من که دیگه عقلم به جایی قد نمی ده ...ببینم مودمو خودت تهیه کردی یا از ISP گرفتی؟نقل قول:
Printable View
من که دیگه عقلم به جایی قد نمی ده ...ببینم مودمو خودت تهیه کردی یا از ISP گرفتی؟نقل قول:
بچه ها من تو upload کردن عکسایی که می گیرمو می خوام بزارم تو روم مشکل دارم کسی آدرس یه Servere باهالو سریعو داره؟؟؟بی زحمت توضیحم بدین
فقط نخندینا
خودم گرفتمنقل قول:
مشکلو پیدا کردی؟نقل قول:
:18:
نه، منظورم این بود خودم خریدم
ببین من بهت پیشنهاد می کنم زنگ بزنی ISP تا یه نفرو بفرستن واست همه چیو خودش نصب کنه اکثر ISP ها این کارو می کنن ولی 10 تا 20 تومن می گیرننقل قول:
اقایون کمک.............
من مودمم aztech هستش که دو سالی داره مثل ساعت کار میکنه 24 ساعت هم روشنه........اما الان چند روزیه که یدفعه چراغ dsl یا همون لینک یدفعه خاموش میشه .......من فکر میکردم مشکل از isp یا مخابرات باشه اما طی ازمایشات مختلف فهمیدم که تا یه بار کارت شبکه رو غیر فعال.....و دوباره پس از چند لحظه فعالش کنم این چراغ لینک مودم روشن نمیشه....عجیبه مگه نه......به نظر شما چه کنم....رو چندین ویندوز هم دقیقا همین مشکل رو داره.....یکی از دوستان میگفت این مدل که من دارم اکثرا همین مشکل رو پس از مدتی دارند؟؟؟ راه حلی چیزی نداره؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام به همه دوستان
شرمنده ، am602 به راحتی PPPOE رو ساپورت میکنه. از این جواب معلومه که با یه متخصص کارکشته طرفی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . (خدا عاقبتت رو بخیر کنه ) شاید منظورش این بوده که ISP ساپورت نمیکنه که بقول دوستمون بعیده. چون بهترین و راحت ترین راه اتصال مودم ما به تجهیزات ISP در مرکز مخابرات محله PPPOE هستش و بهترین راه اتصال تجهیزات ISP در مکز مخابرات به تجهیزات خود ISP حالت Bridge. واسه همینه که مودم در حالت اتومات PPPOE رو انتخاب میکنه.نقل قول:
1- تیک DSL-Auto Connet رو بر ندار تا خودش VIP/VCP رو ست کنه.نقل قول:
2- تیک firewall رو بذار بمونه
3- وقتی Disable DHCP Server رو انتخاب میکنی ، رنج IP رو چند میدی؟ پیشنهاد میکنم Enable کنیش تا IP رو اتومات ست کنه.
4- وقتی جدول آخر میآد یه عکس بذار ببینیم ، تنظیمات قبل از ریست چطوریه؟ مثل این که تو خود Manual زده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------------------
چون میگی خیلی تند چشمک میزنه معلومه مودم بوق رو داره ولی سیگنال های فرکانس بالا رو تشخیص نمیده. ( نمیفهمه خط رانژه شده ) دو راه حل داره:نقل قول:
2- مودم رو ببر خدمات واست یه تست کنن. سرپائی انجام میدن و نیازی به موندن مودم نیست. شاید مودم ایراد داره. ( من اوایل که لپ تاپ Dell-Latitude-D820 اومده بود ، یکی خریدم ( 1.900) . طرف همونجا تو مغازه خواست روشنش کنه ، اصلا عکس العملی نشون نمیداد!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! مجبور شد یکی دیگه باز کنه و اون رو یه راست فرستاد خدمات) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- همونطور که دوستمون گفت یه 10 -15 تومنی خرج کنی که از خود ISP بیآن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------------------
خدمت شما:نقل قول:
----------------------------------------------------------کد:http://night-skin.com/upload/index.php
Splitter که داری قطعاً؟ من چهار ساله که بدون Splitter نه رو تلفن نویز دارم و نه رو مودم ولی الآن دو هفته است که انگار دارن تو سیم تلفن دریل کاری میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . مجبور شدم واسه همشون Splitter بذارم.نقل قول:
حالا این مفلوک چند ساله که 24 ساعته روشنه؟
اقا این یک 5 ساعتی رو دانلود بوده بدون کوچکترین قطعینقل قول:
توی 4shared اپ کردمش
برای من که کار میکنه اما مسولیتش دیگه با خودتون :31:کد:http://www.4shared.com/file/154156397/14060d9e/ASUS_6338_COMBO306064v00.html
a6l3i جان نگفتی آخرش این کارت شبکه وایرلس ها تا چه حدی امواجو می گیرن؟ همون آخرین بردشون دیگه چنده؟ بابا اینا امکانات در اختیار ما قرار نمی دن یه کارت شبکه بسازن یه ۳۰ یا۴۰ کیلومتری ساپورت کنن ما کل شهرو در اختیار داشته باشیم. نذاریم این سیگنال ها که تو فضا پخشن هدر برن.مثلا سال اصلاح الگوی مصرفه.
مودم وایرلس خروجی لن و یو اس بی هم داره ؟
تو که اینهمه اشتهات زیاده ، یه دیش send-receive مستقیم بذار رو پست بوم (مثل دیش ماهواره هستش) ، با end سرعت حالشو ببر. کل خرجت هم ماگزیمم 300 تومنه. نه ف.ی.ل.ت.ر.ی.ن.گ و نه محدودیت و نه شارژ ماهانه . فقط یه مشکل کوچیک داره ، اونهم اینکه بعد از یه روز ( یا چند ساعت ) یه ماشین شیک دربست میآد در خونتون ، نترس آژانسه ، یه راست میبره اطراف درکه ، اسمش ... اسمش... . یادم رفت !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
واسه گذاشتن آنتن های قوی باید از هزار جا تائیدیه بگیری و مشخص کنی تو چه فرکانسی می خوای تبادل اطلاعات کنی و . . . .
اینم خفن ترین محصول Asus ، به نمودار پهنای باندش نگاه کنی ، همه چی میآد دستت:
کارتش تو PCI میخوره و آنتنش هم بهتره رو دیوار یا سقف نصب بشه.کد:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=FSWVHtsktjkhSzhs
معمولا مودم های وایرلس فقط LAN دارن و دیگه USB واسه اتصال به کامپیوتر ندارن. بلکه بعضی مودم ها (مثل ASUS-WL600g ) یک یا دوتا USB دارن که به پرینتر ویا یه فلش وصل میشن تا همه سیستم های تو شبکه بتونن ازشون استفاده کنن.نقل قول:
انگار اینجوری نمی شه این مودم درست شه الانم چنتا عکس قشنگ قشنگ واستون مثل این مبتدیا می زارم خداکنه بتونید کمکم کنید..نقل قول:
وقتی تیکDSL auto-connect رو می زارم این EROOOOOOOOOROOOOOOo می ده :
این یکیم عکس تنظیمات قبل از Save/Rebot :
نقاشیام قشنگه !!!!!!!
وقتی تنظیمات Save /Reboot می شه آیکن کانکشن مخصوص PPPOE توی Networc Connection میاد مثل عکس زیر :
اینم عکس Status کانکشن که نشون می ده ارتباط بر قراره :
آقا حالا چی می گید؟؟؟؟ می بینید منه بدبخت تو چه هچلی افتادم؟؟؟؟؟؟:19:
راستی اینم عکس TCP/IP که Set کردم شاید مشکل از اینجا باشه ببینید بد نیست :
آقا اینم عکس IE خیلی قشنگ در اومده انگار سالها رو گرافیک این عکس کار شده...بعد از تمام این تنظیمات IE من پیغام بر قرار نشدن ارتباطو می ده:
آقا اینم مشکل من بدبخت خدا کنه بتونید کمکم کنید...راستی a6l3i بابت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه دنیا ممنون خیلی سرعتش بالاست دست گلت درد نکنه
راستی A6|3i می شه بگی با کدوم شرکت ISP قرارداد بستی و سرعتت چنده و چقدر ماهیانه پول می دیو سرع ت دانلودو آپلودتم ت. ساعات شلوغی (ترافیک زیاد) بهم بگی هر چی نباشه شما مهندسه اینجایی و قطعا بهترین ISP رو انتخاب کردی .:42:..شر منده که فوزولی می کنما......:10:
خوب IP شو ping کردی توی خط فرمان؟ بعدش فایروال آنتی ویروست رو برای تست از توی ویندوز disable کردی؟نقل قول:
نظرتون درباره مودم های zyxel چیه ؟
چیز زیاد جالبی نیست. دقت کردم دیدم شاتل با قیمت بسیار پایین میخره و به قیمت بالایی میفروشه و مثلا گارانتی میکنه !!!نقل قول:
شما برای این که خیالتون راحت باشه ایسوس ای ام 602 تهیه و استفاده کنید. (هر چند مودم خوب زیاده ولی من اینو استفاده میکنم و نظر و تجربه ی شخصیم را گفتم)
دوستان لطفا راهنمایی کنند
من یه مودم zyxel p660-HW دارم که با لن به پی سی وصله.حالا میخوام با لپ تاپ یه شبکه وایرلس درست کنم با تنظیماتی که کردم با هر دو سیستم به اینترنت دسترسی
دارم حالا برای شیر کردن فولدر چیکار باید بکنم
با تشکر
سلام من تازه adsl درخواست کردم و رفتم یه مودم TP-LINK 8811 خریدم زنگ زدم شرکت گفت زمانی که راهاندازی بشه چراقه adsl روشن میشه ولی ماله من خاموشه چشمک هم نمیزنه زنگ زدم خابرات گفت براتون وصل کردیم شرکتم میگه وصله ولی چرا چراق خاموشه ... سیم تلفن همون معمولیاس (2تا سیم مسی داره) یا فرق داره ؟ بقیه تنظیمات هم انجام دادم ولی اصلان چراق روشن نمیشه ... ویندوزم 7 ... تمام اتصالات تم درسته چی کار کنم ؟ بگم پشتیبانی بیاد ؟
مودمهای خوبیه، در حد مارکهای معروف بازاره، فقط یه کم گرونه. شما چه مدلی برای چه کاری می خوای؟نقل قول:
اگه به عکسایی که فرستادم نگاه کنی می فهمی که همه چیز درسته ...آره پینگ چک کردم درسته مشکل نداره ولی نمی دونم چرا IE باز نمی شه یعنی هیچی برقراری ارتباطو نشون نمی دهنقل قول:
تایید میشهنقل قول:
دوستان مین خیلی هاشون از این مودم از خود شاتل گرفتن که با مشکلات و کیفیت خیلی بدی مواجه شدن و دقیقا هم تعویض کردن و am 602 گرفتن و الان بکوب و عالی کار میکنه براشون
سلام دوست من. از پورت نيستش چون اگه پورت مشكلي داشته باشه چراغ Adsl روشن نميشه
احتمالا از شركت سرويس دهند هستش
من یه مشکل دارم با کنسول(؟) مودمم.یعنی وقتی میرم قسمت statistics که اطلاعات ترافیک گرفته شده و ارسال شده رو نشون بده، آمارش اشتباهه.مثلا من همین دیروز 1 گیگ اشتراکم رو مصرف کردم، اما آمار میگفت کمتر از 100 مگ مصرف کردم!
مشکل از کجاست؟
مودم tp-link 8811
یه سوال:
من یه مودم linksys wag54g2 گرفتم، همه چیشو config کردم با pppoe به اینترنت هم وصل شدم. ولی لپ تاپهام شبکه وایرلسشو پیدا نمی کنن. هیج راهی داره که بفهمم مودم اصلا داره سیگنال وایرلس می ده یا نه؟ اصلا تنظیم خاصی باید برای وایرلس بکنم؟
در ضمن این مدل linksys wag54g2 ظاهرا firmware فوق العاده بدی داره، توی خود سایتشون همه کاربرا ازش ناراضین، حتی آخرین آپدیتشون هم مشکلاتشو برطرف نکرده. ترجیحا نخرین که دردسره
کدوم مدلشو؟ من چند نفرو دیدم مدل وایرلسشو دارن با کیفیت عالی داره کار می کنهنقل قول:
سلام دوستان
من مودم tp link 8811 دارم میخواهم فایرور رو آپدیت کنم آموزش اونو تو سایتش خوندم ترسیدم مودمم دیگه بالا نیاد اگه کسی انجامش داده بگه و آمزش بده این هم اطلاعت مودمم
Board ID: 96338L-2M-8M
Firmware Version: 3.06L.03-T1.0a-080131.A2pB023k.d17m
Bootloader (CFE) Version: 1.0.37-6.5
قابلی نداشت.نقل قول:
1- چرا Obtain IP Address رو رو اتومات نمیذاری؟
2- معمولا VPI=0 هستش ، ISP گفته 10 بذاری ؟
3- همه چی رو بذار رو اتومات. من خودم فقط از حالت های اتومات استفاده میکنم. تاحالا هم نشده جواب نده. به شرط اینکه همه چیز رو اتومات باشه. از تنظیمات مودم گرفته تا ویندوز.
4- راستی تو پست اولت نوشتی سرعت دانلودت از 60 بالاتر نمیره. انتظار چند داری ازش؟ ( 60=512/8)
-------------------------------------------------
مهندس!!! کی من؟ کی اون؟؟ همچینام نیست. چار تا سوال کنی مرخص میشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اول کلی فسفر می سوزونیم تا شاید سوالای آسون رو جواب بدیم ؛ سختاش رو باید از دکترا و پروفسورهای تاپیک بپرسی.نقل قول:
هرچند تاپیکش اینجا نیست ( شرمنده مدیرای فروم) ،عارضم خدمتت که 5 سال پیش که ADSL گرفتم تو منطقه ما ( تهران-آفریقا) فقط شاتل سرویس داشت. ماهم با همون گرفتیم . الآن هم همچنان سرویس ART1 رو دارم. ماهیانه هم پرداخت میکنم. چون بعضی وقت ها که حجم کارم میره بالا سوئیچ میکنم رو ART4 یا Art7.
البته برای شزکت ART6 گرفتم.
خیلی ها از شاتل نارضی هستن. ولی من میگم فوق العادست چون تو کل این 5 سال چند بار (3 یا4 بار) بیشتر dc نداشتم که یکی دوبارش هم بخاطر لنگرهای کشتی های خلیج فارس بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که همه مشکل داشتن.
درمورد سرعت هم شاتل سرعتی که داره واقعیه ( لاقل واسه منطقه ما- بقیه رو نمیدونم) مثلا واسه 128/128 (Recieve/Send) دانلود مواقع شلوغ بین 18-20 و مواقع عادی 20 تا 25. که از 1/8 هم بالاتره.
البته واسه شرکت ART6 گرفتم (384/256)
ضمناً یه پیش نهاد ، سعی کنید موقع گرفتن سرویس اگه میتونید قرارداد رو حقوقی ببندید نه حقیقی. (بنام شرکت یا موسسه یا .... ). چون:کد:http://shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR/index.html
1- اگه یه روز خواستین پهنای باند رو ببرین بالا ، شرکت ها مشکلی ندارن ولی افراد حقیقی محدودیت سرعت دارن.
اینم قانونش : "مطابق قوانين سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، سرويسهاي داراي سرعت بالاتر از 128 كيلوبيت تنها براي اشخاص حقوقي و نيز جامعه علمي، دانشگاهي و تحقيقاتي كشور قابل ارايه است."
2- در موقع ترافیک شبکه ، اولویت با شرکت هاست. چون کارشون حساس تره و زود صداشون در میآد. درنتیجه dc و مشکلاتشون کمتره. (من خودم واسه خونه به نام شرکتم گرفتم).
نقل قول:نقل قول:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم اون ایمیلی که قرار بود برای من به ایسوز بدین جوابش اومد برای اپدیت مدل 604g میگم با تشکر .
سلام
می خوام یه مودم وایرلس بگیرم
یه مدل دیدم tenda 548d به قیمت 63
کسی میدونه کیفیتش چه طوره؟
البته دنبال asus 604g بودم که گیرم نیومد:41:
سلامنقل قول:
امروز ظهر جواب داد. :همونطور که دیدی روی رسیت کامل تاکید کرده. به روش زیر:نقل قول:
Dear Valued Customer,
Sorry my friend, for WL-AM604g, please use this way:
1. Set static IP address for your PC, which must be in the same subnet with WL-AM604g
Ex. The IP address of WL-AM604g is 192.168.1.1 , in this circumstance you could set you PC IP address as 192.168.1.2~254
2. Power off Wl-Am604g first , then hold the reset button on the rear panel and power on the router at the same time,
And keep holding the reset button for more than 20 sec, the power LED would black out during that time.
3. Open your web browser and key in 192.168.1.1( IP address of your router), and the rescue mode interface will come out.
4. Browse your file and update software ,which would take you 2 minutes to wait.
5. Now the router is back to normal.
If you continue to experience issues in the future, please do not hesitate to contact us.
Best Regards,
Vivian
ASUS Customer Service
1- خاموش کردن مودم
2- نگه داشتن دکمه ریست و روشن کردن مودم ( بعد از روشن شدن مودم باید همچنان برای 20 ثانیه reset رو نگه داری)
3- بعد از دو دقیقه مودم رو آپدیت کنید.
این روش رو چک کن ، ببینیم چطور میشه؟ قبلا به همین روش ریست میکردیش؟
این کارم کردم ولی بازم همون ارور میده اپدیت نمیشه . میگم امکان داره فایلی که من گرفتم مشکل داشته باشه من از خوده سایت asus و از سرور چین گرفتم فایل تست شده دارین .نقل قول:
سلام
1- راستش تا حالا این برند رو نشنیدم.نقل قول:
2- شما کدوم شهری؟
--------------------------------------------------------
من Asus-wl600g دارم و تاحالا مودم شما رو تجربه نکردم . شما رو نمی دونم ، ولی من اعتقاد دارم تو این جور کارها 3 فاکتور ، کارت رو حل میکنه :نقل قول:
1- جرات ( درحد بلند شدن دود از دستگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - در این صورت اگه سیستم بالا نیاد ، زیاد جا نمی خوری)
2- طی کردن مرحله به مرحله دستورات Manual ( یا هر منبع موثق دیگه ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- دقت دقیق به اعداد مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، حرف به حرف و عدد به عدد !! ( مثلا من تو سایت tp-link دو مدل 8811 دیدم V5 و V1 ، که هر کدوم firmware جداگانه ای دارن.)
--------------------------------------------------------------------------
قطعاً دقت کردین ؛، ولی محض احتیاط چراغ wireless روشنه؟نقل قول:
راستش من 604 ندارم ، و نمونه تست شده رو هم نمیشناسم. دوباره به asus ایمیل زدم .نقل قول:
فکر کنم ایسوس نیتروژن موتور بخش تخصصیش رو روشن کرده. این دفعه ایمیلم رو 2 ساعته reply کرد.
ضمناً بهش گفتم که 2باره همون error رو داده:
نقل قول:
Dear Valued Customer,
Thank you for contacting ASUS Customer Service.
For the problem, could you please try to change other explorer or use other PC to update the firmware.
If the problem still exists, please refer to the following steps to reinstall the fireware:
1 Download latest firmware and utility from support site
2Decompress the utility packet, run Setup.exe
3 Open ASUS utility->Firmware restoration tool
4 Find the firmware you’ve download
5 Unplug the power, wired connect between PC and the router.
6 Manually setup an IP address to PC as 192.168.1.x (2-254)
Please also close the firewall and antivirus software on your PC.
7 Hold the reset button as while as plug the power, you’ll see the power LED flash, this means you successfully enter into the rescue mode.
8Follow step 4, click upload, please be patient, the router will restart after recovery.
For more information feel free to refer to our self-help pages by clicking the links below:
Troubleshooting -FAQ -کد:http://support.asus.com/troubleshooting/troubleshooting.aspx?SLanguage=en-us
کد:http://support.asus.com/faq/faq.aspx?SLanguage=en-us
If you continue to experience issues in the future, please do not hesitate to contact us.
Best Regards,
Vivian
ASUS Customer Service
مراحلش که کاملا واضحه ، 8 تاش رو طی کن ببینیم چی میشه.
آره ISP گفته که VPI=10 و VCI=35 بزارم.....راستی وقتی IP رو رو حالت automatically می زارم حالت لیمیت پیدا می کنه و نمی تونم وارد کانفیگ مودم بشم(192.168.1.1)مثل عکس زیر :نقل قول:
همونجور که می بینی Limite ......انگار کلا من با شبکه و کل توپولوژیا و پروتوکلا مشکل دارم (میگن کوزه گر از کوزه شکسته آب می خوره همینه...!!!!)
راستی تو گفتی که طبق قانون واسه اشخاص حقیقی سرعت بیشتر از 128 داده نمی شه پس چرا من سرعت 512 دارم؟؟؟؟تازه من سرعتمو می تونم تا 2Mb هم از طریق سایت شرکت ISP تغیر بدم...من با شرکت شبدیز کرج قرارداد دارم از همه چیزش راضیم ولی Ping یا همون Latency بالاستو آنلاین سخت می تونم بازی کنم.
بزرگترین مشکلمم PPPOE آخه من خیلی PC میاد زیره دستمو هی رو حالت Bridge تنظیم کنم.
شما هم نمی دونید این مودم یا ISP یا خودم چه مرگمونه که رو حالت PPPOE تنظیم نمی شه؟؟؟؟
ایسوز 604 مثه چیز ریخته توی این شهر:31:نقل قول:
چرا کمیاب شده
بگو حوصله ندارم بگردم بزارش برای تنبلی
شما یه زنگ بزن به فروشگاه دالای ببین اوضاع چطوریه اگه نداشتن یعنی کل ایران ندارن چون اینها خودشون وارد ایران میکنن و گارانتی میکنن
آدرس مجتمع پایتخت طبقه پنجم بلوار میرداماد...
من ساکن اهواز هستم
اینجا من فقط TENDA , D-LINK , TP-link رو پیدا کردم
شاتل هم که d-link قبول نمیکنه
حالا خودت VPI=0 و VPI=8 را امتحان کردی؟ ضرر نداره..(البته اینا اگه اشتباه باشه که اصلا چراغ status ثابت نمی شه)نقل قول:
من هم با 602 همین مشکلو دارم؛ البته با bridge . من اینترنت را با شبکه share کردم ip دستی دادم؛ اصلا ip مودم پینگ نمی شه ولی limited نیست.
پیدا می شه ولی کمتر، یک دلیلش شاید اینه که این مدل discontinued شده. قیمتش دیروز توی تهران 75 تومن بود.نقل قول:
مدل جایگزینش هم بیاد من میخرمنقل قول:
بهترین چیزیه که تا حالا دیدم حداقلش اینه که تا حالا خبر شوخنشو مثه سیمفونی نشنیدم
اگه یه جستجو بزنی میبینی که اصلا این مودم سوختن نداشته در صورتی که خیلیها گزارش دادن که مودموشن سوخته
مودم خیلی خوبیه