سلام دوست عزیز . شنبه منم قراره برم این مدل را بگیرم . لطف میکنید قیمت خرید و کیفیت اجرای بازی ها را به من بگید چطوره و هاردشم 7200 دوره ؟ بسیار بسیار ممنون میشم .نقل قول:
سلام دوست عزیز . شنبه منم قراره برم این مدل را بگیرم . لطف میکنید قیمت خرید و کیفیت اجرای بازی ها را به من بگید چطوره و هاردشم 7200 دوره ؟ بسیار بسیار ممنون میشم .نقل قول:
کیفیت ساخت Notebook Ideapad Y560 59-041568 مورد تاییده؟
ASUS N61JV-JX096 چطور؟ n82 با کانفیگ مشابه چه قیمتی داره؟
کدوم بیشتر توصیه میشه؟
مورد دیگه ای هم بهتره پیشنهاد بدین.بودجه تا ماکزیمم1.5
از ایران بخرم اروپا گارانتی داره؟(اگه کسی اطلاع داره تو اروپا گارانتی کدوم بهتره؟)
قیمت رو بدون گارانتی چقدر از قیمت سازگار کمتر بگیرم خوبه؟
خیلی فوریه.شنبه اول وقت باید بگیرم با کمک دوستان :10::11:
سلام دوستان
یه لپ تاپ می خوام برای
فیلم دیدن
اینترنت
برنامه نوشتن
کارهای عادی
و یکمی هم بازی کردن
نهایتا تا 1200000
از برند HP هم کلا خیلی خوشم میاد ولی اگه از برندهای دیگه چیز بهتری بود هم پیشنهاد بدین
ممنون
نظرتون در مورد این چیه؟ ریفره...چرا هیچ کس ریفر نمیخره فکر نمیکنم از لحاظ دوام با این معمولی ها فرقی کنه....خیلی به صرفست...
پردازنده : 2.4TURION X2
رم : 6G DDR2
هارد دیسک : 500G 5400rpm
کارت گرافیک : ATI 4650 1GB Dedicated
مانیتور : 15.6 Wide screen LCD
مشخصات جانبی:
Lan.wifi.web.HDMI.eSATA.Remote control.Modem
Battery 12 cell
درایو:DVD rw/Light scribe Labeling Disc
سیستم عامل:WIN VISTA
قیمت : 970.000تومان
بازم سلام
یه چیز که یادم رفت اینه که می خوام سبک باشه وطرح و رنگش هم مهم نیستنقل قول:
سلام به همه دوستان
من می خوام یه لپ تاب بخرم، امیدوارم که راهنمایم کنید
بیشتر کارهایی که می خوام باهاش انجام بدم برنامه نویسی(روی ویندوز سرور،البته نمی خوام سرور بیس باشه بلکه بتونم بعدا روش نصب کنم) و طراحی صفحات وبه
بازیها سنگین روش نصب نمی کنم فوقش یک یا دوتا از بازیهای دسکتاپی اما برنامه هایی مثل انیمیشن سازی می خوام کار کنم.
شرکتی که می خوام ازش لپتاب بخرم گفت که نمایندگی شرکتهای ماد ایران، گیگیا بایت ،زیگورات ،سازگار ارقام و آینده سیما رو داره ،من به سایت این شرکتها مراجعه کردم اما چون مارکها و مدلهای لپتاب آشنا نیستم چیزی دستگیرم نشد.
من وسایل رو زود زود عوض نمی کنم و تا مجبور نشم هم انگولک نمی کنم پس چیزی می خوام که حداقل 4 ،5 سال
برام کارکنه
با تشکر
قیمت بین یک تا یک وسیصد و برندش هم مهم نیست فقط کارایش برام مهمه نه اینکه هر روز خدا تعمیر گاه یا خرید قطعات باشمنقل قول:
برندش چی باشه؟
محدوده ی قیمتت هم بگو تا دقیق تر راهنماییت کنیم...
وچیزی باشه که تو شرکتها بالا بشه پیدا کرد
با تشکر
این چطوره؟نقل قول:
hp dv6 2155
Intel Core i5 2.53 GHz - Cache 3 MB
4 GB DDR3
640 GB 5400RPM
Nvidia GeForce GT230 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
15.6" - Bright LED
این بهترین مدلی بود که میتونستم بگم...ببینیم دوستان چی میگن...
فکر کنم برای شما دل 1558 خوب باشه...:20:نقل قول:
سی پی یو I7 720 2.8 ghz که باهاش هر کاری میتونی بکنی...خیالت راحت...
گرافیکشم 5470 با 1 گیگ حافظه ی اختصاصی باید 100 در صد کارتو را بندازه...
ram 4gb ddr3
hdd 500gb
lcd 15.6
وزنش 2.7 کیلو هستش...نمیدونم من که لپتاپم 3 کیلو وزنشه هر روز با کلی وسیله میبرمش اینور اونور برام مهم نیست..حالا نمیدونم شما دوست داری وزنش چقدر باشه..
اگه خوشت نیومد بگو یه مدل بهتر میزارم...:8:
این 2 تا مدل چطورن؟نقل قول:
ASUS N61JV
HP Pavilion DV6-3050
کدومو پیشنهاد میدین؟
نقل قول:
سلام
کیفیت ساخت مدل لنوو خیلی خوب و عالیه مثل مدل N61 !!
////
مزیت مدل N82 این هست که 14 اینچیه و حمل اون خیلی راحت تره + باتری بهتری هم داره.
این نوت بوک با پردازنده core i7 حدود 1380 تا 1400 قیمت داره
////
مدل های HP DV6 جدید هم یک نگاه بنداز!
نوت بوک ها معمولا یک سال گارانتی بین الملل دارن که در ایران بی کاربرده اما در اروپا کاربردی !
نقل قول:
چرا مدلش رو ننوشتی ؟ HP باید باشه نه؟
ریفر ! ریسکه ....................
اما نسبت به قیمتش می ارزه !
من نفهمیدم چی بگیرم... گفتم صبر کنم تا الکامپ اونجا همه رو از نزدیک ببینم بعد همونجا بخرم...؟!
من یه لپ تاپ میخوام نهایت 1300-1400
دانشجو IT هستم (دیگه برو تا آخرش :دی)
1-برای همه کارها توانایی مناسبی داشته باشه
2- 15 اینچ باشه (16 اینچم شد اشکال نداره... ولی خوب اول 15)
3-طراحی عالی!!
سلام دوستان
یک راهنمایی می خواستم من بین دو مدل Sony F11 GGX و Dell Studio 1557 نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم .
از لحاظ CPU هر دو یکسان هستند Core i7 QM820 - 3.06 GHz 8MB - FB1333
رم هم که هر دو (4GB (DDR3
هارد ( ++500) ---- > منظور از ++ چی هست ؟
تفاوت در LCD که دل LED هست و گرافیک که ( Sony (2000 M.B 310 M NIVIDIA Geforce و Dell ( 2.5 GB ATI Redoan ( 5470/512 MB
و در قیمت دل ارزون تر هست .
می خوام راهنماییم کنید .
و اگه مدلی دیگه هست بهم پیشنهاد کنید .
لپ تاپ 14 بجز n82 با کانفیگ مشابه دیگه چی توصیه میشه؟
خودمم موندم چرا اسمشو ننوشتم!نقل قول:
درسته اچ پیه...
منم عاشق ریسکم!
---------- Post added at 09:07 AM ---------- Previous post was at 09:04 AM ----------
کاملا مشخصه که دل بهتره...نقل قول:
خوب دل led هست که چه بهتر...
بعد گرافیک دل بهتره....gpu قوی تری داره
باطری دل 9 سلولی هست که خیلی دووم میاره...تازه نور صفحه کلید هم داره...
قیمتش هم ارزون تره چه بهتر...
خیالت راحت
این چطوره؟نقل قول:
toshiba satellite a505-s6030
Intel Core i7 2.86 GHz - Cache 6 MB
ram 6gb ddr3
hdd 500gb 5400rpm
Nvidia GeForce 330M 1024 MB UpTo 3700 MB
16.4" - Bright LCD
فکر نمیکنم جایی کم بیاره...قیمتش هم 1340 هست...ال سی دی هم 16 شد دیگه:46:
من می خوام لپ تاپ بگیرم از 1 الی 1.3 ملیونشو ایجا میپرسم
ایسوس ها مدلهای خوبی اند؟
چون من دیدم در مقابل بقیه مثل سونی خیلی با مشخصات بهتری ارزونترند. البته واضحه که سونی کیفیت بهتری داره. ولی این اطراف (دوستام) بیشترشون ایسوس دارن و مشکلی نداشته
شما چه مدلایی رو با این قیمت پیشنههاد میدید. با گارانتی.
برای گیم و برنامه نویسی و اینترنت و ... میخوام.
در ضمن رشته ام هم مهندسی کامپیوتره. بیشتر از همه خریدم برای همین منظوره.
اینجوری که میبینم اینجا هیچکی ایسوس پیشنهاد نمیده!
مشکلی داره؟
با سلام.. من كارم با لپتاپ مطالعه و اينترنت و كاراي معمولي و تقريبا سبكه (مثل آفيس و ام اس پراجكت). موارد زير برام مهمه:
1- كيفيت صفحه نمايش خيلي خوب باشه و رنگها زنده و شفاف باشن و براي مطالعه و كار زياد ،چشمو درد نياره.
2- سبك باشه تا حملش خيلي راحت باشه ( انگار داري كتاب جابجا ميكني) و كار باهاش راحت و خوش دست باشه.
3- خركار باشه.
4- بازي هم باهاش نمي كنم.
5- بودجه تا 1.200
6- 13.3 يا نهايت 14 اينچي باشه.
خودم نظرم رو سوني و ايسوزه. مدلهاي CWو EA از سوني و UL30VT و UL80VTو UL80JT از ايسوس.
اين مدلاي ايسوز واقعا سبك و خوش دستن و زير 1.9 كيلو ولي CW و EA حدود 2.4 كيلو هستن ولي خوب، سونين ديگه.
كيفيت صفحه اين سوني ها چقدر با اين ايسوزها فرق داره؟
دوستان خواهشا منو راهنمايي كنيد.چون واقعا موندم كه كدومو انتخاب كنم.
سلام من يك مدتي است كه دارم دنبال يك لپ تاپ بين 1 تا 1.3 مي گردم اما هر روز سرگردان تر مي شوم :31:
من امكان گرفتن از آمريكا را هم دارم . براي من متغيير هاي زير مهم است:
1-چشم را خسته نكند
2-پردازنده و كارت گرافيك در حد بازي هاي متوسط داشته باشد (ترجيحا بالاتر از core i3 باشد ، اين تكنولوژي Turbo boost i7 چقدر باعث افزايش عمر باطري مي شود؟)
3-شيك باشد :5:. صفحه اش كوچك نباشد اما زود باطري خالي نكند.
4-حداقل 500GB جا داشته باشد.
نظرتون راجب اين چيه ؟
Sony VAIO F Series VPC-F123FX/B - Core i7 740QM 1.73 GHz - 16.4" TFT NVIDIA GeForce GT 330M
اگر مدل ديگري از اين سه مارك (سوني اچ پي دل)مي شناسيد معرفي كنيد به خصوص ea , eb سوني :11:
نقل قول:
سری S سونی هم مناسب هستند.
S 111 FM/S
CORE I5-2.26-430M
4GB DDR3
500 HDD
INT4500MHD
13.3"
DVD-RW
WIN 7
1.9KG
FP
من علاوه بر مدل بالا ،این مدل هم پیشنهاد میدم
U30JC‐QX023V
Intel® Core™ i5‐430M Processor
4GB
500GB
DVD±RW DL
13.3" LED ColorSHine HD
GeForce® GT310M 512MB
W7P
2.1kg
CHINA
ASUS X64JVنقل قول:
- intel® Core i5-520
- 4096MB DDR3 , Up to 8GB
- 500GB SATA 5400 rpm
- Nvidia GT325N 1024MB DDR3 Dedicated Ram
- HD 16" Color Shine, LED
- 6cell Lithium-Ion Li-Ion battery
- 2.80kg with 6 cell battery
'نقل قول:
نقل قول:
مدل سونی هم صفحه نمایش LED داره ! تازه با رزولیشن بالاتر و کیفیت تصویر بهتر.
نور صفحه کلید رو هم مدل سونی داره Numeric Pad هم داره !
باتری دل اگه 9 سل باشه شارژ بیشتری میده و اگه 6 سل تقریبا برابر هستند
گرافیک هردو بدرد نخور برای بازی .....
sefrtime عزیز ! لینک فروم های دیگر رو نزارید و پست خودتون را اصلاح کنید !
این هم مشخصات کامل مدل سونی:
کد:http://www.docs.sony.com/release/specs/VPCF11GGXB_mksp.pdf
نقل قول:
من تا تهشو رفتم چیزی نبود ! تو هم برو ببین !:31:
تو الکامپ به احتمال 95 درصد نوت بوک نمی فروشند و فقط جهت معرفیه ! خیلی هنر کنن کارت تخفیف میدن !
مدل های DV6 جدید مناسب شما هستند.
سری dm4 هم خیلی خوبه ، اگه اهل بازی نیستی
کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c02209395&tmp_task=prodinfoCategory&lc=en&dlc=en&cc=us&product=4212568&lang=en
دوستان تورو خدا کمک کنید ، خرید F12HFX منطقی تره یا F122 ؟! قیمتهاشون چنده ؟
نظرتون راجع به asus n61jv چیه؟!
سلام دوستان
سونی حدود قیمت 1.300 تا 1.500 برای یک دانشجو آی تی ،خانم چی پیشنهاد میدین
ممنون
سلام..نقل قول:
سونی حدود قیمت 1.300 تا 1.500 برای یک دانشجو آی تی ،خانم چی پیشنهاد میدین
وکد:CW 2-UFX Ci5 2.5-3MB 4GB 500 DVD RW 14.1 LED G310 Geforce 7-H 2.4 USA
کد:Sony EA 2-MGX Ci5 2.26 up to 2.53 4GB 500 DVD RW 14.1 LED 5470 ATI 7-P
من اصلا از کجا میدونم سونی led داره یا نه؟نقل قول:
خودش گفته بود منم گفتم دل بهتره...
من که لپتاپ بالای 700 هزار تومن دستم نگرفتم!
ببخشید اشتباه شد...:11:
دوستان نظرشون در مورد HP Pavilion dv7-4080 چیه ؟ امکانات خیلی خوبی داره اما چیزی که آدم رو مردد میکنه تجربه گذشته در مورد مشکل گرم کردن HPها هست که نمیدونم که همچنان هست یا نه ؟! درکل نظر دوستان چطور میبینند این مدل رو ؟ قیمت روزش چقدره ؟
اینجا ادامه بدید...:نقل قول:
نظرتون راجع به asus n61jv چیه؟!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5450288#post5450288
دیگه میخوام 1558 بگیرم...خیلی ازش خوشم میاد...مخصوصا ازون نور صفحه کلیدش...کلا دوست دارم جلوم پر از چراغ باشه...
فقط در مورد گرافیکش مشکل دارم...میخواستم برم یه جای دیگه سوالمو بپرسم ولی دیدم اونجا هم نمیشه...
گرافیکش 5470 هست میتونه nfs shift رو روی high بدون افت فریم اجرا کنه؟کرایسیس چطور؟
دستتون درد نکنه...
اینو میگی :نقل قول:
Intel® Core™ i7-720QM processor 1.60GHz with Turbo Boost Technology up to 2.80GHz/Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit/17.3″ diagonal High Definition+ HP BrightView LED Display (1600 x 900)/Memory (RAM) 6GB DDR3/Hard Drive 1TB (7200RPM) SATA with HP ProtectSmart Hard Drive Protection/Weight & Dimensions (w x d x h) 7.99 lbs; 16.35″ x 10.8″ x 1.25″/1.46″/Battery Life Up to 5 hours/Wireless LAN 802.11b/g/n WLAN/LightScribe Blu-ray ROM with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer Support/ATI Mobility Radeon™ HD 5650 graphics with 1024MB DDR3 with up to 3738MB total graphics memory/Brushed aluminum finish with the stream design in argento.
فکر نکنم زیر 1800 باشه!
آقا مدل HP DV6 - T 2300 چطوره؟
مشخصاتش ايناس:
CPU: INTEL Core i7-720QM - 2.80 GHz / CACHE: 6.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 500+ GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: NVIDIA GeForce G 320M up to 2815 Mb With 1GB / PORTS: LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + Finger Print + WebCam + HDMI + Bluetooth + Remote Control / 2.7 Kg / Windows 7 Home Premium /
كلا خوبه واسه نرم افزاراي مهندسي؟
باتريش چطوره؟
تصويرش چطوره؟
از dell و sony بهتره تو قيمت 1.350 تومن؟
مرسي
واسه کارهای نرم افزاری خوبه؟نقل قول:
از سرشم زیاده
با core i5 430 2.26 هم میتونی تمام نرم افزار هارو ران کنی
---------- Post added at 01:29 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------
بچه ها کیفیت msi بعد این چند سالی که وارد شده چطور ارزیابی میشه؟
[QUOTE=sefrtime;5447947]سلام دوستان
یک راهنمایی می خواستم من بین دو مدل Sony F11 GGX و Dell Studio 1557 نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم .
از لحاظ CPU هر دو یکسان هستند Core i7 QM820 - 3.06 GHz 8MB - FB1333
رم هم که هر دو (4GB (DDR3
هارد ( ++500) ---- > منظور از ++ چی هست ؟
تفاوت در LCD که دل LED هست و گرافیک که ( Sony (2000 M.B 310 M NIVIDIA Geforce و Dell ( 2.5 GB ATI Redoan ( 5470/512 MB
و در قیمت دل ارزون تر هست .
می خوام راهنماییم کنید .
و اگه مدلی دیگه هست بهم پیشنهاد کنید .
نقل قول:
این مدلی که برام مشخصاتشو گذاشتید F11 GGXB هست از لحاظ Cpu ضعیف تر از F11 GGX هست
تفاوت LED رو هم می خواستم بدونم
و اگه امکانش هست مشخصات کامل F11 GGX رو برام بگذارید .
بابت لینک فروم دیگر اشتباهی قرار دادم و برای ویرایش دکمه ی ویرایش قابل رویت نبود که ویرایش کنم .
مرسی
سلام.
دوستان بهترین 13 اینچی که زیر 1/5 ملیون میشه خرید چیه؟ اولویت هم فقط CPU و حتی دیزاینش هم زیاد مهم نیست. من یه نیگا کردم ظاهرا Dell Vostro 3300-B بهترین هست و به جز اون دیگه core i5 نداریم توی 13 اینچ های این رنج قیمت.
ممنون میشم یه نظری بدین.
سلام دوستان
بچه ها یه مدت یه لپتاپ میخوام واسه کارا معمولی کار با نرم افزارهای مهندسی و همچنین بازی
تا 1.500 هم میتونم خرج کنم
نظر خودم رو Sony EA1AGG که گارانتی رهجو میده
نظر شما چیه ؟
راستی حمل و نقلم دارم دانشجو شهر دیگه هستم
ASUS X64JV-JX116
ASUS X64JV-JX292
ASUS X64JV-JX336
ASUS X64JV-JX337
ASUS X64JV-JX385
این مدل ها رو هم از سایت سازگار گرفتم.
اما نایاب شده و نیست.اما الان یه n61jv بهم پیشنهاد شده که نمیدونم قبول کنم یا نه.چون به خاطر اون مشکلی که به خاطر 2 تا کارت گرافیکشه و تو سایت ویستا حل مشکل رو گفته شک دارم.
می خواستم بدونم سری x64 که مدل سفارشیه n61 هست هم همین مشکلو دارن؟؟؟کد:http://www.vistaitd.com/news2.asp
کمکم کنید موندم دیگه چیکار کنم.
جناب bioster، اين مدل سري s رو ايران رهجو گارانتي نمي كنه. ميگه قاچاق مياد. صفحه نمايششم اونچنان رنگها شفاف نبودن.( البته صفحه هاي asus رو هنوز نديدم.) صفحه نمايشهاي asus در برابر اين چطورن؟نقل قول:
من علاوه بر مدل u30jc كه شما معرفي كردين مدلاي ul30vt, ul30jt وul80vtو u35jc رو توnotebookcheck ديدم كه امتياز حدود 90% گرفتن و سبكتر از u30jc هستند.
سراغ cw و ea نرم؟
حالا نظرتون چيه ؟
با سلام.
دوستان یه لپ تاپ 17 اینچ میخوام خیلی فوری! بودجه اش هم هرچی کمتر بهتر! یعنی اولین فاکتور اینه قیمتش پایین باشه.
اما مشخصه هاش، تا جاییکه امکان داره امکانات جانبیش مثل مودم و بلوتوث و وایرلس و ... کامل باشه.
LCD حتما با کیفیت باشه یعنی از روی دانسته های تئوری نباشه حتما رویت شده باشه و کیفیتش تایید شده باشه.(دیگه منظورم رو فکر میکنم دوستان خبره متوجه میشن! که کیفیت خوب یعنی اینکه با تغییر زاویه دید تغییر چندانی تو تصویر مشاهده نشه! در شرایط متفاوت مکانی مثل روز و شب و نور آفتاب و غیره تصویر به خوبی قابل رویت باشه و ...)
اما سایر مشخصه ها اهمیت چندانی نداره که سی پی یوش چی باشه یا هاردش و رمش چند باشه یا ... چون لپتاپها معمولا یه حداقلهایی درشون لحاظ میشه اما این مهمه که اون چیزی که داره کیفیت خوبی داشته باشه مثلا رمش 4 گیگ نبود مهم نیست اما اگه 2 گیگ بود کانفیگش جوری باشه که کارایی مناسبی داشته باشه یا با قطعات دیگه سازگار باشه!
ببخشید که پرحرفی کردم.
با تشکر.