شما خیلی باحال هستین شما ها سرعت اینترنتتون را با این دو تا سایت (
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
) و (
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
) امتحان کنین میفهمین که سرعتتون نسبت به کابران دیگه که از شرکت های دیگه استفاده میکنن چقدر فرق میکنه
سرعت های 128 و 256 و 512 تو صبانت هیچ فرقی با هم ندارن و فقط از مشترکین ساده بیشتر پول میگیرن اگه شما ها وارد به سیستم داخلی مودمتون باشین میتونین بفهمین با چه سرعتی به صبانت متصل هستین , براتون میگم عزیزان سرعتی که دریافت میکنین سقفش 1024 و سرعت ارسال سقفش 512 هستش شما چه 128 بگیرین چه 256 بگیرین این عددها بالاتر نخواند رفت البته ممکنه که پایین بیاید
حالا حصاب کنین ؛ دوسته من پارس آنلاین گرفته تازه پایین ترین حصابشون که میشه 128 ترافیک 2 گیگ وقتی رفتم تو تنظیمات مودم که ببینم با چه سرعتی وصل شده در کمال ناباوری دیدم که سرعت دریافتش 2048 هست یعنی دو برابر صبانت , بخاطر همین برای شارژ جدید سرعت 256 صبانت را درخواست دادم وقتی این سرعت برام وصل شد هیچ فرقی نمیکرد با قبلش البته چرا یه فرقی کرد اونم این بود که وقتی مودم را بررسی کردم 1سرعت 1024 که باید باشه شده 1019 آخه شماها بگین این درسته پول بیشتر بگیرن ولی همون خدمات معمولی ارائه بدن ,من که خودم منتظرم شارژ این دفعه هم تموم بشه برم سراغ پارس آنلاین از این صبانت راحت بشم