سلام
در بین هدست های بلوتوث که قیمتشون زیر 200 هزار تومنه، کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
Minix NT-1 یا PHILIPS SHB9000؟
سپاس
Printable View
سلام
در بین هدست های بلوتوث که قیمتشون زیر 200 هزار تومنه، کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
Minix NT-1 یا PHILIPS SHB9000؟
سپاس
دوستان این مدلارو بر اساس کیفیت و حجم مناسب صدا برای سبک متال میشه مرتب کنید میخوام یکیشونو بگیرم
زیر 200 هزار تومن
philips she9000
philips sho9550
audio technica ck303
akg k321
skull candi full metall
sennheiser cx 300 ii
sony xba 10
دوستان بنده razer electra رو سفارش دادم بیارن برام، میخواستم بپرسم احتیاجی به آمپلی فایر و اینا که نداره نه؟
اصلا چه موقعی به آمپلی فایر احتیاج هست؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
دوست عزیز من فکر می کنم تو این محدوده بهترین انتخاب انرژی سیستم +BT5 باشه! منم دقیقا می خواستم تو این محدوده ی قیمتی یه هدست بلوتوث بخرم؛نزدیک 2 ماه تحقیق کردم و به نظرم گزینه ای بهتر از این مدل نیست! از بلوتوث نسخه ی 4 پشتیبانی می کنه؛میشه به صورت سیمی و با استفاده از جک 3.5 میلی متری هم به دستگاه های مختلف وصلش کرد،کیفیت ساختش بالاست و از NFC هم پشتیبانی می کنه! من سفارش دادم ولی هنوز به دستم نرسیده تا در مورد کیفیت صداش نظر بدم ولی تو چند سایت مختلف خارجی و یوتیوب نقدها و بررسی هاش رو خوندم و دیدم که تو همشون از این هدست تعریف کرده بودن و کیفیت صداش رو بسیار خوب دونسته بودن؛از کیفیت بدنش هم خیلی تعریف کرده بودن؛به هر حال هر وقت هدست رسید دستم در موردش نظر قطعیم رو می دم،در مورد minix خیلی اطلاعاتی ندارم اما تو این رنج قیمتی شما فقط می تونید مدل shb4000 فیلیپس رو تهیه کنید که با توجه به تحقیقاتی که کردم ظاهرا کیفیت صدای جالبی نداره؛مدل shb9000 بالای 400 تومن قیمت داره!نقل قول:
راستی سایت واچار این هدست رو دارهنقل قول:
همشون رو آشنا نیستم. ولی تفاوت این ها با هم زمین تا آسمونه.نقل قول:
بعضی مدل ها بیس زیادی دارن (مثل cx300 و ck303) بعضی ها تریبل تیز (مثل فیلیپس و میشه گفت akg) . متعادل ترین صدا برای xba10 و k321 هست. من بودم xba10 رو بر میداشتم. ولی انتخاب به طور شدید به سبک صدای مورد نظرتون بستگی داره. خیلی ها با متال، سبک صدای V رو برمیدارن، ولی من به شخصه صدای متعادل رو انتخاب می کنم.
نه ندارهنقل قول:
وقتی که پلیرتون توان مورد نیاز برای درایو کردن هدفون رو نداشته باشه: 1- هدفون توان زیادی بخواد. 2- پلیر خیلی ضعیف باشه
راه ساده تشخیص اینکه هدفون آمپ نمی خواد اینه که شرکت ها، محصولاتی که برای عموم مردم میزنن، طوری طراحی می کنن که با پلیرهای عمومی خوب کار بکنه. برای همین هر موقع مدلی دیدین که هدف گیریش بازار عامه هست، مطمئن باشید آمپ نمی خواد. براین اساس تمامی محصولات لاجیتک و ریزر سول و بیتس و جی بی ال و ... آمپ نمی خوان.
راه غیر سادش، دونستن امپدانس هدفون، حساسیت هدفون، نمودار تغییرات امپدانس و فاز بر حسب فرکانس هدفون، خروجی پلیر در چند امپدانس مختلف و بعدش محاسبه بلندی صدای هدفون خواهد بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطمئناً کمک می کنه.
سلام
من دنبال این هدفونها( فکر کنم بهش میگن earphone) هستم که خیلی ریزه و توی گوش میزارن طوری که با نگاه اول معلوم نمیشه ... از نوع بیسیم میخام ...
اصلا همچین چیزی هست و فروشش مجازه ؟
نقل قول:
من k321 رو تست کردم صداش به دلم نشست بدرد متال نمیخوره
سنهایزره عالی بود ولی قیمتش 200 هست
فیلیپس 9000 هم که انقدر تریبلش زیاد بود که کوشو اذیت میکرد
فقط صدای دو مدل که مد نظرم هست رو نشنیدم
xba 10
ex110ap
کسی صدای این دو تا سونی رو شنیده
دوستان برای من یه سوالی پیش اومده.تو رنج 500 600 ایا هدفون های فول سایز از ایرفون ها خیلی بهترن یا کمی بهتر؟ اگر کسی واقعا صدای خوب بخواد فول سایزو پیشنهاد میکنید؟
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
دوستان کسی آشنایی با سبک صدای a-jays three داره؟؟؟چه قدر با t-jays one تفاوت داره؟؟؟
گفته بودن تو تاپیک بررسی های هدفون که t-jays one بیس پانچی داره...ولی من از بیس عمیق تر و u شکل خوشم میاد...
ممنون میشم نظراتتون رو بگید.
سلام،دوستان عزیز میشه من رو در انتخاب بین این گزینه ها راهنمایی کنید؟
اول از همه کاربریم رو میگم: بیشترین کاربری من فیلم دیدنه ، فیلم های اورجینال زیادی به دستم میرسه که میخوام هدفونی داشته باشم بتونم ارکسترال های زیبای فیلم ها رو بشنوم و اینکه جزئیات فیلم رو بشه درک کردمثل دور و نزدیک شدن صدای آبجکت ها که ظرافت زیادی توی ساختشون در فیلم ها صرف میشه ، فکر میکنم اگر اشتباه نکنم همون مبحث soundstage باشه، خلاصه بشه هیجان رو در فیلم حس کرد ، دومین کاربریم هم موسیقی هست، بیشتر الکتریک یا نیوایج و ارکسترال اما چندان علاقه ای به بیس دست کاری شده ندارم و یه بیس نرم و واقعی رو ترجیح میدم یه جورایی دوست دارم گوشام رو تقویت کنم در شنیدن موسیقی
مدل هایی که نظرم رو جلب کرده اینهاست:
BeyerDynamic DT-770 Pro 32ohms
Audio-Technica ATH-M50x
Sennheiser HD 380 Pro
من توان پرداختم حداکثر به ath- m50x میرسه ولی خوب میخوام بدونم این اختلاف قیمت هایی که این هدفون ها با هم دارن برای کاربری های من ارزش هزینه داره؟اگر داره هزینه میکنم ، متاسفانه امکان تستشون برای من نیست چون در شهرستان هستم ممنون میشم کمکم کنید در انتخاب
اگر توی ایران صحبت بکنین، فول سایزهای خوبی توی ایران هستن. ولی ایرفون های خوبی موجود نیستن.نقل قول:
ولی در سطح جهان، توی هر دو دسته گزینه های خیلی خوبی هستن. من باشم، تا 200 دلار ایرفون رو انتخاب می کنم و بعد از اون هدفون های فول سایز رو.
چرا از هدفون های پشت باز استفاده نمی کنین؟ این مدل های پشت بسته، بعد از یک ساعت ممکنه موجب گرم شدن و تعرق بشن.نقل قول:
من فکر می کنم بیردینامیک در کل بهتره.
اگر می خواین نیمه باز باشه هدفونتون، akg k99 خوبه. هدفون های سوپرلوکس هم در مقابل قیمتشون عالین. فقط توجه داشته باشین که این akg و سوپرلوکس که الأن معرفی کردم، صدای فلت (مانیتورینگ) دارن. مخصوصاً سوپرلوکس که تریبل شاید تیزی داشته باشه براتون. این در صورتیه که بیردینامیک و آئودیوتکنیکا صدای جذاب تر و U شکلی دارن. البته از صدای سنهایزر خبر ندارم.
ممنون از راهنمایی شما . دلیل اینکه به نیمه باز ها فکر نکردم اینه که من بیشتر وقتهایی که آهنگ گوش میدم بیرون از خانه هستم و ترجیح میدم ایزولیشن خوبی داشته باشه هدفونمنقل قول:
شما DT 770 رو روی گوشتون گذاشتید؟چند جا شنیدم که موقع پخش بیس ها صدای " هوم " تولید میکنه و کیک اصلا شنیده نمیشه،این درسته؟چون بعضی ریویو ها هم دقیقا عکس این رو میگن!!در کل خودم هم بیشتر نظرم روی dt هست
نظرتون راجع به AKG K240 MKII برای کاربری من چیه؟که نیمه باز هم هست و همه جا خوندم خیلی خیلی راحته
سلام دوستان
دو تا سوال
با 50 تومن چه هدفونی رو پیشنهاد میدین که On ear باشه؟
و با 100 تومن چه هدفونی رو پیشنهاد میدین که بازم On ear باشه؟
خیلی آهنگ گوش میدم با کیفیتشو تو این رنجا میخوام
مرسی
نه. خودم گوش ندادم. برداشت کلی خودم رو خدمتتون عرض کردم. بیردینامیک صدای V شکل داره این مدلش و همچنین dt990. بنابراین بیس تقریباً زیادی داره. ولی فکر نمی کنم بیسش شل و بومی باشه. چون از سبک صداش بعیده. مهم نیست چه تعداد آدم چه نظری دارن، ببینید اونهایی که مقداری معتبرن چه نظری دارن و بعد از روی نظر اونها نتیجه گیری کنید. اگر قرار بود ما به حرف اکثریت گوش بدیم، خب همه میرفتیم و بیتس می خریدیم.نقل قول:
اون akg رو هم یادم نمیاد چیزی در موردش خونده باشم. حواستون باشه سراغ مدل هایی نرین که نیاز به آمپ دارن. چون این مدلی که انتخاب کردین، حساسیت پایینی داره و اگر جدی بودین در خریدش، نیازمند بررسی بیشتر هستش.
سلام دوستان عزیز، وقتتون بخیر. یکی از سایت های فروش آنلاین هدفون Philips The Construct Headband Headphones SHO7205BK/10 رو با 150 تومن تخفیف به قیمت 335 تومن عرضه کرده. می خواستم از شما بزرگوارا بپرسم که واقعا این هدفون ارزش این قیمت رو داره؟ سبک موسیقی که بیشتر گوش میدم رپ هست و البته پاپ هم فراموش نمیشه! بیس مد نظر من متعادل هست نه طوری که بدون بیس باشه و نه طوری که صدای آهنگ رو تحت تاثیر قرار بده.
ممنون از راهنمایی تون :n01:
خوب چند روز پیش هدست انرژی سیستم BT5+ به دستم رسید؛باید بگم که واقعا ازش راضیم؛کیفیت و شفافیت صدای خوبی داره و عملکرد بلوتوث و باتری و ان اف سیش هم خیلی خوبه؛البته صدای بیسش عمیق نیست و بیشتر یه بیس متعادل داره ولی با پخش کننده هایی مثل جت آیودیو میشه میزان صدای بیس رو هم بالاتر برد؛البته اگه صرفا کیفیت صدا مدنظرتون باشه هدفون ها و هدست های سیمی بهتری هم تو این رنج هستن ولی این مدل اگه تو این رنج بهترین هدست بلوتوثی نباشه قطعا یکی از بهترین هاست!کیفیت بدنش هم خوبه اما عالی نیست ولی گوشی های نرمی داره؛امکان اتصال هدست به صورت سیمی هم وجود داره و سیمش هم از نوع کتابی هستش تا در مقابل قطع شدگی و پارگی مقاومت تر باشه.نقل قول:
موفق باشید
ASUS ROG Orion Gaming Headset
A4Tech Bloody G501 Gaming Headset
کدومش بهتره؟ من اطلاعتی در مورد هدفون ندارم متاسفانه و با توجه به ظاهر و فیلم هایی که دیدم تو یوتیوب انتخاب کردم و بودجه ام که تا ۲۰۰-۲۵۰ هست میشه یه مقدار راهنماییم کنید
دوستان یه هدست معمولی میخوام برای وقتی که پای کامپیوتر میخوام فیلم ببینم و یا آهنگ گوش کنم ازش استفاده کنم...زیر 100 تومن یکم بالاتر هم مهم نیست...اگر هم بدون سیم باشه که بهتر و اگر هم نشد باز مهم نیست
و پیشنهاد میدید از کجا بخرم؟
رفقا این هدفون فیلیپس 3590 کیفیتش چطوره؟
سلام , من يه in ear با كيفيت ميخوام بخرم تو رنج 100 الي 150 تا 200 هم بود مشكلي نيست. نميدونم چي بگيرم اصلا اشنايي ندارم...
سبك پاپ و راك بيشتر گوش ميدم.خودم نطرم اينه كه از برند Sennheiser بگيرم.
و اينكه ايا on ear از لحاظ كيفيت با in ear فرق ميكنه يا نه؟
خواهش ميكنم راهنماييم كنيد, ممنون.
من چند روز پیش cx300 ii خریدمنقل قول:
برای سبک متال عالیه با حجم صدای خوب
برای سبک پاپ و وکال هم خوبه
تو سبکای لو بیس مثل اهنگای نیکی میناج متوسط رو به بالا هست
در کل برای سبکهای گیتاری عالیه
سلام دوستان
می خواستم ازتون راهنمایی برای خرید هدفون بین این دو مدل رو بگیریم . راستش دودل شدم سن هایزر معروف تر و سایت های معتبری هدفون هاشو بررسی می کنند ، ولی وقتی میزارم کنار این مدل فیلیپس مشخصاتش از اون کمتره و در بعضی از سایت ها مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهش ریت بیشتری دادن
لینک دو محصول :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاربردمم همه چی هست فیلم و موزیک و بازی ، اینم بگم که بیس صدا برام مهمه و اینکه تفکیک عملی صدا تا جایی که امکانش هست به اون مشخصاتی که نوشته شده نزدیک تر باشه نه اینکه نوشته باشن تا 20000 هرتز بعد در عمل میبینیم که به 16000 تا هم به زور میرسه .
خب از دوستانی که هر کودوم از اونا رو دارن یا داشتن خواهشمندیم تجربیاتشونو با ما به اشتراک بزارن .
---------------------------
اینم بگم میدونم که 100 تومن بینشون اختلاف قیمته ولی مهم اینکه کودوم بازدهیش بیشتر باشه
اصولا فیلیپس بیشتر از بیس تمرکزش روی تریبل هستنقل قول:
ولی سنهایزر رو فرکانسهای پایین ومیانه هم خوب عمل میکنه و صدای واضح تری توی گیم و فیلم داره
سنهایزر شرکتی با سابقه تولید 60 70 ساله تجهیزات صوتیه و قابل مقایسه با فیلیپس نیست.البته من خودم برای استفاده دم دستی از فیلیپس استفاده می کنم.نقل قول:
در کل به نظرم هزینه بالای 100 تومن برای هدفون های فیلیپس اشتباهه چون معایبی مثل تریبل کنترل نشده و ..... داره که ارزش خریدش را پایین میاره.این اعداد و ارقام هم خیلی وقت ها چیز به خصوصی را نشون نمیده زیاد بهش توجه نکنید.
در بسیاری از موارد sennheiser اون چیزی که فکر میکنید نیست!من یکی از دوستام خرید بعد از یک ربع استفاده گذاشت برا فروش.عمده دلیلش هم بیس پایین بود.هرچند تفکیک صدای عالی داره اما بیس پایینی داره.اون هم طبیعی هستش میدونید چرا؟چون for ipod هستش!اکثرا هدفون های در این mode برای بازی و کلا pc مناسب نیستند.طراحی در این هدفون ها به گونه هستش که با بیس کمتر مقدار آمپر کمتری از دستگاه کشیده شود برای طول عمر بیشتر باتری!در ضمن مصرف فیلیپس معرفی شده 100mw هستش که برای همچین هدفونی بسیار خوبه.حالا یه توضیح هم راجب اون فیلیپس بدم.فیلیپس هدفونهای رو گوشیش به بیس معروف هستند.تفکیک صداش مقدار کمی از sennheiser کمتره اما قدرت بیس این رو میپوشونه.استفاده از اسپیکر قالبی بیس خوبی به این مدل داده.شک نکن فیلیپس بهتره!نقل قول:
رفقا لطفا راهنمایی کنید...تا40 میخوام خرج کنمنقل قول:
خب همونطور که گفتی فیلیپس به بیس معروفه. البته به تریبل تیز هم معروفه :n02: . به هرحال میزان بیس سلیقه ایی هست و معیار مطلقی برای همه وجود نداره.نقل قول:
اما یکسری نکته کوچیک:
راستیتش میزان بیس سنهایزر بخاطر سبک صداش هست. کلاً سازندگانش دوست دارن اونقدر بیس قرار بدن توی هدفونشون. مدل های گرونش مثل hd800، حتی بیس کمتری دارن. پس ربطی به آیپاد و ... نداره. همونطور که هدفون های بیتس، jbl، سول و کلاً تمامی برندهای عمومی که هدفش افراد عادی هستن، هدفون هاشون بیس خیلی زیادی دارن و کاملاً با آیپاد مچ هستن.
واژه هایی مثل بیس پاین یا زیاد یا ... واقعاً معنای خاصی ندارن. بیسی که برای دوست شما پایینه، برای عده ایی اندکی گرم و برای عده ایی دیگه مناسبه. برای همینه که من ده ها بار اینجا تکرار کردم که هدفون رو براساس سبک صدا باید انتخاب کرد و بعد از سبک صدا باید به کیفیت صدا توجه کرد
اون مشخصه ایی که شما از فیلیپس خوندین، احتمالاً حداکثر ورودی هستش. میزان مصرف انرژی یک هدفون از روی حساسیت و امپدانسش مشخص می شه.
آقا عالیه.نقل قول:
مقداری صداش تیزه، ولی در مقابل قیمتش من خیلی دوستش دارم. مگر اینکه گوشتون به صدای تیز واقعاً حساس باشه که اونوقت برین سراغ کریتیو ep630
دوستان هدفون Sennheiser HD 203 برای دیدن فیلم و شنیدن موسیقی چه جور هدفونی هست؟
نشد اینجا سوال کنیم جواب بدننقل قول:
ممنون که جواب دادید..تیزی صدا درتنظیمات بالا اذیت میکنه:n15: این مدل کریتیو ویژگی هاش چطوره؟ تو کدوم بخش صدا قوی تره؟نقل قول:
فرمایشات شما چندان جنبه علمی ندارد و تجربیات شخصی نزدیکتر است تا واقعیات علمی:n26:نقل قول:
خوب میشه لطفا فرمول این فرمایشتون رو بنویسید و علمی بفرمائید؟نقل قول:
میزان مصرف انرژی یک هدفون از روی حساسیت و امپدانسش مشخص می شه.
چطور سلیقه ایی هستش؟از 3 عنصر اصلی صدا باید یک تفکیک با طول موج ثابت داشته باشیم تا متوجه بشویم کدام فرکانس از بقیه بیشتر است.برای این کار از oscop استفاده میشود نه سلیقه!شما وقتی متوجه میشوید که مثلا بیس بالاتر هستش به این علت است که sinus موج مذکور در صدای خروجی بیشتر از بقیه فرکانس ها هستش.(لطفا مقداری به وب سایت های ریویو مراجعه بفرمائید)نقل قول:
خب همونطور که گفتی فیلیپس به بیس معروفه. البته به تریبل تیز هم معروفه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . به هرحال میزان بیس سلیقه ایی هست و معیار مطلقی برای همه وجود نداره.
اون بیسی که در مدل های بالا فرمودید بهش گفته میشود تکنولوژی bass boost که بر خلاف اسمش روی هدفون های میان قیمت قرار دارد و جدیدا خیلی هم مد شده زیاد استفاده میکنند.حالا جریانش چیه؟این تکنولوژی با استفاده از صدای bass با فرکانس کمتر از حد نرمال باعث میشود صدای بیس بدون لرزش داشته باشید و صدای midrange به حداکثر برسد و فرکانس بالای تریبل کمتر شنیده میشود.که خوب حالا شنونده فکر میکنه صدا خیلی بی نظیر هستش.نقل قول:
راستیتش میزان بیس سنهایزر بخاطر سبک صداش هست. کلاً سازندگانش دوست دارن اونقدر بیس قرار بدن توی هدفونشون. مدل های گرونش مثل hd800، حتی بیس کمتری دارن. پس ربطی به آیپاد و ... نداره. همونطور که هدفون های بیتس، jbl، سول و کلاً تمامی برندهای عمومی که هدفش افراد عادی هستن، هدفون هاشون بیس خیلی زیادی دارن و کاملاً با آیپاد مچ هستن.
شما به هدفون 4 میلیون تومانی میفرمائید افراد عادی؟؟در مورد مچ بودن مگر بنده عرض کردم نمیخورند؟اون سوکت 3.5 رو توی هر سوراخ هدفونی بکنید صدا میگیرید قول میدم!مهم اینه که بهینه سازی و جریانیه صدا چطور میشود؟قطعا وقتی روی یک هدفون نوشته میشود ipod ready یا mp3 readyبرای زیبایی نیست و یک هدف دنبال میشود!نقل قول:
[پس ربطی به آیپاد و ... نداره. همونطور که هدفون های بیتس، jbl، سول و کلاً تمامی برندهای عمومی که هدفش افراد عادی هستن، هدفون هاشون بیس خیلی زیادی دارن و کاملاً با آیپاد مچ هستن.
هدفون های رو گوشی سنهایزر (به جزء چند مدل خاص) کلاً سبک صدای متعادل مایل به گرم و با تریبل اندکی تیره دارن که معنی این ها این میشه که هدفونی هستن همه فن حریف. یعنی بدون تأکید یا تکذیب زیاد فرکانس خاصی، همه چیز رو در حد قابل قبول دارن.نقل قول:
اگر دنبال هدفونی هستین که بیس زیاد داشته باشه یا تریبل پر انرژی که جزئیات رو بکوبه تو صورتتون، باید دنبال برند دیگه باشین.
نسبت به مدل بالاهای فیلیپس کمتر تیزه ها:n02:نقل قول:
کریتیو بیس زیاد داره و تریبل کم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من منظورم میزان بیس مورد نظر افراد بود که اون سلیقه ایی هست. نه پاسخ فرکانسی هدفون.نقل قول:
چطور سلیقه ایی هستش؟از 3 عنصر اصلی صدا باید یک تفکیک با طول موج ثابت داشته باشیم تا متوجه بشویم کدام فرکانس از بقیه بیشتر است.برای این کار از oscop استفاده میشود نهسلیقه!شما وقتی متوجه میشوید که مثلا بیس بالاتر هستش به این علت است که sinus موج مذکور در صدای خروجی بیشتر از بقیه فرکانس ها هستش.(لطفا مقداری به وب سایت های ریویو مراجعه بفرمائید)
ما معیار مطلقی برای اطلاق واژه زیاد یا کم نداریم. شما وقتی می گی چیزی زیاده، به صورت تلویحی یک مبداً اندازه گیری رو برای خودتون قرار دادین. توی هدفون، برای کاربران، این مبداً سلیقه فرد هستش. پس یک هدفون برای یکی بیسش زیاده، برای اونیکی بیسش کمه.
من نمی دونم شما به چه وب سایت هایی مراجعه می کنید، ولی این چیزی که گفتم، هم منطقیه و عقل سلیم قبولش می کنه و هم وب سایت هایی که من می رم، افراد معتبرش قبول دارن این طرز فکر رو.
کدوم مدل های بالا؟ به هرحال، من و خیلی های دیگه از اون بیس خوشمون نمیاد. تکنولوژی bass boost هدفون؟. این شرکت ها صرفاً با تغییرات کوچیکی توی محصولاتشون اسم های الکی اضافه می کنن. یکی میزاره bass boost اونیکی extra bass اونیکی ...نقل قول:
اون بیسی که در مدل های بالا فرمودید بهش گفته میشود تکنولوژی bass boost که بر خلاف اسمش روی هدفون های میان قیمت قرار دارد و جدیدا خیلی هم مد شده زیاد استفاده میکنند.حالا جریانش چیه؟این تکنولوژی با استفاده از صدای bass با فرکانس کمتر از حد نرمال باعث میشود صدای بیس بدون لرزش داشته باشید و صدای midrange به حداکثر برسد و فرکانس بالای تریبل کمتر شنیده میشود.که خوب حالا شنونده فکر میکنه صدا خیلی بی نظیر هستش.
قیمت یک هدفون تعیین کننده نیست. اون بازار هدف یک کالا هست که تعیین می کنه اون کالا یک کالا برای مشتری عادی هست، یا حرفه ایی. هدفون های با سبک صدای گرم که بیس زیاد و تریبل خیلی نرمی دارن رو در بازار امروز هدفون، هدفون های عامه پسند می گند. یعنی سبک صداشون عامه پسند هست. نه اینکه عامه توانایی پرداخت هزینشون رو دارن. از اون طرف هدفون هایی که صدای فلت دارن، روی ظاهرشون کار نشده خیلی، نیاز به تجهیزات جانبی برای رسیدن به صدای مورد نظر دارن، هدفون های غیر عامه پسند گفته می شه.نقل قول:
شما به هدفون 4 میلیون تومانی میفرمائید افراد عادی؟؟
دقیقاً من هم با همین استدلال حرف شما رو نقض کردم. شما گفتید که چون روی سنهایزر نوشته ipod ready پس میشه نتیجه گرفت که هدفون های سنهایزر بیس کمی دارن. در مقابل من براتون چندین و چند مثال نقض آوردم، که بیتس و سول و ... هم ipod ready هستن، ولی بیس خیلی زیادی دارن. برهمین اساس من استدلال کردم که ipod ready ربطی به بیس نداره. شما دارین ادعا می کنین که هدفون هایی مثل بیتس و سول و ... برای آیپاد طراحی نشدن؟نقل قول:
در مورد مچ بودن مگر بنده عرض کردم نمیخورند؟اون سوکت 3.5 رو توی هر سوراخ هدفونی بکنید صدا میگیرید قول میدم!مهم اینه که بهینه سازی و جریانیه صدا چطور میشود؟قطعا وقتی روی یک هدفون نوشته میشود ipod ready یا mp3 readyبرای زیبایی نیست و یک هدف دنبال میشود!
سلام رفقا .
برای سبک راک و متال تا سقف 300 تومن چه ایرفون تو گوشی رو پیشنهاد میدین ؟
من خودم beyerdynamic MMX 102 IE رو دیدم . خوبه ؟
شفافیت و تفکیک صدا خیلی خیلی واسم مهمه . و بیسش ـم استاندارد باشه یعنی به هیچ وجه زیاد نباشه بیسش !
خیلی ممنون .
بیر صدای خیلی فلتی داره عین هدفون مانیتورینگ من تستش کردم زیاد توی سبکای گیتاری خوب نیست در عوض تو این سبک سنهایزر خیلی عایه و ای کی جی هم بعداز اوننقل قول:
اقا خیلی ممنون .
و سایتا ـم نقداشو می خوندم خیلی تعریف می کردن . ولی خوب، گفتی واسه راک و متال خوب نیست .
شما مدلی سراغ نداری ؟
===
الان داشتم می می گشتم sennheiser MM 70 i رو دیدم . این چطوره ؟
توی یکی از نفداش نوشته بود :
Powerful audio performance with deep bass response
این یعنی بیسش زیاده و اغراق داره ؟
=
کلا بین همین MM 70 i و Akg K 375 و Beyerdynamic MMX 102 کدوم بهتره ؟
شرمنده اگه سوالام زیاده .
ممنون .
====خیلی ممنوننقل قول:
منحصرا برای متال میگم mm70
برای سبکای بیس دار مثل داب استپ و ترنس k375
برای یه صدای کاملا فلت و بدون اغراق mmx102
که زیاد به دل خودم نمیشینه مخصوصا تو متال و پاپ
دوستان یه مدل میخوام که با گوشی اندروییدی استفاده کنم، یعنی میکروفن و ریموت کنترل داشته باشه، بین MM 70s و a-JAYS 4 کدوم رو پیشنهاد میدین؟...دو نوع سبک کاملا متفاوت موسیقی گوش میدم، سمفونی و اپرا & راک و متال. سورسم htc one m8 هست. مید گرم رو ترجیح میدم. یه mh1c هم دارم...ازش راضیم....کدوم از اینا به mh1c نزدیکتره؟ و بیسشون نسبت به سونی چطوره؟ ممنون
منحصرا برای متال میگم mm70نقل قول:
برای سبکای بیس دار مثل داب استپ و ترنس k375
برای یه صدای کاملا فلت و بدون اغراق mmx102
که زیاد به دل خودم نمیشینه مخصوصا تو متال و پاپ
دوستان نظرتون راجیه ایرفون Soundmagic Es18 چیه ؟
صدایه طبیعی دوست دارم بیسم زیاد نباشه هدفون رو گوشی خودمم superlux 668b هست و صداش رو دوست دارم
سلام به دوستان و اساتید
دنبال یه این ایر هستم که تو رنج 150 تومن باشه و بیس و تیریبل متعادل باشن درواقع تا جای ممکن صدا واقعی باشه سبک موسیقی هم اکثرا پاپ اپرا و بلوز :n04: هست پلیر هم cowon D2
قیمت سایت ایران هدفون به نسبت بازار چطوره؟
ممنون