سلام دوستان
آیا از شما کسی نمایندگی سام سرویس داره؟ یا اونجا کار کنه؟؟
سلام دوستان
آیا از شما کسی نمایندگی سام سرویس داره؟ یا اونجا کار کنه؟؟
من به شخصه بین سونی 710 و D25 پاناسونیک اینجور می تونم بگم که اگه کیفیت تصویر خوب می خوای پاناسونیک D25 و اگه امکاناتی مثل گیرنده داخلی دیجیتال برات مهمه سونی 710 گزینه بهتری خواهد بود ولی انصافا کیفیت تصویر پاناسونیک یه چیز دیگه هست به خصوص رو تصاویر فول.نقل قول:
(تجربه شخصی)
سلام
گفته شده در مورد قیمت صحبت نشه ولی اصلا نمیشه بدون قیمت در مورد ال سی دی یا ال ای دی صحبت کرد
این بهونه بود که یه راهنمایی بفرمایید
بایک میلیون و صد هزار تومن چه انتخابهایی میتونم داشته باشم
40 اینچ به بالا
میدونم اگه ال سی دی بخرم میتونم از 40 بالاتر هم بگیرم
ال سی دی و یا ال ای دی فرقی زیاد واسم داره
فقط کیفیت فول اچ دی واقی باشه
ممنون
راستی فقط سامسونگ و یا ال جی باشه
قربون دستت خیلمون رو راحت کردی.نقل قول:
نقل قول:
سلام .
بي هيچ ترديدي D25 .
سلام
خلاصه می گم :
من یه sony 46EX500 دارم .
میخام یه 55 LED 3D بخرم
اول از مدل 2 سئوال : از بانه بخرم یا گارانتی دار ؟
دوم : صبر کنم سه بعدی های بدون عینک بیاد یا همین مدل های موجود رو بخرم
مدل های پیشنهادی خودم : LG 55LX9500 _ Samsung 55C9000 سونی مدل NX و یا HX
یه کامپیر هم تو دیجی کالا دیدم کفتم بگم دوستان هم ببینن
برای من کیفیت و سبک بودن عینک و زاویه دید و وضوح و وجود نداشتن پدیده تکرار TV خیلی مهم هستشکد:http://www.-------------/default.aspx?Page=Compare&Products=TV&Compare=TV-LG-LED-3D-55LX9500,TV-Samsung-LED-55C9000,TV-Sony-Bravia-LED-KLV-55HX800,TV-Sony-Bravia-LED-KLV-46NX710
تو کیفیت عینک جدیدا" LG یه تبلیغی مبنی بر کیفیت بالاتر تصویر و وجود نداشتن پدیده تکرار کرده
اگر صحت داره که برم فقط سراغ LG
اگر نه پیشنهاد شما چیه ؟
فعلا" مبلغ رو مد نظر نگیریر تا به نتیجه برسم
ممنون
سلام
دوستان میخوام این مدل زیر رو بگیرم. نظرتون در مورد کیفیت تصویر و قطعاتش چیه؟
ال ای دی شارپ مدل 40LE820M
راستی قیمتی که تو بانه گرفتم یک میلیون تومان زیر قیمت تهران هست. واقعا اینقدر اختلاف قیمت هست؟ نکنه اونا موردی دارن که اینقدر ارزون تر هستن؟
آخه سونی 40ex710 با تهران فقط 350 هزار تومان اختلاف داشت.
ممنونم میشم راهنمایی کنید:11:
تا 1 میلیون بهترین .فرقی نداره پلاسما باشه یا ال سی دی یا لید
حدودا از 40 اینچ و به بالا باشه
شاید یک هم باهاش بخوام بازی کنم.امکانات و زاویه دید خوبی هم داشته باشه 100 تومن بالا پایین هم به کسی بر نمی خوره
نظر دوستان درمورد تلويزيون HDTV هاي ايكس ويژن چيه؟
مزيت اونه در داشتن گيرنده ديجيتال داخليه
مثلا اگر "32 IMM9 رو با 475سري 4 سامسونگ مقايسه كنيم ، آيا از لحاظ كنتراست و كيفيت تصوير نسبت به مدل مشابه سامسونك و ال جي قابل مقايسه هستند؟
بطور کل برای خرید 3D هنوز زوده. این تکنولوژی در حال رشده و هنوز کامل نشده. بخصوص اینکه مشکل کمبود سورس 3D هم هست.نقل قول:
1- برای 3D گارانتی دار بهتره چون تعمیرش کلر هر کسی نیست و اینطور که میگن درصدر خذابیشون بالاست.
2- طبق گفته کارشناسان برای دسترسی به مدل های بدون عینک در سایز بزرگ مثل 40 و 46 حداقل 5-6 سال زمان نیاز است. فعلا مدلهای بدون عینک ساخته شده بدون ایراد نیستند و برای تکمیل حداقل 5-6 سال باید صبر کنیم.
با این وجود اگه قصد خرید 3D دارید مدلهای 2011 ال جی گزینه های خوبیند.
چون به گفته خودشون خیلی از مشکلات 3D رو حل کرده و عینکهاش نیاز به شارژ نداره و خیلی ارزونه(حدود 10 هزار تومن).
فکر کنم باید تا تیر ماه برای عرضه مدلهای 2011 ال جی صبر کنید.
در مدلهای Full HD که تصویرشون رو دیدم در مقایسه با سامسونگ، Upscaling خوبی ندارند.نقل قول:
تو تصاویر SD سامسونگ تصویر نرم تری داره.
تو سایزهای کوچک مثل 32 و وضوح 1366*768 اختلاف کمتره. ولی باز سامسونگ یه چیز دیگست.
دوستان قصد خرید 40c650 دارم بدجور آما مطمئن نیستم که ----T داره یا خیر >ممنون میشم دوستانی که این TV دارن بهم کنند
با تشکر
Samsung LCD 40c685 = کمتر از 1.100.000نقل قول:
LG LCD 42LCD560 = 1.100.000
امکانات و تصویر C685 سامسونگ بهتره
اگه زاویه دید بالا بخوای باید بری سراغ پلاسما
مثل 42X20 و 42A20 پاناسونیک. حدود 1 تومنه ولی FULL HD نیستند.
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
40C650 با گارانتی سام سرویس همون C695 است که ----T داره.نقل قول:
از مدلهای بانه ای و بی گارانتی C650 بی اطلاعم.
اینا عکس پلاسما جی 10 یکی از بچه هاست نتونسته بود آپلود کنه من گذاشتم واسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگفتید با یک میلون و صدLED چی میتونم بگیرم؟
چه سایزی ؟ بعد با این قیمت led گرفتن اشتباهه به نظرم
سایز 40نقل قول:
چرا اشتباهه؟
سلام به دوستان عزیز به خصوص t_tanhayam
ما ۶ سال پیش یه سونی مدل KLV 40S A10 خریدیم که توی زمان خودش از بهترین ها بود و با عرض پوزش از طرفداران سامسونگ اون موقع اصلا سامسونگ جلوی سونی حرفی برای گفتن نداشت
الان همین تلوزیون ما حتی از سامسونگ هایی که اشنا های ما ۲ یا ۳ سال بعد از ما خریدن ( البته تقریبا با همون رنج قیمتی ) هم تصاویر رو زنده تر و بهتر نشون میده هم زاویه دید بهتری داره
از اینها گذشته به حق توی این ۳ - ۲ سال اخیر سامسونگ خیلی پیشرفت کرده
حالا من میخوام اوسط تابستون یه ۴۶ بخرم
الان منتظر 46D7000 سامسونگ هستم ، سوالم اینجاست :
۱. ایا هنوزم تصویر سونی از سامسونگ یک قدم جلو تر و بهتر هست و اگه اینطوری هست تا ۴ تومن یه ۴۶ سونی بهم معرفی کنید
۲. اگه این معادله بهم خورده یه ۴۶ سونی توی همین رنج قیمت تا سقف ۴ تومن بهم معرفی کنید وکمی با 46D7000 مقایسه کنید و بگید کدامیک بهتره در کل
3D زیاد واسم مهم نیست . کیفیت و طراحی خیلی واسم مهمه
خیلی خیلی ممنون
چون led ها تو این رنج معایبشون بیشتره تا مزایاشون . اکثرا هیچگونه dimming ای ندارند . مشکل ابری شدن هم هست . و اینکه مزیت محسوسی هم نسبت به lcd ها ندارند .نقل قول:
سایز 40
چرا اشتباهه؟
پلاسما های خوبی هم تو این رنج پیدا میشه . حالا شما باز نظرتون رو led هست ؟
امشب LED LG
مدل
42LE4500-TA
خریدم
چرای توی سایت ال جی همچین مدلی نیست؟
میخوام SOFTWARE رو اپدیت کنم.
دوستان سلام
نظرتون روی c650 چی هست چون بودجه کمی دارم تا 1200 بیشتر نمونم خرج کنم و در پست های قبلبی هم دوستان گفته اتد که با بودجه کم کم خرید LED توصیه نمی شود خودم نظرم روی c650
مدل خیلی خوبیه.نقل قول:
با خیال راحت برو بخر.
تو خریدش شک نکن البته اگه بتونی پیدا کنی متاسفانه چون دیگه تولید نمیشه خیلی کم یاب شدهنقل قول:
امسال هم فعلا سامسونگ تو سری 6 ال سی دی رو معرفی نکرده
ضمن تشکر از شما دوست عزیزنقل قول:
مدل های جدید 2011 معرفی شدن تو ایران یا هنوز نه
اگر قرار هست تا تیر ماه بیاد پس باید معرفی شده باشن
همین الان این رو تو سایت خود گلدایران دیدم گفتم شما هم ببینید
cinema3d.goldiran.ir
خیلی برام حالب بود
راستی کسی از مدل های جدید و مشخصاتش خبری نداره
حالا قیمت بماند تا انشاالـ.... تیر ماه 1390
بله رونمایی شده. تاریخ خبرش 11 اردیبهشته.نقل قول:
[HTML]http://www.barsam.ir/archive/%D8%B1%D9%88%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%87-%D8%A8%D8%B9%D8%AF%DB%8C-cinema-3d-%D9%88-smart-tv-%D8%A7%D9%84/[/HTML][HTML]http://www.barsam.ir/archive/%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%88%D8%B4-%D9%85%D9%87%D8%B1%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%B3/[/HTML]تو خبرش، گلدیران گفته "اواخر خرداد محصولات Cinema 3D و Smart TV رو وارد بازار میکنه". البته بنظرم تا همه نمایندگیها و فروشگاهها، بخصوص تو شهرستانها بیارن میشه تیرماه.
کمپانیهای BenQ(بن کیو)وacer(ایسر)چه ملیتی دارند؟ایادرتولیدتلویزیون هم فعال هستند؟محصولات انها چه جایگاهی دربین برندهای موجوددارد؟
هر دو تایوانی هستند.نقل قول:
[HTML]http://en.wikipedia.org/wiki/Acer_Inc.[/HTML]
[HTML]http://en.wikipedia.org/wiki/BenQ[/HTML]
acer رو که گمون نکنم تلویزیون بسازه ولی Benq تو کار Tv هست.
[HTML]http://www.benq.com/products/product_list.cfm?plid=17&pltag=70&ptag=271[/HTML]
جایگاه خوبی تو برندهای معتبر نداره.
لطفا پاسخ :10:نقل قول:
تو ایران اسامی مدلها رو برای تشخیص جنس قاچاق از اصل عوض میکنننقل قول:
ضمنا شما اگه ای دی اس ال داری فکر کنم بشه آنلاین آپدیتش کرد البته اگه تی وی پورت لن داشته باشه برای اطلاعات بیشتر اینجا مراجعه کنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=425050&page=83
سلام.
46D7000 سامسونگ رو پیدا کردم. داخل سنندج مطمئن هستم 2200 و بانه رو 100% مطمئن نیستم درست فهمیده باشه فروشنده ولی گفت 1800 . ولی بدجوری گیر کردم بین LED D7000 با LED D8000 سامسونگ و 50 اینچ Plasma VT20 یا Plasma VT30 (البته اگه VT30 گیر بیاد)
خوب بر هرکس واضح هست که طراحی LED سامسونگ خیلی قشنگ و گوگلی هست :31: به قول بعضی ها مثل هلو میمونه آدم میخواد بخورتش :31: ولی در عوض طراحی پلاسمای پاناسونیک خیلی ضمخت و زننده هست :31: ولی خب مهم قاب پنل نیست بیشتر مهم تصویر توش هست. حالا خواهش دارم بر اساس نیازم راهنمایی بفرمایی کدوم رو بخرم:
1- مهمترین نیاز من کیفیت تصویر هست. فاصله تی وی تا چشم بین حدود 2 الی 3.5 متر. (اگه دیدم ناجور هست میشه فاصله رو تا 6 متر افزایش داد) سورس تصویر بیشتر شبکه های فارسی با کیفیت اونور (همون 4-5 تا شبکه با کیفیت که همه میشناسید :31: HD نیستن ولی کیفیتشون خوبه) شبکه های داخلی هم میخوام با کیفیت پخش کنه. نور منزل در روز متوسط و در شب با چند لامپ کم مصرف که جمعاً حدود 60-100 وات میشن تأمین میشه.
2- pvr هم داشته باشه بدم نمیاد ولی ظاهراً هیچ کدوم ندارن.
3- تا حد ممکن مشکلی با فرمت Avi و زیرنویس فارسی نداشته باشه. اگه mkv هم ساپورت کنه خوبه شاید بعداً به دردم بخوره)
4- اگر ارتباط بیسیم داشته باشه بهتر هست (مودم من روتر وایرلس هست نمیدونم سامی که وای فای درونی داره بهش وصل بشه یا نه)
سلام به دوستان عزیز به خصوص t_tanhayam
ما ۶ سال پیش یه سونی مدل KLV 40S A10 خریدیم که توی زمان خودش از بهترین ها بود و با عرض پوزش از طرفداران سامسونگ اون موقع اصلا سامسونگ جلوی سونی حرفی برای گفتن نداشت
الان همین تلوزیون ما حتی از سامسونگ هایی که اشنا های ما ۲ یا ۳ سال بعد از ما خریدن ( البته تقریبا با همون رنج قیمتی ) هم تصاویر رو زنده تر و بهتر نشون میده هم زاویه دید بهتری داره
از اینها گذشته به حق توی این ۳ - ۲ سال اخیر سامسونگ خیلی پیشرفت کرده
حالا من میخوام اوسط تابستون یه ۴۶ بخرم
الان منتظر 46D7000 سامسونگ هستم ، سوالم اینجاست :
۱. ایا هنوزم تصویر سونی از سامسونگ یک قدم جلو تر و بهتر هست و اگه اینطوری هست تا ۴ تومن یه ۴۶ سونی بهم معرفی کنید
۲. اگه این معادله بهم خورده یه ۴۶ سونی توی همین رنج قیمت تا سقف ۴ تومن بهم معرفی کنید وکمی با 46D7000 مقایسه کنید و بگید کدامیک بهتره در کل
3D زیاد واسم مهم نیست . کیفیت و طراحی خیلی واسم مهمه
خیلی خیلی ممنون
شرمنده ADSL دارم ولی LED پورت LAN ندارهنقل قول:
حالا فقط میخوام اسم جهانیش رو بدونم چیه.
مدل هم پشتش زده
42LE 4500 - TA
اخه توی سایت lg همچین مدلی نبود
ممنون
-شما 42LED4600 رو سرچ كنيدنقل قول:
-در همه برندها با توجه به بازار رقابتي امروز كلي كار در جهت بهبود تصوير امكانات و البته كاهش هزينه ها ميشهنقل قول:
-اينطور نيست كه بگيم سوني تعطيل كرده سامي پيشرفت كرده
-توي همه برندها رشد خوبي ديده ميشه واين سليقه خريدار ونوع نگاهش به برند ونيازهاش از جمله امكانات طراحي هزينه هست كه تعيين كننده هست همينطور ايده ال هاش از نظر كيفيت تصوير
-هميشه در بهترين ها از هر برندي مدلي پيدا ميشه
-شايد مدل هاي nx7 و يا معقول تر از نظر هزينه رو مثل ex7 بشه مقايسه كرد با مدل مورد نظر شما
کسی از دوستان اینجا تو نمایندگی سام سرویس کار نمیکنه؟؟؟
امروزتوی اخبارشنیدم درسیرجان خط تولیدtvهای 3Dراه اندازی شده چه نوع محصولی وباچه اسمی قراره تولیده بشه؟
آغاز تولید تلویزیونهای 3 بعدی ال جی در ایراننقل قول:
[HTML]http://www.sibna.ir/Pages/News-7723.html[/HTML]
سلام بر دوستان من بالاخره می خواهم اولین تلویزیون صفحه تخت را برای خانه بخرم و مدل انتخابی من هم شارپ مدل SHARP LED LC-40LE700M است قیمت فروش آن یک میلیون و ششصد هزار تومان است لطفا نظرتان را راجع به کیفیت این مدل بدهید ؟ آیا انتخاب خوبی در این محدوده قیمت هست؟
تو ایران سالی 2 میلیون تلویزیون استفاده میشه . حالا الجی میخواد سالی یک میلیون lcd و led 3D تولید کنه . یعنی سالی حدود 1میلیون 3D میتونه تو ایران بفروشه؟:13:نقل قول:
فقط که تو ایران فرئش نداره ! lg میتونه هرجا که خواست بفروشه این تولیدات رو . فرض کنید طرف تو اروپا 3dtv میزنه پشتش زده made in ir :دی
جالب اینجاست که ظاهرا مدلهای جدید و cinema 3d ها رو هم میخواد تولید کنه . حالا کی دانش فنی ساخت این پنلها رو داره اینجا ؟!!!!!