چرا بعد مستر ریست همه پاک شدن که دوباره نصب کرده بودم.نقل قول:
با کامپیوتر فرمت کنم؟ مطمئنید؟ آخه میگن فرمت این مموری ها با کامپیوتر درست نیست و باید بوسیله گوشی فرمت بشن
Printable View
چرا بعد مستر ریست همه پاک شدن که دوباره نصب کرده بودم.نقل قول:
با کامپیوتر فرمت کنم؟ مطمئنید؟ آخه میگن فرمت این مموری ها با کامپیوتر درست نیست و باید بوسیله گوشی فرمت بشن
سلام دوست مننقل قول:
کدوم طور مموری ها؟ micro SD خودمون خیلی براش بهتره با کامپیوتر فرمت بشه!
اگه کسی تو انجمن بهت گفته با کامپیوتر فرمت نکن ایدی شو بگو بچه ها برن روشنش کنن! :10:
فرمت کن مشکلاتت حل می شه.
اما در مجموع بهت بگم رم های فابریک نوکیا به خصوص رم 8 گیگ این گوشی واقعا به درد نمی خوره در یک کلام زباله می باشد!
مطمئن باش با رمت بازم به این جور مشکلات بر می خوری چون همه از دم مشکل دارن مگه از رم استفاده نکنن.
بهتره به فکره یه رم درست و حسابی باشی.
در ضمن من معذرت می خوام که همون اول فراموش کردم بگم مموری تو فرمت کنی. فکر می کردم گفتم الان پستمو خوندم دیدم نگفتم شرمنده.
ممنون از کمکتون :دی
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4774165&postcount=5238
سلام دوست مننقل قول:
اگه مطمئنی درست ساین می کنی و سر فایل و کی فایلت هم درسته.
یه مستر ریست بزن مشکلت حل می شه.
سلام
میشه یکی توضیح بده ورژن 40 چه چیزایی به گوشی اضافه میکنه و مزیتش نسبت به 30 چیه ؟
کلاً ارزش داره آپدیت کنم یا نه ؟ برای Sing کردن مشکلی پیش نمیاد ؟
ورژن 40 نسبت به 30 از نظر سرعت تاچ بهتر شده و یکی دوتا ویژگی دیگه مثل اسکرولش که واقعا جالبه باید حتما امتحانش کنی و یکی دیگه اینکه زمانی که گوشیت قفل هستش و یکی بهت زنگ میزنه باید برای جواب دادن انگشتت رو روی ال سی دی بکشی و دیگه اینکه هوم اسکرین جدیدی هم بهش اضافه شده که خیلی باحاله. بهت پیشنهاد میکنم حتما به ورژن 40 ارتقا بدی. برا ساین و هـک والا خودم دنبال راهش میگردم و تا بحال به جایی نرسیدم. ولی بعضیا هستن که گوشیشونو هـکیدن .نقل قول:
اگه با فریمور های کوک شده فلش کنید هم آپ دیت شده هم -- می شه.نقل قول:
این آموزش --:این هم فایل های لازم برای --:کد:http://bad5693.persiangig.com/document/hackv40.pdf
این روش کوک کردن APE هست که برای گذاشتم. خوبیش اینه که پچ ها توی مموری قرار داره و می شه تغییرش داد و بدیش اینه که با مشتر ریست -- می پرهکد:http://bad5693.persiangig.com/document/APEandpatches.zip
البته روش دیگه ای هم وجود داره که بعد از مستر ریست -- نپره. اما الان فایل هاش رو ندارم که برات بزارم.
خوش باشی
آقا اصلا" فرمت نمیشه :(نقل قول:
نه با کامپیوتر نه با خود گوشی! با کامپیوتر میگه unable to complete format
با گوشی هم میگه Memory in use by another application
سلام
شما هنوز خیلی عقبین
اخه من ورژن 40 هستم و فول -- - سرعت گوشی وحشت ناک بالا - هنوز زوده واسه شما به این مراحل برسید
سلام دوست مننقل قول:
متاسفانه رمت دچار مشکل جدی شده با نرم افزرا هایی که low level format انجام میدن سعی کن شاید شانس باهات یار باشه. (یه سرچ گوگل بزنی پیدا می کنی)
اما در مجموع جای تو بودم به فکر یه رم درست و حسابی می افتادم.
خوش باشی
سلام ببخشید مستر ریست چیه و باعث چی میشه؟:22:
سلام دوستان من چنتامشکل داشتم :
1تو گوشی وقی میخوام اسم یه اهنگ رو عوض کنم غیر قابل اتفاده میشه مشکل چیه و چیکار میشه کرد؟
2برنامه های نصب نشده رو که تو رم هستن نمیشه ارسال کرد
ممنون:13:
اولا اینکه شما وقتی میخوای اسم آهنگی رو تو گوشیت عوض کنی باید اینو در نظر داشته باشی که فرمتش رو پاک نکنی. برای مثال اسم یه آهنگ هستش Soosan Khanoom.mp3 اگه شما این اسمو پاک کنید و اسمه مورد نظرتون رو بدون ذکر فرمت (مثلا mp3)بنویسید خوب طبیعیه که گوشیت نمیتونه تشخیص بده که این فایل چیه.نقل قول:ثانیا شما برا ارسال برنامه ها ,فایل ها و ... میتونین از برنامه ای به نام X-ploreاستفاده کنین که قویترین و معتبر ترین برنامه ی مدیریت فایل هستش.اینم برنامه X-plore v 1.42 برای شما :کد:http://www.multiupload.com/FZJZGFP1O0
این فایل هایی است که باعث میشه ه.ک گوشی پس از مستر ریست نپرهنقل قول:
کد:http://trailer.persiangig.com/update/
سلام ببخشید مستر ریست چیه و باعث چی میشه؟
سلام . مستر ريست باعث ميشه گوشي مجددا به تنظيمات كارخانه برگرده
دوستان یه زحمت دیگه هم داشتم اگه میشه لینک دانلود یه انتی ویروس خوب +نحوه ساین رو برام بزارید
ممنون
بچه ها من با 5800 عکس میگیرم کیفیت عکس از کیفیت عکسی که با مثلا دوریبن 5320 که 2 مگاپیکسل هست پایین تر میشه !
مال همه شما اینطوریه ؟! تنظیمات عکس رو هم روی آخرش گذاشتم
سلام. اقا 5800 قابلیت اجرای اسکرین سیور ور داره ؟ اگه داره چه جوریه ؟
تو فیرم ویر 30 تو مسیج دلیوری ، ساعت دلیوری رو نشون میداد . ولی الان تو فیرم ویر 40 تاریخ نشون میده که تاریخ هم 1 روز جلوتر نشون میده . چطور میشه تنظیم کرد دوباره ساعت رو تو دلیوری نشون بده؟
بنظرتون 5800 بخرم یا سونی ارسکون دبیلو 995؟ تعصبی جواب ندینیا
سوال دوم: 5800 رنگ مشکیش خوشگلتره یا مشکی قرمزش؟
به نظر من اگه 5800 بخری و به آخرین فریمور که الان 40 هستش آپدیت کنی خیلی بهتره . در ضمن مگه 5800 با رنگ مشکی خالیم داریم ! تا اونجایی که من میدونم 5800 فقط رنگهای مشکی_قرمز . مشکی_آبی و مشکی_نقره ایش تو بازار موجوده . موفق باشی.نقل قول:
من گوشیمو الان اپدیت کردم به ورژن 40 قبلش ورژن 10 بودم الان دیگه وقتی تماس میگیری و دستت یا صورتت رو روی سنسور میذاری صفحه خاموش نمیشه که باتری زیاد مصرف نشه ضمن اینکه تاریخ دلیوری ها هم اشتباه میزنه برا دوستان هم همینطوره
دوستان مشکل صفحه نمایش 5800 تو اپدیت جدید رفع شده؟
شما یه مستر ریست بکن ببین درست میشه.نقل قول:
با این کد:حواست باشه با مستر ریست هر پی رو گوشی داری می پره!کد:*#7370#
دوستان پنج شش نفر از دوستام 5800 دارن همشون ال سی دی سوزوندن یا می گن تصویر رشته رشته می شه و تو سرما هم ال سی دی هاش از کار می افتن. نظر شما چیه؟ این مساله دیوانم کرده
سلام دوست من ایم مشکل LCD 5800 مال سری های قدیمیه گوشیه و جدیدا کسی دچار مشکل نشده.(تا جایی که اطلاع دارم)نقل قول:
احتمالا دوستان شما از سری های اول گرفتن. یا اگر جدید گرفتن از همون سری های اول بوده که این مدت دست فروشنده مونده بوده.
من در مورد این مشکل تحقیق کردم راه حل کاملش تعویض صفحه نمایشه! نکته ی جالبش این جاست که من از چند تا تعمیر کار پرسیدم همه گفتن بعد از تعویض مشکل بر نگشته. این یعنی مشکلی توی LCD های سری اول بوده که حالا بر طرف کردن وگرنه چرا تکرار نشده بعد از تعویض؟ (البته این چند موردی که من پرسیدم این طور بود.)
اما من جایی ندیدم که نوکیا به مشکل LCD اعتراف کرده باشه! (شاید هست من ندیدم) نوکیا فقط گفته بود اون چند 100 تای اول مشکل اسپیکر دارن! اما من تا حالا ندیدم کسی با اسپیکرش مشکل داشته باشه اما 5-6 نفر دیدم با LCD مشکل داشته باشن! (فکر کنم نوکیا به LCD می گه اسپیکر!) به هر حال تا جایی که من متوجه شدم مشکل LCD در سری های جدید بر طرف شده! اما از اون جا که نوکیل رسما حرفی نزده که بهش اعتماد کنیم از باقی دوستان هم می خوام اگر اطلاعاتی دارن ما رو مطلع کنن. و شما دوست عزیز خودتم از چند تا تعمیر کار یه سوال بپرس تا مطمئن بشی.
خوش باشی
گوشي من اول مشكلي LCD نداشت ولي وقتي دادم بيرون فلش بزنن موقع بعدش بعضي وقتها صفحه ميپره (با برفكي اشتباه نشه) كه با قفل كردن و باز كردن مجدد رفع ميشه.
بردم همونجايي كه درست كرده بود گفت ممكنه موقع بستن گوشي يكي از اتصالات شل بسته شده باشه و مجددا اتصالات رو باز و بسته كرد و مشكلش رفع شد.
(براي فلش كردن گوشي رو باز كرده بود و بوسيله انصالات داخل گوشي فلش كرد.اينو گفتم كه نگين واسه فلش كردن گوشي رو باز نميكنند)
:18:نقل قول:
سلام دوست عزیز
:18: :18: :18:
گوشی رو باز می کنند!!!!!
من این گوشی رو با باکس رو چند بار دیدم با همین چشمام! باتری رو بر می دارند کانکتور های باکس زیر باتریه(باتری رو برداری می تونی بالای بر چسب ببینیشون!) باکس سه تا کاتکتور داره که ماله باتریه که وصل می شه به کاتور های باتری. و چند تا پین هم داره که به کانکتور های بالای بر چشب وصل می شن.
فلش با USB هم که تکلیفش معلومه!
باقی دوستان هم در این مورد نظر بدن.
مرسی
آقای کیفیت عکس برداری 5800 واقعا پایینه یا مال من اینطوریه ؟!
5320 دارم با دوربین 2 ، خیلی کیفیت عکسش بهتر از 5800 است !
رنگ ها رو واقعی تر نشون میده واقعا اینطوریه؟ یا مال من خرابه؟
آقای کیفیت عکس برداری 5800 واقعا پایینه یا مال من اینطوریه ؟!
5320 دارم با دوربین 2 ، خیلی کیفیت عکسش بهتر از 5800 است !
رنگ ها رو واقعی تر نشون میده واقعا اینطوریه؟ یا مال من خرابه؟
شما یه بار در پشت گوشی رو بردار، بعد عکس بنداز ببین چطوری میشه :46:نقل قول:
اگه رو مموری کارت بک اپ بگیرم بعد مموری رو در بیارم اشکالی نداره ؟ که کانتکت ها و اس ام اس هام نپره ؟نقل قول:
این مشکل ال سی دی رو منم دارم تو سرما صفحه خط خط میشه و عملا گوشی بی استفاده میشه در ضمن گوشیم هم از سری های اول هست که تازه تو کشورهای عربی اومد چون تا اونجا اومد گفتم برام گرفتن
بچه ها ...با GPS گوشیتون چیکار میکنین؟
من یه دونه ریختم....حک شده بود!
یونس تاپیک زده بود!
یه مدت کار کرد! الان تا میرم توش میپره بیرن :دی
برای منم قبلاً اینطوری شده بود...نقل قول:
چندبار باز و بسته کن درست میشه :31:
نشد که نشد : ))
احتمالا گوشیتو تو حالت -- قرار دادی که میپره بیرون،پچ ها رو غیر فعال کن درست میشهنقل قول:
چه کنم دوستان ؟نقل قول:
از کجا میشه فهمید گوشی از سری قدیمیه؟ میشه از فریمور اصلیش فهمید؟
راستی گوشیم رو میخوام با برنامه hellooxه.ک کنم برنامه نصب نمیشه. برنامه رو ساین هم میکنم باز درس نمیشه. چیکار کنم؟
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
رو مموری کارت می تونی اما پیشنهاد می کنم که با کامپیوتر بگیری.
برای مشکل دوم هم 70 تومنی برات آب می خوره تعویض صفحه نمایش