یکی لطف میکنه این دوتا فایلو از اینجا برام آپ کنه
\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\common\data
vehOff
WeaponInfo
Printable View
یکی لطف میکنه این دوتا فایلو از اینجا برام آپ کنه
\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\common\data
vehOff
WeaponInfo
خوب حالا بازی رو گرفتی یا نه؟؟؟نقل قول:
راستی باید 4 تا dvd باشه
داستان منو گوش کنید :
5 شنبه بازی رو از پسر عموم گرفتم (خودش نصب کرده بود و نمی تونست بازی کنه واسش درست کردم تا وارد بازی شد گفتم خدا حافظ و با DVD ها خوشحال و خندان اومدم خونه )
اول نصب تو اولین DVD ارور داد .
تا همین امروز صبح داشتم با DVD ور می رفتم تا بتونم درستش کنم.
امروز صبح با یه DVD-Rom دیگه از DVD اول ایمیج گرفتم (درست شد !!!)
اومدم خونه دیدم به جای DVD 2 یه دونه دیگه DVD 3 هست !
خلاصه کلی حالم گرفته شد
دوستان عزیز من تو اون مرحله escula of the streets که با رفیقش رقاصه باید یه ماشینو تعقیب بکنیم.وقتی میرسه سر یه چهار راه می ایسته دیگه جلو نمیره بغلشم یه انباره توش کارتنهای نوشابه هست نمیدونم چکار کنم هر چی پشت سرش وای می ایستم کاری نمیکنه!!!!
نه عزیز هنوز نگرفته ام]نقل قول:
سلام!
به جز اون ساندویچی ه جلوی Safe house دیگه کجاها میشه ساندیچی پیدا کرد؟ و کلا چه راههای دیگه برای افزایش جون موجوده؟ (به جز Save کردن!)
یه سوالی!
به جز اون ساندویچ فروشیه جلوی safe house دیگه کجاها میشه ساندویچ فروشی پیدا کرد؟
کلا چه راههای دیگه ای برای افزایش جون حین بازی موجوده؟ (البته به جز save کردن!)
حدود 15 دقیقه پشت سرش وایسادم ولی از ماشین پیاده نشد.خودم رفتم تو انبار درش باز بود کسی توش نبود پی پپسی خوردم اومدم بیرون!.میگم نکنه من درست تعقیبش نمیکنم شایدم متوجه تعقیب کردن من شده نمیره تو انبار! ها مشکل از کجاست؟
راستی میگم کسی نقشه مکانهای مخفی تو بازی نداره؟یا بقیه جا هاش مثل اسلحه فروشی. فروشگاه لباس و...
والا من که تعقیبش کردم...وقتی رسید به انبار...پشت ماشینش یه علامت زرد مشخص شد و گفت برو پشتش پارک کن و بعدشم بقیه ماجرا که تو پست قبل گفتم!نقل قول:
اگه خیلی بهش نزدیک بشی یا خودش هشدار میده که دورتر شو یا اینکه میگه خیلی نزدیک شدی و متوجه شد و مرحله fail میشه!..حالا اینکه چرا برای شما اینجوری شده بدون اینکه هشدار هم بده، عجیبه!
یه بار دیگه از اول تست کن! و اندفه دورتر ازش حرکت کن!
تا حالا چند بار امتحان کردم چندین ساعت وقت منو گرفت.نمیشه با فاصله های مختلف امتحان کردم!!نقل قول:
شما هر جایی بری که بتونی چیزی بخوری جونت زیاد می شه.حتما نباید به ساندویچ فروشی کنار خیابون بری، می تونی به پیتزا فروشی ها، رستوران ها و جاهای دیگه بری.نقل قول:
شما احتمالا درصد کمی از بازی رو رفتی.چون هر قسمت از بازی رو که بری،آروم آروم محل مکان های مختلف تو نقشه مشخص می شه.این نقشه ی شهر بعد از تموم کردن داستان بازی هستش :نقل قول:
راستی میگم کسی نقشه مکانهای مخفی تو بازی نداره؟یا بقیه جا هاش مثل اسلحه فروشی. فروشگاه لباس و...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
این کار رو انجام دادم دیگه کیبورد داشت میرفت هوا ولی سوار نشد و آخرش افتاد تو آب ولی فکر کنم یه مشکل هست الان با کرک رازور تست کنم ببینم جواب میده :41:نقل قول:
این نقشه فکر کنم به درد بخوره..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی نکات ریز و جالبی رو رعایت کرده.من داشتم با ماشین با سرعت تو خیابون می رفتم که یهو یه تیکه خیابون به حالت سربالایی در اومد و یه لحظه ماشین کمی رفت رو هوا.همین که ماشین اومد پایین یهو از شیشه جلو پرت شدم بیرون.این صحنه علاوه بر خنده دار بودن برام خیلی جالب بود.
البته کنترل ماشین برای من خیلی سخته دایم باید دستم روی موس باشه تا دوربین رو تنظیم کنم.شما همینطور رانندگی می کنید؟
سلام دوستان
کسی سیو بازی رو به صورت کامل یا 65 درصد ندار بزار ما دانلود کنیم
ممنون می شم دوستان خواهش می کنم اگر بزارید ممنون می شم
راستی این هم کدهای تقلب برای جون + تفنگ +ماشین+ موتور + قایق و هلی کوپتر
جون و تمام تفنگها در موبایل این شماراه ها رو بگیریو و اینتر بزنید
4825550100
برای از بین بردن پلیس
2675550100
م این هم بقیه کد ها همه اینها رو بزنید داخل موبایل با نام کد سیو می شه هر موقع خواستید استفاده کنید
4865550150
4865550100
3625550100
2675550150
2275550142
2468550100
2275550100
2275550147
2275550175
2275550168
6255550100
6255550150
3595550100
9385550100
دوستان برید حالشو ببرید
به من هم کمک کنید و سیو برام بزارید :8::8::10:
دوست عزیز، مشکل از کرک شماست.شما اگه از کرک فدور یا کرک ریزور استفاده کنی مشکلت حل می شه.نقل قول:
موفق باشی
آره اون پرت شدن از ماشین یه بارم واسه من پیش اومد دیگه تکرار نشد البته خیلی بازی نکردم چون تک هسته ای هست cpu من
سلام دوستان.
من اونجایی از بازی که باید پشت یه کامیون رو بگیرم، گیر کردم.
حدود نیم ساعت پشت کامیون رو گرفته بودم و اون من رو همه جای اون نقشه گردوند، ولی هیچ اتفاقی نمی افتاد.چند بار هم دکمه Spase رو زدم، هم قبل از اینکه پشت کامیون رو بگیره و هم بعد از این که بگیره، ولی بی فایده بود.تمام دکمه های صفحه کلید رو زدم و هر کاری هم که می کردم، کامیون رو ول نمی کرد. آخرش مجبور شدم از بازی بیام بیرون تا ول کنه.
کسی می دونه که دقیقا اونجا باید چه کار کنم؟
یک ویدیوی جالب که PC و XBox رو باهم مقایسه میکنه با کیفیت HD منتشر شده که از لینک زیر قابل دریافت هست:
دانلود با حجم 67.8 مگ
کد:http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/2924/t_gta4_pc360_comparison_gt_h264.wmv
دکمه Space رو پشت سر هم و تند بزن تا وقتی که بره رو سقف کامیون بعد چهار چنگولی برو جلو رسید جلو کامیون دیگه کارا خودش انجام میشه .نقل قول:
آقا 67 با Dial-up میشه خدا دقیقه.نقل قول:
یک ویدیوی جالب که PC و XBox رو باهم مقایسه میکنه با کیفیت HD منتشر شده که از لینک زیر قابل دریافت هست:
دانلود با حجم 67.8 مگ
توضیح بده ببینیم چیه.
شفاهی بگو :دی
ندیده میشه حدس زد چه خبره !نقل قول:
ما دانلود میکنیم واستون توضیح میدم . :46:نقل قول:
آقا 67 با dial-up میشه خدا دقیقه.
توضیح بده ببینیم چیه.
شفاهی بگو
نه بابا مشکل از کرک نیست . من کرک رازور دارم ولی دوربین با ماوس حرکت می دم. فکر نکم این عیب بازی باشه. :46:نقل قول:
خوب شفاهی گفتم دیگه گیم پلی رو توی یک تصویر که از وسط نصف شده نشون میده سمت راست xbox و سمت چپ pc رو نشون میده کاملا رندانه عمل کرده و اومده تصویر xbobx رو سیاه سفید کرده و کم کیفیت نشون میده که مثلا هرکی این ویدیو رو ببینه بگه بابا pc خیلی بهتره گرافیکش:27: خدایییش این راک استار عجب شرکت نفرینی هست اینکه pc بازها رو حسابی حالگیری کرد اصلا ککشم نگزیدنقل قول:
آقا من تا اینجا که بازی کردم کلاً از شخصیت نیکو خوشم اومد.خیلی آرومه.ولی اون یارو گندهه فکر کنم اسمش Vlad بود هی راه به راه به این نیکو ماموریت میده.هنوز رو صندلی ننشسته میگه برو فلان کار رو بکن.ضمنآ من تا اینجا غیر از عکس صحنه مورد داری ندیدم.
بله از اولش هم گفته بود زیاد شایعه درست کرده بودند بازی خیلی هم معمولی هست و صحنه دار نیستنقل قول:
منم همینطور کرک زارور دارم ولی بازم موقع پیچیدن باید با موس دوربین رو تنظیم کردنقل قول:
البته اگه دست به موس نزنی خودش بعد از چند ثانیه درست میشه ولی تا اون موقع با ماشین زدی دخل 10-20 نفرو آوردی:31::31:
کسی سیو مرحله آخرش را نداره با کلی پول؟؟؟؟؟
نقل قول:
اقا کسی سیو بازی رو نداره بزاره یکی جواب بده خواهش
اینم سیو 65 درصد بازی ، فقط قبل از ریختن حتمآ فولدر XLive و Rockstar Games رو پاک کن .نقل قول:
تو بازی هم که رفتی دکمه Home رو بزن و اکانت من رو Ok کن .
تشکر فراموش نشهکد:http://www.2shared.com/file/4535905/80afcf65/Gta_IV_Danial_4139_Save.html
اقا ممنون دانلود کردم ....
کسی نمی دونه این پوشه xlive تو کامپیوتر کجا قرار داره من پیداش کنم
ممنون می شم راهنمایی کنید سرچم کردم پیدا نکردم :41::41:
اقا ببخشید میتونم کاری کنم که بازی از این بهتر اجرا بشه؟ در ضمن کرک من رازور1911 نیست
در ضمن کارت گرافیکم 4850 است connect3d
Statistics
Average FPS: 23.21
Duration: 37.31 sec
CPU Usage: 95%
System memory usage: 78%
Video memory usage: 57%
Graphics Settings
Video Mode: 1152 x 864 (70 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 37
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 7.14.10.630
Audio Adapter: Speakers (High Definition Audio Device)
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4800+
در ضمن کرک رازور1911 بهتره یا فدور در ضمن میخوام پچی که منتشر شده را نصب کنم لطفا طریقه ی نصب ان به همراه لینک های ان هم مال کرک و هم مال پچ لطفا سریعتر جوابم را بدید در ضمن طریقه ی دانلود لینک تورنت را توضیح دهید
با تشکر
نقل قول:
دوستان کسی نمی دونه از کجا باید xlive رو پاک و سیو رو جاش past کنم من کل کامپوتر رو گشتم ندیدم ممنون می شم راهنمایی کنید
سلام،
من چند تا موزیک تو پوشه ی User Tracks کپی کردم تو بازی هم Complete Scan رو زدم...اما User Tracks تو رادیو ها نیست...اسمش چیه؟(مردم از بسکی San Juan Sounds رو گوش کردم)
بچرخونش تا اون ایکون که یه اونی که یک دسته که یه سی دی رو گرفته برسینقل قول:
کسی سیو بعد ازاین مرحله رو نداره بذاره واقعا" دیوانم کرده هیچ کاریش نمیشه کرد.1 ساعت پشت سرش وایسادم از ماشین پیاده نشد!کلی ترافیک درست کرد!!نقل قول:
1- چجوری میشه سایه هارو حذف کرد ؟
2- چجوری میشه سوار ماشین پلیس و تاکسی و آمبولانس و آتش نشانی و ... شد و ماموریت گرفت ؟
================================================== ========
منظور شما همون مرحله ای هست که باید با رفیقت بری دنبال یک یارو ؟ اولین مرحله m ؟نقل قول:
کسی سیو بعد ازاین مرحله رو نداره بذاره واقعا" دیوانم کرده هیچ کاریش نمیشه کرد.1 ساعت پشت سرش وایسادم از ماشین پیاده نشد!کلی ترافیک درست کرد!!
اگر اون هست من دارم میذارم . بین خودت و اون یارو باید به اندازی 3 تا ماشین فاصله باشه ...
برو بچ , کسی واسه این مشکل هنگ کردن بازی راه حلی سراغ نداره؟
[quote=SIMON137;3323034]1- چجوری میشه سایه هارو حذف کرد ؟
2- چجوری میشه سوار ماشین پلیس و تاکسی و آمبولانس و آتش نشانی و ... شد و ماموریت گرفت ؟
================================================== ========
1-فکر نکنم بشه حذف کرد.
2- برو کنارشون F رو بزن سوار شو بعدش E رو بزن برو تو کامپیوترش بعدش یه قسمت داره Crime اونجا بری می تونی ماموریت بگیری
توی همه ماشین ها میشه با زدن e ماموریت گرفت یا فقط باید پلیس باشه ؟