[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
حدود قیمتش چقدر هست وقتی وارد بازار بشه و سایز 50 داره واسه ایران؟نقل قول:
50 داره حدس میزنم 42 اینچش حدود 2.5 باشه و 50 اینچش حدود 3.5
خیر امواتتون جواب ما رو هم بدین
بهترین کیفیت پخش کانال های sd پلاسما هستش.نقل قول:
در ضمن جام ملت ها هم اصلا به صورت مات از شبکه 3 پخش میشد. من روی تی وی های مختلف تست زدم همه همینطور بودن
در مورد جام ملتها
این مسابقات رو از چند شبکه خارجی مثل zdf,trt1 و... که میدیدم به نظرم کمی نورش کم بود و دلیل اینگونه تصویربرداری رو نمیدونم و نسبت به جام جهانی 2010 و 2006 و المپیک 2008 کمی ضعیف به نظر میرسید! البته میشد با کمی تنظیم تصویر این ضعف رو جبران کرد.
پس اون دوستی که میگفت هنگام پخش فوتبال پلاسماش سیگنال 3d دریافت کرده منظورش چی بود؟؟نقل قول:
منم بعضی موقع هنگام نگاه کردن به کانال های sd سیگنال 3d دریافت میکنم.نقل قول:
مثلا از الجزیره اسپورت sd سیگنال 3d دریافت کردم و بلافاصله عینک رو زدم واقعا تصویر عمق داشت.
حالا دلیلش چی بود نمیدونم.
ولی فکر نکنم این سیگنال به کیفیت تصویر ربط داشته باشه( یعنی sd باشه یا hd)
قیمت 42 و 50 اینچ ST50 تو ایران چقدر میشه و کی میاد تو ایران؟
سلام به همه من تو یه سایت خوندم که تی وی LG با صفحه سوپر تین و با ضخامت 2 میلی متر بهترین تی وی سال 2012 شده
میخواستم ببینم حقیقت داره یا نه؟
بعد ایا این تی وی OLED هستش؟
سلام
عکس های پست 108# مربوط به کدوم سری از تی وی های امسال میشه ؟
سپاس
سلامنقل قول:
مدل VT50
ممنون، به نظر که درخشندگی و فیلتر مناسب تری نسبت به مدل VT30 داره. اما خوب قیمتش هم به نسبت مناسبتره !نقل قول:
دیروز نمایندگی دبی که قیمت کردم، 55 اینچ را می گفت 10299 و 65 اینچ هم 19499 درهم !
در ضمن می گفت سری GT هم اصلا امسال واسه خاورمیانه عرضه نشده و نمایندگی امارات هم این سری را وارد نکرده بود در صورتی که من تو سایت پاناسونیک که چک کرد به نظر این سری را واسه آسیا معرفی کرده بود ! البته حالا نمی دونم که خاورمیانه جزء آسیا محسوب میشه یا نه !!!
سپاس
معمولا شرکت ها تقسیم بندی منطقه ایشون اینجوریه که خاورمیانه و شمال آفریقا از آسیا و بقیه آفریقا جدا هست و مثلا یه کم کلاسش شبیه اروپا هست.نقل قول:
دوست عزيز مشكلت حل نشد؟ منم همين مشكلو دارم با 42vt30! من با گارانتى گرفتم ،حالا بنظر اساتيد اين مورد عيب محسوب ميشه؟ يعنى ايراد سخت افزاريه؟!نقل قول:
جناب پونل خان تا اونجایی که یادمه خیلی دنبال تلویزیون میگشتی آخرش هم vt30 گرفتی که مبارکت باشه . بهنظر شما این همه دنبال بهترین تلویزیون گشتن و پرداخت مبالغ بالا ایا به نظر شما فرقی داره و کیفیتها اینقدر با هم تفاوت دارن که خیلی مشهود باشن ؟ یا اینکه یه تلویزیون معقول و نه چندان نمره 100 اتخاب کنیم که همون کارو انجام بده ؟؟؟چون معمولا ذوقش چند رورز اوله بعد تکراری میشن. الان اگه تلویزیون نگرفته بودید با توجه به تجربتون چه تلویزیونی رو انتخاب میکردید ؟؟نقل قول:
واقعاً کیفیت خیلی متفاوته.نقل قول:
بخصوص بین دو تکنولوژی متفاوت مثل LED-LCD و پلاسماهای High End تفاوت تصویر کاملاً مشهود و تابلوئه!
اتفاقاً واسه من برعکسه. هر چی از زمان خرید VT30 بیشتر میگذره تصویرش برام دلپذیرتر میشه.نقل قول:
چون زیاد VT30 دیدم دیگه تصویرهای LED-LCDها برام قابل تحمل نیست.تصویر LED-LCD برام حالت کارتون و نقاشی داره اما قبل خرید VT30 این موضوع زیاد حالیم نبود!
اگه همین امروز بخوام باز تلویزیون بگیرم، بدون ذره ای شک VT30 میگیرم. اگه هم خریدم عجله ای نباشه صبر می کنم GT50 می گیرم(چون احتمالاً پولم به VT50 نمیرسه) و اصلاً و ابداً به هیچ مدل LED ئی فکر نخواهم کرد.
جناب alucard منم همين مشكل دوستمونو دارم، البته تى ويرو از همينجا با گارانتى بانيان گرفتم، بنظر شما با نمايندگى در ميون بذارم؟ ايراد سخت افزاريه بنظرتون؟!نقل قول:
سلام من تو خبرا خوندم که تی وی ال جی با صفحه سوپر تین بهترین تی وی سال 2012 شده.
آیا حقیقت داره؟
آیا این تی وی همون OLED هستش؟
تو خبر کجا خوندی؟ اگرم انتخاب شده باشه باید ببینی کی انتخابش کرده!؟ مثلا سایت فارس نیوز انتخابش کرده یا سی نت؟ یه موقع هست من میرم در مورد هواپیما نظر میدم میگم فلان هواپیما بهترین هواپیمای دنیاس یه موقعم مثلا انجمن هوا فضای ژاپن میاد 500 تا تست میکنه نظر میده جفتش انتخابه ولی به قول شاعر.
چـــه چــه بلبل به باغ وعــرعــر خـردرچــمن
هــردو آوازند ، امـــا اين كــــجا وآن كـــــــجا؟
خبر از سایت cnet و در نمایشگاه ces 2012 بوده
از دوستانی که اطلاع دارند میخواستم برتری ها و تفاوتهای پلاسما و oled رو بزارند ببینیم.
برای من کیفیت سه بعدی مهمه کیفیت این تلویزیون از نظر سه بعدی چطوریه ؟؟؟نقل قول:
کیفیت سه بعدیش بسیار عالیه بطوری که Refrence محسوب میشه. اما خب چون تکنولوژی اکتیو هست سردرد و سرگیجه داره.نقل قول:
اگه فقط سه بعدی مهمه از پسیوهای LG بگیرید که چشمتون اذیت نشه. کیفیتشم خوبه.
یه دفعه ظاهرا شما یه سری تصاویر مخصوص برای تست پیکسلهای تلویزیون گذاشته بودید اگه امکان داره دوباره برای دانلود بذارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تصاویر Break in برای تست پیکسل :
یا
یک سوال داشتم: آیا بهتره صبر کنم یک vt 50 یا gt50 بگیرم و یا همین حالا vt30 رو بخرم؟؟ تفاوتشان چقدر هستش؟ یک سوال دیگه داشتم آیا از سه بعدی دیدن با پلاسما لذت می برید ؟؟ مزایا و معایبش رو با سه بعدی های دیگر پسیو و اکتیو به صورت تئوری می دونم اما متاسفانه به صورت عملی نتونسته ام تست کنم. از دوستانی که تجربش رو داشتن می خوام کمکم کنند !!
این یعنی بالاخره سری GT برای خاورمیانه عرضه میشه یانه؟:41:نقل قول:
سلام دوستان
42vt30که تازگی گرفتم رو برای جلوگیری از برن این شدن تا حالا 50 ساعت گذاشتم روشن باشه البته به طور ناپیوسته. امروز با خودم گفتم چک کنم ببینم کارکردش چقدره . وارد منوی مخفی که شدم و کارکردش رو نگاه کردم 140:30 و 118 رو زده بود . به نظرتون این تلوزیون داخل مغازه ای است ؟ چه کار باید کرد ؟ فکر نمی کردم مغازه دار گولم بزنه و تلوزیون کار کرده رو بهم بده .
سلام پونل جاننقل قول:
ميشه يكم در مورد اين "تصاویر Break in برای تست پیکسل" توضيح بده كه چه ربطي به هم دارن؟ يعني تست پيكسل چه ربطي به Break in داره؟
با عکس های Break in :
1. میشه پیکسلها را تست کنیم و پیکسلهای سوخته را به راحتی پیدا کنیم.
2. میشه برای آب بندی پلاسما در 100 ساعت اول استفاده کرد. برای این کار تصاویر باید بصورت Image Show پخش شوند. تو مدلهای جدید چندان ضرورت نداره.
3. میشه برای محو سایه هایی که تصاویر ثابت روی صفحه های پلاسما ایجاد کرده اند استفاده کرد. فکر کنم رنگ خاکستریش را باید دو سه ساعت مداوم پخش کرد تا سایه های قبلی پاک بشن و صفحه تمیز بشه.
جناب پونل اگه یه لطفی کنی به سوالات ما جواب بدی ممنون میشیم . انگار هیچ کی توی این فروم به تازه واردا محل نمی زاره !
با سلام به دوستان
بعد از چند روزی مطالعه در فورومها تصمیم گرفتم که تلویزیون پلاسمای 55 اینچی Panasonic TC-P55VT50 بخرم. از اونجاییکه در دبی زندگی میکنم با بودجه حدود 5 میلیمون من مناسبه. اینجا با درهم 520 تومانه میشه حدود 5.5 میلیون. کسی نظر مثبت یا منفی نداره. نور خونمون هم همیشه ملایمه چون از اطاق خیلی روشن متنفرم.!
من معمولا فیلم تو تلویزیون نگاه میکنم تا برنامه های تلویزیونی. معمولا فیلمها رو از اینترنت داونلود میکنم و بعدش زیرنویس انگلسیشو از اینترنت پیدا میکنم .بعدش با نرم افزار jetauidio فیلم رو روی کامپیوتر پخش میکنم و با کابل HDMI میفرستم روی تلویزیون.
میخواستم بدونم با استفاده از تلویزیونهایاسمارت مانند Vt50 و احتمالا با یه پلیر خوب میشه کامپیوتر رو از این چرخه حذف کنم. آنچه که مهمه اینه که تلویزیون و یا پلیر قابلیت سینک کردن فایل زیر نویس و فیلم را داشته باشه تا از شر کامپیوتر و jetaudio و کبل HDMI راحت بشم.
با سپاس فراوان
شما از نمایندگی خریدی یا فروشگاههای دیگه؟
فروشگاههای متفرقه شاید از این کارها بکنن اما نمایندگی بعیده.
اگه نو بوده باید موقعی که اولین بار روشنش کردی اتوماتیک روی منوی تنظیمات زبان رفته باشه.
در هر صورت زمانش زیاد نیست پس نگرانی نمیخواد.
من از کجا می تونم قیمت ها ی ایم مدل ها رو بدونم اینجا کلا مرخصا نمایندگی ها !! هیچی ندارن ! دوستان اگر پیشنهادی هم دارن زیر ۳ تومان ۵۰ اینچ و به بالا
سلام دوست عزیزنقل قول:
ممنون که جواب ما رو دادی.خیلی با مرامی.
از یه نمایندگی در شیراز خریدم . وقتی که میخواستم تلویزیون رو تحویل بگیرم راننده ای که تلویزیون رو از انبار آورده بود بعد از یه عالمه گشتن و تعویض پریز های برق تازه فهمیده دکمه پاورش کجاست !بعد از روشن شدن به منوی تنظیمات زبان رفت وبر روی سرچ آنالوگ کانال ها رفت ولی چون آنتن وصل نبود ادامه نداد. بعد از تحویل گرفتن و بردن به شهرستان وقتی که خودم تلویزیون رو به همراه آنتن وصل کردم دوباره به منوی تنظیم زبان رفت و این بار کانال ها رو سرچ کردم و چند تا کانال آورد .بعد از اون موقع دیگه وقتی تلویزیون رو روشن میکنم مستقیم کانال ها رو میاره .
سلام دوستان
کیفیت سه بعدی روی st30 و vt30 چجوریه؟
بحث سردرد عمومیه یا مخصوص پلاسما هاست...کلا در مقایسه با ال ای دی سه بعدی پلاسما چه عملکردی داره
ممنون
1. VT30 و ST30 بهترین کیفیت سه بعدی را دارند.
2. بحث سردرد عمومیه.
3. اگه میخواید با سه بعدی سردرد و چشم درد نداشته باشید، تکنولوژی پسیو LG بگیرید.
دوست عزیز مدل VT50 مشکلی در پخش فرمت های رایج نداره یک مدیا پیلیر داخل خود تی وی هست که قابلیت پخش انواع فرمت ها + زیرنویس فارسی با پسوند SRT رو هم داره پس از این نظر هیچ گونه مشکلی رو نخواهید داشت . از نظر بنده انتخاب بسیار خوبی رو برای خرید کردید.نقل قول:
سلام دوستان
من امروز رفتم نمایندگی پانا توی انزلی یه مدل 50 اینچ داشت ولی هواسم نبود یادم رفت مدل رو بپرسم ولی قیمتش 1میلیون 750 بود ،سه بعدی هم بودش
می خوام بدونم الان st30 قیمتش چنده ،آیا این مدلی که من دیدم همین st30 هستش ؟؟
گارانتی پانا 15 ماهه هستش ؟؟
این تلوزیون ارزش خرید داره یا سامسونگ 5550 بهتره ؟؟
راستی این مدلی که من امروز دیدم پایش بیظی بودش و ساخت سنگاپور بود
ممنون میشم جواب بدید ،
چون پدرم به دوستش پول قرض داده بود ،اونم داره پولو پس میده ،می خوام با این پول یه تی وی خوب برای دیدن شبکه ها و فیلم سه بعدی و فول اچ دی بگیرم
دوست عزیز من نمی دونم شما چه مدلی دیدید ولی برای اطلاع شما پلاسما های پاناسونیک مدل 2011 همگی ( به جز 55 و 65 اینچ به بالا) ساخت تایلند می باشندنقل قول:
2- قیمت 50ST 30 در حال حاضر 3200 است در ضمن قیمت 42ST30 هم 2150 است پس فکر نمی کنم شما این مدل رو دیده باشید
3- الان ارزان ترین مدل سه بعدی پاناسونیک 42UT30 است که قیمت اون هم 1720 است
سوالی داشتید در خدمت هستم