بله 2 هفته ای هست که وضعیت خرابه. پینگ بدون نوسان و پایین 100 هست اما تایم اوت شدیدی داره که اصلا نمیشه بازی کرد.نقل قول:
Printable View
بله 2 هفته ای هست که وضعیت خرابه. پینگ بدون نوسان و پایین 100 هست اما تایم اوت شدیدی داره که اصلا نمیشه بازی کرد.نقل قول:
امکانش هست دوستانی که سرویس گیمینگ رو فعال کردن عگسی از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 بذارن ممنون
دانلود شبانه چی؟؟نقل قول:
اقا پینگ تایم من با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 رو 75 تا 85 ولی به شدت نوسان داره وتایم اوت میشه بعضی اوقات
سرعت دانلود شبانه خوبه مشکلی نداره.نقل قول:
من الان دسترسی ندارم، اما روی پروفایل گیم 20 میلی ثانیه پینگ بهتر میشه و از 120 میاد زیر 100نقل قول:
سلام دوستان
پارس آنلاین تو تایم رایگان سرعت سرویسا رو محدود میکنه؟ یا تا همون قدری که دان استریم خط بسته شده باشه بالا میره؟ فرقی بین سرویسای 128 کیلوبیت تا 8 مگش از لحاظ محدودیت سرعت تو تایم رایگان هست؟
در ضمن تایم رایگان محدودیت حجمی نداره؟ که بعد از دانلود چند گیگ در روز یا در ماه سرعت تو این تایم پایین بیاد و محدود شه؟
پارس آنلاین داره حجم رو زیاد محاسبه میکنه.
حجم ایران خریدم و دارم از شاتل لند دانلود میکنم، بعد از 22 گیگ دانلود زده 26.5 گیگ مصرف کردید.
پشتیبان ها در مورد حل این مشکل پاسخگو هستند یا بعد از تموم شدن سرویسم جمع کنم برم شرکت دیگه؟
سلام
کدوم یک از سرویسهای پارس انلاین شبانه رایگان دارند؟
الان مخابرات دارم و مثل اینکه مخابرات شبانه رایگانش رو کلا برداشته !
پینگ سرویس 2 Mbps چطوره؟ بدرد بازی آنلاین میخوره؟
با سلامنقل قول:
برای مشترک های جدید شبانه رایگان نداره. فقط ظاهرا برای مشترکان قدیمی در پنل هست.
برای بازی هم طاهرا بعید زنگ برنید که پروفایل گیم رو براتون فعال بکنند که کمی پینگ بهتر بشه.
Sent from my E2333 using Tapatalk
من دو سال پیش از مخابرات رفتم پارس آنلاین ... الانم از پارس آنلاین رفتم ایرانسل ... نیای سمت پارس آنلاین بهتره ... برای بازی هم اصلا خوب نیست ... بازی های که من تست کردم FIFA17 - Starwars - NFSنقل قول:
مرسی از شما و بقیه ولی با این عگس سرویس خودم بهتر هست من الان دارم بین85 تا 89 دارم با این حساب زیادی تفاوتی نیس من فکر کردم این قدر تعریف می کنن از پارس انلاین وضعیت گیمینگ بهتر هست ولی گویا بهتر نیس و در همون سطح هستنقل قول:
بله حجم رو الکی محاسبه میکنه پشتیبانی هم پاسخگو نیست. اگه میتونید از isp دیگه سرویس بگیرید.نقل قول:
گول پینگ پایین رو نخورید. پارس آنلاین پینگ 20 هم بده وقتی هر 5 دقیقه اینترنت 10-20 تا و time out میده اصلا نمیشه بازی کرد. این پینگ الان به هیچ دردی نمیخوره یه پینگ 200 بدون time out ازین پینگ بهتره.نقل قول:
مرسی از شما و بقیه ولی با این عگس سرویس خودم بهتر هست من الان دارم بین85 تا 89 دارم با این حساب زیادی تفاوتی نیس من فکر کردم این قدر تعریف می کنن از پارس انلاین وضعیت گیمینگ بهتر هست ولی گویا بهتر نیس و در همون سطح هست
این دوستمون اوضاعش خیلی هم خوبه. نگاهی به وضعیت سرویس من بندازید!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس آنلاین به حجم دزدی معروفه، منم به علت حجم دزدی از پارس آنلاین رفتم، پشتیبانی هم تماس بگیری خیلی پاسخگو نیست و خیلی پیگیر باید باشی و وقت بزاری بتونی ثابت کنی شاید حجم رفته رو برگیردونن و این روال همینجوری ادامه داره! شما حجم عادی مصرف رو هم کنترل کنی میفهمی بسیار بیشتر از مصرف حجم کم می کنه!نقل قول:
من تازه پروفایل گیم داشتم با پینگ زیره 100 و بدون تایم اوت و زمانیکه فیفا 17 بازی می کردم از هر 10 بازی حداقل 2 تاش مپرید بیرون!!!
یعنی هیچ کدوم از دوستان از شرایط تایم رایگان اطلاع نداره؟نقل قول:
واقعا ممنون میشم اگه جواب بدید، آخه تایم رایگان خیلی واسم مهمه.
با سلامنقل قول:
دوست عزیز اگر که الان مشترک پارس آنلاین نیستید برای مشترکان جدید، شبانه رایگان نداره.
اونهایی هم که از قبل دارند، هم تاجایی که من میدونم محدودیت خاصی نداره.
منم قبل از مخابرات پارس آنلاین داشتم گیر یدونه از همین آب دار ها (به قول خودت:n33:) تو پشتیبانی افتادم! جواب داد؛ گفت سلام اپراتور شمارهی فلان. آقا اصلا یادم رفت چی میخواستم بگم:n19:نقل قول:
نقل قول:32 گیگ دانلود از شاتل لند رو 40 گیگ محاسبه کرده.نقل قول:
من هم به خاطر پینگ پایین های وب رو ول کردم اومدم روی پارس آنلاین، این شده وضعیتمون
آخه اینترانت ایران چی داره که من 8 گیگ بیشتر دانلود کرده باشم؟
باز اگر اینترنت عادی بود میشد بهانه اورد که شاید یه دستگاهی اتوماتیک آپدیت شده و استفاده روزمره بوده و از این چیزا!
شما فقط 32 گیگ دانلود رو حساب کردید یا آپلود احتمالی (هرچند کم ) رو هم بهش اضافه کردید؟ چون ترافیک حساب شده مجموع این دوتاست. معمولا یه پونزده درصدی در زمان دانلود ترافیک برای آپلود صرف میشه . یعنی برای شما به ازای 32 گیگ دانلود بین 4تا 5گیگ اپلود محاسبه و در ترافیک حساب میشه. وقتی این موارد رو حساب کنید این حجم مفقود شده مقدارش کمتر و کمتر میشه...نقل قول:
مرسی رفیق، یعنی اگه من سرویس جشنواره بگیرم که تایم صبحانه 5 تا 8 رایگان داره و خطم که همیشه با همه سرویس دهنده ها 16 مگ رو بدون مشکل آپ شده،می تونم بدون محدودیت حجمی با سرعت حدودا 1.7 مگابایت دانلود کنم توی اون ساعات؟نقل قول:
اون 15 درصد شگرد آی اس پی هاست وگرنه من با networx و dumeter چک کردم خیلی کمتره در حد یکی دو درصد.نقل قول:
با سلامنقل قول:
ببینید تا جایی که من میدونم اینجور هست، منتهی به شلوغی مرکز شما وپهنای باند پارس آنلاین در مرکزتون و سایر کاربرهاو مسائل دیگه هم مربوطه.
[emoji621] به گفته وزیر ارتباطات، از این پس شکایات مردم از کم فروشی اینترنت رسانه ای خواهد شد.
[emoji621] آذری جهرمی همچنین از تدوین مکانیزم جدید حذف اینترنت حجمی ظرف یک ماه آینده خبر داد.
خدا کنه واقعا همینجور باشه....
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
4 تا 5 گیگ آپلود برای چی آخه؟نقل قول:
5 گیگ آپلود خیلیه ها!! یه مقدار کم نیست که بگیم تو هر دانلودی پیش میاد!
تنها آپلودی که روی سرور شاتل دارم درخواست های get از سمت کامپیوتره که حجمی نداره. داریم در مورد 5 گیگ آپلود حرف میزنیما.
میزان آپلود برای هر 10 گیگ دانلود حداکثر 250 تا 300 مگ هست که برای 32 گیگ دانلود در حالت بیشترین مصرف میشه 1 گیگ آپلود!!نقل قول:
خود سازمان تنظیم 20 درصد اپلود رو لحاظ میکنه از سهم ترافیک. فک کنم باید بیشتر مطالعه داشته باشید راجع به این موضوع.نقل قول:
نقل قول:
میدونم در مورد اپلود حرف میزنیم. کسانی که در ایام قدیم اینترنت ماهواره ای داشتند و دانلود انلاین میکردند این موضوع رو خیلی خوب حس می کردند که به طرز عجیبی خط 64 اون موقعشون برای دانلود دائم در حال اپلود بود.
لینکی که این موضوع زو نوشته و شما مطالعه کردید قرار بدین لطفانقل قول:
اگه وقت کردم و به خاطر شما بتونم به درسهایی که در دوران جوانی خوندم بازگشتی داشته باشم براتون قرار خواهم داد.نقل قول:
من دو سه هفته پیش 17 گیگ دانلود از شاتل لند داشتم، اون موقع هنوز های وب داشتم. (تو تاپیک های وب هم در موردش گفتم که حجم نصف حساب نشد و عین 17 گیگ کم شد.)نقل قول:
برای دانلود 16.9 گیگ کمتر از 17.5 گیگ مصرف کردم. از همون سرور شاتل لند
حالا روی پارس آنلاین دو برابر دانلود کردم و به جای 1 گیگ، 8 گیگ بیشتر از حجمم کم شده :n04:
و شما هم میگید قانونیه و نمیشه اعتراض کرد :n27:
نقل قول:
سرور همه شرکتها به طور کامل لاگ میگیرن از تمام تبادلات دیتا. از میزان دیتایی که در هر زمان از کدوم ای پی به کدوم ای پی رفته. و البته قابل دستکاری هم نیست (چه از لحاظ امنیتی چه قانونی)
شما میتونید یه شکایت به سازمان تنظیم بکنید. اونها خودشون به صورت روتین در یه درخواست این لاگ رو چک میکنند. و شرکت به شما جواب رو خواهد گفت. خیلی خودتون رو پریشان نکنید
میزان دانلود و آپلود هم توی پنل پارس آنلاین هم توی برنامه هایی میزان مصرف رو دقیق نشون میدن به صورت جدا نمایش داده میشه. خیلی راحت میشه مقایسه کرد و به این بحث ها نیازی نیست.
برنامه ای که خود شرکت پارس آنلاین قبول داره Wireshark هست. یه بار با این برنامه تست کنید و نتیجه رو مقایسه کنید و اگه تفاوت داشت شکایت کنید. فوقش خیلی لطف کنن یه 5 گیگ میدن بهتون میگن برای جلب رضایت مشتری!!!!
من خودم قبلا 3 بار مقایسه کردم کاملا تفاوت داشت به 195 شکایت هم کردم بعد 1 ماه کارشناسی که کردن آخرش گفتن درسته فرق داره اما نمیدونیم از کجا کم شده از طرف ما که نیست. به همین راحتی یعنی گفتن همینه که هست میتونیم بیشتر کم میکنیم.
یه بار هم توی تایم رایگان اگه من با نهایت سرعت دانلود میکردم میشد 22 گیگ کلا اما تو پنل زده بود 29 گیگ حجم مصرف شده. این هم قبول نکردن چون تو تایم رایگان بوده حجمی کم نشده!!!
در کل اگه بقیه شرکت ها توی مرکز مخابراتیتون سرویس میدن طرف پارس آنلاین نیاید.
سلام، دوستان کسی این طرح ترافیک داخل نامحدود+4 گیگابایت بین الملل رو گرفته ؟ من گرفتم ولی میخوام ببینم اگه دانلود بذارم از یه حجمی به بعد سرعتم رو داغون میکنه یا نه، تست کردم رو خیلی از سایتایی که نوشته تو لیست واقعا نامحدود هست و جزء حجم 4 گیگ حساب نمیکنه، اما مثلا برای سایت namava که جز این لیست هست مشکل داره و برای من چند گیگ کم کرد که مورد رو به پشتیبانی اطلاع دادم، حالا میخوام ببینم اگه زیاد دانلود بذارم مثل اون قضیه مصرف منصفانه که تو سرویس های نامحدود دارن اینم سرعت رو کم میکنه یا نه
دوستان کسی از بسته انرژی "بین الملل ساعتی" استفاده کرده؟ همون که برا دانلود بین 8-10 صبحه؟
سقف دانلود در کل ماه چقدره براش؟
اتفاقا دیروز با wireshark تست کردم.نقل قول:
۹۴ مگ دانلود کردم، وایرشارک ۱۰۰.۲ مگ نشون میداد، پارس آنلاین ۱۱۶ مگ کم کرد.
یعنی تو ۵۰ گیگ حجمی که میخرم ۸ گیگ تلف میشه.
اومدم زنگ بزنم پشتیبانی، تو صف انتظار بودم که گفتم به جهنم، حوصله ندارم به خاطر ۳۲ گیگ با اینا جر و بحث کنم. (جمعا ۲۰۰ گیگ ترافیک دارم که حجم تلف شدش میشه ۳۲ گیگ)
تموم بشه میگم جمع کنن و برمیگردم های وب
از من حجم کم نمیکنه چرا؟ دقیقا همونقدری که دانلود کردم کم میکند! آون حجمی که دانلود منیجر نشون میده اشتباس خود ویندوز جلوی فایل حجم واقعیشو نشون میده مثلا من یه فایل 8.3 گیگی دان کردم ویندوز زده 8.7 پارس آنلاینم دقیقا 8.7 محاسبه کرده!
دانلود منیجر اشتباه نشون نمیده، فکر کنم شما داری Size on Disc توی ویندوز رو میگی.نقل قول:
ببینید همه همینطورن هیچکدوم رضایت بخش نیستن
مخابرات که اصلا من عمرا طرفش نمیرم چند بار رفتم و اخر هم زدم بیرون
شاتل اوایلش خوب بود الان افتضاح زدم بیرون
جدیدا پارس انلاین گرفتم فعلا راضیم تا ببینم بعدا چی میشه
های وب رو فقط بیشتر تعریف شندیم تا بدش رو که اونم منطقه ما جواب نمیده تست کنم
یه تجربه ای بگم اینجا.شاید به درد بعضی ها بخوره.همانطور که میدونید بعضی ها مشکل نوسان snr دارند با پارس.تو سیم تلفن تغییری دادم و بهتر شد ولی نمیدونم به خاطر این تغییر بوده که خوب شده یا ربطی نداره ولی به هر حال تجربه رو میگم شاید برای دوستان نتیجه بخش باشه
سیم تلفن ما از این سیم هایی که 4 سیم تکی داره:2 سفید و یک دونه آبی و یک دونه قرمز
قبلا یه سفید رو با یک آبی و سفید دیگر رو با قرمز تاب میدادم و به پریز وصل میکردم و نوسان snr هم شدیدا داشتم
الان یه نفر اومد یه کار دیگه ای کرد:سیم سفیدها رو فقط وصل کرد به پریز و سیم آبی و قرمز رو کلا وصل نکرد و با کمال تعجب دیدم نوسان snr کلا قطع شده و snr ثبات داره