بر بلندی کوه ها نمیتوان غالب شد,مگر از طریق جاده های پیچ در پیچ............(گوته)
Printable View
بر بلندی کوه ها نمیتوان غالب شد,مگر از طریق جاده های پیچ در پیچ............(گوته)
از دست دادن حاجت بهتر از درخواست کردن از نا اهل است.
----------------------------
از بخشش اندک شرم مدار که محروم کردن، از آن کمتر است.
اگر به آنچه که میخواستى نرسيدى، از آنچه هستى نگران مباش
نادان را يا تندرو يا کند رو مىبينى.
من در میان موجودات از گاو خیلی میترسم. زیرا عقل ندارد و شاخ هم دارد!
(ابن سینا)
لشکر گوسفندان که توسط یک شیر اداره میشود، میتواند لشکر شیران را که توسط یک گوسفند اداره میشود، شکست دهد.
(نارسیس)
مدتها پیش آموختم که نباید با خوک کشتی گرفت، خیلی کثیف میشوی و مهمتر آنکه خوک از این کار لذت میبرد.
(جورج برنارد شاو)
آدمی اگر فقط بخواهد خوشبخت باشد به زودی موفق میگردد ولی او میخواهد خوشبختتر از دیگران باشد و این مشکل است زیرا او دیگران را خوشبختتر از آنچه هستند تصور میکند.
(مونتسکیو)
زنــــــدگی ، پــُــر از مــاجــــراهای دلنـــشین استــــ ، هرگــز شانـــس خود را برای یافتن آنـــها از دستـــ ندهــید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] __ جـــــــرج برنـــارد شــاو __ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انجام دادن يا ندادن. هيچ تلاشي در كار نيست.
جورج لوكاس
خدایا مرا به بزرگی چیزهایی که داده ای آگاه و راضی کن که مبادا کوچکی چیز هایی که ندارم آرامشم را برهم بزند.
لبخند زدن تو به روی برادرانت برای تو صدقه است.(حضرت محمد(ص))
---------------------------------------------------------------------------
ناامیدی نخستین گامی است که بشر به سوی گور بر می دارد...(ناپلئون)
------------------------------------------------------------------------------
اگر با ایمان و عشق به خدا رو کنیم,کاری نیست که او برای ما انجام ندهد.....(جی-پی-واسوانی)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
مرد اصیل اگر ذلیل شود رذیل نمیشود. رومن رولان
"بهترین و زیباترین چیزها در دنیا قابل دیدن و لمس کردن نیستند—باید آنها را با قلبتان احساس کنید."
هلن کلر
مسیح را مصلوب کردند
و یهودا
خود را آویخت
دیگران فقط تماشا کردند
افسوس که ما هم
از این همه راز
این همه شکوه
فقط همین را به ارث بردهایم...
واهه آرمن
تا وقتی که آرزوها جایشان را به حسرت ندهند,انسان پیر نشده است.(جان باریمور)
---------------------------------------------------------------------------------------
کسی شایسته ی آزادیست که هرروز بتواند به هوس های خود چیره شود.....(گوته)
-----------------------------------------------------------------------------------------
تنها اشخاصی که جرات باخت های بزرگ را دارند به برد های بزرگ دست میابند...(کندی)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
بزرگترین اشتباهت در زندگی این خواهد بود که پیوسته از اشتباه کردن واهمه داشته باشی.(آلبرت هوبارد)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نفس خود را هفت بار نکوهش کردم.
اولین بار:.............. هنگامی که می خواستم با پایمال کردن ضعیفان خودم را بالا ببرم.
دومین بار:............ هنگامی که در مقابل کسانی که ناتوان بودند خود را به ناخوشی زدم.
سومین بار:.......... هنگامی که انتخاب را به عهده من گذاشتند به جای امور مشکل امور سهل وآسان را
برگزیدم.
چهارمین بار:....... هنگامی که مرتکب اشتباهی شدم و خود را با اشتباهات دیگران تسلی دادم.
پنجمین بار:........ هنگامی که از ترس سر به زیر بودم و آن وقت ادعا میکردم که بردبار و صبورم.
ششمین بار:..... هنگامی که جامه خود را بالا میگرفتم تا با سختی ها وناملایمات زندگی تماس پیدا
نکنم.
هفتمین بار:...... هنگامی که در مقابل خدا ایستادم و آنگاه سروده های خویش را فضیلت دانستم.
-----------------------------------------------------
جبران خلیل جبران
بعید نیست در این دنیای دیوانه کسانی بخواهند به ما ضربه بزنند ولی در بیشتر موارد خودمان باعث سقوط خود می شویم شکست های ما در اثر عدم کفایت فردی یا اشتباهات خودمان است...
دکتر شوارتز
چون عقل کامل گردد، سخن اندک شود
---------------------------
انسان با نفسى که میکشد، قدمى به سوى مرگ میرود
حکمت گمشده مؤمن است، حکمت را فراگير هر چند از منافقان باشد
کسى که از گفتن «نمیدانم» روى گردان است، به هلاکت و نابودى میرسد
دخترم ، من روی بند زياد راه رفتم ، اما باور کن روی زمين در يک خط راست رفتن
هزار بار سخت تر است . . .
( قسمتی از نامه چارلی چاپلين به دخترش )
كسى كه خداى سبحان را مىشناسد، شايسته است دلش از بيم و اميد به او خالى نباشد. امام علی (ع)
دخترم هيچ کس و هيچ چيز ديگر در اين جهان نمی توان يافت که شايسته آن باشد.دختری ناخن پای خود را برای آن عريان می کند. برهنگی بيماری عصر ما است. به گمان من تن تو ,بايد مال کسی باشد که روحش را برای تو عريان کرده است
( قسمتی از نامه چارلی چاپلين به دخترش )
What experience and history teach is this — that nations and governments have never learned anything from history, or acted upon any lessons they might have drawn from it.
چیزی که تجربه و تاریخ میآموزاند؛ این است که ملتها و دولتها هرگز چیزی از تاریخ یاد نگرفتهاند، یا براساس هیچ درسی که آنان ممکن بوده است از آن برگرفته باشند رفتار نکردهاند.
تاریخ جهان چیزی جز روند آگاهی از آزادی نیست.
فردریش (یا فردریک) هگل
The History of the world is none other than the progress of the consciousness of Freedom.
سالي يكبار به جايي برو كه پيش تر هرگز در آنجا نبوده اي.((دالاي لاما))
جوانی سرابی است که پايان آن حسرت است . . .
( آبراهام لينکلن )
اگر هر روز راه را عوض کنی , هرگز به مقصد نمیرسی.......(بالانش)
به ما می آموزند که به خاطر بسپاریم ، چرا نمی آمزند که فراموش کنیم ؟ هیچکس نیست که زمانی در زندگی خود به این معتقد نشده باشد که حافظه همانگونه که نعمت است بلا و لعنت نیز هست!!
دوریویچ!!
گناهکاران همیشه در دادگاه وجدان خویش مبرا هستند!!
ژورنال!!
هر گوشه دنیا، هر رژیم حاكمی چیزی را ممنوع الانتشار به قلم داده من به خودم حق میدهم كه فكر كنم در كار آن رژیم كلكی هست و میخواهد چیزی را از من پنهان كند.
"احمد شاملو"
ریشه ی اعتقاد از آن جا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند ...
برتولت برشت
هركس خداى عزوجل را اطاعت كند خدا را ياد كرده است، هرچند نماز خواندن و روزه گرفتن و قرآن خواندنش اندك باشد. حضرت محمد (ص)
اشخاصی که هرگز وقت ندارند,آن هایی هستند که کمتر کار میکنند....(شوپنهاور)
ثروت و مقام موجب بدست آوردن همه چیز است اما جای هیچ چیز را نمی گیرد
((رنه گروسیه))
کسانی که حرفی برای گفتن ندارند بیشتر از بقیه حرف میزنند
((فیثاغورث))
آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همهی انسانها برابرند!!
مارتین لوترکین!!
خود را ، تا هنگاهی همراه داری که دلداده نشده ایی ، دلبسته با خویشتن خویش بیگانه است!!
ارد بزرگ!!
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور، بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را میبینند و کاری درمورد آن انجام نمیدهند.
(انیشتین)
بگذار عشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو با کسی......
(نلسون ماندلا)
مرد به این امید با زن ازدواج میکند که زن هیچگاه تغییر نکند، زن به این امید با مرد ازدواج میکند که روزی مرد تغییر کند و همواره هر دو ناامید میشوند.
(آلبرت انیشتین)
خودفریبی به این صورت بیان شده است که انگار روی وزنهای ایستادهاید تا خود را وزن کنید، در حالی که شکمتان را تو دادهاید.
(چارلز استیون هامبی)
بچهدار شدن تصمیم خطیریست. با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان به سر برد.
(الیزابت استون)
میشود از امشب قانون تازهای در زندگی بنا بگذاریم؟ همواره بکوشیم قدری بیشتر از نیاز، مهربان باشیم.
(جی. ام. بری)
ذهنات رو مشغول چیزی نکن که برای مشغول کردن ذهنت درست شده.
سایمون گرین، نویسندهی کمتر شناختهشدهی داستانهای فانتزی-علمیتخیلی . در جلد چهارم از مجموعهی دوازده جلدی طرف شب.
آفت کار,دلبستگی نداشتن به آن است.........(امام رضا (ع))
"کلید همه کارها صبر است، شما جوجه را با صبر کردن از تخم مرغ به دست آورید، نه با شکستن آن." -
آرنولد گلاسو
آدميان ترسو و ناكارآمد خود را در دنيايي صوفيانه قهرمان مي بينند .
-------------------------------------------------------------------------------------------
ارد بزرگ
آنجا که قدرت پا می گذارد ، قانون ضعيف خواهد شد . . .
( ناپلئون بناپارت )
به چیزهای کوچک خود را گرفتار کردن از کارهای بزرگ بازماندن است........(کنفوسیوس)
خداوند به موسى وحى كرد که اى موسى در هيچ حالى مرا فراموش نكن و به ثروت زياد شاد نشو، زيرا از ياد بردن من دلها را سخت میکند و همراه ثروت زياد، گناهان زياد است. امام صادق (ع)
فقير برای سير کردن شکمش در عذاب است ، و غنی برای معالجه ناراحتی . . .
( فرانکلين )
خاموشی تو را لباس وقار بپوشاند و از رنج عذر خواهی کفایتت می کند.
حضرت امیر (ع)
اگر دوست داری از خوشبخت ترین مردم باشی به آنچه که می دانی عمل کن .
حضرت امیر (ع)
دوستی خود را بر کسی که وفاء ندارد بخشش مکن.
حضرت امیر (ع)
خداوند به شكل شما و اموال شما نگاه نمىكند بلكه به دلها و اعمال شما توجه مىنمايد. حضرت محمد (ص)
انسان دانا به کارش تکيه می کند و نادان به آرزوی خويش . . .
( امام علی " ع " )
جهت معكوس ، هميشه جهت معكوس است.
ضرب المثل چيني
ما ميتوانيم تجربيات گذشته را به خاطر بياوريم ،
ولي نمي توانيم در آنها زندگي كنيم.
ليندن. بي .جانسون
===
پست ها ادغام شد ، قوانین مطالعه شود .
Mohammad