لیست کانتکت های خودتون رو میتونید بگیرید اونم دونه دونه ولی لیست تمامی ایمیل های یاهو رو شما دسترسی و اجازه دریافت اون رو ندارید :11:نقل قول:
الان ایمل ها رو جاهایی هستند که میفروشند مثلا 100 هزار ایمیل رو میدن 15 هزار تومن
Printable View
لیست کانتکت های خودتون رو میتونید بگیرید اونم دونه دونه ولی لیست تمامی ایمیل های یاهو رو شما دسترسی و اجازه دریافت اون رو ندارید :11:نقل قول:
الان ایمل ها رو جاهایی هستند که میفروشند مثلا 100 هزار ایمیل رو میدن 15 هزار تومن
ok
من می خوام وقتی طرف منو میخواد add کنه تو لیست خودش اوون اسمی که می خوام رو فقط نشون بده ! یعنی last name رو نشون نده چیکار کنم ؟
می خوام Arash فقط نشون بده ...
شما باید تنظیمات پروفایلتون رو درست کنید و فقط Frist Name خودتون رو بنویسید و Last Name رو خالی بگذاریدنقل قول:
همچنین اینو باید در نظر بگیرید که دوستانی که قبلا شما رو add کردن با همون مشخصات قبلی شما رو میبینن و اگر بخوان با مشخصات جدید شما رو ببینن باید شما رو یکبار از تو لیستشون پاک کنند و مجدادا شما رو add کنند
موفق باشید :11:
با عرض سلام و خسته نباشید.
آقا یاهوی من عکس ایدی هامو نشون نمیده.
در ضمن نمیتونم فایل send بکنم.موقع ارسال error میده.
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
ورژن یاهو 9
ویندوز vista
انتی ویروس kaspersky 8
سلامنقل قول:
ورژن یاهو رو عوض کنید یاهو ورزن 9 توی فرستادن فایل هایی که حجمش حتی از 20 کیلوبایت هم بیشتر میشه اغلب اوقات با error مواجه میشه
از ورژن 8 استفاده کنید بخصوص این ورژن:
کد:http://www.4shared.com/file/79330641/18754fe1/Yahoo_Messenger.html
در مورد نشون ندادن عکس باید بگم چند تا دلیل میتونه داشته باشه:
1-سرعت کم اینترنت
2-مشکلات isp که ازش سرویس میگیرید
3-reset نکردن یاهو پس از الصاق عکس
4-offlin بودن
موفق باشید :11:
برنامه ای هست که چت ها رو به صورت مخفی ذخیره کنه؟(یه چیزی غیر از keylogger)
از نرم افزاری های تصویر برداری از صفحه نمایش بصورت مخفی میتونید استفاده کنید و همچنین از نرم افزارهایی که هرچی روی کیبورد تایپ کنی تو خودش ذخیره میکنه ولی عیبی که داره متن های دیگران که برای شما ارسال میشه رو نمیگیرهنقل قول:
از نرم افزارهای تصویر برداری از صفحه نمایش بصورت مخفی میتونید استفاده کنید
اسم نرم افازر رو دقیق نمیدونم تو انجمن نرم افزار درخواست بدید نرم افزارش هستش.
موفق باشید:11:
okنقل قول:
یه چیز دیگه هم فهمیدم اونم اینکه وقتی ctrl+shift+c می کنم لیست آی دی ها میاد که وقتی همه رو انتخاب می کنم و next رو می زنم. به صفحه my contact details می رم و اونجا من در قسمت name اسمی که میخوام برای همه بدم رو انتخاب می کنم و last name رو خالی می زارم. برای طرف یه پیام میاد و باید قبول کنه تا تغییراتی که کرده ام رو ببینه !؟ نمیشه من یه کاری کنم که واسه طف پیام قبول کردن یا نکردن نیاد ؟
چون یکی از دوستان کرئه و نامش یه مدل دیگه شده و ...
با تشکر ...
شما روی کسانی که در حال حاضر در اد لسیت شما هستند نمیتونید بدون پیغام اکسپت ویرایش خودتون رو انجام بدید ولی برای اینکه از این به بعد هرکس شما رو اد کرد با اسم جدید شما رو اد کنه برید به منوی Messenger و بعدنقل قول:
My Contact Detail اونجا اسمتون رو عوض کنید,حالا از این به بعد هرکس شما رو اد کنه با اسم جدید اد کرده :11:
سلام خدمت دوستان ، حالتون خوبه
یه سوال پرسیدم که با اجازتون خودم پیداش کردم ، ولی حالا یه سوال دیگه ، این روم آسیا رو که میزنی اسمه یه تعداد کشور رو میاره مثله بنگلادش و ..
منظور اینکه این بروبچ ما تو کجا میچتن؟
شما روی Regianl کلیک کن و گسترشش بده(روی + اون کلیک کن تا زیر مجموعش باز بشه) و برو توی بخش Asia ایرانی ها اونجا هستن :11:نقل قول:
شما سوالتون رو اینجا مطرح کنید بهتر جواب میگیریدنقل قول:
در مورد gmail اینکه شما میتونید با همون id یاهو برید و توی گوگل درخواست بدید برای gmail و میشه گفت امکانات بهتری نسبت به یاهو داره ولی من خودم شخصا یاهو میل رو ترجیح میدم.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244985&page=27
سلام دوستان من پسورد ایدی را فراموش کردم
کسی هست منو راهنمایی کنه
سپاس گزارم
سلامنقل قول:
به آدرس زیر برید.
کد:https://edit.yahoo.com/forgotroot?done=http%3A%2F%2Fmail.yahoo.com&src=ym&partner=&intl=us
با سلام و ادب.
دوستان من یه وبکم زنیت گرفتم.با برنامه خودش مشکلی نداره و تصویر داره ولی تو مسنجر تصویرش سیاهه.هم نسخه 9 و هم نسخه 8.
دوستان اگه کسی میتونی راهنمایی کنه ممنو ن میشم.
برید تو منوی Messenger و بعد گزینه Performance و سپس Web Cam برید تنظیمات ر بزارید Faster Speed بزارید و در ضمن خود وب کم هم احتمالا باید تنظیم نور داشته باشه و پیچی زیر یا اطراف اون باید برای تنظیم نور باشه برسی کنید ببینید مشکل از اونجا نباشه همچنین درایور مربوطه رو یکبار دیگه نصب کنیدنقل قول:
اگه همه موارد بالا رو امتحان کردید و باز هم به مشکل برخوردید وب کم رو روی یک سیستم دیگه امتحان کنید و ببینید جواب میگیرید اگه درست کار کرد ایراد از سیستم عامل میتونه باشه :11:
ممنون از راهنماییتون.درایورو چند بار نصب کردم.جدیدترشو گرفتم نصب کردم.موارد شما رو هم انجام دادم.احتمالا مربوط به نوع ویندوزمه.
دوستان سلام.چند روزیه که یه مشکلی برام پیش اومده گفتم اینجا مطرح کنم شاید دوستان راه حلی براش پیداکنند.راستش من تنظیمات یاهو مسنجر رو جوری چیده بودم که خودش باکلیک کردن به صورت Invisible کانکت شده و بقیه ی ماجرا الان چند روزیه که وقتی روی ایکون کلیک میکنم اولا نمیتونه که کانکت بشه بعد هم کلا برنامه بسته میشه!! راستش یه چند باری Uninstall کردم و چند تا ورژن دیگه رو امتحان کردم،بازم فایده ای نداشت.فایروال ویندوز که فعال نیست ولی فایرفال کسپر رو هم چک کردم مشکلی نداره.اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید که چیکار کنم.البته اینرو هم بگم که با Webmessenger.yahoo وصل میشم و مشکلی هم نداره ولی با یاهو مسنجر مشکل دارم.
ویندوزتون xp هستش؟ سرویس پک 2 هستش یا 3؟ 32 بیت هستش یا 64 بیت؟نقل قول:
ویندوز شما چیه؟ از چه نسخه ای از مسنجر استفاده میکنید؟نقل قول:
مشکلات هستش برای خود من هم وقتی دیسکانکت میکنم یاهو خودش از system try هم خارج میشه ولی شکلی توی کانکت شدن ندارم
شما تو این مدته سرویس دهنده اینترنتی خودتون رو عوض نکردید؟
سیستم رو از نظر امنیت ویروسی نبودن مطمئن هستید؟
با سلام.
من چند روزی است که نمیتوانم با id و password خود ، وارد messenger بشوم. آن ها کاملا درست هستند و به راحتی وارد ایمیل میشوم اما وارد یاهو مسنجر نه.
از مسنجر 8.1.0.421 و ویندوز xp و کاسپر 2009 استفاده میکنم. (البته کاسپر رو چک کردم و محدودیتی رو برای مسنجر نگزاشته)
با تشکر
ضمنا همین مشکل رو باwindows live messenger هم دارم و تاپیک مربوطی رو پیدا نکردم . اگر ادرس تاپیک ان را هم بفرمایید ممنون میشم.
شما این ورژن رو پاک کن یک ورژن دیگه نصب کن مثل سری 9 و بعد تست کن ببین چی مشهنقل قول:
دقت کنید که اینترنت اکسپلورر شما روی Work Offline نباشه :11:
آی هوار!:18:نقل قول:
من چند روزی است که نمیتوانم با id و password خود ، وارد messenger بشوم. آن ها کاملا درست هستند و به راحتی وارد ایمیل میشوم اما وارد یاهو مسنجر نه.
از مسنجر 8.1.0.421 و ویندوز xp و کاسپر 2009 استفاده میکنم. (البته کاسپر رو چک کردم و محدودیتی رو برای مسنجر نگزاشته)
با تشکر
ایول:18:
مشکل منم درست درست مثل این بود:18:
بیا دوات پیش منه
هرکاری بکنی کار نخواهد کرد. چون یاهو 8 آزمایشی ولا شک(دوستان دیگه به این اعتراض نباشه)
منم 7 نصب کردم حل شد ولی باز بیایی 8 نصب کنی همین آش و کاسه میشه
(احتمالا قبلا هم ویندوزتو ری استور کردی)
من ویندوزمو پاک کردم و دوباره زدم بعد یاهو 8 رو نصب کردم حالا که به لطف خدا کار میکنه
با ورژن 9.0.0.2034 هم نشد. اکسپلور هم ، افلاین نبود.مساله مهم هم اینه که برای ازمایش، یک id دیگه برا ایمیل درست کردم که با اون تونستم وارد مسنجر بشم ولی با id خودم باز هم نمیشه. یعنی نه مسنجر موردی داره نه id اشتباهه ، چون ایمیل رو باز میکنه.نقل قول:
ای بابا مشکل از ای دی نبودنقل قول:
با ورژن 9.0.0.2034 هم نشد. اکسپلور هم ، افلاین نبود.مساله مهم هم اینه که برای ازمایش، یک id دیگه برا ایمیل درست کردم که با اون تونستم وارد مسنجر بشم ولی با id خودم باز هم نمیشه. یعنی نه مسنجر موردی داره نه id اشتباهه ، چون ایمیل رو باز میکنه.
همون که گفتم قبلا اون مشکلته
یعنی منظورت اینه من هم باید ویندوز رو از اول نصب کنم؟ در ضمن پستت بعد از جواب من رسید و همون طور که گفتم با ورژن 9 هم همینطوریه و اصلا چرا با id جدید مشکلی نداره؟نقل قول:
مشکل رو گفتی ، راه حل رو دقیق نفهمیدمنقل قول:
بعد دوسه هفته باز میشه مثل اولش خرابنقل قول:
یعنی منظورت اینه من هم باید ویندوز رو از اول نصب کنم؟ در ضمن پستت بعد از جواب من رسید و همون طور که گفتم با ورژن 9 هم همینطوریه و اصلا چرا با id جدید مشکلی نداره؟
تو برو یاهو 7 نصب کن (سرعتش هم که خیلی بیشتر از 8 هستش)
و یا خودتو خلاص کن بیا ویندوز چنجینگ کن
البته من راه دیگه ای رو امتحان نکردم ها
شاید دوستان راه دیگه ای بلد باشد(حتما)
راستی نیروانا ویندوز تو قبلا ریستور کردی؟
نقل قول:خب چرا ورژن 9 هم اینطوره؟ ضمنا روم هم شدیدا سیاه، ویندوز ریستور که گفتی یعنی چه؟ البته چون نمی دونم یعنی چی، خب یعنی انجام ندادم دیگه. به هر حال راهی باید باشه که با ورژن 9 دیگه این مشکل نباشه.نقل قول:
رنقل قول:
درسته با 7 وارد میشم.
حالا یک سوال دیگه، وب کم لپ تاپم تو یا هو مسنجر کار نمی کنه و در حالت broadcasting فقط یک صفحه سیاه نمایش میده در حالی که تو ویندوز لایو مسنجر هیچ مشکلی نداره و راحت تصویر رو نشون میده. تنظیمات camera settings camera source رو هم چک کردم. مشکل از کجاست؟
ویندوزم xp سرویس پک 2 هستش 32 بیت .مال شرکت MRT.با مسنجر ورژن 9.0.0.2112 هم امتحان کردم ولی جواب نگرفتم.نقل قول:
سلام
ممنون از توجهی که کردید
ولی منطور من ورژن 9.0.0.2112 بود که همون روز دانلود کردم دیدم روم آسیا تبدیل شده به یه تعداد کشور
سلام
من این منسجر آخری رو نصب کردم (Yahoo! Messenger for Vista) نسخه 10
قسمت history که چت های قبلی رو نگه میداره کجاست
توی ورژن های قبلی از Prefrence قسمت Archive
معادل توی این نسخه کجاست؟
ممنون
ایراد از وب کم نیست بعید میدونمنقل قول:
شما وب کم رو روی سیستم یکی دیگه از دوستانتون تست کنید اگه نتیجه گرفتید نوع ویندوز رو عوض کنید و mrt نصب نکنید xp servis pack 3 یا 2 :11:
یاهو مسنجر 10 محصول سال 2007 هستش و میتونم بگم اگه نصبش نکنید خیلی بهتره چون جدیدترین ورژن به گفته خود سایت یاهو ورژن 9.0.2112 هستش که تو اپدیت های یاهو مسنجر اعمال میکنهنقل قول:
تو نسخه 10 همچین امکانی که برای نگهداری Massage History باشه هنوز قرار داده نشده
پیشنهاد میشه از نسخه 9 و Final اون استفاده کنید :11:
سلام
شرمنده دوباره مزاحم میشم
حق با شما بود ، اما نمیدونم بعده نصب چرا به جای رومهای آسیا یه تعداد کشور آورد!
قبلا از نسخه 6 استفاده میکردم مشکلی نداشت بعده اون روز که 9 رو نصب کردم برداشتم یه دونه 8.1 جاش نصب کردم به رومهای آسیا رفت!
الان دوباره برداشتم 9 رو نصب کردم به جای 8 دیدم رومهای آسیا رو آورد:18:
بازم تشکر از توجهتون
بهتون تو 2 صفحه قبل آدرسد ادم کجا برید همون رو رفتید؟نقل قول:
اون زیر مجموعه زیاد داره بخاطرهمینه که روی خود مجموعه کلیک کنی یه سری باز میشه روی زیر مجموعه ها کلیک کنی یه سری دیگه :11:
با سلام خدمت دوستان عزیز طریقه send to all کردن با یا هو مسنجر چطوری است
ببخشید از کلید سرچ هم استفاده کردم چیزی ندیدم ممنون از راهنمایی شما