دوستان الان 3ماهه نامحدود 512 با مودم رایگان 130 تومنه یا 170؟
تو سایت زده 170 ولی یکی از دوستان میگفت 130 گرفته!!!
Printable View
دوستان الان 3ماهه نامحدود 512 با مودم رایگان 130 تومنه یا 170؟
تو سایت زده 170 ولی یکی از دوستان میگفت 130 گرفته!!!
خوبه قیمتش بهتره
من كه سرويس 512 يكساله 24 گيگ رو ميخوام بگيرم به صرفه تر هست و بهترم هست. ماهه ديگه ام اجبار كردن همون سرويس رو بگيرم 512 ماهي 2 گيگ هت مشكلي نداره:46:نقل قول:
---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
ممنون. تو سايت ايرانسل كجاش زده؟؟ والا سايت ايرانسل آدم ميره گم ميشه:41:نقل قول:
مگه مودم bm632w چی داره ؟!
با توضيحات برخي دوستان سخت افزارش انگاري بهتره و ميشه آنت وايرلس وصل كرد و بردش هم بيشتر ميشه ولي مدل هاي ديگه نميشه و مودم ها انگار ريستارت هم ميشن؟! من كه منتظرم همچنان.نقل قول:
دوستانی که وایمکس ایرانسل تو منطقه سبز دارن از سرعتش راضین؟ من بین داتک و ایرانسل موندم میشه راهنماییم کنین؟
دوستان امروز زنگ زدن که واریز کنم
1-یه اسم دوستم ثبت نام کردم به اسم همون هم واریز کنم؟؟؟
2-پول مودم رو هم واریز کنم؟
3-واریز کزدم کجا ثبت کنم؟
4-من 2 مگ میخوام و ثبت نام کردم همون ماهی 130 رو بریزم؟اعتباری گرفتم
یه سوال دیگه شماره حسابشون چی هست؟
نقل قول:
دوست عزیز اطلاعات مربوط به مودم های ایرانسل
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
نقل قول:
شما زمانی که ثبت نام میکنی خود سیستم برای شما مبلغی رو که بایستی پرداخت کنی رو نمایش میده سه روش هم برای پرداخت وجود دارد
این صفحه رو مطالعه کن
سلامنقل قول:
من هم هم مودم bm632w دارم و همين مودم سري قبل مبين نت!!
تنها خوبي اي كه من از اين مودم(bm632w)ديدم اينه كه قدرت سيگنال گيريش قويتره!!
و در منطقه اي كه من هستم سيگنالم با مودم معموليه بين -٨٤ تا -٨٦ هست اما با اين مودم bm632w سيگنالم بين -٧٦تا -٨٠ هست
خونه ی یکی از دوستان من تو منطقه ی نزدیکه شیان هست/ پارک جنگلی لویزان. توی عکس مناطق تحت پوشش رنگش قرمزه. ولی من با یه مودم USB تونستم 70 درصد ازش فرکانس و بگیرم و سرعتش هم میشه گفتم خوبه!!
نمیشه زیاد به این نقشه ها اعتماد کرد. بهتره قبلش با وایمکس یکی دیگه امتحان کنید. حتما هم جاش ثابت باشه.
بحث اعتماد نيست بحث بروز بودن نقشه هاست كه اصلا رعايت نميكنند...نقل قول:
الان مبين نت چند تا دكل جديد تو شهر ما زده اما هنوز كه هنوزه نقشه هاشو بروز نكرده...:31:
این مدل جدید WIXFMM-130 هم روی سایت ایرانسل برای فروش قرار گرفته
کسی نخریده ببینه چه فرقی با WIXFBR-105 داره؟
اگه کاملا مشابه باشن که ایرانسل مریض نیست یک مدل دیگه بیاره
دوستان ایرانسل شبونه رایگان هم داره ؟
خیر! در حال حاضر هیچ کدام از سرویهای ایرانسل رایگان نیست! چه شبانه و چه روزانهنقل قول:
خیر!! ایرانسل فعلا سرویس رایگانی نداره حالا جه شبانه و یا روزانه فقط مناسبتی هدیه میده اون هم برای کاربر های جدید در قالب پیشنهاد های تشویقی!نقل قول:
ايمان جان اگه با خبر شدي يه خبري به ما هم بده بگيرم اگه مودم خوبيه؟؟؟ من همچنان منتظر روشن شدن مودم هستم تا درخواست بدم.نقل قول:
نه شبانه ش رایگان نیست کم می کنه .نقل قول:
دوستان من تو نمایندگی ثبت نام کردم بازم باید تو ثایت ثبت نام کنم؟؟
شماره حسایشون چی هست؟من گفت واریز کنم
موندم جی کار کنم
دوستان کسی میدونه با مودم اوت دور مبین نت میشه بیای ایرانسل؟>
دوست عزیز اگر توی نمایندگی رسمی خود ایرانسل ثبت نام بکنی به شما یک شماره وایمکس میده و کلمه عبور هم برای تلفن همراه شما (همون شماره ای که در زمان ثبت نام داده اید- البته برای همراه اول ممکن با اختلال باشه) و ه م به آدرش ایمیلی که ثبت کردیه اید ارسال میشه! بعد از اون باید برید داخل سایت و ازلاعات خودتون رو تایید کنید. بعد از این مرحله یک پیام کوتاه به و یک ایمیل دیگه برای شما میاد که شامل مبلغ پرداختی و شناسه پرداخت برای شماستنقل قول:
سه روش هم برای پرداخت وجود داره که در سایت ایرانسل هم هست
اما قبل از پرداخت با خط ایرانسل یه تماس با 707 بگیر و بگو میخوای پوشش منطقه ات رو چک کنی زیاد پشت خز میمونی ولی آدرس دقیق ارت میکیرن و بهتون میگند که شما تحت پوشش هستید یا نه به نظر من بعد از دریافت این تاییدیه پول رو پرداخت کن!!
بعد از این که پول رو واریز کردی هم منتظر بمون تا تماس بگیرند البته اگر تا 48 ساعت بعد زنگ نزدند باز 707.....
با سلامنقل قول:
بنده یه سرور اختصاصی دارم که براحتی با کانکشن آماده L2TP بهش کانکت میشم و سرعت هم خوبه. روی همه ویندوزها هم جواب میده. هر کی خواست PM بده بهش اکانت تست بدم.
با تشکر
دوستان این مودم وایرلس پورت لن هم داره؟
دوستاني كه وي پي ان استفاده ميكنن چرا خودشون رو عذاب ميدن؟؟؟ خوب پورت SSTP بگيرين قيمت كه همون هست و سرعت خوبه و اطلاعات همه كد گذاري شده و مطمئن هست.
در ضمن پورتها باز شده ولي سرعت بسيار پائينه و با قطع كردنش فرقي نداره. فقط sstp كه به راحتي داره كار ميكنه و مدتي كه همه وي پي ان ها قطع بود اينا به راحتي كار ميكردن با سرعت بالا. من كه ديروز 20 تا عكس 9 مگابايت رو با وي پي ان سريع آپلود كردم.
بله ، این مدل های فعلی هر کدوم 1 پورت Lan با کابل RJ45 دارننقل قول:
من با L2TP خیلی راحت کار میکنم. در ضمن فرقی نداره هیچ کدوم از این PN/\ ها به هیچ عنوان رمز نگاری ندارننقل قول:
PN/\ ای که رمز نگاری کنه از ماهی 15-16 دلار کمتر نیست حالا میان میدن 2 هزار تومن فقط در نقش یک چیزشکن عمل میکنه. تا حالا فکر کردین چرا روی سایت های فروش PN/\ خیلی کم محدودیت فیــــلــــتـــریـــــنــ ــــگ اعمال میشه؟
والا نه ایمیلی اومده نه به شمارم و ایرانسل هم هستنقل قول:
الان برام دوباره ثبت نام کنم؟یا با 707 پیگیر بشم؟
زمان ثبت نام به شما شناسه وایمکس داده شد؟؟؟ اگر به شما شناسه وایمکس نداده اند از آن نمایندگی پیگیر شوید لطفا اگر دیدی که به شما اطلاعاتی نمیدهند با 707 تماس بگیرید هم مشکل نمایندگی رو بفرماییدو هم اینکه ببینید برای شما ثبت نامی انجام شده است یا نه!نقل قول:
اگر ثبت نام نکرده بودند خودتان ثبت نام را در سایت انجام دهید و بعد بقیه مراحل هم مثل بالا هستند.
ايمان جان ولي اين sstp سيستمش فرق ميكنه من تست كردم خودم و يكي از آشنايان هم مدير شبكه يه جاي مهمي هست گفت مشكلي نداره امنيتش بالاست مثل همون tor ميمونه چون اون هر لحظه آي پيش عوض ميشه و از چند تا سرور تغذيه ميكنه ضمن اينكه حالا كساني به اين اسم ميدن رو نميدونم ولي من دوستم كه فنلاند هست و تو يه شركت تجارت الكترونيك هست كه در ايران هم شعبه داره و مستر كارت و paypal و اين چيزا صادر ميكنن برام ميگيره. قيمت هاي مختلفي داره. ولي در كل sstp از 2 پورت ديگه از نظر سرعت و كارايي بهتره چون جديدتر هست و مخابرات مدتي هم با اين پورتها به مشكل خورده بود و در زمان قطعي ها هم فقط اين مشكل نداشت. حالا نميدونم شما چطور l2tp داري استفاده ميكني من چند تا اكانت ديگه دارم كه كانكت ميشه ولي سرعت به شكل افتضاحي پائينه و عملا سايتي رو باز نميكنه.نقل قول:
نه چیزی ندادنقل قول:
وقتی به من زنگ زدن گفتن ثبت نام منو دیدن فقط واریز کنم بعد میان وصل میکنن
پس به 707 تماس بگیرم چی میشه
من فکر میکنم یه جای کار میلنگه! شما با اون نمایندگی تماس بگیر و شناسه وایمکست رو بخواه ازشون اون رو اول بگیر تا من بقیه اش رو به شما بگم!نقل قول:
در ضمن از طرف کجا با شما تماس گرفتن گفتند ثبت نام شما رو دیدیدم ؟؟؟
یه دختر تماس گرفت شماره خود ایرانسل بود و رند هم بودنقل قول:
گفت مبالغ رو واریز کنید و ما بیام نصب کنیم
یادم رفت بپرسم ثبت نام کردم چیز دیگه نیمخواد
کسی نمیدونه؟:دینقل قول:
این هم سرور تهران توی Speedtest
توی خواب هم Ping وایمکس من به 90 میلی ثانیه نمیرسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
پینگ ام آرزوست
دوست عزیز به سروری که ازش تست گرفتید توجه کردید!!!!؟؟؟ اینترنت ملی و ...نقل قول:
این هم تست من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
من همین امروز صبح تست کردم رفت روی سرور بحرین اما امشب رفت روی سرور تهران. البته چه بهتر پینگ مون زیاد شد.
دوستان جدیدی که گرفتن ه مودمی رو سفارش دادن؟؟؟ آیا راضی هستن؟؟؟ من سفارش بدم یا صبر کنم برای مودم جدید؟؟؟؟
اینم اسپید تست من :
ﺳﻼﻡ
۱،ﻣﯽﺷﻪ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻃﺮﺣﻬﺎ ﮐﻪ ﻣﻮﺩﻣﺶ ﺭﺍﯾﮕﺎﻧﻪ ﺑﺠﺎﯼ ﻣﻮﺩﻡ ﻭﺍﯼ ﻓﺎﯼ ﻣﻮﺩﻡ ﺑﯿﺮﻭﻧﯽ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﺑﺠﺎﺵ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﻣﻮﺩﻡ ﻭﺍﯼ ﻓﺎﯼ ﺍﺯ ﻗﯿﻤﺘﺶ ﮐﻢ ﮐﺮﺩ ؟
۲،ﻣﻮﺩﻣﻬﺎﯼ ﺑﯿﺮﻭﻧﯽ نﯿﺎﺯﯼ ﺑﻪ ﺑﺮﻕ ﻭ ﻋﺎﯾﻖ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ ؟
۳،ﻣﻮﺩﻣﻬﺎﯼ ﺑﯿﺮﻭﻧﯽ ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﺁﻧﺘﻨﻬﺎﯼ ﻭﺍﯾﻤﮑﺲ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﯾﺎ ﻫﻤﯿﻨﮑﻪ ﺩﺭ ﻓﻀﺎﯼ ﺑﺎﺯ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﮐﺎﻓﯿﻪ ؟
دوستان من دویاره زنگ زدم میگه دوباره ثبت نام کننقل قول:
خوبه رفتم نمایندگی 2000 تومان پول فکس و ثبت نام گرفت
والا ریدن با این خدمات
من رفتم ثبت نام کنم این اخر میگه یه فروشنده معتبر رو انتخاب کنید میزنم و قبول میکنم میره صحفه بعد میزنه که این مورد فعلان امکان پذیر نیست وقتی دستی فروشنده وارد میشود اخرش باید تهی داشته باشد
دوستان این جی هست؟؟من چند بار کردم نشد