حق با شماست، اما winrar میتونه iso رو extract کنه، بالاخره دفعه سوم درست کار کرد!:31:نقل قول:
Printable View
حق با شماست، اما winrar میتونه iso رو extract کنه، بالاخره دفعه سوم درست کار کرد!:31:نقل قول:
من این فایل 971033 رو اشتباها دانلود کردم،با remove watهم پاک نشد،راه دیگه ای هست؟ویندوز هی پیغام genuine میده(یه کرک هم تازه از یکی از پست ها برداشتم ،افاقه نکرد!)
پارتیشن درست می کردم ولپ تاپ ازحالت تک پارتیشن دربیارم که shirink کنم که شایددوباراین مسیررورفتم دیدم پارتیشن درست نشد restart کردم اومد BootMGR روپیدانمی کنه cd ویندوزشو ندارم یعنی ندانندcd ویندوز Win 7
ultimate دارم میشه دیگه ورژن 7 home basic is هست
چی کارکنم
بالا بیاد باید cd شو داشته باشم:41:
من ویندوز 7 رو از توی ویندوز XP و توی یه پارتیشن دیگه نصب کردم.حالا میخوام کلاً جایگزین ویندوز XP کنم.یعنی میخوام یه بار دیگه نصبش کنم.مثل XP انجام پذیره؟یعنی DVD رو بذارم و ReStart کنم و ادامه؟یا از توی خود XP میشه با توجه به اینکه میوام رو همون درایوی که XP روش نصبه نصب کنم؟
اگر dvd ویندوز 7 بوت ابل باشه بله میشهنقل قول:
شما اگه با Hirren Boot بیای بالا ، توی قسمت پارتیشن تولز یه بخش هست که میاد و بوت منیجر رو روی درایوی که میخوای فعال میکنه . خیلی هم راحته جوش نزن:5:نقل قول:
کسی تونسته win Xp مجازی رو که درون 7 هست اجرا کنه!؟ تو منوی Run وقتی بزنیWin xp میاد ولی وقتی روش کلیک میکنی اتفاقی نمیوفته! اینو میدونم که نسخه ی بالای پروفشنال این مورد رو داره!!!
اگه ویندوزت 7 Ultimte که نمیشهنقل قول:
من می خوام Repair کنم چون ویندوزی که روی لپ تاپ ریجسترشده هست درضمن من یک بارRepair کردم ویندوزاومدبالا اما من دوباره رفتم درهمان مسیرStart-Computer-Manage درایوی که ساخته بودم delete کردم (چون درMy Computer نشان داده نمی شد )بعدیک درایوی هم بود بانام System recovery که اونم Delete کردم ویک بار Restart کردم که پیغام دادSystem Operation not found حالا چی کارکنمنقل قول:
درضمن درایوویندوزوپاک نکردم مطمئنم
می خوام ویندوز برگرده
چی کارکنم
:40:چگونه از ویندوز بک آپ بگیرم، تا اگر مجبور به نصب دوباره ویندوز هفت شدم، مجبور نباشم دوباره همه را نصب نمایم
در ضمن libraries و محتویات musics و video و document هم حفظ میشوند یا باید آنها را جداگانه بک آپ بگیرم؟
چگونه میشه در ویندوز سون بک آپ گرفت؟:11:
خب شما زحمت کشیدی و ریکاوری رو پاک کردی دیگه. مدل لپ تاپ رو بفرمائید شاید بشه به نحوی برگردوندش. فکر میکنم اگه یک ویندوز دیگه با همون مشخصات ویندوز ارجینال لپ تاپ نصب کنید مشکلی نخواهید داشتنقل قول:
quick launch توی 7 چجوری فعال میشه؟ بعد چطور آیکن show desktop رو بیارم تو quick launch؟
مدل لپ تاپنقل قول:
Acer Extensa 5635
حالا ی فکری بسرم زدمن بیام پارتیشن با
hirren cd برگردونم چون چیزی که رو لپ تاپ نریختم بعداگرمیشه برگردوندباکدام ابزارقسمت Partition tools میشه این کارروکرددقیق بگیدمن اولین بارکه بااین cd کارمی کنم
مدل گرافیک منم GeForce 9500 GT هسنقل قول:
واسه من 4.6 داده.
واسه تو که نمیدونم چی بگم فقط درایورش و از نت آپدیت کنی.
یکی از دوستانم گفته بود که باید 5 یاشه.
فک نمیکنم تا 5 بیاد.
سلام..
دوستان من 7 داشتم....بعد که xp که نصب کردم 7 دیگه بالا نیومد......الان دوباره میخوام تو یه درایو دیگه 7 نصب کنم...میترسم الان xp بپره!!!!!!!!!!!!!! چی کار کنم؟
ازقسمت msconfig
7 برگردون خودم 7 ندارم ولی شنیدم میشه اصلا عجله نکن که دوباره کاری کنی
نقل قول:
سلام...لطفا یکی بیاد بگه چیکار کنم........؟ الان اون ویندوز 7 تو درایو c هستش دست نخورده ..ولی بالا نمیاد تو بوت
یعنی اصلا مستقیم میره تو xp
گفتم که تو run-msconfig-checkallbootpatch
بزن درست میشه به امید خدا
7 توریه که اگردوویندوزه باشی وقتی توی7 درایوC مال ویندوز7 ووقتی توی xp درایو C مال xp
نقل قول:
زدم ...چیزی اتفاق نیافتاد؟؟؟؟
نقل قول:
اصلا همون اول که میخواد ویندوز بالا بیاد جون آدم رو در میاره در حالی که XP اصلا اینطوری نیست و در 30 ثانیه لود میشه .
منظور من هم توی نرم افزارهاست . توی همین نرم افزارها خیلی کند عمل میکنه و اگه قرار باشه یه پردازش توی یک نرم افزار انجام بدم کلیه بخشهای دیگه ویندوزم به کلی از کار می افته یا خیلی کند میشه
هارد بنده هم به نظرم هارد خوبی هست Western Digital 64 mb با بافر 64 هست . البته از هارد فکر نمیکنم از هارد باشه چون یه هارد 320 Hitachi i هم دارم که روی اون هم نصب کردم ولی باز هم همینطوری هست .
در کل به نظرم ویندوز 7 با سخت افزارهای من همخونی نداره .هر چند که سخت افزارهای من هم چندان قدیمی نیستند.
Intel C2d 2 3000
Ram 2Gb
به نظر شما این امکان وجود داره که از نسخه ویندوز هم باشه ؟
من می خوام Repair کنم چون ویندوزی که روی لپ تاپ ریجسترشده هست درضمن من یک بارRepair کردم ویندوزاومدبالا اما من دوباره رفتم درهمان مسیرStart-Computer-Manage درایوی که ساخته بودم delete کردم (چون درMy Computer نشان داده نمی شد )بعدیک درایوی هم بود بانام System recovery که اونم Delete کردم ویک بار Restart کردم که پیغام دادSystem Operation not found حالا چی کارکنم
درضمن درایوویندوزوپاک نکردم مطمئنم
می خوام ویندوز برگرده
چی کارکنم
خب شما زحمت کشیدی و ریکاوری رو پاک کردی دیگه. مدل لپ تاپ رو بفرمائید شاید بشه به نحوی برگردوندش. فکر میکنم اگه یک ویندوز دیگه با همون مشخصات ویندوز ارجینال لپ تاپ نصب کنید مشکلی نخواهید داشت
مدل لپ تاپ aser Extensa 5635 مدلWindows 7 home basic
میشه باابزارHerin cd
patistion tools درایو هارابه حالت اول برگردوندیعنی recover کرد بعدش repair کردتادرست شه اگرمیشه بگید باکدوم قسمت ازPartition toolsمیشه توضیح بدبد من با herin cd کارنکردم
خواهشا این دفعه یکی جواب بده
تو ویندوز 7 دایمون تولز نصب نمی شه ، برنامه ای نیست که جایگزین این بر نامه بشه؟
چگونه از ویندوز بک آپ بگیرم، تا اگر مجبور به نصب دوباره ویندوز هفت شدم، مجبور نباشم دوباره همه را نصب نمایم
در ضمن libraries و محتویات musics و video و document هم حفظ میشوند یا باید آنها را جداگانه بک آپ بگیرم؟
چگونه میشه در ویندوز سون بک آپ گرفت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری میتونم فارسی ساز نصب کنم رو win7؟
آقا این DVD ویندوز 7 من همه چیزش روبراهه.روشم نوشته Booatable ولی نمیدونم چرا وقتی بوت میکنم ارور میده(-Code 5).یعنی چی؟
خوب برنامه های مختلفی هست تابتونی از بک آپ بگیرینقل قول:
برنامه عالی و کاربردی برای تعمیر و گرفتن بکاپ کامل و ری استور کردن ویندوز 7 جهت رفع مشگلات از طریق بوت سیستم مربوط به کامپیوتر های رومیزی یا لب تاپ ها
این برنامه ریکاوری دیسک عالی دارای قابلیت های ویژه جهت رفع مشگلات ویندوز 7 و غیره می باشد
این برنامه را که بصورت فایل ISO استاندارد می باشد باید بر روی دیسک های DVD / CD رایت کنید تا ویندوز ریکاوری دیسک بدست آید .
این دیسک دارای ابزار هائی مانند : System Restore / Complete PC Backup / automated system repair / command-line prompt for manual advanced recovery می باشد
چنانچه ویندوز 7 کامپیوتر یا لب تاپ شما دچار مشگل شد با استفاده از این ریکاوری دیسک براحتی از طریق بوت می توانید سیستم را بطور اتوماتیک تعمیر یا ریستور یا بکاپ کامل و فول از سیستم بگیرید
قابلیت ساپورت برای انواع لب تاپ های Dell, Acer, HP, Toshiba, Lenovo , Sony
فایلها به صورت ISO هستند که باید آنها را روی CD رایت کنید.
دانلود برنامه 32 بیتی با حجم 137مگ
دانلود برنامه 64 بیتی با حجم 159مگکد:http://nldownload.info/files/2010/04/Windows.7_Recovery.Disc_x86_NLDownload.com.zip
کد:http://nldownload.info/files/2010/04/Windows.7_Repair.Disc_x64_NLDownload.com.zip
شما سیستم عامل رو سیستمتون نصب هست ؟نقل قول:
اگر هست این رو دانلود کنین و نصب کنین ببینین مشکل حل میشه ؟
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=e8fe6868-6e4f-471c-b455-bd5afee126d8&displaylang=en
نقل قول:سلام دوستان...نقل قول:
کسی واسه این مشکلی که نقل قول گرفتم راه حلی پیدا نکرده؟
اشتباهی روی این آیکون فولدر ها (اینی که Pinned ها و Recent ها رو نشون میده) رایت کلیک کردم و Unpin رو زدم ، اما هر چی گشتم ، راهی برای برگردوندنش نیافتم...
اینو میگم:
البته وقتی فولدری رو باز کنیم ، میاد توی تسکبار ، اما من منظورم به طور کلیه...یعنی وقتی هیچ فولدری باز نباشه ، این آیکون این پایین باشه...(اون وقت اگه روش Left کلیک کنیم ، پوشه ی Library رو باز می کنه...)آیا راهی هست برای برگشتش؟ :19:
یه کم فوریه ، لطف می کنید اگه زودتر پاسخ بدید :11:
نقل قول:
- ابتدا برنامه Ultimate Boot CD را دانلود کنید
کد:
http://www.ultimatebootcd.com
2- برنامه رو توی سی دی رایت کنید
3- بعد سی دی رو توی دی وی دی رام بذارین وبوت کنین سیستم رو توجه کنید که تنظیمات بایوس برای بوت روی دی وی دی رام باشد
4- بعد از داخل برنامه ultimate boot cd به قسمت زیر بروید
Filesystem Tools->Boot Managers->Smart BootManager
5- حال در مدت زمانی که Smart BootManager لود میشه سی دی رو بیرون بزایرن و ویندوز 7 رو بذارین حالا بیاین یکم پایین واینتر
موفق باشید
درودنقل قول:
خوب برین تو ی یه فلدر و اون رو بکشین روی Taskbar تا مثل شکل زیر عبارت Pin to Windows Explorer بیاد .
بعد از اون Windows Explorer هم به اون پایین اضافه میشه .
مشکل آوردنش نیست! مشکل اینه که اون جا بمونه! حتی وقتی که همه فولدر ها رو می بندیم...نقل قول:
ببینید ، مثلاً فولدری به نام X رو من پین می کنم به تسکبار ، تا وقتی یه فولدر پنجره اش بازه ، اون Windows Explorer اون پایین هست ، اما وقتی پنجره اش رو ببندیم ، از تو تسکبار غیب میشه! تفاوتی هم نمی کنه که X پین باشه یا نه!
باز اگه مشخص نیست این مشکلم ، با عکس و فیلم توضیح بدم :10:
خوب وقتی پین می کنی دیگه همیشه اون پایین مشکلتو با عکس بزار
جوابی نداشت؟نقل قول:
آقا من رو لب تاپم 7 home premium دارم( 64 بیتی)میخوام پاکش کنم،xp بزنم.اگه بعدا بخوام دوباره نصبش کنم،با توجه به اینکه ایران رهجو 4 تا DVD ریکاوری بهم داده ازش،باز ویندوز genuine خواهد بود؟مشکل خاصی که پیش نمیاد؟
با open with کار کردینقل قول:
quick launch توی 7 چجوری فعال میشه؟ بعد چطور آیکن show desktop رو بیارم تو quick launch؟
من در ویندوز سون، حروف را به صورت فارسی دارم ولی اعداد را به صورت فارسی ندارم
میخواهم اعداد هم فارسی باشد نه انگلیسی.
آیا کسی هست که کمکم کنه؟
شما هر نرم افزار ی رو که باز کنی تو تایک بارت ظاهر میشه روش کلیک راست کن pin this program to task barنقل قول:
در مورد show desktop هم کنار ساعت یه تیکه از تاسک بار برش باریکی خورده ، روش کلیک کن ، این همون
هست show desktop
سلام.
دفعه قبل که ویندوز 7 نصب کردم رو یکی از درایوهام نصب کردم که کل ظرفیتش 8 گیگ بود(یه پارتیشن 8 گیگابایتی ساختم واسه تست ویندوز 7 و بخوبی نصب شد و عمل کرد).حالا رو یه درایو 30 گیگابایتی نصب کردم ولی حس میکنم ویندوز حجم غیرمنطقی ای رو اشغال کرده.عکس زیر رو ببینین:
دلیلش؟آیا ممکنه بدلیل این باشه که قبلاً رو این درایو ویندوز XP نصب بوده و من از طریق همون ویندوز XP اقدام به نصب ویندوز7 کردم(آخه ویندوز 7 من موقع بوت ارور میده و بوت نمیشه با DVD خود ویندوز و در نیجه مجبور شدم از داخل XP نصبش کنم و بعد پوشه Windows.old رو که مربوط به فایلهای XP بود حذف کنم)