مشکلم این بود که توضیح هیچ کدوم رو اصلاً ندیده بودم! :31: فقط اسمشونو شنیده بودم.نقل قول:
ممنون بابت کمکتون.
خوب ماده 41 چه فرقی با افتادن داره؟!
Printable View
مشکلم این بود که توضیح هیچ کدوم رو اصلاً ندیده بودم! :31: فقط اسمشونو شنیده بودم.نقل قول:
ممنون بابت کمکتون.
خوب ماده 41 چه فرقی با افتادن داره؟!
همون افتادن میشه ماده 41نقل قول:
میگه اگر 10 نشی دوباره میخونیش :8:
کسییییییی نییییستنقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من كارداني نرم افزار دارم الان كارشناسي ناپيوسته معماري دانشگاه آزاد قبول شدم خواستم ببينم براي ثبت نام مشكلي واسم پيش نمي آد با توجه به اينكه رشته ي كاردانيم نرم افزار و كارشناسي ناپيوسته معماري رو زدم.
لطفا دوستاني كه اطلاعات دارند جواب اين سئوالمو بدن
هر چند فرشيد جان منو نااميد كرد :((
سلام دوستان
این دانش دکه ازاد سماء ما هم یه سایت نداره نمرات را بزنن توی سایت امتحانات هم تمام شده حتی توی برد هم نزدن بعد از گذشت 2هفته از اولین امتحان!:2: قید اعتراض را هم که باید زد..
نمرات درسهای پیش توی معدل تاثیر نداره نه؟!
لینک ندید حوصله خوندن ندارم : دی
سلام
من دانشگاه آزاد نور عمران -عمران(کاردانی به کارشناسی ) قبول شدم دوستان تجربه ای دارند در مورد این دانشگاه وآیا به نظرتون ارزش داره یا نه(مشکل سربازی ندارم ) ؟
سوال 2 : به نظرتون با نمره عمومی 5850 ونمره اختصاصی 4400 ممکن بود جای بهتری نزدیکه تهران قبول بشه مثلا سر دشت... نزدیک شهریار یا نه ؟؟؟
دوستان میتونم درسهایی که همنیازن رو وابسته ش رو بر ندارم؟مثلا معادلات و ریاضی2 همنیازن ریاضی2 رو بردارم و معادلات بمونه؟:31:
خیر اصلا نمیشه. ریاضی یک رو پاس کردی؟نقل قول:
سلام...چند وقت پیش یه مطلبی از یکی از دوستان شنیدم....اسمش یادم نیست.... به این صورت بود که مثلااگه درسی .بعد از 3بار برداشتن دانشجو موفق به پاس کردنش نشده....گفت دیگه نیازی به رعایت پیش نیازی نیست و حتی میشه اون درس رو ترم های آیینده برداشت...میخواستم ببینم همچین مطلبی صادق هست.؟
سلام این قانون ماله دانشگاه پیام نورهنقل قول:
.
نه.مشکل همینه که ریاضی1 رو پاس نکردمنقل قول:
خیر اصلا نمیشه. ریاضی یک رو پاس کردی؟
بعد تو درئس پیشنهادی خود دانشگاه بعضی ترما همنیازا رو رعایت نکرده
رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي از آغاز ثبت نام داوطلبان شركت در آزمون كارشناسي ارشد سال 1390 اين دانشگاه از فردا، چهارم بهمن ماه خبر داد.
'عبدالله سجادي جاغرق' روز يكشنبه در گفت وگو با ايرنا اظهار داشت: ثبت نام داوطلبان آزمون كارشناسي ارشد 90 اين دانشگاه از ساعت 9 صبح دوشنبه 4 بهمن از طريق پايگاه اطلاع رساني مركز آزمون به نشانيآغاز خواهد شد.کد:www.azmoon.org
به گفته وي، مهلت ثبتنام داوطلبان آزمون كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد تا ساعت 24 روز شنبه 16 بهمن ماه ادامه خواهد داشت و داوطلبان ميتوانند به دو روش مراجعه به باجه هاي پستي و يا از طريق شبكه شتاب بانكي، براي دريافت كارت اعتباري، اقدام كنند.
سجادي، هزينه ثبت نام آزمون كارشناسي ارشد سال 1390 دانشگاه آزاد را 300 هزار ريال اعلام كرد.
وي تاكيد كرد: متقاضيان دوره بدون آزمون كارشناسي ارشد نيز مي توانند در مهلت تعيين شده، با مراجعه به دفاتر پستي و تهيه كارت اعتباري، نسبت به ثبت نام در اين دوره اقدام كنند.
آزمون كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اسلامي در روزهاي 22 تا 24 ارديبهشت ماه سال 90 در 309 رشته و يك هزار و 644 رشته محل به صورت همزمان در سراسر كشور برگزار ميشود.
سلام دوستان اقایون / خانم های من سوالی داشتم در مورد دانشجوی ترم آخر بودن و ردینگ کورس
این قضیه ردینگ کورس چی هست ؟ برای دانشگاه ازاد
و اینکه دانشجوی ترم اخر میتونه 24 واحد برداره ؟
مثلا من میخواهم بدونم ترم بعد دانشجوی ترم آخر میشم یا نه ؟
من 30 واحد دیگه دارم تا 144 واحد کل کارشناسیم تموم بشه
الف ) اگر این ترم معدلم 17 بشه خوب ترم بعد خودم 24 واحد میتونم بردارم ! بعد 6 واحد ردینک کورس هم میتونم بردارم ؟ یعنی با این حساب دانشجوی ترم اخر میشم ؟
ب ) اگر این ترم معدلم 17 نشه ؟ آیا باز دانشجوی ترم اخر حسابم میکنند که 24 واحد بهم بدند ؟
ج ) ایا اگر معدلت 17 نشه میتونی 24 واحد برداری و 6 واحدم ردینگ کورس بگیری که جمعا بشه 30 واحد و تموم بشم ؟
میشه در این باره دوستی دقیق به من توضیح بدید ....
در کل فلسفه ردینگ کورس و ترم اخر 24 واحدی چی هست ؟ ...
سلام
دوستان یه چند تا سوال داشتم در مورد دانشگاه آزاد اگه ممکنه جواب بدید
1.چه درسهایی را اگه زیر 25 درصد در کنکور بزنیم باید پیش نیاز بگیریم ؟(رشته مهندسی کامپیوتر و رشته دبیرستان ریاضی فیزیک)
2.اگه ممکنه واحد این پیش نیازها را هم بگید
3.شماره داشنجویی دانشگاه آزاد چند رقم هست و تویه یه دانشگاه این شماره ها پشت سر هم هستند؟
4.کسی اینجا از دانشگاه آزاد مبارکه هست اگه هست لطف کنه و سه رقم آخر شماره دانشجوییش را حذف کنه و بگه؟(میخوام بدونم شماره های دانشجویی این دانشگاه با چه رقمهایی شروع میشه!)
ممنون از همه دانشگاه آزادی های گرامی
من چطور میتونم تراز رشته ها و واحدهای مختلف ارشد پیدا کنم؟؟؟نقل قول:
ممنون میشم راهنماییم کنین ...
کارشناسی ش پس کی میاد؟!!
حواست باشهنقل قول:
یک وقت ریاضی یک و ریاضی دو و معادلات میگیری
بعد توش میمونی
اگر مبینی پایه ریاضی ضعیف داری بشین از اول و از پایه بخون.
اگر اوضاعت مبینی خراب هست برو سر کلاس های ریاضی پیش استاد های مختلف در دانشگاه بشین
همه چیز به توان خودت بستگی داره.
فیزیک پاس کردی؟
سلام دوستان . من امسال سال 3 دبیرستان رشته ریاضی هستم . می خواستم ببینم میتونم تو کنکور کاردانی ازاد یا سراسری سال 90 شرکت کنم بدون مدرک پیش دانشگاهی ؟ اصلا قضیه این کنکور ازمایشی چیه؟
سلام.
دانشجوی دانشگاه آزاد هستم و این ترم 14 واحد برداشته بودم...طول ترم نخوندم و حالا هم درس ها خر مارو گرفتن.
اگه 6 واحد حذف کنم فقط واسم 8 واحد میمونه (دانشجوی پاره وقت هستم)
آیا پاس کردن فقط 8 واحد واسم مشکل ایجاد میکنه؟ مشروطی به حساب میاد؟ کل ترم حذف میشه؟
در ماده 5 اومده که منه دانشجوی پاره وقت اول ترم میتونم حداقل 10 واحد بردارم ، درسته؟... خب من 14 واحد برداشتم و کلاس هارو هم شرکت کردم..حالا سر جلسه امتحان میخوام از ماده 35 استفاده کنم و 2 تا 3 واحدی رو حذف کنم که با این کار واحد هام میشه 8 واحد...آیا مشکلی پیش میاد؟نقل قول:
ماده 5 – در نظام آموز پاره وقت، دانشجو مي تواند، حداقل 10 واحد و حداکثر 20 واحد درسي را در هر نيمسال تحصيلي انتخاب کند.
ماده 19 : تعداد واحدهاي انتخابي دانشجوي تمام وقت در يک نيمسال تحصيلي نمي تواند از 12 واحد کمتر و از 20 واحد بيشتر باشد.
ماده 35 : غيبت موجه در جلسه امتحان هر درس و نيز غيبت غيرموجه تا 3 درس موجب حذف آن درس يا دروس مي شود.
تبصره 1 – غيبت غيرموجه در جلسه امتحان بيش از 3 درس به منزله نمره صفر در امتحان آن درس يا دروس خواهد بود.
تبصره 2 – تعيين غيبت موجه و غير موجه دانشجو به عهده شوراي آموزشي واحد دانشگاهي است.
تبصره 3 – در صورت استفاده از ماده 35 رعايت حداقل 12 واحد در نيمسال (موضوع ماده 19) لازم نيست.
منظور از تبصره 3 چی هست؟ آیا دیگه رعایت حداقل واحد لازم نیست؟
ممنون میشم جامع و کامل راهنماییم کنید
هر چقدر هم که با مدیر گروه تماس میگیرم جواب نمیده
خواهشا یکی بگه شماره دانشجویی چند رقم هست؟
ممنون
دو رفم اولش واسه ساله ورودته بعدی هم 0 هست....ماله من 3 رقم اول 880 هست 6 رقم هم نمیدونم با چه معیاری گذاشته میشه
اقا حسابی دستت درد نکنهنقل قول:
کارت درسته
هیچی...خودتو محک بزنی...اونجا وقتی داری فرم ثبت نام رو پر میکنی یه قسمت هست که باید پر کنی مبنی بر اینکه آزمایشی میخوای امتحان بدی و در صورت قبولی هیچ عذری موجه نیست...البته دانشگاه آزاد تا دو سال اطلاعاته قبولی رو نگه میداره...یعنی چی؟ یعنی اینکه فرض کن شما تویه فرم قسمت آزمایشی رو پر نکنی و بری امتحان بدی...قبول هم بشی...اما چون گواهی پایان پیش دانشگاهی رو نداری نمیتونی بری uni...اما همینکه پیش دانشگاهی رو تموم کردی ، میتونی یه پرینت بگیری از اون سالی که قبول شده بودی و ببری دانشگاه مورد نظر و ثبت نام کنی (خیلی از دوستام تویه uni این کار رو کرده بودن)نقل قول:
سلام دوستان . من امسال سال 3 دبیرستان رشته ریاضی هستم . می خواستم ببینم میتونم تو کنکور کاردانی ازاد یا سراسری سال 90 شرکت کنم بدون مدرک پیش دانشگاهی ؟ اصلا قضیه این کنکور ازمایشی چیه؟
پس یادت باشه اگه تیک امتحان آزمایشی رو بزنی ؛ در صورت قبولی حتی نمیذارن بری اونوره در uni چه برسه بری درس بخونی تووش
---
یکی هم به سوال ما جواب بده...دعاش میکنم به خدا :دی
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5800327&postcount=5259[/HTML]
سلام به همه دوستان من دانشجوی رشته علوم قضایی دانشگاه تاکستان هستم (ورودی 89 هستم) میخواستم در کنکور آزاد 90 شرکت کنم انتخاب اولمو حقوق کرج بزنم و انتخاب دوممو فقه و مبانی حقوق اسلامی کرج بزنم (همین دو تا انتخاب) در کنکور سال قبل انتخاب اولم حقوق کرج بود و انتخاب دومم علوم قضایی تاکستان بود(که قبول شدم)
درصدام هم این جوری بود:
زبان و ادبیات فارسی:53.4
عربی عمومی:48.4
دینی:55
زبان خارجه:0
تاریخ و جغرافیا:26.7
علوم اجتماعی:33.4
فلسفه و منطق:82.3
روانشناسی:22.3
ادبیات فارسی تخصصی:31.7
عربی تخصصی:35
جمع تراز نمرات دروس عمومی:5780
جمع تراز نمرات دروس اختصاصی:5968
تراز کل:5906
آخرین فرد قبول شده رشته حقوق در کرج:6273
آخرین فرد قبول شده رشته علوم قضایی در تاکستان:5155
کسی اینجا میدونه رشته فقه و مبانی حقوق کرج برای انتخاب دوم به بعد ترازش چند است؟سال قبل این رشته را نزدم و اگر میزدم با این تراز قبول میشدم؟
به نظر شما احتمال قبولی من در رشته حقوق کرج وجود دارد؟
بعید میدونم مشکلی باشهنقل قول:
اما سعی کنید حتما از مدیر گروه یا کارشناس رشته نیز سوال بگیرید که بعدا مشکل سازط نشه چون از ائین نامه تفسیر های مختلفی صورت میگیره
امیدوارم که همون "بعید میدونم شما درست باشه":40:
حالا فردا بعده امتحان برم از مدیر گروه بپرسم ببینم چی میشه...خیلی لحظاته ترسناکیه :دی کوهی از فرمول رو سرم خراب شده :دی
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
نقل قول:
این که واضح نوشته دیگه:
تبصره 3 – در صورت استفاده از ماده 35 رعايت حداقل 12 واحد در نيمسال (موضوع ماده 19) لازم نيست.
من خودم از 35 استفاده کردم و 9 واحد پاس کردم. خیالت راحت.
والا من خودمم با این تبصره بی خیال خوندن چند تا واحد شدم...که دیروز یکی از دوستام گفت ترم پیش میخواسته همین کار رو بکنه و مدیر گروهمون (الان عوض شده) بهش گفته اگه زیر 10 واحد بخوای پاس کنی کل ترمت حذف میشه، به همین خاطر اومدم اینجا پست گذاشتم تا شاید کسی دقیق بدونه.نقل قول:
ممنون از راهنماییت..حالا باز فردا از مدیر گروه میپرسم
زمان ثبت نام كارشناسي ناپيوسته از چه تاريخي شروع ميشه و چقدر زمان داره؟
یه سوال فنی دیگه!
میشه پیش نیاز ریاضی و ریاضی 1 را باهم برداشت یا نه؟
در مورد فیزیک چی؟
ممنون
ماده 29 : دروس پيش نياز دانشگاهي : آن دسته از پذيرفته شدگان آزمون سراسري دانشگاه آزاد اسلامي در دوره هاي کارداني، کارشناسي و کارشناسي ارشد پيوسته در همه رشته هاي تحصيلي که نمره خام آنها در آزمون ورودي کمتر از 33/3 درصد باشد موظفند حسب نيازرشته ( حداکثر 2 درس عمومي و 2 درس ديگر) که از (حوزه معاونت آموزشي دانشگاه تعيين و ابلاغ گرديده ) به عنوان دروس (پيش نياز دانشگاهي ) علاوه بر دروس مندرج در برنامه مصوب بگذرانند.نقل قول:
تبصره 1 - تعيين ريز مواد درسي دروس پيش نياز دانشگاهي ( که منابع آنها کتابهاي دبيرستاني است) به عهده واحد دانشگاهي است و زمان ارائه آن در نيمسالهاي اول و دوم سال شروع به تحصيل دانشجو مي باشد.
تبصره 2 - تعداد واحد هاي درسي هر يک از دروس پيش نياز دانشگاهي در کليه مقاطع تحصيلي 2 واحد تعيين مي گردد.
تبصره 3 - مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي موظف است پس از اعلام نتايج آزمون ورودي ، کارنامه پذيرفته شدگان مشتمل بر نوع درس و در صد نمره خام آن دروس را در اختيار واحد هاي دانشگاهي ذيربط قرار دهد.
تبصره 4 - دروس پيش نياز دانشگاهي دروس دبيرستاني است و ارائه آنها همراه با دروس همنام دانشگاهي بلامانع مي باشد .
تبصره 5 - نمرات اين دروس در کارنامه دانشجو ثبت و در ميانگين نمرات پايان نيمسال و همچنين در ميانگين کل نمرات دانشجو محاسبه مي شود .
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------
جهت اطلاع از چگونگي و زمانبندي ثبت نام پذيرفته شدگان آزمون كارشناسي ناپيوسته سال 1389 به پيوستهاي ذيل مراجعه نماييد .نقل قول:
کد:http://azmoon.net/docs/news-202-3150.pdf
کد:http://azmoon.net/docs/news-202-5750.pdf
دوستان ثبت نام کنکور پزشکی آزاد کی هست؟
----------------------------------------------------
آره...اگه ترم 1 باشی خود دانشگاه بهت هر دو رو میده (فیزیک هم همینطور) اگه ترم های بعد هم باشه بازم خودت میتونی این کار رو بکنی...فقط باید اول درس پیش رو انتخاب کنی تویه زمانی که داری انتخاب واحد میکنی و بعد درس وابسته رو انتخاب کنی تا سیستم error رعایت نشدن پیش نیاز رو ندهنقل قول:
یه سوال فنی دیگه!
میشه پیش نیاز ریاضی و ریاضی 1 را باهم برداشت یا نه؟
در مورد فیزیک چی؟
ممنون
اگه اشتباه نکنم سال پیش اواسط اسفند بود.نقل قول:
دوستان اگه یه دانشجو 3 ترم مشروط بشه اخراج میشه؟
اگه لطف کنید متن کامل این ماده قانون رو بذارید ممنون میشم.
سلام البته با شرایطی می تونید جلوی این قضیه را بگیرید که تو آئین نامه هست
.
ببخشید، لطف می کنید لینک آیین نامه رو بدید؟نقل قول:
دوستان برای مرخصی از دانشگاه آزاد باید چی کار کنم؟