کمی صبر کنید همه مناطق 3G فعال بشه و همه شهر ها فکر کنم پهنای 512 هم آرزو بشه پس تا الان خلوت کامل استفاده کنید :n02:
Printable View
کمی صبر کنید همه مناطق 3G فعال بشه و همه شهر ها فکر کنم پهنای 512 هم آرزو بشه پس تا الان خلوت کامل استفاده کنید :n02:
کسی پاسخ این سوال رو نمی دونه؟؟نقل قول:
نقل قول:
منم فکر میکنم در نهایت بعد تکمیل کار سرعتهارو ببندن . یا حداقل با نرخ بالاتر و بسته های ویژه عرضه کنن.
هرچند من بیشتر استفاده ام از اینترنت همراه وب و ایمیل و امثالهم هست اونم در ساعات خارج از خونه و فقط دوهفته ای که جابجایی سرویس دهنده
داشتم بناچار شب و روز از این امکان 3جی استفاده میکردم اما یه نکته رو نمیتونم ندیده بگیرم:
مردم ما عادت داده شدن که هیچ امکانات و مزایایی پایدار و هیچ قانونی ثابت نیست . پس , هروقت امکانی آماده است سعی میکنن حداکثر استفاده رو ازش
ببرن بدون اینکه درگیر سنتیمنتالیسم کنن خودشونو . نمیتونم سرزنشون کنم . قابل درکه . و همیشه هم این ضعف برنامه ریزی و تدارک بالادستی هاست که
مردمو روبروی هم قرار میده . اونایی که گیرشون اومده و اونهایی که نه .
دوست عزیزی که فعلا بدلیل نبود امکان بهتر 3g ایرانسل شده تمام راهکار وب و دانلود و غیره ات . شما مقصر نیستی .
دوست عزیزی که بدلیل دوستان بالا امکان استفاده راحت از شبکه رو نداری شما هم حق داری.
اون دوست گرامی هم که انتظار داره در یک جامعه آرمانی زندگی کنه و مردم سر هر چیزی هول نزنن . شما هروقت تونستی تضمین کتبی بدی که همین نیمچه
اینترنت تا یکسال دیگه یا حتی شش ماه دیگه بهمین صورت باقی خواهد موند و همین فردا صبح یک بخشنامه دیگه محرومیت جدیدتری برای مصرف کنندگان ایجاد
نمیشه ( یادت باشه : دانلود شبانه رایگان یک چیز عادی و جزو قرارداد تمام isp ها بود تا همین یکماه پیش و الان رسما دارن جمعش میکنن) اونوقت منهم میتونم
بشما تضمین کتبی بدم که ملت خیلی نرم و جنتلمن وار از اینترنت استفاده کنن .
الانش افتضاحه چه برسه به ١ ماه ديگهنقل قول:
الان شبا نهايت ٣٠٠ كيلوبيت سرعت ميده
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
بسته شبانه درست شد اما سرعت افتضاح شده دور از تصورم نبود.از 1مگ سرعت دانلود رسید به80k
اما من تا هنگامي كه بسته را خريداري نكنم اينترنت وصل نمي شود.نقل قول:
و هنگامي كه بسته تمام مي شود اينترنت غير فعال مي شود.
طبق گفته جناب reza تا آخر سال برنامه ای برای تغییر و تفحص! برای 3g ندارننقل قول:
قبلا صحبت از این بود که 3جی رو میان سرعتشو ببندن یا نه
الآن معلومه خود به خود داره بسته میشه با زیاد شدن کاربر
عین وایمکسشون که 2مگ میگیری سرعت دایال آپ بهت میده این 3جی هم به زودی میشه عین همون دایال آپ
ایرانول همچین زمین میخوره تو بحث 3جی که درسی میشه واسه همه کشور های دنیا
والا تو کرمان که هنوز نیومده 3g ! نمیدونم چه جوری اینا میگن فعال شده !
کرمان فعاله ...خیابان تهران(ورودی شهر) و آزادی -مناطق سمت دانشکده فنی باهنر و جمهوری بنده تست کردم 3جی بسیار بد ولی خوب فعال شدهنقل قول:
امروز دو سه نقطه شلوغ جمهوری تبدیل به +H شد . سرعت هم میانگین 4 و 5 مگ بود که خیلی هم خوبه برای همچین نقاطی .
اعتبار کم شده از بسته روزانه رو چطور باید پیگیری کرد؟
700 جواب های سر بالا میده!
جمهوری شبکه ۴جی هم راه افتاده،فقط منتظر یو سیم هستیمنقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
ظاهرا چند شهر به نقاط تحت پوشش ایرانسل اضافه شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در شهر دورود فعال نيست به دروغ اعلام شده
مدیرعامل ایرانسل خبر داد: TD-LTE جایگزین وایمکس می شود
من همین دیروز آزادی تست کردم فعال نبود ! شهرک مطهری هم فعال نیست هنوز !نقل قول:
من دقیقا تو همین فکر بودم.نقل قول:
شبکه فعلی وایمکس جوابگوی اینهمه کاربر نیست با اون پهنای باند 5مگاهرتز پایینش.
تو تهران که عملا سرعت میانگین نیم مگابیته.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
TD-LTE چیه اصلا؟نقل قول:
یکی از ویژگی هاش اینه که میتونه تو رنج فرکانسی فعلی وایمکس کار کنه یعنی بین 3.4 تا 3.6 گیگاهرتز.نقل قول:
اینجوری راحتتر میتونن شبکه رو آپگرید کنن و نیاز تغییر فرکانس نداره.
پس فرق اصلیش با وایمکس چیه؟نقل قول:
سرعت و پایداری بهتر؟
من دو هفته پیش تست کردم الانم رفسنجانم .هفته دیگه کرمان برم تست می کنمنقل قول:
سرعت و پایداری و پهنای باند بیشتر هر دکل.نقل قول:
با همین مودم ها فعلی وایمکس میشه استفاده کرد؟نقل قول:
یه سوال!
از جملات بعضی از دوستان اینطور حس می کنم که فکر می کنن صرفا با تعویض سیمکارت میتونن از LTE استفاده کنن
مگه نباید گوشی یا مودمشون LTE رو ساپورت کنه؟!
چرانقل قول:
اون دیوایس که یوسیم میخاد واردش بشه باید ۴جی ساپورت کنه.وگرنه با یوسیم هم به ۳جی کانکت میشه
برای فورجی
هم باید سیکنال فورجی رو دریافت کنه
هم گوشیش فورجی باشه
هم سیم کارتش فورجی باشه
به همین خاطر من خواستم گوشی بخرم رفتم گوشی نسل 4 خریدم
به نظرم بیشتر گوشی های بالای 1 میلیون نسل 4 رو پشتیبانی می کنند
البته زیر 1 میلیون و حتی 650 تومن هم گوشی خوب که نسل 4 داشته باشه هست
سلام دوستان.
این تست ها رو از برادرم که انگلستان هست خواستم برام فرستاده امروز.
سرویس 4g با حجم نامحدود!!! نام اپراتور:3 سرعت آپلودش منو کشته.نکته قابل توجه اینه که این تست توی ساعت پیک ترافیک هستش.از مقدار هزینه ای که پرداخت میکنه اطلاعی ندارم چون از این حالت های قراردادی هستش که یک گوشی هم روش میدن و ماهیانه مبلغی پرداخت میکنن برای همین دقیق نمیشه گفت هزینه اینترنت چقدر در میاد.محتوای مخفی: 1
اینم اینترنت خونشون که فیبر هستش و با حجم نامحدود!!! که هزینه این رو هم اطلاع ندارم
[محتوای مخفی: 2
شهرهای تحت پوشش نسل3 تلفن اعلام شد
کسی از دوستان در پیگیری اون شارژهای سوخته پیشرفتی داشته ؟
من ثبت کردم شکایت و کد پیگیری هم گرفتم اما دایورت به کجاست معلوم نیست.
من همچنان پیگیرم ولی جواب درست حسابی نمیدن.نقل قول:
پشتیبانی فقط میگه درخواستتون به واحد مربوطه فرستاده شده :|
تهران میدان جمهوری
دوستان network mode رو میزارم gsm/wcdma auto فقط edge میاد ولی فقط میزارم wcdma only گزینه 4g میاد ولی انتنم دو خط الی سه خط بیشتر نمیشه و ضعیف هستش
ممنون میشم راهنمایی کنید
وقتی روی gsm/wcdma/lte مزاری،بهترین نتورکُ خود گوشی انتخاب میکنه بهش وصل میشهنقل قول:
وقتی روی wcdma میزاری،فقط به اون وصل میشه
حالا یه سوال.چرا برات ۴جی میاد?? رام کاستوم نصب کردی??
لیست 54 شهر تحت پوشش بزارین
اصفهان - خیابان باغ دریاچه ...
محتوای مخفی: عکس
آبادان، آستارا، اراک، اردبیل، ارومیه، اسدآباد، اصفهان، اندیشه، اهواز، ایلام، بابل، بجنورد، بندر انزلی، بندرعباس، بوشهر، بهارستان، بیرجند، تبریز، تهران، دستگرد، دولت آباد، جلفا، خرم آباد، خوی، رشت، ری، زاهدان، زنجان، ساوه، سرعین، سقز، سمنان، سنندج، سهند، شیراز، شهرکرد، طرقبه، طوس، قروه، قزوین، قم، کرج، کرمان، کرمانشاه، گرگان، گرمدره، لاهیجان، لنگرود، مرودشت، مشهد، همدان، یاسوج، میانه و یزدنقل قول:
اره دوست عزیز رام کاستوم نصب کردمنقل قول:
اگه مشکل انتنم حل بشه سرعتش خیلی خوبه
شبکه 4جی ایرانسل در شهر تهران منطقه افسریه رویت شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my HUAWEI P7-L10