ما که راضیم به رضای خدا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا SPEED TEST کم میزنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
ما که راضیم به رضای خدا
نمیدونم چرا SPEED TEST کم میزنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
پینگت بالاست احتمالانقل قول:
کلا تو شبانه اعتمادی نیست به اسپید تست
دیشب با سرعت 230-260 دانلود می کردم اسپید تست سرعت دانلود رو زده بود 0.7 :31:
نقل قول:
نامحدود چه سرعتی؟ چند میدی؟ از این سرویهاس CRA که نیست صددرصد؟
خدا نصیب کنه :27:
از اساتید سوال دارم تو رو خدا جواب بدید چند وقته انلاین شارز میکنه دوستم (تو یکی از شهر های خوزستان) بعد اینکه سرویسش تمدید میشه پسوردش عوض میشه زنگ میزنه نمایندگی شهرشون میگه چون اینترنتی شارز کرده (اینترنتی از حضوری 9تومن ارزون تره)باید 9تومن بده تا بهش پسوردشو بده خلاصه به دفتر مرکزی اهواز زنگ میزنه بهش پسوردشو بدونه هیچ هزینه ای دادن . حالا
دوتا سوال چرا وقتی انلاین شارز میکنه پسوردش عوض میشه- میتونه از نمایندگیش شکایت کنه؟چجوری یه وقت باهاش لج نکنن؟
پیشا پیش بابت جواب ممنون:11:
:31: 9 تومن نمایندگی بیشتر میگیره ؟!!!! .... رمزش هر بار به یه چیز جدید تغییر میکنه ؟! ... شاید خود نمایندگی رمز رو عوض میکنه !...نقل قول:
اره 9000 تومن لقمه حروما . از نمایندگی میپرسه میگه پسورد بلکه میشه:41: یعنی چی؟نقل قول:
دوستان اهوازی کسی از آسیاتک سرویس داره ؟!! وضعیتش چطوره ؟!! :40:
کسی از دوستان در تهران مرکز مخابرات دانشگاه سرویس داره که راهنمایی کنه سرعتش چطوره ؟
کلا آسیاتک با اسپیدتست خوب نیست، بهتره از یه چیز پی ان استفاده کنی.نقل قول:
پول بده خدا نصیب میکنه.نقل قول:
پسورد عوض نباید بشه تا اونجا که میدونم. وگرنه جه فقی میکنه خرید آنلاین یا آفلاین.نقل قول:
بلوکه میشه؟ مسدود میشه؟ 90% خالی میبندن که بکشن بالا پول رو.نقل قول:
زنگ زدی تهران؟
نصف دوستان بالا اهوازی هستن. :46:نقل قول:
سروش جان با تهران تماس نگرفتم شماره تماسش چنده
اگه به تهران زنگ بزنم مشکلو باشون درمیون بزارم .جله؟
سلام
آقا ما سرعت دانلودمون با سلام و صلوات و نذرونیاز برا چند لحظه به 31 KB/s میرسه !!!!! به خودشون هم که گفتم میگن مشکل از مانیست ،نرم افزارتون مشکل داره ! این درحالیه که دوستام به داشتن سرویس مشابه شبها تا 90KB/s سرعت دانلودشون میرسه !!!!
همین الان با 7-8 KB/s دانلود دارم !
سرویس 512 /آسیا تک
مشکل من واقعا از کجاست !؟؟؟؟؟؟؟
دقیق نمیدونم... ولی خوب حداقل میفهمی که چنین اتفاقی که گفتی(همون بلوکه شدن پسورد) عادیه یا عمدیه؟ :21:نقل قول:
برو به لینک زیر شماره تلفن و ایمیل رو نوشته. زنگ بزنی بهتره.
اینجارو هم میتونی چک کنی:کد:http://tinylink.ir/Phone-Number
کد:http://tinylink.ir/Departmans
شما میتونی یه عکس از نحوه ی دانلودت بذاری؟نقل قول:
مثل اینه؟
منظورم از لحاظ تعداد ارتباط ها برای دانلود هست.
دوستان خوزستانی مخصوصا اهوازی
زنگ بزنن دنیا نت بگن که پهنای باند به مرکز مخابراتشون اضافه کنن.
شنبه هفته دیگه میخوان پهنای باند به بعضی از مراکز بدن.
همه زنگ بزنن دنیا نت : 3731330 با واحد پشتیبانی صحبت کنین
دوستان کسی ۲ مگ سرویس داره ؟ شبا سرعت چه طوره ؟
اقا من می خواهم از شاتل منتقل بشوم این شرکت (اگر در اصفهان باشد)می خواستم ببینم سرعت دانلودشبانه حدود چند است بعد از چه ساعتی تا کی و دیگر قیمت ها
لطفا یک راهنمایی عالی کنید ببخشید چون صفحات تایپیک زیاد است مجبورم بپرسم
شبا سرعت240 - 230 هست .نقل قول:
26900 Dynamic نامحدود 128Kb
دوستان نظرتون در مورد اين بالايي چيه ؟
---——•—------------------------------
سرعت دانلود شبانه سرويس هاي ١٢٨ و ١ مگابايت چنده ؟
ممنون.
اگه بشه ميخوام حتما در ماه آينده سرويس يك مگ با حجم ٥ گيگ يا ١٢٨ با حجم نامحدود بگيرم.
---
- Sent from my iPod touch using Tapatalk
سلامنقل قول:
128 نامحدود فیکس 16 تا بهت میده.
من داشتم.
ماهی 26000 تومان.
1شایی ارزش نداره
نمایندگی آسیاتک در اصفهان شرکت شبکیه با آدرس اینترنتی ذیل است،تعرفه های adsl در سایتشان قابل مشاهده است:نقل قول:
کد:http://www.shabakieh.com
سلام دوت عزیزنقل قول:
اسیاتک شیراز نامحدود نداره فقط نامحدود cra داره
سرعت دانلود روزانه و شبانه همه سرویسهای اسیا تک شیراز یکی هست روزانه که روی 2مگ هست سرعت دانلود شبانه هم 45 هست
بعد دوستان ما ۲ مگ بگیریم با ۵ گیگ حجم که شبانه رایگان بیافته ! محدود نمیکنن تو شبا ؟ یعنی دائم با ۲۴۰ ( حدودا ) میشه دانلود کرد ؟
اگر نصب رو خودمون انجام بدیم هزینه نصب میگیرن ؟
دوستانی که آسیاتک دارند سرعت آپلود سرویس یک مگ و دومگ چه سرعتیه؟
از شاتل انصراف دادم می خوام بیام آسیاتک.موافقییییییییید؟؟؟
دوستان من امشب یک ماهم تموم میشه و باید شارژ کنم ولی 300 مگ اضافه اوردم اینو اگه نگه دارم به حجم ماهه اینده ام اضافه میشه یا نه همین امروز تمومش کنم؟ مرسی
نه محدود نمیکنن( فعلا که اتفاقی نیوفتاده). :27:نقل قول:
اگر نصب رو خودتون انجاک بدید، هزینه ای از شما نمیگیرن.
من که سرعتم 2مگ دانلود و 512 کیلو آپلود هست!نقل قول:
انصافا از آپلودش خیلی راضیم. شبانه اگر تست بگیرید میبینید که اکثر سایتها سرعت شما رو 100کیلوبیت (ولی در اصل برای دانلود همون 220-230-240 کیلوبایت هست) و سرعت آپلود رو 400کیلوبیت(که تقریبا اصلش همینه) میزنه.
یعنی اگر زیاد آپلود میکنین، زمان شبانه فرصت خوبی هست برای آپلود. :46:
بـــــــــــــــــــَــــ ــــــــــــله!!!! :31:
نه همین امروز تمومش کن، چون به ماه آینده اضافه نمیشه(به عبارتی سرویست ریست میشه).نقل قول:
آخه تو صفحه سفارش زده یا نصب توسط متخصص یا تلفنی که هر دو حالت هزینه داره !
دیگر اینکه سرعت چند بگیرم به نظرتون ؟ ۲ مگ بگیرم یا کمتر هم بگیرم بالاتر میبدن ؟ بعد شبا نمیکشنش پایین !؟ یعنی سرعت رو حقیقی نمیکنند ؟
سلام
دوستانی که از ارم نت(اسیاتک شیراز) سرویس دارند برید به این لینک و از اینکه برای همه سرویسهای 128 تا 2مگ سرعت شبانه را روی 45 کیلو بایت میبندن شکایت نامه پر کنید! مطمئنا هر چی تعداد شکایات بیشتر باشه بهتره
من دیشب فرم شکایت را پر کردم!
الان پیگیری کردم دیدم نوشتن: وضعيت شكايت: در متن شكايت شماره خط ارتباطي را ذكر كنيد تا پيگيريهاي لازم انجام گردد.
کد:http://www.cra.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=1c23b39b-60c4-41f5-a8ce-b0cf3835b64d
پیشنهاد میکنم از ۵۱۲ به بالا رو قید کنید وگرنه ۱۲۸ ای های بیچاره رو میارن رو ۱۳ - ۱۶
فکر نمیکنم با سرعت بیشتر دادن سرویس مشکلی داشته باشن مشکل اینه که منی که مثلا 2مگ میگیرم شبانه اش با 128 فرقی نداره! البته روزانه اش هم فرقی نداره.دی:نقل قول:
E زودتر بگو خوب منم میخواستم ۲ مگ با ۵ گیگ ترافیک بگیرم !
شیراز اینجوره.بقیه جاها فکر نمیکنم اینجوری باشه.نقل قول:
برای چی ناکحدود اون جوری نداره ؟؟؟ خاک تو سر ........نقل قول:
مطمئنی همش رو 45 هست ؟؟ یکی میگفت 2 مگ گرفته شبا با 230 دانلود میکنه . . .
میشه مسیری رو که رفتید رو توضیح بدید.
برای من غیر فعال جمع آوریش:41:
مطمئنید شیراز بوده طرف؟ توی همین پی سی ورلد هست؟نقل قول:
اره خودم 128 داشتم 2مگ گرفتم دیدم بازم همونه دوباره 128 گرفتم!
شما میتونی زنگ بزنی بهشون 1844 به پشتیبانی بگو هنوز سرعت دانلود شبانه همه سرویسها 45 کیلو بایت هست؟ میگن اره!
خودم هر وقت زنگ میزنم به پشتیبانی برای اینکه ببینم سرعتها بالا نرفته اینجوری میپرسم اونها هم میگن اره
یه مشکل...نقل قول:
من از اول سرویسم تا حالا هر وقت و با هر شناسه ای که خواستم وارد قسمت "سامانه امور مشترکین" بشم میگه: "كد شناسه شما معتبر نميباشد. لطفا عمليات ورود را تكرار كنيد. " یعنی چی؟ رمزش یه الگوریتم خاصی داره که بشه حدسش زد؟
دوستان این سرویس نامحدود طلایی چیه امروز به سایت اضافه شده..کسی اطلاع داره که چه جور سرویسیه؟!
:31:اینا فکر کنم همون هایی هست که سرعت 1مگ شون از 5کیلو بالاتر نمیرفت اسم دیگه ای داشت:31:
عوض کردن تا ملت رو گول بزنن:34:
قیمتشون که همون سرویس های CRA هست.نقل قول:
دوست عزیز شما رو اون شماره ای که بالای صفحه هست کلیک کن گزینه هاش فعال میشه:20:نقل قول:
اگر هم باز مشکل داشتی زنگ بزن پشتیبانی برات انجام میدن
دوستان سرعت دانلود 128 محدود 5 گیگ جند هست؟
شبا چطور؟