نه مهدی جون، توی چت تاکید کرد که فقط تهران. مشکل من نیست که فقط. همه غیر تهرانی ها دانلود رایگانشون تموم شده. شما برو حالشو ببر، ما و شما نداریم، تو دانلودت رایگان باشه انگار برای ما هم رایگانه(برادر دینی شاتلی!).:31:نقل قول:
Printable View
نه مهدی جون، توی چت تاکید کرد که فقط تهران. مشکل من نیست که فقط. همه غیر تهرانی ها دانلود رایگانشون تموم شده. شما برو حالشو ببر، ما و شما نداریم، تو دانلودت رایگان باشه انگار برای ما هم رایگانه(برادر دینی شاتلی!).:31:نقل قول:
من همین 7 روز سرعت شبا خیلی کم میشدنقل قول:
سرعت دانلود 30-40 بود وبگردی هم که هیچی به زور پیج باز میکرد:41:
من تهران هستم
منطقه نهری
اگه تا 14 رایگان باشه که خوبه
دوستان برن یه چندتا هارد بخرن:cool:
واسه ما که از اول فروردین تا حالا 4 گیگ دانلود داشته :9:
خدا لعنتشون کنه بهم اکو512 ندادن:4::evil2::grrr:
براي منم مثل شما 6 مگ غير رايگان زده ولي بعدش دوباره داره رايگان ميزنه :31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چند اگرم رايگان نكنن تقريباً اين ماه من نامحدود ميشم چون 10 گيگ رو بايد تو كمتر از سه هفته مصرف كنم (5 شنبه جمعه ها كم ميشه از 22 روز باقي مونده از فروردين)
خدا كنه حداقل art ها رو كلاً نامحدود كنن :31: اكو ها رو ولشون كن!!! (شوخي شاتلي) :31:
شما تهران هستی دیگه؟؟؟نقل قول:
اکو ای های بیچاره همش حجم کم میارن ارتی ها که وضعشون خوبه!!:39:نقل قول:
الان با پشتیبانی چت میکردم و کلی سرش غرغر کردم که چرا بین کاربران فرق میذارید:21::21::21:
:13:
چرا بین تهرانیها و شهرستانیها فرق میذارید:21: مگه از تهران تا کرج چقدر فاصله هست :21:
متاسفانه همین تبعیض ها باعث افزایش جمعیت تهران میشه دیگه:13:نقل قول:
خوب شما پولي كه آرتي هاي بيچاره هم ميدن در نظر بگيرين. :31:نقل قول:
برای من هم رایگان تمام شد!
در ضمن من امروز رفتم تغییر سرویس دادم به128 :31::27:
الان از پشتیبانی از طریق لایو چت پرسیدم گفتم دیگه رایگان نیست گفت ساکن تهران هستی گفتم نه گفت تا دیشب رایگان بوده و برای تهران تا 15/1/88 ادامه دارد!
منظورشون از تا 15 رایگان اینه که کل سرویس تا اون موقع رایگانه یا فقط دانلود؟
چون به من اخطار شارژداد و تا 10 مهلت دارم
نمیدونم از پشتیبانی بپرس!ولی به احتمال زیاد فقط دانلود!نقل قول:
من تاریخ سرویس جدیدم امروز بود و تا امروز صبح ساعت 9 سرویسم وصل بود!:20:
ارتی ها کجا بیچاره هستن؟؟ همشون مایه دارن:31:نقل قول:
اکوای ها بیچارن که مجبورن سرویس اقتصادی بگیرن:27:
البته اکو و ارت فرقی نداره شاتل و شاتلی را عشقه:10::8:
چرا؟؟نقل قول:
دیگه چیزی برای دانلود تو نت باقی نمونده همه را این 7 روز دانلود کردی؟:10:
اره دقیقا...:31:نقل قول:
از پیدا شدن که پیدا میشه ولی همین 128 جواب میده برای من!
توی 7 روز هم خیلی کم دانلود کردم 5 گیگ چون قبلا هر چی لازم داشتم شبها دانلود کرده بودم! و.....
شاتل را عشقه...دی:
به به :31: اینم از ماله من . حیف شاد داشتم عادت میکردم :31:
من همش فکر نکنم 2 گیگ دانلود کرده باشم تو این 7 روز هم اکانت راپید داشتم و هم مگا اپلود و چندئین اکانت دیگه ولی چیز خاصی نبود بخوام بگیرم
من که هفته اول تو مسافرت بودم.
هرچند اکو 128 هستم. ولي ايشالا اين هفته جبران ميکنم.
آقا من که به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میل زدم
میگن این میل میل اون بالایی هاست که این تصمیم ها را میگیرن
میل بدین اعتراض!!!!!!
دوستان مقایسه کردین تعداد پستهایی که توی تاپیک شاتل خورده 5,257 هست که توی انجمن اینترنت و شبکه اول هست از نظر تعداد پست ها:31::27::40::11:
كجا مايه داريم بابا. حيف براي منطقه ما اكو مجاز نيست وگرنه منم ميومدم اكو :31:نقل قول:
تازه بالای همین صفحه را ببینید روزی 3-4 نفر به کاربران شاتل اضافه میشهنقل قول:
ایشالا اکو تو منطقه شما هم ارایه بشه و البته برای همه دوستانی که تو منطقه شون اکو ارایه نمیشه:46:نقل قول:
از من که امروز هم مجانیه گرچه 20 گیگ مصرف نشده هنوز دارم ولی دیگه چیزی برای دانلود نیست.
مدل جدید اسپید نت
براي تهراني ها تا پونزدهم رايگانه ؟؟؟ چه خفن!!!!
پس شبانه روزي بشينين دانلود كنين...............
لازم به ذكره كه من هنوز نه adsl دارم و نه مسافرت ميرم و نه عيدي گرفتم !!
دوستان من امروز رفتم تغیر سرویس دادم از512 به 128 سه ماهه و برام 24 ساعت وصل کردن الان هنوز روی 512 هست و هنوز شارژش نکردم به نظر شما حجمی که الان استفاده میکنم صفر میشه یا جز سرویس جدید حساب میشه؟!:31::27::5: ولی توی فاکتور 128 سه ماهه شده:20:
ما که 3 روزه پینگمون اسیدی خرابه :((
اصلآ نمیتونم بازی کنم !! پینگم 1500 ه !! فقط با سرورهای شاتل پینگ خوبه + سایتا :دی
آقا اشتباه نكني ها.نقل قول:
دوستان من امروز رفتم تغیر سرویس دادم از512 به 128 سه ماهه و برام 24 ساعت وصل کردن الان هنوز روی 512 هست و هنوز شارژش نکردم به نظر شما حجمی که الان استفاده میکنم صفر میشه یا جز سرویس جدید حساب میشه؟! ولی توی فاکتور 128 سه ماهه شده
من اين كار رو كردم از آخر ازم كم كردن نامردا. يعني الان چيزي كم نميكنه ولي وقتي اينترنتت شارژ شد، كم ميكنه. براي من هم چنين قاتي زده بود. شايد هم قات نباشه.
شیپ شیپ جون یه ندایی میدادی ما برات تمومش میکردیم!:31:نقل قول:
تهران هستی؟! چطوری دلت اومد بری مسافرت؟!! حالا اشکال نداره، این هفته رو بکوب دانلود کن، تو میتونی ی ی ی!!!نقل قول:
فرشاد جان دلت خوش ها! میل میزنیم اعتراض میکنیم لج میکنن اون یه هفته رو هم ازمون کم میکنن!:31:نقل قول:
جدا ؟!! میگفتی من دوجین لینک از رپیدشیر بهت میدادم دانلود کنی!:27:نقل قول:
من که توی این یک هفته ای که گذشت از بی اکانتی مُردم!:21: اکانتهای دزدی هم که بعد از تغییر سیاستهای رپیدشیر دیگه گیرنمیاد ...
به به سلام، من هنوز رایگانم (آرت 3 تهران).
بچه ها برین مسافرت، من هم مسافرت رفتم هم اینکه همه دانلودمم خواهرم انجام داد (بهش یاد دادم چی کار کنه با تورنت).
ولی حیف شد بهش گفته بودم به کامپیوتر توی شبانه روز 4و5 ساعتی استراحت بده اما اگه خودم بودم با 2 تا کامپیوتر (لپ تاپم) هم دان میکردم که اون 4و5 ساعت هم بیکار نمونه.
چه طوری اشکان، کارت طلاییاتو دادی؟
من 2 تا کارت طلایی هنوز دارم. کسی خواست بگه.
اه این فاروم چرا اینجوری میکنه، من تا یه پست میخوام بزنم میگه 2 بار نفرست بعدش هم وایسا مدیریت تایید کنه. نمیدونم چرا این چوری میشه.
به هرحال خواستم بگم برا من رایگانه (آرت 3 تهران)
ویرایش شد.
سلام بچه ها
سرویس من امروز فعال شده
حالا برای جواب دادن به سوالا خودم می تونم جواب بدم یا حتما باید تلفنی تکمیل کنم؟ (تلفن جواب نمیدن!)
مباركه ! قسمت من بشه !نقل قول:
سرویس من امروز فعال شده
سرويس Dial up !! (توي قسمت تنظيمات قالب جديد اين سايت مي تونيد واحد سرعت رو تعيين كنيد )
میدونم حس و حال دانلود نبود زیادنقل قول:
نمیدونم آخه چیزی نبود بگیریم
الآن یه 30 تایی فیلم دالنود کردم هنوز 4 تاش رو ندیدم کلی هم نرم افزار و ویندوز و از این چیز میزا بیخودی هارد رو اشغال کرده دیگه تو این مدت چیزی نگرفتم
اکانت های راپید رو یا ترافیک رایگان رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نمیتونن:27::27:نقل قول:
آخه بیاین کم کنن باید یه چیزی ازمون بگیرن که من نمیدم:27::27:
یه چیزه جالب بگم یه کم بخندیم، دیشب ساعت 11:55 اینا که شد دیگه دیدم وقت برای دانلود فایلهای حجیم نیست،(چون نمیدونستم 12 تا 1 هم رایگانه)، دیگه دست به دامن بازی های موبایل همین فروم شده بودم که 200-300 کیلوبایتی هست، میخواستم تا آخرین ذره دانلود رایگان رو هم استفاده کنم...:39:
اصفهانی هستی دیگه.دی: /شوخی شاتلی/نقل قول:
:31:
:27:
دیگه باید دست به دامن دانلود شبانه بشیم:20:
داشتیم اهریمن خان؟؟؟؟؟!!!!!!:31::46:نقل قول:
راستی 1 چند وقتی هست که میخوام بگم این امضاتو میدی به ما 1 دوری باش بزنیم:8::21:
شوخی شاتلی داشتیم نداشتیم نداشتیم!:31:نقل قول:
با این تا کوچه اخر پی سی ورلد برو و بیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یکم گیچ شدم...برا eco شبانه از چه ساعتی رایگانه؟