تفاوت این 3 نسخه بیشتر در چیه؟نقل قول:
اوبونتو از زوبونتو یا لوبونتو
Printable View
تفاوت این 3 نسخه بیشتر در چیه؟نقل قول:
اوبونتو از زوبونتو یا لوبونتو
تنها تفاوتشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.نقل قول:
اوبونتو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده می کنه.
زوبونتو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
و لوبونتو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
که دو تا آخری از یونیتی سبک/سریع ترن.
انتخاب بین این ها بستگی به سلیقه ی شخصی و مشخصات سیستم داره...
من مشکلم با این نور مانیتور حل نشد هی باید دستی کمش کنم بعد از هر ریست:n28:
برا من که اصلا کار نکردن اون ایکسبکلایت متاسفانه هر کاری میکنم، نه تونستم وبکم رو راه بندازم و نه نور مونیتور رو و نه میکروفون رو! :)نقل قول:
من مشکلم با این نور مانیتور حل نشد هی باید دستی کمش کنم بعد از هر ریست:n28:
چه باید کرد؟:n28:نقل قول:
راستش من زیاد دنبالش نکردم...
حوصله نکردم براش چون زیاد برام مهم نبوده این دو مشکل...
شما نور صفحهات کم میشه ولی میخوای اتوماتیکش کنی یعنی؟
میشه مشکلت رو یه بار برا من درست توضیح بدی که چی به چی هستش؟
آره عزیز به صورتی دستی با کلید fn کم و زیاد میشه اما بعد از هر ریست دوباره تنظیم بهم میخوره:n28:نقل قول:
یه ایدهی کلی :نقل قول:
آره عزیز به صورتی دستی با کلید fn کم و زیاد میشه اما بعد از هر ریست دوباره تنظیم بهم میخوره:n28:
الان ظاهرا ما نیاز داریم که یه اپ خیلی ساده، قبل از خاموش شدن سیستم وضعیت صفحهی نمایش رو بررسی و ذخیره و کنه و موقع روشن شدن درصد اون رو بخونه و دوباره اعمال بکنه...!!!
به نظرم کار سادهای میباشه!!... فکر نمیکنم برنامهای برای اینکار وجود داشته باشه، پس لزوما باید خودمون بنویسیمش!...
ببینم فرصت میشه یا نه! :)....
اتفاقا ایدهی جالبی هم میباشه...
دمت گرم من به خاطر همین سعی میکنم کمتر باهاش وارد شم:n03:نقل قول:
سرعت دانلودم توی ویندوز به ۴۰۰ میرسه ولی ابنتو بیشتر از ۴۰ نمیاد می خوام سرعت اپت گیتشو با سنترشو افزایش بدم یه راه کار آمد بگید توی نت راههای زیادی گفته ولی چند تاشونو استفاده کردم فایده نداش یه راه موثر بگید که خودتونم ازش استفاده کردید ممنون
سوال دومم اینه من در حال نصب geant4 روی اوبونتو ام الان داشتم clhep شو نصب میکردم وقتی دستور configure رو میدم میگه دایرکتوری شو پیدا نمیکنه در صورتی که من تمام فایلاشو از فشرده بیرون اوردم و هرچی نیاز داش نصب کردم
نقل قول:
توصیه میکنم apt-fast رو نصب کنین و تنظیماتش روانجام بدین اونموقع میتونین مثل idm ویندوز با سرعت بالا و ۱۶ کانکشن بستههارو دانلود کنین
البته بعد از نصبش برای افزایش یرعت بجای دستور apt-get باید از دستور apt-fast استفاده کنین
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
شاید توی دایرکتوری که فایلهارو اکسترکت کردین نیستیننقل قول:
با دستور cd وارد مسیری که فایلها اکسترکت شدن بشین و مراحل نصب رو دنبال کنین
سلام خسته نباشید
من برنامه ویدالیا رو نصب کردم ولی موقع اجرا اررور زیر و میده
vidalia detected that the tor software exited unexpectedly
سلام...
دوستان توی ریتم باکس چطوری میتونم فید برخی کتگوری های سایت رادیو جوان رو بهش بدم؟؟؟؟
سایت رادیو جوان، بخش پادکست ها بخش موزیک های الکترونیک و گروه هنرمندان ماسکرید و رنسانس... خودش گزینهای برای فید نداره ولی موزیک ها رو توی یه صفحه نگه میداره(لیست میکنه موزیک هایی که میان جدیدا)
راهی هست دوستان؟
من طبق دستورات برای نصب geant اقدام کردم و مرحله کانفیگور اگه اشتباه نگفته باشمو انجام دادم
حالا زدم make شه ولی این ارورو میده
arashmngar@arashmngar-K53SJ:~/2.1.3.1/clhep_build$ make -j2
make: *** No targets specified and no makefile found. Stop.
اولیشو نمیفهمم ولی دومیش که گفته make فایلو پیدا نکرده ولی خودم دیدم تو دستورات اونم کانفیگور شده بود چیکار باید کنم ؟
سلام
چجوری میتونم به صورت لایو لینوکس ubuntu رو روی فلشم داشته باشم؟؟؟(می خوام قبل از نصب کار کنم)
و
من یه درایو کامل برای نصب ubuntu خالی کردم
ولی چون تا به حال نصب نکردم و ترس از دست رفتن اطلاعات رو دارم (سیستم مشترک هه) و اینکه فضای کافی برای بک آپ گرفتن رو ندارم
نیاز به کمک زیاد و این که ریز به ریز مراحل رو بلد باشم دارم
خیلی لطف میکنید اگه منو راهنمایی کنید!!
:n16::n16::n16::n16:
در ضمن یکی از دوستان به من گفت میتونی از ماشین مجازی استفاده کنی!
میشه توضیح بدید ماشین مجازی چیه؟؟؟؟
:n16::n16::n16::n16::n16:
با استفاده از unetbootin ایمیج دیسک اول اوبونتو رو روی فلش بریزین میشه بصورت لایو بالاش آورد.نقل قول:
ماشین مجازی هم نرمافزار virtualbox رو دانلود و نصب کنین
712:سلام دوستان!!!
از ویندوز به مینت رفتم و فقط به دو دلیل اوبونتو نصب نکردم.یکی اینکه پکیج هایی که دارم رو تو ینت میتونم راحت آفلاین نصب کنم ولی تو اوبونتو نه...
در ضمن رابط کاربری یونیتی بعضی وقتا کند کار میکنه و بعضی وقتا تند.البته اکثر اوقات کنده...راه حلی نمیدونین؟؟؟
با عرض سلام و خسته نباشید. بنده متوجه نشدم٬شما برای بار اول گنو/لینوکس نصب کردید؟ اگر اینطور هست که ورودتون به دنیای نرم افزارهای ازاد تبریک می گم و ازین حرفا٬سوالی که پیش میاد اینه که دقیقا چه پکیجی نصب نشد٬ از کجا اومد این پکیج و دقیقا رو چه نسخه ای از اوبونتو نصب نشد و رو چه نسخه ای از مینت نصب شد و ارورش چی بود؟نقل قول:
سوال دومتون هم ممکنه به خاطر درایور کارت گرافیک باشه. درایور های کد بسته که توسط شرکت های AMD و Nvidia ارائه میشن معمولا با بعضی برنامه ها مشکل دارن و برعکس٬ درایور های ازاد با بعضی برنامه ها مشکل دارن! باید به صورت تجربی امتحان کنید ببینید با کدوم درایور راحت تر کار می کنه.
در نهایت بنده شخصا اوبونتو رو به کسی پیشنهاد نمی کنم دلیلشم تو همین تاپیک نوشتم همون مینت خوبه :n02:
712:خیلی ممنون.خودم هم به این نتیجه رسیدم.این رابط کلا کند هست و با وجود همه ی زیباییش الان فکر میکنم همون سینامون بهتره!!!البته سینامون برای اوبونتو هست ولی در کل من مینت رو خیلی بیشتر دوست دارم...
من تازه وارد نیستم.7، 8 ماهی هست که لینوکس استفاده میکنم.ولی هنوز در کنار ویندوز!!!
سلام برنامه های زیر رو برای ابونتو 12 میخواستم
1. نرم افزار مدیریت دانلود
2. نرم افزار پلیر مثل JetAudio یا KM
3. نرم افزار فتوشاپ
4.ویرایشگر حرفه ای مث NotePad ++
1. multigetنقل قول:
2. mplayer + smplayer
3. gimp
4. gedit or kwrite or mousepad or gvim
سلام دوستان خسته نباشيد،:n16:
من اوبونتو رو توي VirtualBox نصبيدم، بعد براي دسترسي به پارتيشنهاي ديگه توي ماشين مجازي ميام از گزينه Shared Folders وارد ميشم
و پوشه و پارتيشن مدّ نظر رو انتخاب ميکنم، بعدش ريستارت ميکنم، ولي باز نميتونم پوشهي Share شده رو پيداش کنم!
راه حلّش چيه؟
با تشکّر:n12:
ببخشيد دوستان، من اون فولدرهاي Share شده رو پيدا کردم، توي پوشه Media بود، فقط الآن يه مشکل جديد اينه که وقتي ميخوام بازش کنم خطا ميده که شما اجازه دسترسي نداريد! :n04:
در کنار اینهای که دوست عزیز معرفی کرده منم اینو معرفی میکنم که فکر کنم ارزش امتحان رو داشته باشهنقل قول:
برای دانلود:
xdm تورو حیرت زده میکنه!!! و یا uget با افزونه اریا۲ معرکه میشه
دوستان من یه مشکل عجیب دارم:n02: اخرین نسخه رو دانلود کردم میزارم از رو dvd بالا میاد نصبش کنم هنگ میکنه صفحه شطرنجی میشه
خواستم از طریق ویندوز نصب کنم بعد ریست باز این شکلی شد مودم رو جدا کردم گفتم شاید ماله اونه بازم قاطی کرد کسی میدونه مشکل چیه ؟:n02:
اگه میتونی با برنامه yumi اوبونتو بریز رو فلش ببین از رو فلش بوت میشهنقل قول:
شاید هم فایل دانلودی خراب شده
والله خودمم شکم به فایله بعد به کارت گرافیکم فوقش مجبورم دوباره بدانلودم:n02:
سلام
تو اوبونتو بعضی از سایتها مثل میل یاهو . . . . برام باز نمیشن یا با مشکل باز میشن!
آیا با آپدیت اوبونتو این مشکل حل میشه(تا حالا آپدیت نکردمش)
+نسخه 14.04 دقیقا چه روزی عرضه میشه
ممنون
بسته unity-webapps-yahoomail رو حذف کنید ببینید مشکل حل میشه یا خیر.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خیلی وقته منتظرم نسخه 14.0.4 بیاد مثل اینکه کمتر از یک هفته دیگه منتشر میشه امیدوارم نسخه پایداری باشه نسخه های قبلی رو سیستم من اصلا خوب نبود زیاد کرش میکرد .
ممنون ولی فقط سایت یاهو نیست مثلا زمانی که میخوام یک پست در انجمن بفرستم وقتی روی گزینه"ارسال" کلیک میکنم چند دقیقه درحال لود و بعد از اون خطا میده!نقل قول:
یا صفحه مدیریت سرویس پارس آنلاین اصلا باز نمیشه و . . .
برنامه ای برای چک کردن دمای پردازنده وجود داره؟ من از چند برنامه و دستور استفاده کردم و همه دمای حدود 27 درجه رو نشون میدن که من میدونم این دمای پردازنده نیست، حتما دمای مادربرده. انگار سنسورهای دمای پردازنده رو نمیشناسه.
اگر راه حلی دارید ممنون میشم.
چه خطایی میده؟ با همه مرورگر ها مشکل داره یا یک مرورگر خاص؟ اگر امکانش هست یک عکس از سایت هایی که درست بالا نمیاد قرار بدید.نقل قول:
lm-sensors رو نصب کنید، سپس در ترمینال وارد کنید sudo sensors-detect، سپس sudo service module-init-tools start اگر سوالی پرسید همه رو yes بدید، در نهایت sensors رو وارد کنید، خروجی مشابه زیر باید باشه:نقل قول:
کد:Core 0: +41.0°C (high = +78.0°C, crit = +100.0°C)
دست شما درد نکنه. من همه این کارا رو کرده بودم ولی آخرش دستور سنسورز رو نمیزدم.نقل قول:
حالا راهی هست که این دما رو مانیتور کنم. یعنی الان که باید هر دفعه دستور sensors رو تو ترمینال بزنم تا دما نشون داده بشه. راهی هست که این دستور خودش هر ثانیه وارد بشه؟
من از نسخه ی دست کاری شده ی ابونتو استفاده می کنم (منوتو) که خودش چیزی مثل گجت داره که دما رو نشون میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما همونطور که میبینید دمایی که این گجت نشون میده دمای هسته های پردازنده نیست. میشه کاری کنم که دمای پردازنده رو نشون بده؟
گدجت مورد استفاده شما Conky Lua هست، من دقیق نمیدونم فایل تنظیماتش کجاست ولی فکر کنم conkyrc. هست و در home قرار داره. با یک ادیتور بازش کنید، دنبالنقل قول:بگردید و باکد:{hwmon temp1}
جایگزینش کنید.کد:{execpi 1 sensors | grep "Core0 Temp" | awk '{print $3}' | cut -c2-3}
آقا میلاد اون فایل مورد نظر اینه؛نقل قول:
محتوای مخفی: .conkyrc
اون چیزی که باید تغییر کنه رو بلد کردم. چیزی که شما گفتین جایگزین کردم و کار نکرد. غیر اون هم توی نت کلی گشتم و چیزهای مختلف تست کردم و هیچ کدوم کار نکردن.
من چون تازه کار با لینوکس رو شروع کردم زیاد وارد نیستم. ممنون میشم شما یه سرچی بکنید.
درضمن من هربار بعد تغییر اون قسمتُ لینوکس رو لاگ اوت می کردم و دوباره وارد میشدم تا تغییرات اعمال بشه. راهی ساده تری برای این کار نیست؟
درسته، دستورمون رو اگر جای {acpitemp} بزاریم باید درست بشه، من الان رو لینوکس نیستم، رفتم رو لینوکس تست میکنم نتیجه رو همینجا میزارم.
من که گداشتم نشد. فکر کنم به مادربرد و پردازنده هم ربط داره. یعنی یه دستور کلی برای همه نیست.نقل قول:
سیستم من Core i7 هست