یعنی منظورشون از ارتقای کیفیت باز کردن روم ها در اینده با قابلیت ها و امتیازات بروز تر و بیشتر بوده یا کلا چت روم رو میخوان برای همیشه از یاهو حذف کنن؟نقل قول:
Printable View
یعنی منظورشون از ارتقای کیفیت باز کردن روم ها در اینده با قابلیت ها و امتیازات بروز تر و بیشتر بوده یا کلا چت روم رو میخوان برای همیشه از یاهو حذف کنن؟نقل قول:
بله ؟ متوجه منظورتون نشدمنقل قول:
من مشکلی نداشتم اگه پست رو درست بخونید متوجه میشین مشکل رو نقل قول کردم جواب دادم !
اون تیک هام بعضی وقتا وقتی از ف...لتر ش... استفاده میشه زده میشن وقتی بخواین دوباره به یاهو وصل شین و ف...شک... نداشته باشین وجود اون تیک ها مانع از اتصال میشن که باید
برداشته بشن
ظرفیت یاهو توی ادد لیست کردن چند نفره؟
مرسی
راهی هست که آرشیو از دست رفته رو برگردوند.من از آرشیوم پشتیبان نگرفتم.بارها هم ویندوز عوض کردم.یعنی کلا درایو سی رو فرمت کردم.اگه راهی باشه از طریق وب باید باشه.
راستش من دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم 200 تا باشه مطمئن نیستمنقل قول:
فقط آرشیو یاهو ورژن 11 رو سرور یاهو ذخیره میشه + webmessenger ...اگه با ورژن های قبلی چت میکردین یا با webmessenger چت نمیکردین فقط باید فایل های ذخیره شده تو سیستمتون رو داشته باشیننقل قول:
سلام من هر وقت میخوام وارد یاهو بشم نمیشه اما وقتی فیلتر شکن رو باز میکنم باز میشه اگه کسی با این مشکل مواجه بوده بگه ممنون میشم
دوستان به این عکس زیر نگاه کنین یعنی میشه با ایدی های هات میل و اون یکی که زده بالاش تو یاهو مسنجر لوگین کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
تو این مسیر
Internet Explorer >> Intenet Option >> Connection tab >>Setting
اگر dial up دارین تو قسمت dial up در غیر این صورت Lan Setting قسمت proxy server تیک نداشته باشه .
نه شما میتونید آیدی های hotmail رو به ادلیست یاهو اضافه کنید و باهاشون چت کنید برای آیدی های hotmail و لوگین شدن به مسنجر باید MSN messenger استفاده کنیدنقل قول:
سلام
میشه راهنمایی کنید چطوری میتونم یک نفر به لیست دوستانم در یاهو اضافه کنم بودن اینکه متوجه بشه البته به غیر از یاهو مسنجر 7 روش دیگری اگر هست بگید
البته با برنامه Buddy manager مثل اینکه میشه اینکارو کرد ولی من نتونستم این برنامه رو پیدا کنم اگر کسی این برنامه رو داره برای من ایمیل کنه یا لینک بزاره
مرسی
یعنی اگه msn messenger نصب کنم میتونم با ایدی های یاهو رو اد کنم؟نقل قول:
دوستان عزیزم خسته نباشید همگی
یه مشکل مسخره واسه من پیش اومده که الان یاهو مسنجر من IDم رو بلوک کرده و نمیتونم وارد مسنجر شم...ولی متونم از طریق Mail.Yahoo وارد ایمیلم بشم...
حقیقتش اینه یکی از دکمه های کیبرد لپ تاپ دوست من کار نمیکرد به درستی و باید محکم فشار میدادم تا کار کنه...و از شانس بدمون من خبر نداشتم از ماجرا و پسورد من شامل اون یک دکمه هم میشد :n08:
من موقع وارد کردن پسورد به مشکل برخوردم و هرچی میزدم میگفت پسورد اشتباهه...
اونقدر این پسورد رو زدم تا گفت ای دی شمابلوک شده طبق عکس زیر:
حالا چون این ای دی برای چندین سال پیش هستش و من اصلا یادم نیست که altrante email رو چی وارد کردم تا در قسمت Forget Password ی که این میگی مراحل رو ادامه بدم باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟
بازم میگم...میتونم به راحتی از طریق Mail.Yahoo وارد بشم و حتی از طریق وب مسنجر همین ایمیلم میتونم به ادد لیستم دسترسی داشته باشم...
اما از طریق مسنجر نمیتونم وارد شم...
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...
:n27:
اینو میدونم که یاهو میتون hotmail رو ادد کنه ولی با msn messenger کار نکردم مسلما وقتی تو یاهو hotmail ادد میشه تو msn هم میشه آیدی یاهو رو ادد کردنقل قول:
سلامنقل قول:
اگر چند بار پسورد رو اشتباه زدین وبلوک شده بعد از یه زمان محدودی دوباره باز میشه زمانش فکر می کنم از 12 ساعت کمتر باشه ..سوال های امنیتی و Info که زمان ثبت آیدی دادین رو یادتونه ؟ اگه یادتون هست
خب forgot pass رو بزنید پسورد رو ریست کنید ..
نه...
آخه IDم مال 10 سال پیش هست تغریبا...
اصلا یادم نیست...
بدبختی اینه که اگه ریست هم بشه باید به اون ایمیلی که موقع ثبت نام تو 10 سال پیش وارد کردم اونم یادم رفته که پسورد ریست شده رو بهش بفرسته!!!:n13:
الان 48ساعت شده ولی از بلوک در نیومده که...!!!:n23:
بازم میگم...:n15:
با Mail.Yahoo و وب مسنجر یاهو به راحتی وارد میشما...!!!:n29:
ویرایش :
سلام مجدد
یکی از دوستان عزیز لطف کردن و به من پیغام خصوصی دادن و میخواستن راهنمایی کنن که چگونه پسوردم رو پیدا کنم...
من اصلا پسوردم رو گم نکردم که...پسوردم رو بلدم...(یکی از دکمه های لپ تاپ دوستم سفت بود و کار نمیکرد و همین باعث میشد اون دکمه کار نمیکرد و من متوجه نشده بودم و همین باعث شد چندبار پسوردم رو وارد کردم به اشتباه و باعث شد که IDم بلوک شه)
وگرنه من الانشم پسوردم رو بلدم...
فقط مشکلم بلوک شدن IDم هست...
گفتم شاید بازم دوستان فکر کنن من پسوردم رو فراموش کردم...
هم با پسوند هات میل ساختم هم با پسوند لایو حالا باید MSN مسنجر رو دانلود کنم درسته؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
windows live messenger رو تو سرچ ویندوز بزنید و با ایدی که ساختین Online شین اگه ویندوز نداشت دانلود کنید
نقل قول:
وگرنه من الانشم پسوردم رو بلدم...
فقط مشکلم بلوک شدن IDم هست...
گفتم شاید بازم دوستان فکر کنن من پسوردم رو فراموش کردم...
خب حالا که راه دیگه ای برای باز کردن آیدی وجود نداره بهترین کار همون تغییر پسورده ... لا اقل اینجوری میتونید وارد ایدیتون شین بعد دوباره پسورد قبلیتون رو بذارین
سرچیدم نبود ویندوز لایو مسنجر همون ام اسن مسنجره دیگه درسته؟نقل قول:
صفحه سفید شده هرچی پی ام میدن دیده نمیشه
پی ام میدم دیده نمیشه
تمام نسخه هارو تست کردم درست نشد
از طریق cmd و reg هم تست کردم نشد
آخرین جاوارو نصب کردم نشد
با Malwarebytes Anti-Malware اسکن کردم نشد
نود هم آپدیته
ویندوزم 7 اورجیناله (لپتاپ)
حالم دیگه داره به هم میخوره
چکار کنم؟
نقل قول:
بله با هم فرقی ندارن و جزو سرویس های مایکروسافت هستند
من تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرسیده بودم ، ولی مشکلم حل نشد !
در مورد میل منظورم بود .
من میخوام نام ونام خانوادگی م رو که اون دو تا باکس قرمز رو کشیدم روش ، بردارم .
ادیت رو که می زنم ، یه صفحه دیگه میاد که فقط اسمم (Vahid) رو میتونم ادیت کنم .
سلام دوستان :n16:
چرا من بعضی از مطالب دوستام می تونم ببینم و بعضی دیگه اصلا نمیبینم :n13:
نقل قول:
سلام
این نرم افزار رو دانلود و آپدیت کنید
کد:
http://www.malwarebytes.org
و سیستمتون رو full scan کنید قسمت object detected هرچی پیدا شد remove کنید اکثر بچه ها که مشکل شما رو داشتن با این راه حل مشکلشون حل شده..
نقل قول:
عکسی که گذاشتین باز نمیشه
اون تاپیک گفتین یاهو مسنجر آدرس اینجا رو دادم اینجا میگین ایمیل بالاخره کدومه :n15:من هم پروقایل هم مسنجر هم ایمیل رو توضیح میدم امیدوارم مشکلتون حل شه .
برای تغییر نام توو ایمیل هایی که میفرستین : وارد ایمیل شین قسمت email option >>mail accounts قسمت sending name اسم خودتون رو عوض کنید
برای تغیر نام توو پروفایل : وارد پروفایلتون بشین و روی اسمتون کلیک کنید و اسمتون رو عوض کنید مثل عکس زیر ؟ رو پاک کنید و اسمتون که میخواسن رو بنویسین
برای تغییر نام تو مسنجر خودتون و اددلیست مسنجرتون : contact details رو تغییر بدین و برای اددلیست ارسال کنید Contact >> Action >> Send my contact Details یا ادلیست رو انتخاب کنید و با دکمه Ctrl+Shift+C براشون contact details جدید رو بفرستین
سلام مطالب من دیده میشه ؟:n15:فکنم تو قسمت بروزر بپرسین بهتره شاید مربوط به بروزرتون باشهنقل قول:
من اصلا اشتباه سوال کردم تو تایپیک فیسبوک می خواستم بپرسم حواس ندارم که :n03::n28:
با سلام خدمت دوستان. من یه مشکل دارم و ممنون میشم اگه یکی کمکم کنه... من وقتی با برادرم چت میکنم. و به هم وب هم میدهیم.. بعد از چند ثانیه تصویر وب من روی تصویر وب برادرم قرار میگیرد به طوری که من علنا تو تصویر از خودم روی صفحه کامپیوترم دارم. این مشکل فقط وقتی با برادرم چت میکنم اتفاق می افتد. و با دیگران چنین مشکلی ندارم. مشکل از نرم افزار یا ویندوز برادرم نیست. چون یک باز ویندوزش رو عوض کرد ولی باز مشکل برطرف نشد.. خواهش میکنم کمکم کنید... این ادرس میلمه
با سلام خدمت دوستان. من یه مشکل دارم و ممنون میشم اگه یکی کمکم کنه... من وقتی با برادرم چت میکنم. و به هم وب هم میدهیم.. بعد از چند ثانیه تصویر وب من روی تصویر وب برادرم قرار میگیرد به طوری که من علنا تو تصویر از خودم روی صفحه کامپیوترم دارم. این مشکل فقط وقتی با برادرم چت میکنم اتفاق می افتد. و با دیگران چنین مشکلی ندارم. مشکل از نرم افزار یا ویندوز برادرم نیست. چون یک باز ویندوزش رو عوض کرد ولی باز مشکل برطرف نشد.. خواهش میکنم کمکم کنید...
خیلی خیلی ممنون /نقل قول:
لطف می کنید .
ببینید ، اینایی که گفتین درست ، ولی بازم بقیه اسم و فامیلم رو می بینن.
اون صفحه ای که عکسشو دادین هم ، فقط اونو میشه ادیت کرد.
یعنی من میخوام این باکس های قرمز رنگ که کشیدم رو ادیت کنم ، زمان ثبت نام دادم ، وقتی هم ادیت رو می زنم به همون صفحه ای می رسم که شما عکسش رو لطف کردین.
سلامنقل قول:
برادرتون قبل از وب دادن به شما از وبکم های مجازی مثل Manycam استفاده نمیکنه ؟
نقل قول:
آقایtab-magnet این اطلاعات مربوط به account info هست که زمان ساختن یاهو ایجاد کردین و هیچ کس جز شما نمیبینش ..دوستان شما فقط از طریق پروفایل، مسنجر و ایمیل میتونن اسم شما رو متوجه شن
که از همون طریق که تو پست قبل گذاشتم میتونید تغییرش بدین ، پروفایلتون هم میتونید Hidden کنید
ولی اگه اصرار دارین این اطلاعات هم تغییر بدین update your contact information رو بزنید و اسمی که ثبت کردین رو تغییر بدین ولی این اسم رو کسی جز خودتون نمیبینه ...وارد صفحه زیر میشین
این صفحه هم که ویرایشش برای خود من کلی دردسر داره سراغش نمیرم اصلا..
از این که قصد کمک کردن به من رو دارید بی نهایت سپاسگزارم... بابت سوالی که فرمودید باید بگم خیر.. اونم مثل من از لب تاب استفاده میگنه
سلام لپ تاپ رو میدونم .. ولی بعضی نرم افزارها هستن که میشه همراه با روشن کردن وبکم لپ تاپ ازشون استفاده کرد و هم برای افکت استفاده میشه هم برای فیلم برداری از صفحه دسک تاپ برای همین اینو پرسیدم
اگر برادرتون استفاده میکنه ممکنه این اتفاق بیفته که از صفحه وبکم رو دسک تاپ خودشون به وسیله اون نرم افزار رکورد تهیه کردن این باعث میشه شما از وبکم ایشون تصویر خودتون رو ببینید...
غیر این مورد من دلیل دیگه ای به ذهنم نمیرسه :n16:
میشه تاریخ سوال جوابها رو هم بزنید:n22:
تاریخ سوال و جواب هر پست بالای اسم کاربری نوشته شده ...نقل قول:
[QUOTE=V E S T A;7408982]سلام
این نرم افزار رو دانلود و آپدیت کنید
کد:
http://www.malwarebytes.org
و سیستمتون رو full scan کنید قسمت object detected هرچی پیدا شد remove کنید اکثر بچه ها که مشکل شما رو داشتن با این راه حل مشکلشون حل شده..
حل نشد راه حل دیگه ای نیست؟
دوستان میخوام بدونم توو یاهو مسنجر اگر
شخصی که ایگنور میکنه کسی رو چگونه اون طرف میتونه خودش از لیست ایگنور اون طرف در بیاره ؟
مثلا کسی منو ایگنور کرده من میخوام خودمو از لیست ایگنورش در بیارم آیا راهی برای این وجود داره ؟
سلام تا اونجا که من میدونم راهی نیست مگر اینکه وارد آیدی ایشون بشین و از لیست ایگنور آیدی خودتون رو خارج کنید :n15:که اینم بدون پسورد نمیتونید:n02:نقل قول:
با یه آیدی یا پروفایل دیگه برو بگو منو از ایگنور در بیار .
سلام دوستان ممنون میشم من رو راهنمایی کنید که چطور از دوربین خود لپ تاپ به عنوان وب کم برای چت استفاده کنم؟
سلام روی آیدی که میخواین باهاش چت کنید و وب بدین کلیک کنید و video call رو بزنید یا Online بشین و از قسمت Messenger>>My webcam وب بدین و درخواست کسایی که میشناسین رو acc کنید تا وب شما رو ببینننقل قول:
نقل قول:
چگونه میتونیم یک آیدی یاهو را با یک روش ساده کنیم ؟
اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
سلام
دوستان چرا یاهو مسنجر وصل نمیشه به ایدی؟؟؟
سلام من می خوام تو لینک استاسوم طوری بشه که دوستام آیدی جدید منو ادد کنن
طرف کلیک می کنه روی استاتوس من بره تو صفحه اد یاهو برای ایدی جدیدم
صفحه سفید شده هرچی پی ام میدن دیده نمیشه
پی ام میدم دیده نمیشه
تمام نسخه هارو تست کردم درست نشد
از طریق cmd و reg هم تست کردم نشد
آخرین جاوارو نصب کردم نشد
با Malwarebytes Anti-Malware اسکن کردم نشد
نود هم آپدیته
ویندوزم 7 اورجیناله (لپتاپ)
حالم دیگه داره به هم میخوره
چکار کنم؟