سلام
من میخوانم این بازی رو تازه شروع کنم.
آخرین ورژنش چیه؟
از کجا میشه خرید؟
Printable View
سلام
من میخوانم این بازی رو تازه شروع کنم.
آخرین ورژنش چیه؟
از کجا میشه خرید؟
بچه ها یه کاری میشه واسم بکنید ! من 737 pmdg دارم که database fmc خیلی قدیمیه و وقتی میخوام خروجی تهران رو انتخاب کنم هیچی نداره . دوستانی که 747 pmdg دارن و database هواپیماشون کامله اگه میشه اون فولدرشو برام زیپ کنن و یه جا آپ کنن. ممنون میشم . :10::40::40::11:واسه من یه فولدر به اسم
FMCWP هست که داخل اش چند تا فایل txt هست + airports.dat
ورژن جدیدش که flight simulator x هست که از همین سایت p30world میتونی بخری:11:
بازی خیلی سختیه اصلا مثل هر بازی دیگه ای قابل فراگیری نیست ، خیلی طول میکشه تا راه کارش دست آدم بیاد که چطور یک دور بزنه تو هوا با 747 که موفق باشه و کنترل هواپیما از دست خارج نشه ، دیگه فرود و بقیه چیز هاش که بماند
دو سه روزه نصب کردم فقط بلدم هواپیما رو بلند کنم از جاش و دیگه نشوندنش رو که نمیشه کنترلش کرد میخوره زمین و دور زدن تو هوا که بخوای هواپیما رو هدایت کنی به سمت باند فرود هم خیلی مشکله چون همه چی میریزه به هم و هواپیما از کنترل خارج میشه
البته تازه شروع کردم و چیزی زیاد ازش سر در نمیارم
آموزش صفحه اول رو هم دانلود کردم و خیلی کامله ولی حوصله میخواد که همش رو بخونی
اول اينو بگم كه اين يه بازي نيست و شبيه ساز هستش و اگه دنبال بازي مي گردين من بازي هاوكس رو بهتون پيشنهاد ميكنم ! در مورد يادگيري هم كه ميانگين يادگيري اين شبيه ساز 2ماه هست . و مسئله مهم فكر ميكنم صبر هستش ! ره صد سال رو نميشه تو يك شب رفت !نقل قول:
به هر حال شبیه ساز هم میشه یک نوع بازی بحساب اورد ولی خوب آموزشی ترنقل قول:
اون بازی هاوکس هم هواپیما مسافربری داره توش؟ فکر کنم بازی جنگنده ها باشه
نه , هواپیما مسافری نداره اما واقعا بازی قشنگیه و همه ی هواپیما ها ی جنگنده رو داره:46:نقل قول:
نقل قول:
لذت پرواز با مسافربری خیلی بیشتره و ابهت بالاتری داره به نظر من
حلالا کم کم باهاش کار میکنم و از اون آموزشه هم کمک میگیرم ببینم چطور میشه
لینک های این بازی رو هم گیر اوردم از سایت میهن دانلود حدود 6 گیگ هست که زدم تو لیست دانلودم
بله , شکی نیست که مسافربری ابهت بیشتری داره:40:نقل قول:
امیدوارم موفق باشی:11:
.................................................. .................................................. .......................
هفت شهر عشق را عطار گشت / ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم
ما تو دانلود 6 یا 7 مگ با دایل آپ موندیم , شما 6 گیگ میزاری واسه دانلود:31::18:
نه بابا ما هم سرعت آنچنانی نداریمنقل قول:
دانلودش اینم طول میکشه من شب ها میزارم و حدودا طی 4 الی 5 شب دانلودش میکنم
خیلی ممنون از راهنماییتون ولی هنوز من موندم چی بخرم :دی
اینجا فقط نسخه نوین پندار رو داشتن تازه اونم اگه تموم نکرده باشن...
9 گیگ هم که یکم زیاده واسه دانلود :دی یه 30 ساعتی فکر کنم بکشه...
حس خرید از نت هم نیست :19:
حالا به نظرتون اینو بخرم بعد تو چند روز آینده هم اینو دانلود کنم؟
چون 15 تومن هم واسه ما خیلی کم نیست :دی
شما برو از مغازه ها بگیر . الان نسخه ی delux رو همه دارن . بعد روش acc نصب میکنی :10:نقل قول:
فکر کنم این بهترین راه باشه:27:
نقل قول:
چه ها یه کاری میشه واسم بکنید ! من 737 pmdg دارم که database fmc خیلی قدیمیه و وقتی میخوام خروجی تهران رو انتخاب کنم هیچی نداره . دوستانی که 747 pmdg دارن و database هواپیماشون کامله اگه میشه اون فولدرشو برام زیپ کنن و یه جا آپ کنن. ممنون میشم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه من یه فولدر به اسم
کمک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گفتم که ندارن اینجا :دی من تو یزد هستم و تا الان 20 بار رفتم از پارسال تا الان و نداشتن :دینقل قول:
خوب پس بايد به فكر خريد اينترنتي باشي ! من سايت خاصي رو سراغ ندارم اما شما تو گوگل اسم شبيه ساز رو سرچ كن ، كلي فروشگاه مياد ! ولي فكر كنم بشه تو يزد پيدا كرد !نقل قول:
کاپتان های گرامی لطفا کمک کنین .
من با کلی ذوق و شوق رفتم FMC رو برای 737 pmdg یاد گرفتم . حالا بعد از کلی محاسبات به یه مشکل کوچیک بر خوردم و اون اینه که چجوری میشه موتور 737 pmdg رو در حالت خاموشی کامل روشن کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
اگه شما 747 دارین , فقط مراحل روشن کردن رو بگین !!!!
امیر جان من PMDG747 رو دارم.فکر کنم توو 747 اسم فولدرش NAVDATA هست.ببین اگه این به دردت میخوره آپ کنم برات.اینم عکسش.نقل قول:
من 737 pmdg دارم که database fmc خیلی قدیمیه و وقتی میخوام خروجی تهران رو انتخاب کنم هیچی نداره . دوستانی که 747 pmdg دارن و database هواپیماشون کامله اگه میشه اون فولدرشو برام زیپ کنن و یه جا آپ کنن. ممنون میشم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه من یه فولدر به اسم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
البته اینم کم ناقص نیستا ولی بازم بد نیست
---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------
توو مدرسه پرواز 1.6 دوستان برای 747 توضیح دادنانقل قول:
مرسی m.s.f جان .:46: فکر کنم که مشکلم از اون نبود . بجز ایما ما یه تعداد فایل دیگه تو این آدرس داریم :نقل قول:
flight simulator x/pmdg/SIDSTARS
که فایل های txt به کد ایکاو هر فورودگاه هستن . من یه لینک گیر آوردم که مال ایران بود و بجای چنتاشون کپی کردم درست شد . اما هنوز oimm.txt مشکل داره . اگه میشه شما این 2با فایل رو که تو آدرس بالا هست رو آپ کنین .
oiii.txt
oimm.txt
:40:
در مورد 747 هم بگم که تو جزوه فقط آموزش FMC هست .من اونو یاد گرفتم فقط نمیدونم چجوری موتور هواپیما رو روشن کنم :31:
شما خودتون مراحلی رو که برای روشن کردن747 انجام میدین رو , میشه بنویسین :20:
وقتی start engin رو میزنم موتور روشن میشه اما بعد از پشت موتور شروع میشه دود میاد بیرون و بعد دوباره خاموش میشه:19:
این فایل خدمت شما ... از این آدرس برداشتمنقل قول:
Microsoft Flight Simulator X\PMDG\SIDSTARS
من با CTRL+E روشن مییکنم :31:کد:http://msadegh.persiangig.com/other/M.s.f.zip
خیلی خیلی ممنوم:40:نقل قول:
مشکل من همینه که وقتی ctrl + E رو میزنم موتور ها دود میکنن :41::19:
نمیدونم شایدم چون 737 با fsx همخونی نداره روشن نمیشه:41:
دوستان به نظر من شما فیلمهای آموزش روشن کردن هواپیمارو از youtube نگاه کنید.
من pmdg 747-400 رو دارم و از اونجایی که به واقعیت خیلی نزدیکه خاموش کردن کامل هواپیما و روشن کردن اون رو به طور کامل از فیلمهای واقعی یاد گرفتم که خیلی حال میده :D
با دایل آپ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
:34::16::22::9::42::37::45::24:
سلام
میخواستم بدونم موقع لندینگ چجوری سرعت touch برای pmdg 744 رو پایین بیارم... الان با ورتیکال اسپید بالای 500 پا بر دقیقه فرود میام (( فرود اتوماتیک با APP )) که خیلی زیاده ....یعنی هواپیما کوبیده میشه به باند و من اصلا اینجوری خوشم نمیاد...!!:41:
من سابق با حداکثر 150 پا بر دقیقه فرود میومدم....
از دوستان کسی هواپیمای فوکر 100 درست حسابی برای FSX نداره ؟
اوه بله من حواسم به dial up نبود... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم الان بهترین fokker100 رو digital aviation داره:5:نقل قول:
کسی میدونه چرا وقتی master starter رو میزنم موتور اینجوری دود می کنه و روشن نمیشه ؟؟:41:
ببخسید یک سوال که شاید ربطی به بازی هم نداشته باشه:
اگر مثلا خواستم هواپیما ربایی کنم یا خلبان و کمکش خدای نکرده طوریشون بشه:31:اگه این شبیه ساز رو خوب یاد بگیرم میتونم هواپیما رو کنترل کنم؟
جووووووووووووووون:18:نقل قول:
به نظرم اگه بتونی با هواپیما های شرکت pmdg به طور کامل کار کنی و با نرم افزار fspassanger مسافرا رو سالم جابجا کنی و شبیه ساز در حالت full realism باشه , فکر کنم بشه یه کاری کرد:31:
نرم افزار fspassanger چیه؟نقل قول:
سلام ... شما قبلش FLAP هات رو موقع APPROACH یکی یکی بگیر و نهایتا هنگام App هم با Rate 1000 FPM بیا پایین تا سرعتت زیاد نشه.بعد از اینکه Threshold یا اول باند رو رد کردی موتور رو ببند و وقتی Radio Alitimeter تقریبا زیر 50 پا یا حتی کمتر بود اون موقع دیگه VVI رو اصلا نگاه نکن و Flare کن.فقط هواپیما رو نگه دار تا نیاد پایین.خودش میشینه اون موقع.در اینجا البته سرعت و میزان Flare خیلی مهمه چون اگه حتی چند پا بری بالا همه چی خراب میشه.نقل قول:
---------- Post added at 10:05 AM ---------- Previous post was at 10:03 AM ----------
امیر جان این فوکر 100 رو داری ؟ لینک دانلودی ، تورنتی .....نقل قول:
راستش من خودم اینو از یکی از بچه های همین انجمن که اومده بود مشهد گرفتم .نقل قول:
خودم چون حدودا چند روز هست گرفتم و اینکه وسط امتحانامه خیلی باش کار نکردم اما 2 3 باری که اجراش کردم خوشم اومد:20:
لینک که ندارم اما خدا خیر گوگل بده:31:
اینترنت هم ندارم آپ کنم برات:41:
---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------
یه نرم افزار هست که شبیه ساز رو خیلی واقعی میکنه و میتونی مسافر بزنی:10:نقل قول:
http://www.fspassengers.com/download/FsPassengersX_setup.exe
http://ebicross.persiangig.com/P30World/FlightSimulator/Crack%26Patch/FsPassengerX%20Crack.exe
تو flight school1.6 هم آموزشش هست:10:
دوستان کسی اینجا با Airbus A300B4-200 شرکت Simcheck کار می کنه؟؟
خیلی حرفه ایه!!
توصیه می کنم حتما باهاش کار کنین ... جالب اینه که لیوری های ایران ایر رو به صورت Default داره....
این هم دو تا عکس از پرواز خودم با این پرنده دوست داشتنی OIIE - LTAC
Esendoga Int'l Airport
Over Uromia Lake
سلام
بعد از کلی جون کندن دانلودش کردم :دی
من از اینجا دانلود کردم:
حالا این نیاز به Accelerator Pack هم داره؟اسمش رو گذاشته فقط MicroSoft Flight Simulator X ولی رو کاور اسم Accelerator Pack هم هست.آخرش نیاز هست به اون یا نه؟ :دیکد:http://www.p30day.com/microsoft-flight-simulator-x-acceleration-803.html
شما لینک دانلود داری از این هواپیما .... خیلی خوشم اومد چون آنالوگ هست تا حدی ... من خیلی با این هواپیماهایی که به قول معروف Glass Cockpit هستن مثل PMDG 744 حال نمیکنم .... بهترین هواپیمایی که 90 درصد پروازا را باهاش میرم Captain Sim 727 هست، اونم خیلی آنالوگه و واقعی هست برای ما که توو ایرانیم. خداییش لذت پرواز با ایناس ... اگه لینک اینو داشته باشی عالی میشه.نقل قول:
نه دیگه . پک ACC رو خودش داره:20:نقل قول:
ساده ترین راه اینکه بفهمی ACC هست یا نه اینکه برو تو قسمت انتخاب هواپیما , اونجا باید یه جنگنده داشته باشی
:10:
شما لینک از 727 captain sim دارین ؟:20:نقل قول:
ممنوننقل قول:
اما نبود جنگنده :41: حالا از کجا میتونم دانلود کنم؟ :31:
راستی میشه در مورد تمرین(مرحله) هفتم توضیح بدین؟من انگلیسیم زیاد خوب نیست نفهمیدم :دی
مطمئن هستین ؟ اینطوری بالای صفحه accelerator ننوشته ؟نقل قول:
اون تمرین 7 همون پرواز با گلایدر هست ؟
تو قسمت detail کلید های مورد استفاده رو نوشته . کلا هم باید به طرف اون فلش سبز ها برین و بعد رو دریاچه دور بزنید و برگردین برای لندینگ .
بله مطمنم ننوشته :41:نقل قول:
بل ه همون گلایدر
ممنون
خدمت شما امیر جاننقل قول:
تورنت
کد:http://torrents.thepiratebay.org/4982542/FSX_-_CaptainSim_-_Boeing_727_Pro_v2.1_by_Komu.4982542.TPB.torrent