
دوستان جز مخابرات ، کدوم isp تعرفه های بهتری واسه فیبر داره ؟
واسه مشترک با مصرف حداقل500 گیگ در ماه
پست تکراری لطفا حذف شود سپاسگزارم
بالاخره سرویسم وصل شد :»
سپاس از همه ی بزرگوارانی که چه در اینجا و انجمن همسایه کمک کردن :wub:
:thumbsup:نقل قول:
عالیه
سرویس چی گرفتید تا 600 باز مونده جالبه
و اینک از فت تا مودم چقدر فاصلس؟
- - - Updated - - -
:thumbsup:نقل قول:
عالیه
سرویس چی گرفتید تا 600 باز مونده جالبه
و اینک از فت تا مودم چقدر فاصلس؟
نقل قول:
درود . FAT دقیقا چسبیده به درب خونه ، موقعی که داکت گذاری میکردن یه شیرینی به اونایی که مسئول ترانچر و غیره بودن دادم بابت این موضوع
سرویس فعلی 300 گیگ 50 مگ هست
قربان راهی برای تماشای یوتیوب بدون v2ray هست؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
درود . FAT دقیقا چسبیده به درب خونه ، موقعی که داکت گذاری میکردن یه شیرینی به اونایی که مسئول ترانچر و غیره بودن دادم بابت این موضوع
سرویس فعلی 300 گیگ 50 مگ هست
قربان راهی برای تماشای یوتیوب بدون v2ray هست؟
درود..نقل قول:
یک تست با سرور خارجی هم میزارید دوست عزیز ؟ در ضمن مبارک باشه.
فقط پینگ شما باید 1-2 باشه. 19 خیلی خیلی بالاست برای سرور تهران. توضیح دادن براتون که چرا پینگ اینقدر بالاست ؟
نقل قول:
درود . سپاسگزارم ،
خارجی از 60 بالاتر نمیره اما داخلی دیشب تونستم 900 رو هم بگیرم
باتوجه به فاصله ی 1500 کیلومتری از تهران به نظرتون این پینگ طبیعی نیست؟ البته jitter بالایی هم دارم در حال حاضر که گفتن مشکل jitter فقط واسه ی شما تنها نیست فعلا
درود... برید مخابرات محل و درخواست بدید رو 100 مگ براتون ست کنن. 60 مگ ظلمه !! برای همه تقریبا تا 100 مگ رو راحت باز میزارن. اینترانت داخلی ارزش چندانی نداره و معنای واقعی نت بین الملل هست. اجازه ندید با سرعت داخلی گولتون بزنن و حقتون رو بگیرید.900 مگ داخلی و 60 مگ خارجی !!! واقعا مخابرات شورشو در اورده !!نقل قول:
محل زندگی کدوم شهر هست ؟
خوبه عزیز همینم کارمو راه میندازه فعلانقل قول:
با یه vps که از سرورهای داخلی تونل شده به خارج میشه به همون 900 هم دست پیدا کرد
فعلا تا یک سال آینده قوچان هستم
سرعت نت با سرورهای خارجی رو هم فیکس کردن امروز
- - - Updated - - -
سرعت نت با سرورهای خارجی رو هم فیکس کردن امروز
درود.. بسیار عالی . واقعا یک لحظه موندم ایا این بازی جدید مخابرات هست و قراره سرعتا زیر 100 ست بشه. درستش همینه و مبارکتون باشه.نقل قول:
- - - Updated - - -
ایولنقل قول:
بدون وی تو ری رو نفهمیدم
بهرحال باید ی قندشکن باشه دیگ
برای چ دیوایسی میخوای؟ رو ویندوز اندروید هیدیفای خوبه سرچ بزن
- - - Updated - - -
ایولنقل قول:
بدون وی تو ری رو نفهمیدم
بهرحال باید ی قندشکن باشه دیگ
برای چ دیوایسی میخوای؟ رو ویندوز اندروید هیدیفای خوبه سرچ بزن
برای تلویزیون اندرویدی و تماشای 4K HDR 120fpsنقل قول:
واسه بقیه دیوایسها windscrib کارمو راه میندازه خدا رو شکر