سلام بچه ها امروز بلاخره رفتم و یه 256 نا محدود از مخابرات گرفتم.یه مشکل دارم من مودمم 4 پوره مدل TD-W8901N هستش اما موقع ثبت نام حواسم نبود نوشتم تک پورته . مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
Printable View
سلام بچه ها امروز بلاخره رفتم و یه 256 نا محدود از مخابرات گرفتم.یه مشکل دارم من مودمم 4 پوره مدل TD-W8901N هستش اما موقع ثبت نام حواسم نبود نوشتم تک پورته . مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
داداش اون برای خرید مودم هست فکر کنم :n08: اگر مودم نمیخوای باید میزدی مودم دارم خودم، یه چنین چیزی :n09:نقل قول:
چ ربطی به مخابرات داره که مودم تو تک یا 4 پورته باشه
من زیاد از مودم چیزی سر در نمیارم گفتم شاید فرق کنه.
این ADSL رو میشه با وای فای هم استفاده کرد ؟
بابت سوالات ابتدایی معذرت میخوام:n02:
چند روز بعد از ثبت نام میان و وصلش میکنن ؟
در ضمن حالا هرچی بوده من که 27 تومن بیشتر ندادم:n02:
باید مودمت آنتن وایرلس داشته باشه... داره؟نقل قول:
من خودم یه مودم دارم و یه روتر وایرلس که وصله به مودم، همه کار رو انجام میده.
سروش اوضاع خوبه هنوز :n02: اندازه 1 ماه دانلود کردم تا حالا
سلام دادش . میگم گیت وی چنده مال شما و این Primary DNS Server کجای ویندوز7 هست که DNS رو ست کنیمنقل قول:
سرعت همچنان 30
گیتوی شما چنده؟
سرعت 600 . 8.8.4.4 DNSنقل قول:
من تنظیماتم روی اتوماتیک هست !نقل قول:
دوستان گرامي dns فقط يه دفترچه تلفنه! كه اي پي ها رو به نام سايتها وصل ميكنه. يعني سايت الف وقتي توي مرورگر زده ميشه بايد به آي پي 1234 وصل بشه تا سايت رو ببينيد . اگه توي مرورگر زديد الف و سايت باز نشد از dns هست.نقل قول:
فقط يك ريستارت كنيد مودم رو اگه سرعت زياد شد كه شد نشد هم نشد!
به گيت وي هم به نظرم ربط نداره الان من 61 هستم.
خیلی هم ربط داره!
امشب انقد دست کاری کردم مودمم رو تا سرعتم به طور انفجاری بالا اومده
دی ان اس اول رو روی 192.168.1.1 و دومی رو روی 8.8.4.4 ست کردم. هم تو مودم و هم تو ویندوز
سرعتم تا قبل از این کار روی 35 بود به همین روزا قسم
حالا تغییر رو ببینید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه مشکلی که دارم اینه که سرعت یه جا جمع نمیشه. چند لینک که بذارم همشون سرعتشون همینجوری میمونه و تغییری نمیکنه. اما با یه لینک سرعت از 80 بالاتر نمیره!
کلاً زدم DNS رو از 8.8.4.4 عوض کردم و سرعتم رفت روی 100 فعلاً.نخواستیم اون 800 کذایی رو.
به گیت وی هم ربط داره... پسرداییم هم سرعتش 6 مگ بود، ولی با روشن و خاموش شد 240، بیشتر نشد... من فعلا که دارم صفا میکنم... سرعت رسیده به 750 :n02:نقل قول:
دوستان واسه من سرعت زیاد نشده - امیدوارم دوست خوبمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و باقی دوستان از این برکت لذت ببرن
سرعت همچنان عالی. حدود 20 گیگی میشه تا 3 ساعت دیگه
ندید بدید بازی داری درمیاریم... والا به عمرم این سرعت رو ندیدم، حتی محدود!نقل قول:
من که درایوم پر شد...120 گیگ بازی رو دارم میفرستم رو درایو دیگه :n02:نقل قول:
اره منم یکی خالی کردم دارم بازی دانلود میکنم فعلا:n05:نقل قول:
منم با 512 محدود سرعتم روی 200 هست الان. ولی یه چیزی! به شدت به سرور دانلودتون وابسته س. اگه میخواین از سرور خارجی دانلود کنین از ساکس استفاده کنین سرعت بهتر میشه. گت وی من هم 50 هستش الان.
دوستان عزیز من که سرعتم همون 110 هستش
بهتون پیشنهاد میکنم برید بازی های سنگین دانلود کنید و نفس اینترنت رو ببرید
بازی ها رو از ساید پی سی دانلود بگیرید
و بازی که زیر 10 گیگ باشه رو سمتش نرید
راستی فردا صبح میام چک میکنم ببینم هنوز سرعتای شما عزیزان بالاست یا نه ( خدا کنه بالا باشه :) )
رسشو بکششششششید ...
خلاص
پی سی دانلود نهاست سرعت 390 هست در صورتی که فایل همزمان گذاشتم باهاش اونم 300 هست. مجموع حدود 700 سرعت میده الاننقل قول:
من لینکام همه از رپیدباز هستن... بدون س*اکس هم سرعت عالیه.نقل قول:
بقولی: بچه ها جاتون سبزه، ساعتی 2.5گیگ دانلود میکنه :n02:
اول که گفتین سرعت رفته بالا پینگم 120 بود اما سرعت 40
مودم رو خاموش روشن کردم پینگ اومد رو 690 اما سرعت تغییر نکرد
فکر کنم بدبخت شدیم... DSL قطع و وصل شد سرعتا شد مثل قبل، البته الان طرفا 80 هست...
ما كه به 80 هم راضي هستيم. ديروز كه رفته بودم پيش اين اينترنت فروش ها! گفتم قبلا 100 بوديم الان 32 گفت بد عادت شديد:n02:نقل قول:
سه چهار بار قطع شد يعني چراغ لينك خاموش شد. هر بار گفتم ديگه تموم شد سرعت بالا ديدم نه هنوز سرعت زياده.
تا الان يعني 7 و 37 دقيقه سرعت من 230 هست.
پینگ خیلی رفته بالا از دیشب
بچه ها پینگ بره بالا خوبه یا بد ؟:n01:
از کجا باید فهمید سرور دادنلود سایتی که میخوایم ازش دانلود کنیم خارجیه یا ایرانی ؟
برای بازی آنلاین سرعت باید رو چند باشه ؟
مثلا به گرافیک بازی هم ربط داره ؟
بچه ها سرعتاتون چطوره ؟ مال ما که هنوز همون 30 دیشب تا حالا همین جوره سرویس نامحدود 256 تم دیشب دوباره شارژ کردم الان این گت وی و dns چیه ماهم تغییر بدیم شاید سرعتمون درست شد؟؟
دوستان سرعت دیشب یه ربطی به dns داشت (اگر چه که ربطی نداره ) :n02:
ولی علت تغییر dns چیه؟(خودم شبکه پاس کردم)
به هر حال تو خوابم نمیدیدم 4 گیگ یه شب دانلود بشه کاشکی از دوباره سرعت زیاد شه :n06:
من 1 مگ داشتم شبی 10 گیگ دان میکردم :n02:نقل قول:
کسی نبود جواب ما رو بده؟؟نقل قول:
1مگ محدود ؟ از مخابرات ؟نقل قول:
اعلام وضعیت 1Mbit/s Unlimit LONDON
ببین پینگ هرچی کمتر باشه بهترهنقل قول:
شما یک پکت یا همون بسته دیتا می فرستی جوابش رو میبینی
مثلا من یک پکت می فرستم به سایت گوگل و پینگ 200ms نشون میده وی یک پکت با یک isp دیگه می فرستم و 105ms نشون میده
پس سرعت فرستادن پکت بیشتره دیگه
پینگ بیشتر برای بازی های آنلاین یا ویدیو های آنلاین و مخصوصا صفحه باز کردن مهمه
بازی آنلاین بیشتر از همه به پینگ بستگی داره
سرور های ایرانی مشخصه
سرعتشون خیلی زیاده
معمولا پینگ با سرور های ایران از 40-60 ms هست
ولی با خارجی بین 100-400ms متغیره
البته بازم بستگی به isp داره
خب ما اندازه 1 ماه دیشب تا صبح دانلود کردیم حالشو بردیم :n02:
بچه ها من از وقتی پورتم رو دادن به ماناماد پینگ 4.2.2.4 حدود 100 هست و سرعت از تمام سرورهای داخل و خارج یکی است و هیچ گونه کندی یا افت سرعت وجود نداره پینگ خارج بین 80 تا حداکثر 120 و پینگ داخل حداقل 200 ......متاسفانه چون داون استریمم کمتر از پهنای باند خریداری شده هست نمیتونم بفهمم تا چند میره .به زودی تست میزارم..:n20::n19:از دست این ضحی کیش کلاهبردار دزد راحت شدیم سرعت نجومی شده برام
مگه شرکت های فروشنده اینترنت مخابرات تو سرعت و پینگ با هم فرق دارن؟:n04:
نمیدونم .لابد فرق دارن ولی از دیروز که شرکت تغییر کرده سرعتم از سرورهای خارجی وحشتناک رفته بالا اصلا تایم اوت نداره ولی از سرور داخل داغونه اول فکر کردم از ای پی هست 100 بار ای پی عوض کردم ولی دیدم روی همشون همین طوری هست پس احتمالا فرق فوکولند .البته با اسپیدتست پینگ داخلی رو حدود 30 میزنه ولی از cmd همه ای پی های داخل بالای 200 هستند و برعکس مال خارج حداکثر 109 دوستم هم که چند روز پیش پورتش رو دادن به ماناماد میگه سرعتم زده بالا .فعلا از این ناراحتم که ضحی بالای 10 گبگ رو هر گیگ حدود 2000 تومن حساب میکرد ولی این یکی 100 گیگ هم که بخری همون 4500 برات حساب میکنه.نقل قول:
گزارش:
بالاخره سرعت زياد يك شبه تموم شد حتي بدون اينكه كانكشن رو قطع و وصل كنم. اگرچه توي خودش نكات اميدوار كننده براي بازگشت سرعت به حالت قبل داشت و يا اينكه خيلي هامون به يك شب هم راضي هستند ! ولي ديشب توي سرور بازي كه هميشه دست كم 30-40 بود حتي يك نفر هم نبود بعد از اينكه چند نفر پيدا شد وسط بازي متوجه شدم همشون از خوزستان هستند. پينگهاشون هم بين 50 تا 70 بود. جالب بود كه شهرهاي ديگه حتي تهران وقتي وارد مي شدند پينگشون بالاي 300 بود.
نكته منفي اينه كه ميشه اين سرعت زياد رو يه اختلال دونست كه اگه به طور كامل برطرف كنن ديگه اينترنت خيلي پرسرعت رو به چشم نمي بينيم!
پ.ن :
اي بابا!
الان speedtest رفتم ديدم سرعت نرمال نيست اومدم تست كردم ديدم بله تا 200 هم مي ره:
از این به بعد ما برای شارژ با پارس ماناماد روبرو هستیم؟