خوب یه فایلو رو نت میزارن باید با برنامه بسرچی تا فایل مورد نطرو پیدا کنی؟؟؟ یا تو یه سایت میزارن؟نقل قول:
چاکرتیم ....... راستی ادرس تاپیکشو داری؟؟؟
.
.
عجب مثالی بود دمت گرم
پس یعنی adsl برای دانلود فیلمو بازی نمیارزه؟!!!
Printable View
خوب یه فایلو رو نت میزارن باید با برنامه بسرچی تا فایل مورد نطرو پیدا کنی؟؟؟ یا تو یه سایت میزارن؟نقل قول:
چاکرتیم ....... راستی ادرس تاپیکشو داری؟؟؟
.
.
عجب مثالی بود دمت گرم
پس یعنی adsl برای دانلود فیلمو بازی نمیارزه؟!!!
شما اول یه سر به این تاپیک بزن و پست ها رو مطالعه کنی جواب خیلی از سوالاتو میگ یرینقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=293311
برای بار دوم میپرسم :)
یه سرویس 256 خوب کی سراغ داره نامحدود میخوام سرعت استاندارد باشه و قطعی هم نداشته باشه مرسی
حدود بودجه هم تا ماهی 33 میتونم بدم کمتر هم بود چه بهتر کسی سراغ نداره ؟؟
پیش شماره 2240 برای کارای تورنت میخوام حتما باید تورنتش باز باشه مرسی از بذل توجهتون :)
حالا شما اونها را یه جوری حل میکنی (هر چند که برای دانلود راحتتر باید اکانت رپید شیر هم بخری و دردسرهاش هم به جون ... :دی)نقل قول:
ولی دقیق بررسی کن اگر دانلود کردن زیاد به کارت نمیاد یه سرویس خوب حجمی بگیر و چیزهایی را که میخوای دانلود کنی از آرشیو دارها بخری به نظر من به صرفه تره.
نمیارزه که نمیشه گفت هر کسی یه استفاده ای داره یه معیارهایی داره برای استفاده از اینترنت پس نمیهش کلی گفت اینترنت به درد دانلود کردن نمیخوره (البته با فرض سرعت 256)
اوتن تاپیک که به ملکوت اعلی پیوست هیچ ، یه گروه هم زدند بچه ها ککه اونو هم دیگه پیداش نمیکنی ....
والله تا اونجا که من میدونم شرکتی همچنین سرویس با همچنین قیمتی و همچنین به این شرطی که تورنت هم باز باشه و تازه قطعی و اینها نداشته باشه ... نه کسی همچنین شرکتی نمیشناسه.نقل قول:
شما یهو همه را با هم میخوای که خب این تقریبا محاله.
به نظرم بعیده پیدا کنید. ولی حالا مممکنه با افزایش بودجه تون به 2برابر شاید همچنینی شرکتی پیدا کنید ولی ....
منظورتون رو نفهميدم يعني اسم شبديز رو نشنيديد؟نقل قول:
adsl 128 رو ميدن ماهي 30000 تومن
اين 128 سرعت واقعي هست؟
64 رو ميدن 19000
البته محدوديت زماني و محدوديت ترافيك نداره
چطوره؟
سلام
از کاربرای اینجا کسی هست که توی شرکت پارس آلاین مشغول به کار باشه؟
والا مصفی جون از بابت نیست بودنش که هست چون دوجا قیمت دارم ولی راستش میخوام بدونم اگه کسی یه سرویس مطمئن تری نسبت به اونی که سراغ دارم سراغ داره بهم معرفی کنه
الان این دوتا رو سراغ دارم شما یه نیگال بفرمایید نظر بدید :
256 نامحدود =
شرکت اوراکل ماهی 34 هزار تومان سه ماهه به اضافه یه ماه اضافه
شرکت رایان سما ماهی 24 هزارتومان که این یکی واقعا نوبره نمیدونم از کی داره سرویس میگیره کسی هم در موردش چیزی ننوشتهکد:www.oracle.ir
من تا همین رینج قیمت میتونم پرداخت کنم کسی پیشنهاد بهتری داره بهم معرفی کنه خدا خیز دنیا و آخرت رو بهش عنایت کنه خیلی خیلی ممنونم از همتون
راستی درباره اوراکل یه جا فقط گفتگو هست و ملت بحث کردن یه نفر هم داره بهشون میفرشوه لینکشو میزارم شما عنایت کنین یه نیگا بندازین ببینین داستان چیه ظاهرا همه راضی بودن الا یه نفر ببینین خوبه ؟؟ چون خودم نظرم بیشتر متوجه اوراکل هستش
من این مورد رو دیدم و پسندیدم زنگ هم زدم گفتن 34 تومن و این که گفتن تورنت هم باز هستش خوب منم که عشق تورنت دارم چون کلا حال میدهکد:http://forum.persiantools.com/t116866-page6.html
یه سئوال هم ازت دارم این اکانتهای راپیدشیر بدون پوینت خوبه یا بده میصرفه از این ها استفاده کنم یا اینکه برم یه اکانت پوینت دار بگیرم ؟؟ کارم اصلا آپلود نیست حتی یه مگ هم نیمخوام شیر کنم و فقط میخوام از راپیدشیر دانلود کنم میتونی راهنماییم کنی آخه یه بار گفتن این اکنتهای بدون پوینت رو رپیدشیر جمع میکنه دونه ای دو تومن هم بود یادش بخیر
.
مرسی
در مورد ای دی اس ال من که چیزی نمیتونم بگم ولی این کمه مسلما این شرکتهایی که گفتی از سریوس دهنده های اصلی نیستند و خود زیر مجموعه ی شرکت دیگری هستند پس بسیار دقت کن و به هیچ ععنوان دفعه ی اول را قرارداد بالای 3ماه نبند هر چند ممکنه که اقتصادی به صرفه نباشه.نقل قول:
در مورد رپید شیر هم ما تاپیک مخصوص خودش را در تالار داریم ولی مختصرا بگم که بدون پوینت کار شما را جواب میده و بدون پوینت که غیر قانونی نیست که جمع بشه بلکه اون خرید با پیپال هک شده و وریافی نشده است که ممکنه مشکل ایجاد کنه.
[quote=tohidkh;4273014]سلام.
مگه الان در ایران سرویس وایرلس هم ارائه میشه؟!؟!؟!؟ :18:
با تشکر ازشما دوست گرامی
والا من که برای گرفتن سرویس ای دی اس ال رفته بودم به من پیشنهاد وایرلس دادند خوب حتما داشتن که گفتن و دستگاههای اون شرکت نانو استیشن هست که حدود 130 قیمت داشت اگه به گفته شما سرویس وایرلس درایران ارایه نمیشود بنظر جنابعالی اون چه سرویسی میتونه باشه
موفق باشید
دوستان يكي هم به ما برسه!!!!
سلام
بچه ها کسی کارت تخفیف شاتل برای تهران رو داره ؟
من می خام از شاتل بگیرم ، میخام بدونم ایا برای تهران هزینه نصب رو تخفیف نمی دهند ؟!
من میخام سرویس eco بگیرم 128 البته ، می گند هزینه نصب 25 تومنه اگه کارت تخفیف داشته باشیم یا دانشجو باشیم
ایا تخفیف نمی دهند ؟!
ممنون
اساتید اگه از دانشگاه نامه بیاریم که دانشجوییم بهمون 256 یا 512 میدن؟؟؟؟
اگه اره معرفی نامه دانشگاه بگیم برای کجا میخواییم بزنن؟؟
شما اول تکلیفت را روشن کن بعد به این مرحله هم میرسیمنقل قول:
اگر داتک میخوای بری که باید بگم متاسفم فقط یا باید شرکتی باشی و یا عضو هیئت علمی دانشگاه.
ولی شاتل با برگه اشتغال به تحصیل هم سرعت بالاتر میده. بستگی به شرکتش داره.
خوب سرعت بالاتر حتی اگه حجمی باشه بهتره از 128 نامحدوده..نقل قول:
.
.
شاتل خوبه بعضی ها میگفتن کلا برداره؟؟
مصطفی جان یه سوال 512 3ماهه با 5 گیگ میشه فکر کنم ماهی 13 تومن همون شاتل اگه یادم باشه...
خوب فکر کنم وقتی 1تا 8 رایگانه میارزه که سرعتت بالاتر باشه نه؟
من کارم دانلوده بیشتر...
بچه ها 128 یک ماهه از 1 تا7 ص رایگان ترافیک 2.5 قیمت 12800 چطوره؟
128 سه ماهه از 1 تا7 ص رایگان ترافیک 5.5 قیمت 27000 چطور؟
نه شاتل شرکت خیلی خوبیه. ولی در مورد اینکه چه سریوسی به دردت میخوره قشنگ تحقیق کن روش محاسبه را هم که یاد گرفتی بشین حساب کن در ماه چقدر میشه و میارزه یا نه!؟نقل قول:
ولی من که تحقیق کردم میبینم دانلود اگربرای فیلم و کنسرت و مستند و موزیک باشه که اشتبباهه چون از این آرشیودارهای میشه خرید و اگر تفحصی تو قیمت این آرشیوها بکنی میبین از پول انترنت و برق و استهلاک سیستم بسیار کمتره و کم دردسرتر.
حالا ابز خودت میدونی. قشنگ فکر کن بعد تصمیم بگیر. ولی همیشه اولین دفعه ی قرارداد را یه ماهه ببند تا حساب کارر دستت بیاد.
مصطفی جان گفتی 128 سرعتش 16 هه.. 512 یعنی میشه64..... ؟؟نقل قول:
من 128 نامحدود بگیرم..یه ماه استفاده میکنم اگه دیدم خوبه که هیچ اگه نه میرم 512 میکنم نطزت چیه؟
سلام
ممنون میشم منم راهنمایی کنید
نقل قول:
سلام دوستان
بنده در حال حاظر 128 شارژ کردم از صبانت
یک و نیم سال م هست از صبا استفاده می کنم . ( هم 128 استفاده کردم هم 512 و هم 1024 )
ببینید.تا 5 ماه پیش صبانت سرعت 512 می داد بدون اینکه کسی بدونه ! یعنی سرعت دانلود زیر 90 نبود . بعد سرعت ها رور محدود کرد به 128 و 512 و 1024
الان 128 باید حدود 16-17سرعت دانلود بده که تو بدترین حالت صبانت میده 20.
البته الان 1 هفته س( بعد از تغییر ساعت 31 شهریور ) که دوباره سرعت ها ول شده !! و داره به 128 ها هم حدود 100 میده ! ( خدا خیرش بده )
اما من چون تجربه زیادی دارم گفتم بد نباشه چند تا نکته بگم.
1- اگه با پینگ سرو کار دارید فقط صبانت چون از نظر پهنای باند مخابراتی تو اکثر ایران بهترینه و پینگ درون ایران اون عالیه.(قابل توجه اونایی که گیم آنلاین بازی می کنن)
2- اگه سرعت شبانه براتون مهمه و دانلود زیادی دارید می تونید از صبا از ساعت 3 تا 7 صبح مجانی استفاده کنید و اکانت شبانه هم سرعت 1024 هست و راحت سرعت 110 رو میده مگر اینکه منطقه ی مخابراتی تون واقعا شلوغ و افتضاح باشه.
3- از نظر قیمت زیاد جالب نیست و چون 1 ماهه نداره حدقل باید 3 ماهه شارژ کنی که این یه عیب بزرگه.
4- در حال حاضر بیشتر از یک ساله که قطعی بسیار کمی داشته و از این نظر واقعا خوب بوده.
5- شما اگه نیاز به سرعت بالا داری حتی وقتی 128 هم شارژ کرده باشی با یه کلک ساده می تونی سرعت 1024 ازش بگیری !! چه جوری ؟ به این صورت که چون تا 5 مگابایت اولیه ی دانلود سرعت شما 1024 هست و بعد تشخیص میده که مثلا شما 128 هستی سرعتت رو میکنه 20 کیلوبایت بر ثانیه ، اگه واقعا نیاز داشته باشی اون فایل رو سریعا دانلود کنی می تونی هی دیسکانکت کنی ( به شرط لینک مسقیم بودن ) و هر 5 مگابایت عمل دیسکانکت رو انجام بدی !!! این یه روش برای اونایی که عجله دارن !
6- من با شاتل کار نکردم ولی این رو می دونم که همه ی شرکت ا سرعت های تقریبا مساوی دارند و فقط تنها تفاوت در منطقه ی مخابرات شما و پورت های خالی + پهنای باند مربوطه هست تا بتونید از سرعت داده شده ی شرکت بهترین استفاده رو بکنید.
در آخر هم یک پیشنهاد+تست
دوستانی که می خوان بدونن پهنای باندشون در چه وضعیه این کار رو کنن :
وارد محیط DOS بشید. و بنویسید : ping 4.2.2.4
و عدد میانگین رو ببینید. اگه زیر 200 بود یعنی پینگ شما خوبه ( البته اگه آی پی های داخلی رو پینگ کنید باید زیر 80-85 بده ) و اگه بالای 250-300 بود باید یه کم به فکر اعتراض به مخابراتتون بیفتید. خوبی صبانت اینه که همه تقریبا از نظر پینگ راضی هستن به جز شب ها که میره بالای 2000 به دلیل ترافیک بالا و اشتراکی بودن پهنای باند !
همین وبس....
در ضمن این عکس تست که دوستان خواسته بودن . این سرویس 128 صبا هست که عرض کردم فعلا سرعتش نامحدود شده و تا 110 هم بالا میره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم عکس مربوط به پینگ 4.2.2.4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای کوچک کردن تصویر اینجا رو کلیک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من از کجا بدونم خطم نویز نداره؟
وقتی با تلفن صحبت میکنی اگه خش خش کنه یا صدا صاف نباشه یعنی خطط نویز داره.نقل قول:
فقط
نداگستر
سلام
كسي از كارا رسانهADSL گرفته؟مي خوام بدونم خوبه يا نه؟اينم سايتشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:دوستان کسی راهنمایی نمیکنه؟نقل قول:
توی بسته مودم یه اسپیلتر وجود داره که این نویز رو برطرف میکنهنقل قول:
شما مطمئنید این مشکل محسوب میشه؟
سلام دوست غزیزنقل قول:
در سایت که اصلا خدماتش مشخص نیست.اما احتمال میدم نماینده ی فروش یک شرکت دیگه باشه
تا تعرفه هاشو نزده نمیشه قضاوت کرد
من از خط اشتراکی اصلا خوشم نمیاد ادم 64 داشته باشه ولی خط اختصاصی باشهنقل قول:
نوشته شده توسط amineng [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
بچه ها 128 یک ماهه از 1 تا7 ص رایگان ترافیک 2.5 قیمت 12800 چطوره؟
128 سه ماهه از 1 تا7 ص رایگان ترافیک 5.5 قیمت 27000 چطور؟
من العان 128 4گیگ اختصاصی 30000هزار تومن نا قابل میدم
من دارم یک adsl 512 میگیرم.از شهر بابلسر.
ایا این شرکت خودش adsl را از شرکتی میگیره ؟
از دوستانی که درشمال هستند میخوام بپرسم.پینگ در شمال خوبه یا بده؟ چون من برای انلاین بازی کردن ps3 میخوامش.
مقدار پینگ بستگی به چه چیزی داره؟
یعنی امکانش هست که adsl 512 پینگ بالایی داشته باشه؟یعنی حتی بالاتر از 400 ؟
تو قراردادش نوشته بود حداکثر استفاده 2گیگ در ماه؟این چه معنی میده؟
ایا منظورش فقط دونلود هست یا اینکه شامل مثلا من وارد یک سایت بشم و یا اینکه ps3 انلاین بازی کنم هم میشه؟
اگه اینطوری مثلا من 1 ساعت انلاین بازی کنم چه قدر هدر میره؟
نقل قول:
دوست عزیز من چند سوال شما رو تا جایی که می تونم جواب میدم.
در مورد اینکه شرکت شما نمایندگی فروش هست باید از خودشون بپرسید.
در مورد پینگ هم دوستان شمالی باید نظر بدن اما خب شهر به شهر و منطقه به منطقه فرق می کنه.
اصطلاح پینگ یعنی مدت زمان لازم برای انتقال به محل مورد نر در اینترنت ( سایت ها )
مثلا میگن وقتی سایت یاهو رو پینگ می کنی عدد 210 میلی ثانیه رو بهت نشون میده یعنی این زمان طول کشید تا به این سایت منتقل بشی و طبیعتا هرچه مقدار این عدد کمتر باشه پهنای باند شما بیشتره.
در مورد بازی آنلاین چون من خودم فیفا رو آنلاین بازی میکنم حدود 5 مگابایت ( ارسال و دریافت ) برای هر بازی 90 دقیقه ای محاسبه میشه . از PS3 خبر ندارم اما اون هم زیاد فرقی با فیفا نداره.
حداکثر استفاده هم یعنی شما تو 1 ماه می تونی 2 گیگابایت ارسال و دریافت اطلاعات داشته باشی که البته این جور محدودیت ها فقط تو ایران وجود داره !!
شما هر اقدامی بکنی که دریاف و ارسال اطلاعات از اینترنت داشته باشی دانلود و آپلود محسوب میشه و از حجم شما کم میشه. ( باز کردن سایت - دانلود فایل - بازی آنلاین - آپدیت آنتی ویروس ... )
و نکته آخر : پینگ ارتباطی به سرعت شما نداره . ( 128 - 1024 و ... ) . پینگ مربوط به میزان اشتراکی استفاده شدن همزمان اینترنت در منطقه ی مخابرات شماست.
موفق باشی و امیدوارم به دردت بخوره این اطلاعات.
لطفا یکی جواب بده
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
از کسانی که هم از ADSLو هم وایرلس استفاده کردند خواهش میکنم منو راهنمایی کنید به غیر از هزینه خدمات از نظر کیفیت کار کدوم یکی رو پیشنهاد میکنند و لطفا بفرمایید که در وایرلس چه مشکلات عمده ای ممکن است بوجود بیاد من شنیدم که وضع اب و هوا تاثیر مهمی در اختلال این سرویس داره که موقع بارندگی وبرف میشه سرویس اعصاب خوردی این مطلب صحت داره و مودمی هست که از اون بشه هم از سرویس وایرلس و هم ADSL (نه در یک زمان منظورم دستگاه دوکاره است)استفاده کرد که اگه یه وقتی نخواستیم از سرویس وایرلس استفاده کنیم اون تجهیزات روی دستمان بلااستفاده بمونه ودر صورتی که وجود داره لطفا اسم ومدل چندتایی شونو ذکر کنید اگه همراه با قیمت باشه خیلی بهتره
متشکرم
کسی نیست جواب بده
دوستان یه سرویس ارزون معرفی کنید
سرويس هاي اقتصاداي شاتل را بگير. مهمتر از ارزوني پشتياني قبل از اينكه درخواست هم بدي برو توي سايتش و در قسمت چت سوال هات را بپرس من خودم از فن آوا گرفتم ولي براي يكي از فاميلها ار شاتل گرفتم خداييش شاتل يك چيز ديگه اي هست حتي اگر گرونتر هم باشه شاتل ميرزه (اگر ميخواي راحت باشي از شاتل بگير)
سلام
من وقتي كه ميخوام كانكت بشم بعضي مواقع ارور 678 ميده و بعضي مواقع ارور 691 ميده و 24 ساعت بود كه وصل نميشد تا الان كه بعد از چند بار ارور 691 دادن بالاخره وصل شد. به نظرتون چه مشكلي هست؟ البته سرعتم يك مقدار خيلي كم بهتر شده كه تستش توي امضام هست. چراغ act مودمم هم از وقتي كه مودم را روشن ميكنم و چراغ استتوس ثابت ميشه حالت چشمك زن پيدا ميكنه در حالي كه من اصلاً به اينترنت وصل نيستم حتي وقتي كامپيوتر خاموشه. مودمم asus am 602 هست و سرويس s2 فناوا دارم.
ممنون
یه مشکل داشتم ممنون می شم راهنمایی کنین:
isp میگه خط تلفن pcm هست حالا چیکار باید انجام بدم چه راهکاری هست که مشکل خط رو حل کنم
نقل قول:
سلام . تا جایی که من می دونم PCM قدیمی ترین سیستم تلفن های ثابت است.
فکر می کنم شما باید چند نفری برید مخابرات محلتون و درخواست بدید آپدیت کنن سیستمم رو که این مسئله به کابل برگردون و کندن زمین و اینا .... مربوط میشه... یه کم وقت می بره تازه اگه به درخواستتون رسیدگی کنن.
ببخشید دوستان یعنی خدایی کسی نیست یه راهنمایی کوچولو کنه :41::41::41:نقل قول:
راستش من ipw دارم و نه وایمکس ولی تجروبیاتم با این ipw نشون داده که هوای توفانی تو مسافت های تحت پوشش تاثیر خیلی کمی می زاره ( مگر اینکه خارج از محدوده پوشش باشی که در این صورت تاثیرش بیشتر می شه)نقل قول:
ولی مشکل بیشتر در دید است که در جاهایی که ساختمان های بلند در جهت دید انتن هست قدرت سیگنال رو کم می کنه
تا به حال من تو سایت شرکتی ندیدم که دستگاهی که دو نوع رو پشتیبانی که ارائه کرده باشه چون بی سیم ها معمولا بالای 100 هزار تومن قیمت داره و معمولا هم خود شرکت های ارائه کننده سرویس بی سیم این دستگاه هارو می دن .
درود به دوستان گرامی ...
من به خاطر شرایطی که دارم مجبورم از شرکت اوراکل سرویس بگیرم ... می خواستم ببینم کسی تجربه ای در مورد این شرکت داره یا نه ؟؟
ممنون