دوست عزیز من این مدل رو خریدم ، اما متاسفانه تلویزیونمون اصلا هیچ تصویری نمیده باهاش . چیکار باید بکنمنقل قول:
Printable View
دوست عزیز من این مدل رو خریدم ، اما متاسفانه تلویزیونمون اصلا هیچ تصویری نمیده باهاش . چیکار باید بکنمنقل قول:
منظورتون از اینکه هیچ تصویری نمیده یعنی اینکه میگه سیگنال وجود ندارهنقل قول:
یا نه اصلا دستگاه رو به تی وی وصل میکنین تصویر منوهارم حتی ندارین؟
مشکل اپدیت 353 با عوض کردن فلش حل شد و اپدیت شد
مرسی
دوستان من می خوام یک گیرنده دیجیتال بگیرم و اطلاعاتم هم درباره اش صفره.
می خواستم بدونم چه مارکی معروف تره و آیا این X.VISION ها که مادیران هم داره خوبه یا نه و چه مدلیش بهتره مثلآ 353 داره یا 333 و ... کدوم بهتره؟ آیا تصاویر HD , FULL HD اصلآ پخش میشه که این گیرنده ها می نویسن می گیرند؟
سلام علیکم ، ببخشید اقای irandvb-T چند تا سوال داشتم
بین گیرنده دیجیتال ایسر و آیسن با توجه به اینکه گیرنده ایسر فرمت صدای ac3 رو پشتیبانی نمیکنه ، اما آیسن پشتیبانی میکنه این فرمت صدا رو
گیرنده دیجیتال ایسر فایل بروزرسانی دستگاه داره مثل اینکه ، اما آیسن فایل بروزرسانی دستگاه در سایت نداره
کدوم دستگاه به نظر شما از نظر اینکه داغ و هنگ نکنه در زمان مدت استفاده ی طولانی و اینکه هر دوی این دستگاه ها هم ، اکثر فرمت های تصویری رو پشتیبانی میکنه
ایسر تا دو ترابایت رو پشتیبانی میکنه ، بنا به گفته ی سایت شرکت و آیسن هم بنا به گفته ی سایت شرکت تا 3 ترابایت حافظه ی هارد خارجی یا اکسترنال رو پشتیبانی میکنه
در مجموع بین این دو دستگاه از بین این مواردی که عرض شد کدوم دستگاه بهتر هست (البته لطفا گیرنده دیجیتال انرژی سیستم رو هم برای بررسی این موارد اضافه کنید)
لطفا نظرتون درباره ی این مواردی که گفتم ، بگید ، منتظرم ، در پناه حق باشید
نقل قول:حرف این دوستمون رو دقت کنید.نقل قول:
شاید سیگنال نمیده. شاید شما فیش ها رو درست سر جاش وصل نکردی! و ...
چند درصد فیلم ها الان فرمت ac3 دارند یعنی میخوام ببینم با خرید گیرنده ایستر با این نقصش مشکل حادی پیدا میکنم یا نه؟
بستگی داره چه نوع و چه کیفیتی بخوای نگاه کنی.فرمت ac3 فرمتیه که تو فیلم های دانلودی مخصوصا نسخه های کم حجم زیر 2 گیگ خیلی کاربرد داره.البته این مسئله کلیه و شما ببین فیلم هایی که میبینی تو چه رنج کیفیت صدایی هستند.نقل قول:
با سلامنقل قول:
فروش ایستر شروع شده یا نه؟
سلامنقل قول:
سایتشون راه افتاده ولی نه هنوز فروششون راه نیوفتاده
من که از حریدش پشیمون شدم قیمتش غیر منصفانه شدهنقل قول:
برای خرید گیرنده دیجیتال فقط سراغ ایکس ویژن برو چون با وجود اینکه قیمتش توی رنج بقیه مدلهای بازاره ولی خدمات خیلی خوبی ارائه میده و اگه دستگاهت به مشکلی بر بخوره سریع براش آپدیت ارائه میدن . به خاطر همین پشتیبانی معتبری که داره بازار فروش dvbt دستشه .نقل قول:
من مدل 353 رو بهت پیشنهاد میدم چون کاملترین ویژگیها رو داره و یه کابل hdmi هم روی خود دستگاه میدن .
تصاویر ارسالی از صدا و سیما که حتی HD هم نیست ولی Full HD بودن این گیرنده ها برای پخش فیلم وتصویر از usb یه ویژگی خوب حساب میشه .
گیرنده های انرژی سیستم چطوره ؟
به نظر من از روی مشخصاتش عیب بزرگش فقط ساپورت نکردن mkv بود ولی در عوض قیمت خیلی مناسبی داره وصدای ac3 را پشتیبانی میکنه
چطور همه فایلی را پخش کرد؟ اخه تو مشخصاتش فقط divx و xdvi و و vob را نوشته ساپورت میکنهنقل قول:
سلامنقل قول:
میخاستم بپرسم شما که دستگاه رو اپدیت کردین چه فرقی با قبلش کرده ؟؟
من یه ایکس ویژن 232 خریدم لازمه آپدیتش کنم . با آپدیت چه چیزیش بهتر میشه ؟
دوستان دیگه هم اگه میدونن لطفا جواب بدین
دوست عزیز عموما با آپدیت هایی که ارائه میشه یه فایل .txt هست که نوشته چه مواردی توش تغییر کرده شما موقع دانلود اونو بخونی حله چون همیشه آپدیت ها براساس مشکلاتی هست که رفع شده ارائه میشه
دوست عزیزی که ایکس ویژن داشت و تصویر نشون نمیداد اگه با hdmi وصل کرده با کابل rca وصل کنه و یه بار بازگشت به تنظیمات کارخانه کنه چون احتمالا تلویزیونش از 1080p پشتیبانی نمیکنه و گیرنده رو این حالت تنظیم شده اگه هم بعد از بازگشت به تنظیمات کارخانه باز هم روی مد1080p بود دستی تنظیمش کنه مشکلش حل میشه
مگه قیمتش چند شده؟نقل قول:
با گارانتی 135 تومننقل قول:
دوستان سلام
میشه لطفا یک گیرنده در حد عالی برای کامپیوتر معرفی کنید که قابلیت ضبط برنامه ها رو با کیفیت بالا داشته و البته با فرمت های رایج /
گیرنده دیجیتالی دارم که برای تی وی هستش اما ضبط برنامه هاش با فرمت مسخره ای که باید برای پخش شدن صداش تبدلیش کنم اونم با نرم افزار خاص که کلی طول میکشه تبدیل بشه و در اخر هم بیشتر اوقات یا تصویر خش داره یا صدا عق ب و جلو شده . دستگاهی که برای تی وی دارم و ازش ناراضی هستم ایکس ویژن هستش .
حالا میخوام یک گیرنده برای کامپیوتر بخرم اما نمیدونم چی بخرم که هم کیفیت بالایی داشته باشه و هم قابلیت ضبط کردن برنامه ها با فرمت رایج مثل mpg یا mpg4 یا avi داشته باشه .
منتظر راهنمایی دوستان هستم .
ضمن تایید صحبتهای شما ..نقل قول:
خدمت hamidchi عزیز بگم که :
بله برای 232 و 353 آپدیت جدید اومده . حتما" آپدیت کن .
توی آپدیت 232 موارد زیر تغییر یافته :
- اضافه کردن گزینه جداسازی usb (برای جداسازی usb از دستگاه بدون آسیب رساندن به فلش )
- برطرف سازی هنگ های احتمالی دستگاه
- تغییز سایز و فونت زیرنویس
- اعمال عملکرد مکث تصویر
- ایجاد منوی عربی
- اعمال scan mode
آخرین ورژن آپدیت 232 و 353 ورژن 1.20 هست . اگه ورزن دستگاهت این نیست حتما" آپدیتش کن .
گیرندگیش چطوره ؟ واسه من فقط گیرندگیه دستگاه مهمه.نقل قول:
ممنون
دوست عزیز گیرندگی ایستر چطوره من با دنای مشکل داشتم فروختمش,اما تو یه منطقه دیگه امتحان کردم پرش تصویر یا فریز شدن صدا و تصویر نداشت اصلا تازه با آنتن داغون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!نقل قول:
به نظر من همون ایکس ویژن بهتر از همه ست سراغ این مارک های متفرقه نرونقل قول:
از دوستان کسی گیرنده پرو ویژن x-10 رو خریده .گیرندگیش چطوره؟
آقای irandvb-t گیرندگی این مدل رو نسبت به ایستر امتحان کردید؟
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2
من تا حالا با دوتا از این گیرنده ها سر و کار داشتم یکی سما یکی هم ایکس وِیژن 232نقل قول:
توی گیرندگی میشه گفت در یه حد هستند ولی خب یه مقدار کمی ایکس ویژن بهتر بود ولی نه خیلی به طوریکه با یه آنتن داغون ایکس کمتر شطرنجی میشد ول در کل این شطرنجی شدنه واسه هر دو رو اعصاب بود.
البته اینجا افراد با تجربه تو این زمینه زیاد هستند ولی به نظر من نمیشه از یه گیرنده انتظار معجزه داشت ! منظورم اینه که اگه اوضاع آنتن و سیم آنتن خراب بشه با وصل کردن گیرنده چیزی درست نمیشه و شاهد در هم ریختن تصویر خواهیم بود
راستی این منوی سما و ایکس ویژن اگه نخام بگم کاملا میشه گفت 99 درصد شبیه همن!! از لحاظ رنگ - گزینه ها - موقع پخش از روی فلش و ...
یه چند تا فایل رو که قبلا با سما واسه پخش امتحان کرده بودم با ایکس هم امتحان کردم مثل هم بودن هر چی اون پخش کرده بود رو این یکی هم پخش کرد و هر چی اون پخش نکرده بود رو این هم پخش نکرد
البته تو ضبط کردن ، فایل ها یی که با سما ضبط شده بود خیلی رون تر پخش شد هر دو رو با کا لایت کودک پک امتحان کردم( البته تو کاتالوگ ایکس نوشته با vlc باز کنین که من امتحان نکردم) و خب قبل از آپدیت دستگاه ضبط کردم شاید بعد از آپدیت مشکلی نداشته باشه
ولی این همه که تبلیغ سما میشه که یه پلیر خوبه و نسیت به بقیه از لحاظ پلیر سر تره من که تا اینجا چیزی ندیدم، البته ایکس رو تازه دیروز خریدم و اگه تفاوتی پیدا شد سعی میکنم اطلاع بدم
غیر از بحث قیمت از نظر کارایی ایا واقعا نسبت به گیرنده های دیگه سرتره ،تو بحث گیرندگی ایا واقعا دریافت سیگنال روی 100 درصده ؟تصویر با صذا سینکه ،فریز نمیشه ،دستگاه هنگ نمیکنه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
عزیز اگه برای کامپیوتر میخوای کیفیت خوبی داشته باشه باید یه کارت اینترنال بگیری و بعدش هم یه آنتن بوستر دار بهش وصل کنی تا مشکل نداشته باشی ولی به هیچ وجه سراغ این usb ها نرو اگه کیفیت خیلی برات مهم هست
ایستر تو این تمام دستگاه هایی که ما تست کردیم باید بگم قویترین تیونر رو داشت این رو تو قسمت مشخصاتش هم نوشته شما مقایسه کنی با مدل های دیگه خودت متوجه میشی البته ما بزرگترین مشکلمون این هست که شرکت ها اطلاعات دستگاه هاشون رو درست ارائه نمیدن وگرنه میشد مشخصات رو کنار هم به صورت مقایسه ای درست کرد اون وقت جالب تر میشد تازگیا هم چندتا شرکت مشخصات جزئی از محصولاتشون گفتن که کلی با خود محصول تفاوت داشت مثل دنای این مدل آخریاش که cpu 400mz رو به جای 650mhz میفروخت ولی اصولا شرکت ها مشخصاتشون رو خیلی برای خودشون محرمانه میدونن البته بیشتر مواقع خودشونم نمی دوننن چی آوردن برای همین نمیتونن جواب مشتری رو بدن و یا حتی اطلاعات درستی بدن بالاخره اینجا ایران هست و مشتری اخرین رده رو برای وارد کننده و تولید کننده داره اینم میشه آخر و عاقبتمون که باید همش ضرر بدیم شما الان با دنای مشکل پیدا کردی و فروختیش خوب مسلما ضرر کردی ولی برای اون شرکت اصلا فرقی نداره که شما چه بلایی سرت میاد اگه این شرکت حقوق مصرف کنندش رو رعایت میکرد و دستگاه خوب آورده بود و یا اطلاعات فنی درستی داشت اصلا نباید این دستگاه رو میخرید و وارد میکرد ولی واسه خودمون متاسفم که فقط پول واسمون مهم هست ببخشید من دلم خیلی از این شرکت ها و یا بهتر بگم از خودمون زیادی پر هست شرمنده از بحث خارج شدم اعصاب نداریم دیگهنقل قول:
کسی نیست این جا جلوی تبلیغات این اقا را بگیره ماشالله داره تخته گاز تبلیغ میکنهنقل قول:
برام جالبه چطور دو هفته قبل از اغاز دوباره فروش ایستر ایشون دوباره سر و کلش پیدا شد
ولی یه تبریک بهتون بگم خیلی حرفه ای کار کردید خوب اومدید هایپ تو نت راه انداختید بعد هم که مردم مشتاق شدن به صورت خودجوش قیمت دستگاهتون از 110 رسید به 135 تومن
سلام
من یک ماه پیش یه دونه گیرنده کالیوز خریدم خیلی عالیه فعلا. ضبط کردنشم تا حالا چند تا فیلم 2 ساعته که حدود 2 گیگ بوده ضبط کردم باهاش بدون مشکل پخش کرده. گیرندگیشم خویه. خریدم 88 تومان. دوستان اگه اطلاعات دیگه خواستن بگن که براشون بذارم
واقعا دلم میسوزه بعضی سوال و جواب ها رو میبینم
ببینید دوستان عزیز اصلا دنبال خوب و بد این گیرنده ها نباشید چون همشون یه گوهن اگه با چندتاشون کار کنید خوب میفهمید من چی میگم
اگه شرکتی گرونتر میفروشه خیال نکنید چیز بهتری نسبت به مدلهای دیگه داره
برید خرید بکنید و با دید گیرنده برید جلو و برای پلیر هم توقع بی جا نداشته باشید
نقل قول:
درسته حمید جان سالم بودن آنتن و سیم آنتن برای پخش یه تصویر با کیفیت و بدون شطرنج یه شرط لازمه چون خراب بودن سیم آنتن حتی به خود دستگاه هم صدمه وارد میکنه .
از طرفی به نظر من خرید ایکس ویژن بخاطر آنتن دهی قوی تری که نسبت به بقیه داره و خدمات پس از فروش معتبر و آپدیتهایی که بر اساس درخواست مشتریها ارائه میده ، خرید منطقی تری هست وگرنه از نظر مشخصات کلی و امکانات جانبی تقریبا" الان همه برندها یه جورن ولی تفاوت در کیفیت این گیرنده هاس . به نظر من با توجه به اینکه ایکس ویژن نسبت به سایر دستگاههای مشابه گارانتی معتبرتری داره خرید مورد اعتمادتری هست .
منم همین فکر رو میکنم همشون در یه حد هستند احتمالا . یادمه موقع خرید هم چند تا مغازه رفتم و فروشنده هاش همینو گفتن که چون همگی 95% شبیه به هم کارایی دارن بهتر سراغ مارک متفرقه نری و از یه شرکتی بگیری اگه به مشکلی خوردی سریع برطرف کنننقل قول:
این که هی میگن ایستر نسبت به بقیه بهتره اونایی که باهاش کردن باید بگن ولی فکر کنم 135 یه مقدار زیاده واسه یه گیرنده دیجیتال!!
سلام .نمی دونم جاش اینجا هس این سوال. بپرسم یا نه؟ ولی من یه مشکلی دارم می خواستم ببینم می شه حلش کرد؟ا! من یه گیرنده دیجیتال shuttle tech 2700m دارم در 24 ساعت شبانه روز کارش عالیه اما به محض اینکه یه فوتبال اروپایی از شبکه 3 به طور مستقیم پخش میشه ، یهو قطع میشه!! کسی دیگه هم این مشکلو داره؟ آیا راه حلی براش هست ؟
سلام . من یه گیرندهدیجیتال shuttle tech 2700m دارم در 24 ساعت شبانه روز کارش عالیه اما به محض اینکه یه فوتبال اروپایی از شبکه 3 به طور مستقیم پخش میشه ، یهو قطع میشه!! کسی دیگه هم این مشکلو داره؟ آیا راه حلی براش هست ؟
جدی !!! مشکل عجیبیه !! :n13::n13:نقل قول:
منظورتون از قطع شدن چیه ؟ دقیقا چه اتفاقی میفته ؟ دیگه سیگنال ندارید ؟ یا .... ؟؟؟
به تنظیمات صفحه نمایش مثل نسبت تصویر تا رزولوشن بستگی نداره ؟ امتحان کردین ؟
hamidchi جان آره عجیبه.در واقع فقط شبکه 3 یهو سیاه میشه و دیکه هیچ چیزی دریافت نمیکنه.ربطی هم به رزولوشن و اینا نداره.من سرچ کردم دیدم اینایی که ماهواره دارن این مشکلو بعضی وقتا دارن ولی برای گیرنده دیجیتال خیلی عجیبه.خلاصه وقتی فوتبال شروع میشه مجبورم آنالوگ ببینم :(
با پشتیبانی محصولتون تماس بگیرید.باید پاسخگو باشند و یا دستگاه رو پس بگیرن.پیگیر باشید به نتیجه می رسید.نقل قول: