ساام
از کدوم شهر فرانسه خوشت می اید؟
امریکا or اوروپا؟
viva رو نگاه می کنی؟
از چه سبک موسیقی خوشت می اید؟
JOJO,linkin park به نظرت چطورن؟
وبلاگ من چطوره؟
پولدار شی؟
good luck
goooooooood buy
Printable View
ساام
امریکا or اوروپا؟
viva رو نگاه می کنی؟
وبلاگ من چطوره؟
پولدار شی؟
good luck
goooooooood buy
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط (¯`•Boye_Gan2m•´¯) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خانومی شما محل زندگیت تو راه جهنمه بد می خوای بری بهشت !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفته بودی به خانومی حساسیت نداری نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام گفتی که شاعر هستی:
خوب با این کلمات یه شعر قشنگ و در عین حال خنده دار بگو:
پفک - پی30وردلد- تخمه ژاپنی- بوی گندم- مهدی- تراکتور
مصراع بعدی را از خودت بساز:
میازار موری که دانه کش است........
توانا بود هرکه دانا بود.......
سلام منم سوال میکنم...
سلام،بفرمایید
1_دستاتو بیشتر دوست داری یا پاهاتو ؟
جفتش ....مگه میشه انتخاب کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2_دوست داشتی پشت سرت یه چشم داشت ؟
آره!خیلی باحال میشد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3_میتونستی فکر کنی که جای لاله و لادن باشی ؟
نه!
4_مامانتو بیشتر دوست داری یا باباتو ؟ ( احتمالا مامانتو !!!!!)
جفتشون رو خیلی دوست دارم:40:
5_چرا بچه های فوروم بیشترشون نظرتو درباره خودشون میپرسن ؟
خب شاید چون میخوان بدونن دیگران در موردشون چی فکر میکنن تا خودشون و اصلاح کنن!(یا شایدم درصد محبوبیتشون رو بسنجن)
6_اولین روز مدرسه یادته ؟
آره،خیلی باحال بود
7_شوهرت خوش تیپ باشه و دیپلمه یا قیافه معمولی با لیسانس یا اینه ایکبیری باشه ولی پولدار ؟
لیسانس:31: فوق لیسانساش بیکارن چه برسه به دیپلمه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا چون منو نمیشناسید کافیه !!!!!!
فعلا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کیمیای خیلی گلم
سلام عزیزم
خوبی خانمی ؟
ممنون تو خوبی
عیدت پیشاپیش مبارک
عید تو هم مبارک
اینا اسم چندتا از خانومای سایت هست که من خودم بیشتر می شناختمشون نظرت را راجع به هر کدوم با یک صفت یا یک عبارت کوتاه بگو لطفا
- مونیکا
خیلی مهربون و دوست داشتنی (شیردختر دایناسور کش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
- فرانک
مهربون ، تاپیک هاش تو ادبیات عالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- ونوس
تاپیک هاش بی طرفانه است....جیگره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- مژگان
خیلی با نمکه....و البته محبوب دل اکثر کاربران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- رویاخانوم
زیاد باهاش رابطه نداشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- دیانلا
مدیر لایق!نماینده خانوم ها تو تیم پی سی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- بهناز
مهربون.....نیست چند وقته دلم واسش تنگ شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
فعلا
سلام كيميا بانو
صحبت دايناسور كش معرفو شد ( مونيكا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) چند تا سوال همين جوري به ذهنم رسيد
1- نسل دایناسورهاي قرن 21 كي برچيده ميشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- قبول داري كه دایناسورهاي قرن 21 فقط با آقايون نسبت داده نشده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- اين شير دختر دایناسور كش كجاست ، رفته چند تا رو از پا در بياره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازش خبر داري ؟
4- الان چند تا دایناسور قرن بيست و يكمي توي انجمن داريم ؟ سر بسته بگو ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال نو رو بهت تبريك ميگم و آرزومند بهترين آروهات هستم كيما جان
توي سال جديد موفق و سربلند باشي و فعال تر از سال گذشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیز جان ( اینم منم نترسی ها ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به سلام هم انجمنیه! عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حال شما خوبه؟
ممنون شما چطوری؟
1- از اینکه به احتمال قوی آخرین صندلی نشین سال 85 هستی چه احساسی داری؟
خوشحالم!
2- چقدر به خدا اعتقاد داری؟
زیاد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- از روانشناسی چه قدر سر در میاری؟
زیاد سر در نمیارم ولی بهش علاقه دارم
4- دوست داری چه طور بمیری؟ ( زبونم لال )
شب بخوابم دیگه بیدار نشم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- عاشق شدی؟
نه
6- عشق در یک جمله ؟
عشق وسیع تر از این که بشه تو جمله خلاصه اش کرد
7- ایرانیا چه جور آدم هایی هستن ؟
خونگرم....و البته به خون گرم همدیگه تشنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عیدت مبارک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عید تو هم مبارک
فعلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساام
سلام
خود پاریس
امریکا or اوروپا؟
هیچ کدوم
viva رو نگاه می کنی؟
نه!
سافت راک
jojo بیشتر قیافه اش نازه....linkin park هم گروه خوبیه
وبلاگ من چطوره؟
خوبه
پولدار شی؟
هیچی مثل قبلش
good luck
عیدت مبارک
فعلا
سلام
سلام
خانومی شما محل زندگیت تو راه جهنمه بد می خوای بری بهشت !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غیر ممکن غیر ممکنه!
گفته بودی به خانومی حساسیت نداری نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا حساسیت دارم!
نظرت در مورده افراد زير چيه لطفا در مورده هر کدومشن يه جمله بگو؟
behroooz
Wookman
hoseinquest
Master
Venus
magmagf
glaxy_110
Saviss
bb
Meisam
Amin
Mafia
POP
Aminzizak
Dash Ashki
hamedkhatar
Kamal_iut
باتشکر از همه ..........خصوصا مهدی جان :40:نقل قول:
بیزحمت تا اطلاع ثانوی از هرنو ع اظهار نظر درمورد من خودداری کنید(شرمنده گل روی همه شما هستم)
ممنونم
حالا من با این 1 متر برف که تو خونمون اومده چی کار کنم ؟؟
سلام مجدد من بازم اومدم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرض کن میخوای به یه نفر که تا حالا خوک ندیده براش توضیح بدی که خوک چیه؟؟؟ چطوری اینکارو میکنی؟؟ (هیچ عکسی هم از خوک نداری و به هیچ باغ وحشی.. جنگلی.. تلویزیونی...چیزی دسترسی نداری که بهش نشون بدی!!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آزادی ینی چی؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب دادن به سوالای کی از همه سختره؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا شده وقتی یکی خواب باشه بری از طوری از خواب بیدارش کنی که از ترس دیگه نتونه بخوابه؟؟ (اگه آره توضیح بده ماجرا چی بود؟) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سریعترین حیوون جهان چی بیده؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===============================
این ساویس هم بدجور مشکوک میزنه ها؟؟؟(به خصوص پست آخرش) نکنه که نفربعدیه؟؟؟ ها؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر يك ميهمان ويژه باشيد دوستان .
عيد همه مبارك .............
بهروز تو فقط بيا يك چيزي بگو و همه رو بذار توي كف بعدش برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکنه admin میاد.؟؟؟؟؟:18:
سلام گفتی که شاعر هستی:
خوب با این کلمات یه شعر قشنگ و در عین حال خنده دار بگو:
پفک - پی30وردلد- تخمه ژاپنی- بوی گندم- مهدی- تراکتور
تورو خدا رحم کن آقا مهدی:18:
مصراع بعدی را از خودت بساز:
میازار موری که دانه کش است........
که شلوار دارد ولی بی کش است(مطمئن باش خودم ساختم:31: )
توانا بود هرکه دانا بود.......
ز دانش دل پیر برنا بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام كيميا بانو
سلام آقا محمود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صحبت دايناسور كش معرفو شد ( مونيكا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) چند تا سوال همين جوري به ذهنم رسيد
1- نسل دایناسورهاي قرن 21 كي برچيده ميشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم حالا حالا منقرض بشن
2- قبول داري كه دایناسورهاي قرن 21 فقط با آقايون نسبت داده نشده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره!
3- اين شير دختر دایناسور كش كجاست ، رفته چند تا رو از پا در بياره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازش خبر داري ؟
آره فکر کنم مسافرت باشه.....در هیچ حالی دست از مبارزه بر نمیداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- الان چند تا دایناسور قرن بيست و يكمي توي انجمن داريم ؟ سر بسته بگو ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سر بسته هم خطرناکه گفتنش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال نو رو بهت تبريك ميگم و آرزومند بهترين آروهات هستم كيما جان
توي سال جديد موفق و سربلند باشي و فعال تر از سال گذشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال نوی تو هم مبارک ممنون از سوال ها و موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
پس چی . حالا کجا شو دیدی...
نقل قول:
م مثل .....
م مثل ..... ميثم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کیمیا خانمممممم
خوبی؟
میشناسی منو؟!:3:
نمیدونی چرا من تیک دارم و هی اسم کاربریم عوض میشه؟!:9:
من اگه بخوام شما رو زیارت کنم، به جز انجمن متفرقه کجاها باید بیام؟!!!:15:
چرا هیچ کدوم از خانم های گل پی سی، اصلا نزدیک انجمن موبایل هم نمیان؟!:41:
راستی، گوشی شما چیه؟!
حدس میزنی نفری بعدی کی باشه؟!:13:
سال نو شما مبارکککککککککککک:11::11::11:
نقل قول:
الف مثل.....
خدایی این اخریش بود دیگه پست خارج از موضوع نمی دم...
نظرت در مورده افراد زير چيه لطفا در مورده هر کدومشن يه جمله بگو؟
behroooz
پسر خوبیه و البته دیرجوش
Wookman
محبوب دل کاربران پی سی..بی حرف بی بحث و بدون خیارشور...
hoseinquest
باهاش تا حالا برخوردی نداشتم
Master
پایه ی اکثر تاپیک های متفرقه
Venus
نه طرفداره خانوماست نه طرفداره آقایون....جیگره
magmagf
مهربون و با معرفته
glaxy_110
فعلا که رفته...سفرش بخیر
Saviss
..........(گفتن اظهار نظر نکنیم:46: )
bb
تاپیک هاش تو زمین شناسی عالیه
Meisam
مدیر خلاق
Amin
نمیدونم
Mafia
مدیر همیشه در صحنه حاضر....
POP
نمیدونم
Aminzizak
نمیشناسم
Dash Ashki
تاپیک هاش تو ادبیات حرف نداره
hamedkhatar
خیل باحاله
Kamal_iut
نمیدونم
حالا من با این 1 متر برف که تو خونمون اومده چی کار کنم ؟؟
تو خونتون یا روی خونتون؟:20:
سلام مجدد من بازم اومدم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام:18:
فرض کن میخوای به یه نفر که تا حالا خوک ندیده براش توضیح بدی که خوک چیه؟؟؟ چطوری اینکارو میکنی؟؟ (هیچ عکسی هم از خوک نداری و به هیچ باغ وحشی.. جنگلی.. تلویزیونی...چیزی دسترسی نداری که بهش نشون بدی!!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم خوک یه حیوونیه که خپله صورتی رنگه بعدش دماغش سر بالاییه....دست و پاش کوتاهه....
آزادی ینی چی؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آزادی که خیلی معنی داره....بستگی به دید شخص داره
جواب دادن به سوالای کی از همه سختره؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا شده وقتی یکی خواب باشه بری از طوری از خواب بیدارش کنی که از ترس دیگه نتونه بخوابه؟؟ (اگه آره توضیح بده ماجرا چی بود؟) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه!اصولا حساسم رو این قضیه ....آخه یکی از فامیل ها خوابیده بود یکی پرید روش بیدارش کنه طرف سکته کرد به دیار باقی شتافت!
سریعترین حیوون جهان چی بیده؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یوزپلنگ
===============================
این ساویس هم بدجور مشکوک میزنه ها؟؟؟(به خصوص پست آخرش) نکنه که نفربعدیه؟؟؟ ها؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازادی چیه و ازاد کیه؟
سلام کیمیا خانمممممم
سلام
خوبی؟
مرسی تو خوبی؟
میشناسی منو؟!:3:
اوهوم!تو همکار انجمن موبایلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونی چرا من تیک دارم و هی اسم کاربریم عوض میشه؟!:9:
نمیدونم والا
من اگه بخوام شما رو زیارت کنم، به جز انجمن متفرقه کجاها باید بیام؟!!!:15:
فکر کنم ، اگه اشتباه نکنم موضوعات علمی!
چرا هیچ کدوم از خانم های گل پی سی، اصلا نزدیک انجمن موبایل هم نمیان؟!:41:
چرا اتفاقا من دیروز اون جا بودم......
راستی، گوشی شما چیه؟!
w550
حدس میزنی نفری بعدی کی باشه؟!:13:
ساویس.....
سال نو شما مبارکککککککککککک:11::11::11:
عید شما هم مبارک
فعلا:11:
با عرض شرمندگی من یه بار دیگه اومدم!!(فقط سکته نکنی ها...)
1- 5 رقم اول شماره موبایلت!!(کد موبایل هم میتونی به عنوان شماره موبایل درنظر بگیری)؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- مشخصات کامپیوترت!؟؟
3- بعد از پدر و مادر چه کسی را بیشتر از همه دوست داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- خواهر یا برادر داری؟؟ چنتا؟؟؟ رابطهات با اونها چطوره؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- تا حالا خودت را قلقلک دادی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- فرض کن بخواهیم با سرعت 12.1 کیلومتر بر ساعت به سمت ماه حرکت کنیم!! چقدر طور میکشه تا به ماه برسیم؟؟ (میدونم غیرممکنه ولی میخوام بدونم چقدر طول میکشه؟) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- ویندوزت چیه؟
8- بک گراندت چیه؟
9- الان چه چیزایی روی میز کامپیوترت هست؟
10- فکر میکنی چند سال عمر میکنی؟
11- آدم منظمی هستی؟؟ یانه؟؟
12- نظرت در مورد سوپ سوسک چیه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13- کدوم را انتخاب میکنی؟ تالیا------------ایرانسل---------مخابرات
14- آخرین باری که خندیدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15- آخرین باری که گریه کردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16- چرا به کلمه خانومی حساسیت داری؟
17- نظرت در مورد افراد سیگاری و کسانی که تو محیط بسته سیگار میکشند چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18- بسه دیگه!! چون نمیخوام خیلی اذیت بشی...
ببخشید که خیلی سوال کردم!!! امیدوارم از دستم ناراحت نشین!!
سال خوبی را پیش رو داشته باشی و ایشالا عیدتون مثل من خراب نشه و همیشه شاد باشی.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز سلام .
کم کم به فکر هدیه دوستان باش .
فردا اخرین روز شماست .
با تشکر .
براي جذاب تر شدن اين تاپيك يك فكري كرديك كه به موقعش معلوم ميشه . سكرته .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینم جذاب تر ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بهروز جان بی خیال!!!!
همینش خیلی خوبه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا به داد صندلی نشینان بعدی برسه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
اولا بابت غيبت چند روزه معذرت ميخوام. سيستمم مشكلي داشت كه گوش شيطون كر فعلا رفع شده.
دوما روزهاي خوشي براي صندي داغ در راهه. صندلي نشين بعدي ما كسي هستند كه با اومدنشون تو دهني محكمي به افرادي ميزنند كه فكر ميكنند صندلي نشيني براشون افت كلاس داره و ميگن اين سوسول بازي ها به ما نيومده.
اولا بگم ذهن كسي مثل دفعات قبل نره سراغ ميثم. چرا هروقت ميگيم مهمان ويژه همه ميگن ميثم؟ مگه دور از جون بقيه آدم نيستند.
گذشته از اون سورپرايزي هستش كه بهروز جان گفتند كه حالا حالا ها طول ميكشه تا وقتش برسه ولي به احتمال زياد توي سال 1386 خواهد بود.
پس از همين حالا نويد سال خوبي رو در سال اينده براي صندلي داغ ميدم. ممنون
کیمیا خانم به عنوان آخرین سوال:
میخواستم نظرتون را راجع به امضای جدیدم که همین الان گذاشتمش را بپرسم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق و پیروز باشید ایشالا سال خوبی را در پیش رو داشته باشین و ...... (منظورم اینه که عیدتون مبارک!)
=====================
من این پست را که زدم دیدم سعید هم اومده!! مبارکه!!!
راستی این صندلی نشین جدید احتمالا اسم کاربریشون ساویس نیست؟؟
نقل قول:
نه اشتباه گفتي . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب پس معلوم شد که مافیا هستش!!!
يادش بخيرنقل قول:
خوب پس معلوم شد که مافیا هستش!!!
مافيا قبلاً نشسته روي صندلي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدي ميگي؟(خدا بيامرزتش) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه!اصولا حساسم رو این قضیه ....آخه یکی از فامیل ها خوابیده بود یکی پرید روش بیدارش کنه طرف سکته کرد به دیار باقی شتافت!
دوستان صبر كنيد . زود قضاوت نكنين . مافيا نيست .