آقا چند شبه شبکیه ری*ه ! علتش چیه ؟ سرعت من 3 شب پیش بالای 90 نمیرفت ! 2 شبه سرعتم روی 5 ـه !
البته مخابرات هم پشت سرش ری*ه !
Printable View
آقا چند شبه شبکیه ری*ه ! علتش چیه ؟ سرعت من 3 شب پیش بالای 90 نمیرفت ! 2 شبه سرعتم روی 5 ـه !
البته مخابرات هم پشت سرش ری*ه !
ماله منم چند وقتیه شبانه بالاتر از 20 نمیره ولی از 6 تا 7 میاد رو 150
سایت شبکیه این رو اطلاعیه زده(ازشون بعیده:دی)
"قابل توجه مشترکین محترم اینترنت پر سرعت شرکت شبکیه
به منظور ارتقا سطح کیفی خدمات شرکت، ممکن است سرویس های ارِِایه شده تا 72 ساعت آینده دچار اختلالاتی باشند.لذا پیشاپیش از همه ی شما عذرخواهی می کنیم "
امروز یه اتفاق نادر افتاد واسم:دی
ساعت 7.45 شارژ کردم 8.07 نت فعال شد :))
دوستان من از مبین نت سرویس دارم از بعد از عید تا حالا کلا وضعیت افتضاح شده و این ماه هم افتضاح تر ..
متاسفانه خطم نیز فیبر نوریه .. پارسال از مخابرات سرویس گرفته بودم که اونم گند زده شد توش .. اان شنیدم شبکیه اومده که شبانه رایگان هم داره
من مرکز مخابراتی ولیعصر هستن کسی از دوستان هست که تو این مرکز سرویس گرفته باشه و راضی باشه ؟
من دیگه نمی دونم چیکار کنم
صبا که ر*ده به هر تاپیکی هم که سر میزنم هیچ کس راضی نیست می ترسم مجبور بشم با همین صبا دزد بمونم
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
دوستان شبکیه شبانه ش داغونه
وقتی مودمو روشن میکنی شانست اگه خوب باشه وسطش قطع نمیشه
ولی اگه بد باشه همینطور چراغ adsl مودم خاموش روشن میشه
اگه لینک هاتونم حساس به آی پی باشه که دیگه هیچی
روزانه شم که دیگه بدتر از شبانه
همین الان که دارم اینو مینویسم دو بار مودم خاموش روشن شد
بازم معلوم نیس دوباره قطع بشه یا نه
اه
بستگی به منطقتون داره من بهارستانم شب ها 220 میگیرم ولی ولی عصر رو نمیدونم خیلی از دوستان توی ماطق دیگه از سرعت شبانه گله مندندنقل قول:
دوستان کسی نمیدونه که آسیاتک یا شبکیه توی شهید بهشتی چه جوریه؟
در مورد این دو شرکت هم نظر هاتون رو بذارید
نمیدونم که از کدومشون بگیرم؟
راسته که میگن این دو شرکت از هم جدا شدن؟
منتظرم:23:
سلامنقل قول:
تو هر مرکز مخابراتی اگه مشترکین ADSL یکISP خاص زیاد بشن سرعت میاد پائین باید ببینی اوضاع مرکزتون چطوره
درسته شبکیه از آسیاتک جدا شده و بعد از این جدایی وضعیت آنچنان خوبی نداره :24:
شبکیه تو منطقه من خوب بود 1 ماه داشتم تموم شد الان میخوام دوباره 1 ماه بگیرم منطقمم کشوریهنقل قول:
کسی اینجا از کشوری هست؟
کذوم شرکت جز شبکیه روی DLC اینرنت میدن؟
سلام دوستان
روی خط 673 ( کوی امام جعفر ) که dlc هم هست هیچ شرکتی adsl نمیده ؟( به مخابرات زنگ زدم گفت نمیده )
حتما باید وایمکس گرفت؟
لطفا یه نفر یه تست سرعت از آسیاتک توی شهید بهشتی یا جاهای دیگه ی اصفهان بذاره
لطفا مشخصات سرویس و مدت زمانش رو بگید:19:
کسی نمیدونه که از کجا میشه به صورت مجازی برای اصفهان از آسیاتک سرویس گرفت؟:24:
اگر مخابرات پشتیبانی نمیکنه از هیچ جای دیگه نمیتونید بگیرید.نقل قول:
پیشنهاد من برای وایمکس مبین نت هست.
بروبچس اصفهانی من دارم از صبا میرم.می خوام امروز برم فن آوا نا محدود بگیرم.نظرتون چیه؟( شهید بهشتی )
سلام
من از adsl مخابرات استفاده ميكنم....ميشه يه شركت مناسب تر به من معرفي كنيد كه در محدوده من باشه؟
خونه ي ما خ كاوه است
سلام دوستان.من از اينترنت مخابرات"يا همون 2030" استفاده ميكنم.....ميشه يه شركت مناسب كه ظرفيت و سرعت مناسبي داره و قيمتشم مناسب باشه در محدوده خ كاوه به من معرفي كنيد؟
ممنون ميشم:20:
سلام منم همین مشکل رو دارم (صمدیه لباف با پیش شماره 765) مبین نت که کلا ساپورت نمیکنه ایرانسل هم تو منطقه زرده پول مودم خارجی هم ندارم با مودم داخلی بخرم؟ احتمال داره صبر کنم مبین نت پشتیبانی کنه؟نقل قول:
کسی در محدوده ی سید الشهدا از 2030 سرویس نداره؟
من الان شاتل دارم ولی هیچ وقت خونه نیستم که استفاده کنم فقط اخر شبا میام خونه
میخواستم 20 30 بگیرم
کسی تو منطقه ی سید الشهدا داره که بدونم سرعت و این چیزاش چطوره؟
خودتون رو خسته نکنید اینجا کسی سر نمیزنه
خوب مثل اینکه پیشگامان هم زارت!
سرویسهاشو تغییر داده به نطر میاد افتضاح بشه، کسی از این سرویس های جدید اطلاع داره؟
کمکم باید به فکر تغییر شرکت باشم، شبکیه چطوره با کارت دانشجویی ۱ مگ میدن؟ شبانه سرعت چقدره؟ برم شبکیه یا همین پیشگامان بمونم؟
مگه پیشگامان هم خراب کرده شبانش رو؟ شما چه سرویسی دارید الان ؟ کیفیتش چطوریه ؟ سرعت ؟
الان راضیام (512)، اما سرویسم چند روز دیگه تموم میشه و باید از این سرویسای جدید Homelink بگیرم که سرعتش معلوم نیست زده از ۱۲۸ تا ۲ مگ که دیگه خودتون تا ته خط برید. بقیه سرویسهاشم شبانهٔ رایگان نداره! من نمیدونم کی تو این شرکت مسئوله.نقل قول:
مگه پیشگامان هم خراب کرده شبانش رو؟ شما چه سرویسی دارید الان ؟ کیفیتش چطوریه ؟ سرعت ؟
شما چه سرویسی دارید؟
منم دارم از صبانت میرم . دنبال یه ISP خوب میگردم . یا هرچیزی که از شر صبانت راحت بشم .نقل قول:
این فن آوا خوب هست ؟ دفترش کجاست ؟
دمتون گرم ما هم داریم میریم از ندانقل قول:
کدوم آی اس پی شبی 3 گیگ دانولد میده؟
آخ یاد ندا به خیر
چی بود چی شد؟
سپاس از پاسختون!نقل قول:
من از نداگستر 128 دارم که البته به دلیل اینکه اجازه بیشترش رو نمیدن و شبانشون رو هم داغون کردن دارم ترکش میکنم.
فعلا بین شبکیه و آسیاتک گیر کردم . هر دو چیزایی که تو سایتشون نوشتن خیلی خیلی خوبه با توجه به وضعیت موجود اما متاسفانه نمیشه اعتماد کرد !
دوستان کسی از کیفیت سرویس های شبکیه و آسیاتک اطلاعی نداره ؟ (مرکز خرازی)
آقا یه sms برام اومده اینترنت از ساعت ۱ تا ۷ صبح ۳سنبه به فاک میره! کسی خبر داره از چیزی؟
راند اول اینترنت ملی؟!
اینترنت ملی چیه:31:
احتمالا مشکلی تو شبکشون هست میخواند درستش کنند
سلام
اینترنت نامحدود از کجا بگیرم بهتره؟
سرعت 128
محدوده زینبیه:دی:دی
سلام نا محدود 128 فایده ای نداره سرعتت نهایتا رو 16 کیلو بایته یا 512 بگیر یا 1مگ.صبا نت که دیگه سرویس نا محدود ارائه نمیکنه شبکیه هم فقط 1 مگ نا محدود داره ماهی 320 هزار پیشگامان بدک نیست من خودم 512 شو دارم ماهی 22800 البته به درد آپلود اصلا نمیخوره اما سرعت دانلودش خوبه رو 64 تاست 1مگش برا آپلود حرف نداره سرعت دانلودش هم بین 90 تا 100 تاست.اما512 و 1 مگش مجوز میخواد.پارس آنلاین هم داره اما بعد از یه مدت استفاده احتمالا محدودت میکنه.نقل قول:
سلام.من تو مرکز استقلال هستم خطمون فیبر نوریه |پیش شمارمون 785 هست و هیچ جا نمی تونن به ما سرویس بدن غیر از مخابرات که اونم زنگ میزنم 2030 میگه امکان فنی وجود ندارد.زنگ زدم مرکز استقلال گفتم قضیه چیه گفت داریم دستگاه وارد میکنیم تا 3ماه دیگه میشه به شما سرویس داد.اما من از یکی از ساکنای اینجا که چند ساله اینجا هست پرسیدم گفت اینا خیلی وقته از این حرفا میزنن !!!
کسی میتونه به من کمک کنه چیکار کنم ؟ کمک کنید برادرا
سلام. خب شما کاری نمیتونید بکنید!!نقل قول:
باید بری سراغ وایمکس یا وایرلس.
برای وایمکس من مبین نت رو پیشنهاد میکنم. طرح های خوبی داره. اگر یکساله بگیری مودم رایگان هم بهت میدن.
برای وایرلس هم شبکیه و پرنیان شنیدم خوبن. خودت یه سرچ بزن قیمت ها و شرایطشون رو ببین.
سلام!نامحدود با سرعت بالا(1-2)مگ جایی رو میشناسید؟
شبانه رایگان با سرعت خوب هم معرفی کنید.ممنون
سلام به دوستای عزیز
بچه هایی که شبکیه دارن سرعت دانلود شبانه تون چقدره؟
از من 5 :41:شده
شرکتی هست که که بیشتر از 128 به کاربر خونگی بده ؟؟
نقل قول:
چه سرعتی داری؟
من 1 مگ دارم
سرعت توی روز 230
توی شب بین 80 تا 230 متغیر
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم سرویس 1 مگ دارم
روزانه 220 ولی شبانه یا وصل نمیشه یا اگه وصل بشه سرعتش 5 تا 10
شبانه شما با دانلود منیجر 80 تا 230 هست؟
سلام
دوستان من از نداگستر اینترنت داشتم سرعت شبانش برای من عالی بود 100 الی 230 ولی الان 2 ماهی هست که سرعتش ترکیده شده 15 kb/s میخواستم شرکتم رو عوض کنم میخواستم ببینم چه شرکتی هست که اینترنت شبانش نزدیکه این عدد باشه و سرعت روزانش هم خوب باشه روزا فقط باز انلاین میکنم ولی شبا دانلود میکنم الان واقعا کلافه شدم
دوستان اگر میشه راهنمایی کنید تا یه شرکت که سرعت شبانه ی عالی داشته باشه پیدا کنم منطقه ی من شهید قندی هست و تقریبا همیه ی شرکتا این منطقه رو پوشش میدن (راستی قیمت ماهی تا 15 تا 20 میتونم هزینه کنم )
پیشا پیش ممنون از دوستان
نقل قول:
فقط میدونم پارس آنلاین افتضاح به تمام معنا ساعت شبانش هم عوض شده که .....
512 دارم شبی 500 مگ دانلود میکنم حداکثر
نوین نت میگند خیلی خوبه شرکت نو پاییه هنوز سرعتش داغون نشده
شبکیه سرعت دانلود شبانش روی 230 فیکسه ؟ میشه شبی 3-4 گیگ گرفت ؟
نه بابا 230 کجا بود؟نقل قول:
من سرویس 1 مگ دارم
دانلود روزانه که به درد خودشون میخوره 220
شبانه هم 5 تا 15