بچه ها الان وضعیت حدود یک هفته ای هستش که پایدار شده و دیگه روزای تعطیل افت سرعتو نمیبینیم:n09:...
Printable View
بچه ها الان وضعیت حدود یک هفته ای هستش که پایدار شده و دیگه روزای تعطیل افت سرعتو نمیبینیم:n09:...
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
چه عجب
یه روز خوب یه بد:n04::n10:
شما کلا با ما متفاوتی نکنه یکی از کارمنداشی :n10:نقل قول:
کلا" من بهترین اینترنت adsl این تاپیک و دارم :n10:نقل قول:
روزبه خوش اومدینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا اینطور نیست و من 5 ماهه دارم از های وب استفاده می کنم و حجم مصرفی رو هم با Du Meter چک می کنم هیچ گونه کاهش شدید حجم و این موردها وجود نداره. کسانی هم که این مشکل رو دارن اشتباه از خودشون هست و حجم رو خودشون دارن مصرف می کنن و خبر ندارن کجا مصرف کردن!نقل قول:
شایدم شما دروغ می گی!نقل قول:
من هم با کلی نرم افزار اندازه گرفتم و دیدم کم می کنه البته من تایم رایگان ندارم منظورم در تایم عادی بود. اتفاقا خبرداریم کجا مصرف می کنیم و خودمون داری مصرف می کنیم اما اینم خبر داریم که چقدرشو خودمون مصرف کردیم !!!نقل قول:
ببین دوست من همونطور که خودتون تجربه دارین مقوله حجم دزدی و مصرف منصفانه و قیمت حجم . اینا در isp های ایران طبیعی هستش اما شما دنبال منصف ترین هستین من هم با توجه به تجربه خودم و تجربه کاربرای قدیمی تر گفتم خودتون هم که پست ها رو خوندین و متوجه شدین. گول چندنفر و نخورین که با تعصب از یک isp طرفداری می کنن چون این گونه افراد همیشه در فضای مجازی برای تبلیغ هستن.نقل قول:
تخریب نیست واقعیت. دلیل نمیشه برای اکثریت بیش از حد کم کنه و برای حداقل درست باشه بگیم به به و چه چه !نقل قول:
نقل قول:خب با سرعت 900 کیلوبایت در ثانیه توی 5 روز این حجم رو تموم میکنینقل قول:
حاجی تو هم خداییش دیگه دهن خودتو سرویس کردینقل قول:
تو تک تک تاپیکهای این بخش رفتی این تست هاتو گذاشتی.مخابرات مازندران،پارس آنلاین،اینجا؛اونجا ...
باشه بابا،فهمیدیم شاخی
کاری نکن یه چیزی بذارم فک بچسبونی به کف زمینها :)
ببخشید که اسپم میدم ...:n16:نقل قول:
باهم مهربون باشید بچه ها ... :n02:
روزبه، نمک بخش اینترنت پرسرعت فرومهای پی30ورلده
اون نباشه کل بخش مزه نداره، هرچند بعضی وقتا به شوری میزنه مزه ش!!! :n02:
دوستان الان دو سه روز پینگم نوسان داره مثلا 60 هست یهو میره 400 تو هر دقیقه هفت هشت بار اینطوری بالا پایین میشه.مشکل کلیه یا فقط منم؟اگ فقط منم چی میتونه دلیلش باشه؟
یه 2هفته ای هس که نوسان دیده نمیشه،حتی تو روزای تعطیل هم من افت سرعت ندارم هر چند که پینگ من مالی هم نیس ولی خوب فعلا برا من خوبه...نقل قول:
درودنقل قول:
البته ناگفته نماند این فقط دانلود بود بنده حداقل حدود 6 گیگ فقط وبگردی خالصم میباشد
روز یا شب فرقی نمیکند به هر حال بنده حدود 6 گیگ وبگردی خالص 1 ماه من میباشد با حدود 10 گیگ هم دانلودنقل قول:
نه عزیز مشکل کلیه . خدا عالمه باز چه بلایی به جون نت انداختن!!!!:n15:نقل قول:
خداییش هر چیزی حد و اندازه دارهنقل قول:
هی تو این تاپیک،تو اون تاپیک
میخواین منم فخر بفروشم؟ :n02:
(نپرسین کجام)
متاسفانه های وب از منم حجم دزدید
دوستان گفتن کسی باور نکرد:n19:
این های وب هم 9 تومن پول منو خورد . دزد تر از اینا نیست
Sent from my HTC One using Tapatalk
آپلود بیشتر از دانلود ؟ اسپادانا ؟ سرور عایا ؟نقل قول:
این که فخر فروشی نیست یه تست از سرور خارجی بذار که یک دهم اینم نیست !
256 محدود،ساعت مثلا رایگان:n09:
نقل قول:
اگر بود چی؟
تا شب واست میذارم
البته پینگ مقداری میره بالا حدود 10 و اینا
آقا سرعت شبانه رو محدود هم می کنن؟
1 مگ محدود دارم،سرعت شبانم 800 بود که شد 256 :|
مطمئنی داداش من؟نقل قول:
الآن باز یه یارویی میاد میخنده عکس های وب میذاره :n13:
اقا یکی کمک کنه..... خونه ما فردوس غرب که محدودیت پورت هست.....شاتل... پارس انلاین و... گفتن نمیتونیم نت بدیم.... فقط مونده مخابرات با های وب.... الان اومدم 128 نامحدود مخابرات... افتضاحه... محدود رفتم یه ماه خیلی زود کم میشد... دانلود ندارم ولی سایت زیاد میرم...چکارکنم؟
فکر کنم های وب خیلی بهتر از مخابرات باشه. اگه وب گردی زیاد داری سرویس دینامیت بگیر راضیت میکنه. یک مگ هم میتونی بگیری که ارزون تره.نقل قول:
من چون سایت زیاد میرم میترسم حجم ماهانه 2 هفته ایی تمام بشه!!!!!! شما تعرفه خاصی از های وب با قیمتش لینک میدی؟نقل قول:
اگه یوتوب و سایت های مشابه زیاد نمیری فکر میکنم 8 گیگ در ماه زیاد هم باشه.نقل قول:
اینجا تعرفه سرویس هاشون هست:
اونی که من پیشنهاد دادم 1 مگ با 8 گیگ حجم هستش که مبلغ نهاییش میشه 31 تومن در ماه.
سرویس دینامیت هم هست که سرعتش زیاده و تا 16 گیگ در ماه میشه سفارش داد، ماهیانه 45 تومن برای 16 گیگ.
اگه فقط صفحات وب رو میخونید همون یک مگ کافی هستش براتون، بنظرم هزینه ی اضافی نکنید.
حجم هم اگه کم اومد میتونید اضافی خریداری کنید.
:n16:
اقا 30 تومن خیلیه... من میخوام نهایت 14 تومن در ماه بشه.... 128 کدومش انتخاب کنم؟ راستی واسه سفارش باید چکار کرد.... رفتم سایتش سفارش انلاین ندارهنقل قول:
رنگ بزن 1565 شمارتو بگو اگر پورت خالی باشه بعد می گه موبایلتو بگو یه اس ام اس می اد که رمز و پسورد هست بعدش وارد سایت p.hiweb.ir می شی رمز و یوزرتو می زنی اطلاعات صاحب خط رو می زنی و بعد دکمه ویرایش رو می زنی بعد می گه خرید کن که از اونجا می تونی سرویست رو امتحان کنی از من هم می شنویی نامحدود رو نگیر الان من ا مگ دارم با 450 دان می کنه که البته اگر خطتت نویز داشته باشه کمتر هم می شه توی سه ساعت رایگانش هم تقریبا 4و نیم گیگ می تونی دان کنی یا حقنقل قول:
داداش نیاز نیست زنگ بزنه فروش،معلوم هم نیست کی جواب بدن.در هر حالت که باید بره اینترنت مشخصات وارد کنه،همون اینترنتی ثبت نام کنه که راحت تر هم هست،خودم اینکار رو کردم.نقل قول:
1 مگ نامحدود من دارم،سرعت دانلودم در طول روز و شب رو 800.فقط بعضی لینک ها 300.
دیشب اومد شد 250 :|
من الان مخابرات دارم فردا میخوام کنسل کنم.... شما لینک بده برم اینترنتی ثبت نام کنم... سایت های وب ندیدم... من میخوام هزینه نت 14000 بیشتر نشهنقل قول:
من خودم مخابرات رو تخلیه کردم،صبح در خواست دادم،تا غروب تخلیه شده بود.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک ثبت نامشه تو این سایت.
از 14 بیشتر نشه،256 هست که یکی از دوستام داره،سرعت دانلود شبانه روزش 256 کیلوبایته،ولی در ماه 3 گیگه.
ویرایش و حذف شد
دوستان من میخوام وارد فرومش بشم ولی نمیتونم در صورتی تازه گی همین امروز اینترنتم فعال شده مشکلش چیه نمیتونم وارد بشم کلا لود نمیکنه
های وب با سایت خودش یکم مشکل داره دیر لود می کنه. تازه اول کاره خدا بهت صبر بده!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
الان حدود دو ماه هست که من دیگه پینگ زیر 180 ندیدم:n24::n22: