کاملا تایید میشهنقل قول:
مرکز پیام نور سرویس 256
موفق باشید:n16:
Printable View
کاملا تایید میشهنقل قول:
مرکز پیام نور سرویس 256
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا گوگل باز نمیشهههههههههههههههه؟؟؟؟؟ ؟؟
90درصد مردم کندی رو تایید کردن شما الان با دایل اپ بری سایت اسپید تست نتیجشو میزه faster than 85% IRنقل قول:
پس وضعیت معلومه چیه و اصلا نیازی به بحث نداره
ظهر با وایمکس ایرانسل بودم ناموسا پر.و.ک.س.ی فایر روان کار میکردنقل قول:
حاجی آدم پای این نت ایران پیر میشه... والا منم یه پینگه ثابتی ندارم... 5 دیقه یه بار یه قری میده... از ظهر تا حالا میخوام 4 تا کلیپ توو یوتیوب ببینم نتونستم... اگه تونستم قول میدم همتون رو فالوده شیرازی پشت ارگ کریم خان مهمون کنم...نقل قول:
اوه اوه اوه اون از قطعی کوچولو :دی اینم از الان ... ما گفتیم ملی شدن وارد فاز اجرایی شد چه عجله ای بود حالا!!:n09: گوگل و خیلی چیزهای دیگه با https باز نمیشن عکسها ویدیو ها و بعضی فلش ها و ... پینگ بدک نیست فقط 25-50% تایم اوته که اونم فدای سرم :n02: سرعت ظاهرا نصف شده باطنش رو باید اسپیدتست باز بشه!
امیدوارم به زودی با همکاری کشورهای دوست و همسایه کره شمالی و سوریه و عربستان بتونیم یک اینترنت جهانی! جدید تشکیل بدیم که همه راضی باشن بعدش یه جام جهانی و المپیک هم بین خودمون برگزار میکنیم و اینطوری تمام تهدیدات سایبری و نرم ناشی از ویکیپدیا گوگل imdb و یوتیوب و .... برای همیشه برطرف میشه!!!یه خبری یه جا خوندم VPN قانونی قراره عرضه بشه برای اونایی که نیاز دارن چیه قضیش ؟!:n09: دایل آپ هوشمند ساعتی 300 بود؟:n08:
اینترنت مخابرات قطع شد
تاریخ انتشار : شنبه ۷ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۷:۱۷
کاربران اینترنت که سرویس خود را از شرکت مخابرات استان تهران میگیرند از بامداد امروز شنبه 7 بهمنماه با مشکل قطعی اینترنت مواجه شدهاند.
به گزارش جهان، از اولین ساعات بامداد امروز کاربرانی که اینترنت خود را از شرکت مخابرات استان تهران میگیرند با قطعی مواجه شدهاند که البته تاکنون شرکت مخابرات دلیلی درباره این اختلال ارائه نکرده و به نظر میرسد موضوع در دست بررسی قرار دارد.
مهدی خدایی - مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت - در گفتوگویی با ایسنا ارتباط این اختلال با شرکت ارتباطات زیرساخت را رد کرده و گفت: اگر مشکل به زیرساختها مربوط میشد، قطعی و اختلال برای تمام کاربران اینترنت پیش میآمد و نه تنها مشترکان اینترنت مخابرات.
اما براساس قوانین تعریف شده، شرکتهای ارائهدهنده خدمات اینترنتی در صورتی که بیش از حد مجاز قطعی ماهانه داشته باشند، موظف هستند براساس میزان قطعی غیرمجاز، جریمهای را در شارژهای ماهانه مشترکان خود بازپرداخت کنند.
البته بر اساس این قانون نوع دسترسی کاربران به اینترنت به شیوههای مختلفی چون برنزی، نقرهای، طلایی و الماس تقسیم می شود و در هر یک از این سیستمها کاربر بنا بر هزینههایی که پرداخت میکند به تسهیلات ویژهای نیز دسترسی پیدا میکند.
بر اساس جداول طراحی شده سطح پایه مشترکان برنز محسوب میشود و اگر کاربری در قرارداد خود به طور خاص اشاره نکرده باشد که سرویسی بالاتر از برنز می خواهد برای او همان سطح برنزی در نظر گرفته میشود.
میزان دسترسی در سطح برنزی 99 درصد اعلام شده و تا 432 دقیقه یعنی کمتر از 5.7 ساعت در ماه زمان مجاز قطعی در این بخش است.
به عبارت دیگر با توجه به این که بر اساس این قانون بیشترین ساعت قطعی مجاز اینترنت حدود هفت و نیم ساعت محسوب میشود، حال که بیش از 16 ساعت از قطعی اینترنت مخابرات میگذرد به نظر میرسد طبق قوانین و شرایط نرمال این شرکت موظف به پرداخت خسارت به کاربران است
گستاخی نباشه ولی این اسمش اینترنت نیست :n14:
آقا الان ما که نامحدودیم چگونه میخوان شارژمونو زیاد کنن ها چگونه؟ :n13: بعد فک کنم یه نوع دیگم هست به جز برنزی و نقره ای و ... از نوع تخـ... فک کنم به ما از اون مدلش دادن :n09:نقل قول:
مثل اینکه اینجا رو با چت روم اشتباه گرفتید. بحث حاشه ای ایجاد نکنید و از دکمه گزارش استفاده کنید.
می بینم که عشاق مخابرات هم از خر شیطون پیاده شدن و رو به شکایت آوردن!
دوستان قطعی و خرابی و اینترنت ملی و اینا همش داستانه باور نکنید اگه زلزله 10 ریشتری هم اومده بود تا حالا درست شده بود سرعت من راس ساعت 2 شب دوباره عادی شد این چه مشکلیه که هر 12 ساعت یه بار قطع و وصل میشه؟!
نه خیر اینا اومدن بالاتر از ظرفیت خودشون واگذارن کردن و حالا مثل چهار پا تو گل موندن نمیتونن سرویس بدن واقعا خاک بر سرشون با این برنامه ریزی.
ساعت 9 صبح ....سرویس 512
از یکی دو ساعت دیگه سرعت از اینی که هست پایینتر میاد.
از اخر شب تا نزدیک بعد ظهر تقریبا همه چیز خوب ولی بعد اصلا قابل تحمل نیست هم سرعت هم تایم اوت
این که چه سری که فقط تو ساعات خوب معلوم نیست اگر عمدن باشه یعنی مخابرات داره کم فروشی میکنه ....
بیان یک متن تدارک ببنیم بفرستیم برای این خبر گذاری مثل itna
واقعا جای تاسف و خاک بر سر گفتن داره این چه کیفیتی که دارن به مردم عرضه میکنننقل قول:
من واقعا دارم تعجب میکنم، توی محل ما من سرویس 256 مخابرات دارم دوستم 1 مگ ، دیروز اون فقط داشت فحش میداد به زمین و زمان که حتی گوگل هم نمیتونست باز کنه! در حالی که من فقط پینگم یه کم رفته بود بالا و سرعت باز کردن پیج خوب و دانلودم همچنان بین 30 تا 38 نوسان میکرد!
اون یکی دوستم هم کوچه پایینیمون 512 داشت اونم شاکی بود!
میشه به من بگید چرا من وضعیتم عادیه و اونوقت این بنده خداها با اینکه سرویسشون بالاتره کیفیتشون خرابه؟:n13:
نمیدون شاید سرویس 256 اینجوری باشه شما چندتا تست بزار با speednet و IDM پینگ بگیر با 8.8.8.8نقل قول:
من واقعا دارم تعجب میکنم، توی محل ما من سرویس 256 مخابرات دارم دوستم 1 مگ ، دیروز اون فقط داشت فحش میداد به زمین و زمان که حتی گوگل هم نمیتونست باز کنه! در حالی که من فقط پینگم یه کم رفته بود بالا و سرعت باز کردن پیج خوب و دانلودم همچنان بین 30 تا 38 نوسان میکرد!
اون یکی دوستم هم کوچه پایینیمون 512 داشت اونم شاکی بود!
میشه به من بگید چرا من وضعیتم عادیه و اونوقت این بنده خداها با اینکه سرویسشون بالاتره کیفیتشون خرابه؟
از دیروز به جیمل دسترسی ندارم! گویا https رو از رده خارج کردند. کسی هست که مشکل منو داشته باشه؟
اینم خدمت شما دوست عزیزنقل قول:
این تست IDM:
اینم پینگ 8.8.8.8 :
اینترنت 1 مگ نامحدود تهران مخابرات
تست با تک کانکشن به جز نصفه شب وضعیت همیشه همینه
دوست عزیز شما یه تست با این نرم افزار از ای پی 8.8.8.8 بگیر بزارنقل قول:
فقط Trace Interval رو 1 تنظیم کن، عکس ام خود برنامه بهت خروجی میده
نقل قول:
اره من تو سپنتا البته
از 6 عصر این جوری شده کلا سرعت دریافتی از ssl بلوکه شده حال سایت باشه یا برنامه دانلودی یا امنیتی
:n27:
مثال کسی میتونه این برنامه معروف و جهانی 18 مگا بایت dropbox که خودش host فروشه را از سرورش بگیره:
البته سعی کنید تک کانکشن
اقا چند وقته واسه من وي p ان با سرعت خيلي خيلي پايين كانكت ميشه به وضعي كه پشيمون ميشم اصلا، برا شما هم اين مشكل هست ايا؟
اینترنت یک مگ من وصل شد و از دیشب تا حالا که وضعیت خیلی خوب بوده
کد:Date / Time Incoming Outgoing Total Conn. time
1/27/2013 12:00 AM 172.3 MB 16.2 MB 188.5 MB 37 min 57 sec
1/27/2013 1:00 AM 405.2 MB 9.8 MB 415.0 MB
1/27/2013 2:00 AM 432.0 MB 9.9 MB 441.9 MB
1/27/2013 3:00 AM 429.8 MB 9.8 MB 439.7 MB
1/27/2013 4:00 AM 431.7 MB 10.1 MB 441.9 MB
1/27/2013 5:00 AM 429.6 MB 9.8 MB 439.3 MB
1/27/2013 6:00 AM 428.8 MB 10.0 MB 438.8 MB
1/27/2013 7:00 AM 343.8 MB 10.0 MB 353.8 MB
1/27/2013 8:00 AM 433.5 MB 9.9 MB 443.3 MB
1/27/2013 9:00 AM 433.9 MB 10.1 MB 444.0 MB
1/27/2013 10:00 AM 417.9 MB 9.9 MB 427.8 MB
1/27/2013 11:00 AM 410.7 MB 10.5 MB 421.1 MB
1/27/2013 12:00 PM 405.0 MB 9.9 MB 414.9 MB
1/27/2013 1:00 PM 391.4 MB 9.7 MB 401.1 MB 2 min 25 sec
1/27/2013 2:00 PM 376.8 MB 9.3 MB 386.0 MB
1/27/2013 3:00 PM 2.4 MB 704.3 KB 3.1 MB
روز از نو روزی از نو
همون مثله قدیمه فرقی نکرده فقط میخواستن 17-18 ساعت قطع کنن که کردن
احتمالا میخواستن بفرستن سوریه:n02:
سلام دوستان
من تازه عضو این سایت شدم. یه سئوال داشتمم در مورد اینترنت مخابرات. منطقه مخابراتی ما منطقه 7- میدان امامته. امروز زنگ زدم واسه مرکز مخابرات گفتن که پورت خالی نداریم و یاید منتظر بمونید. حدودی چقدر طول میشکه که نوبت به ما برسه؟!! من اینترنت رو فقط واسه دانلود فیلم میخوام اگه نخوام از اینترنت مخابرات استفاده کنم کدوم سورویس مقرون به صرفه است؟
اگر پورت خالی نباشه ممکنه حداکثر تا 40 روز طول بکشه اینترنت مخابرات هم به صرفه اس در صورتی که سرعت واقعی بهت بده که بستگی به منطقه مخابراتی دارهنقل قول:
امیدوارم همین 40 روز که شما میگید باشه!چون از یکی از دوستان پرسیدم گفت حالا حالاها خبری نیست!!! درباره منطقه 7 تهران کسی آمار داره که اوضاع چه جوریه؟نقل قول:
دوست عزیز اگه میخوای سریعتر برات راه بندازن برو ثبت نام کن تو نوبت باش. اینا تلفنی فقط میپیچونن!نقل قول:
برای دانلود مداوم بهترین سرویس در حال حاضر به نظر من همین مخابراته
مرسی از راهنمائیت. پاشیم بریم ثبت نام کنیم!نقل قول:
الان که تعطیله فردا برو:n02: ولی مطمئن باش بیشتر از 40 رو نمیکشهنقل قول:
این نکته فنی بودا !!!:n01: جورابامو دربیارم!نقل قول:
به سلامتی:n02:نقل قول:
میشه یه تست speedtest.net از انگلیس و آمریکا بزارید
سرجمع با چند تا کانکشن دانلود میکنید؟
اینترنت یک مگ من امروز روی 794 kbps بسته شده. با سه تا فایل 8 کانکشن سرعت دانلودش به 85 میرسه (ساعتی 298 مگ). با یه فایل 50 تا 65.
سلام.
بچه ها از کجا میشه سرعت اینترنت رو فهمید... غیر از زنگ زدن به 2828 ؟؟ سرعت دانلود من هیچ موقع از 40 بالاتر نمیره... شک کردم که هنوز همون 256 قبلی رو دارم یا 512 که درخواست داده بودم از طریق سایت مخابرات برام فعال شده......
منظورم اسپید تست و سایتهای تست سرعت واقعی نیست... منظورم نوع سرویسمه... 256 یا 512؟
تنظیمات مودمت رو بیار اگه مثل من 512 داشته باشی upstream روی 576 یا همین حد.د بسته شدهنقل قول:
مسخرست. یک مگ رو دیگه باید رو 1024 می بستن. مخابراته دیگه کاریش نمیشه کرد. منم که 512 دارم رو 576 بستن. پس خیلی فرقی نداره. در واقع 2 برابر نیست کمتر از 1.5 برابره ولی 20400 کجا و 38000 تومن کجانقل قول:
دوستان برای استفاده ADSL مخابرات از چه مودمی استفاده کنیم بهتره؟ با استفاده از مدل های بیهنه سازی قیمت و کارائی با تاکید بیشتر بر قیمت!!!!
شما کی درخواست افزایش سرعت دادید ؟ از 128 به 512 یا 256 به 512 ؟نقل قول:
الان downstream برای شما 576 هست up stream چنده ؟