من دانلودر نیستم اما با بسته 2 تا 7 اگه یک شب بذارم 45 گیگ می تونم دانلود کنم.
محدودیت نداره که؟
Printable View
من دانلودر نیستم اما با بسته 2 تا 7 اگه یک شب بذارم 45 گیگ می تونم دانلود کنم.
محدودیت نداره که؟
تا سقف 20 گیگ میتونی دانلود کنینقل قول:
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من فعال میشه
واسه من و شما نداره . شما 1 تایید رو بزن صبر کن اس ام اس بیاد میگه این بسته غیر فعالهنقل قول:
بسته های شبانه همراه اول رو چطوری میشه فعال کرد ؟نقل قول:
توی نرم افزار همراه من که نداره :n13:
1000#*نقل قول:
ستاره،هزار،مربع
یعنی بدون بسته اصلا به شبکه وصل نمیشه؟ حتی مصرف آزاد؟ فقط باید بسته فعال باشه؟نقل قول:
فعال-شد؟......نقل قول:
یه سوال همراه اول مثل ایرانسل طرح کنترل مصرف آزاد دیتا نداره ؟
سلام
با بسته شبانه میشه به فورجی وصل شد؟؟؟؟
اس ام اس تایید می گه غیرفعاله.فعلا تا 2-7 هم غیرفعال نکردن استفاده کنیم:n03:نقل قول:
گویا نداردنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
سلام خیرنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
داره به این شکله جوابی هست که همراه اول در اینستاگرام به من داده استنقل قول:
کد:http://s8.picofile.com/file/8270987692/PicsArt_10_15_09_18_44.png
مطمئنی ؟؟نقل قول:
همین تاپیک یکی گفته بود سه ساعت 30 گیگ دانلود کرده که. با تری جی ممکنه مگه ؟
[QUOTE=Fonixion;8891494]مطمئنی ؟؟
همین تاپیک یکی گفته بود سه ساعت 30 گیگ دانلود کرده که. با تری جی ممکنه مگه ؟[/QUO
با ایرانسل دانلود کرده یا بسته 1 تا 11 همراه اول
خدمت شمانقل قول:
[QUOTE=adreno;8891497]اره چرا ممکن نیست؟ تری جی سرعتش خیلی بالاتر از این چیزی است که همراه اول یا حتی ایرانسل میدهنقل قول:
ولی کیفیتش اینقدر پایینه که شما تعجب میکنید... 30 گیگ حجمیه اخه؟
این هم دروغه من شبانه داشتم 1 تا 11نقل قول:
تا 5 صبح 30 گیگ دانلود شد بعد بسته حذف شد و هر چی دانلود شده بود رو گذاشت به حساب مصرف ازاد...
حدود 50 هزار تومن اب خورد سیم دائمی
و همون شد که من توبه کردم و دائمی رو از پنجره پرت کردم بیرون یه سیم اعتباری انداخم روش واسه این کارا
دم شما گرم . که عکس گرفتی و نشون دادی . که فعال شدهنقل قول:
سرعت دانلود تو اردبیل جانبازان
100 الی 300 در نوسان
همراه اول فرکانس 1800 مگاهرتز رو تو بعضی از مناطق تهران اجرایی کرده ... دوستانی که گوشی شون نشون میده تست کنن ببینن bandwidth اختصاص داده شده به همراه اول چقدره ؟ iOS 10 فقط نشون میده که به باند 3 متصل هست و پهنای باند رو نشون نمیده.
از طریق تبلت چطوری میشه فرکانسو چک کرد/؟نقل قول:
دوستان عکس هاتون رو ریسایز کنید. 300 400 پیکسل برای انجمن کافی هستش.
ممنون
:n40:
توی یک دقیقه هم به باند 3 و هم 7 و هم 20 وصل شد!
شاید نرم افزار گوشیتون اشتباده نشون میده ... اگه باند 20 واقعا اجرایی بشه که خیلی خوبه هر چند خودشون تا بحال در مورد این فرکانس چیزی نگفتن .نقل قول:
نمیدونم,فکر نکنم چون نرم افزار جانبی نیست,حالت service mode خود گوشیه!جالب اینجاست تو باند 3 مقدار SINR خیلی کمتر از باند 7 و باند 20 هست!نقل قول:
طبق مشاهداتی که امروز در سطح شهر تهران داشتم همراه اول به سرعت داره سایتهاشو بروز رسانی میکنه. تعدادی از سایتهاشو کلا" تجهیزات قدیمیشو باز کرده و دکل لخت شده بود! تعدادیشون هم داشتن تجهیزات جدید نصب میکردن.
گوشی در حالت جست و جو اینطوری میشه...دقت کنید فقط باند 3 با پهنای 5 مگاهرتز که برای همراه اوله سیگنال داشته -127نقل قول:
همراه اول تا حالا هیچ کاری نکرده حالا یهو به صرافت افتاده سریع 4G راه اندازی کنه. دست اینا بود تا 10 سال دیگه 3G هم نداشتیمنقل قول:
تاييد ميشهنقل قول:
از ديشب سمت اجودانيه lte شده
امروز هم پوشش بهتر شد البته lte سرعت خاصي نداره ١٦-١٧ مگ با انتن تقريبا خوب
اما پوشش رو داره سريع كامل ميكنه نسل چهارم رو
جاهاي ديگه هم ديدم داره lte ميشه
تا جایی که میدونم پهنای باند 7 همراه اول 15 مگاهرتز هست نمی دونم چرا 5 زده، اصلا 5 مگاهرتز ارزش نسل چهار داره الان نسل سه ده مگاهرتزه دو تا 5 تا،نقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
3G باند 2100 5 مگاهرتز هست که با Dual cell mimo میشه 10نقل قول:
باند 1800 ایرانسلم که الان 10 تاس با mimo میشه 20 تا حساب کرد..10 تا افقی 10 تا عمودی.
1800 همراه اولم کلا 5 مگاهرتز داره مثل 2 سال پیش ایرانسل که اونم mimo 2x2 داره و 5 تا عمودی 5 تا افقی میشه.
نمی دونم میمو ایرانسل چه طور فعاله. من با دو تا آنتن رو 3372 تغییر چندانی نمی بینمنقل قول:
تا حالا کسی از میمو ایرانسل توی یه فرکانس تونسته استفاده کنه؟
من با 2 تا آنتن روی مودم 3372 سیگنال خیلی بهتری میگیرم تا آنتن تکی. با یک آنتن تست سرعت نکردم ولی با هر دو آنتن با بسته شبانه تا 70 مگابیت سرعت گرفتمنقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: .
چیزی توی محتوای مخفی نیست؟نقل قول:
دوستان امروز سیم کارتمو عوض کردم usim گرفتم یه بسته الفا پلاس هم گرفتم الان جلوی تئاتر شهر هستم به 4g وصل نمیشه چرا؟؟؟؟. یعنی کل تهران پوشش نداره ۴جی؟
Sent from my HUAWEI TIT-AL00 using Tapatalk
برام سوال شده وقتی همراه اول پوشش فورجی نداره چرا رفته دنبال فورجی پلاس؟ اینا دارن خودشون گول میزنن یا مردم رو؟ همراه اول نقطه قوتی داره اخه؟
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk