بعد اینکه اینجا پست دادم کشفیدم!نقل قول:
بازم ممنون:46:
Printable View
بعد اینکه اینجا پست دادم کشفیدم!نقل قول:
بازم ممنون:46:
بازیش بدرد می خوره ؟ :31:
سلام
من اخرين ورژن بازي رو گرفتم (اسمش رو يادم نيست ) بازي رو نصب ميكنه داخل بازي هم ميره ولي بعد از لود بازي ( اون جاي كه شهر رو انتخاب ميكني ) يك ارور ميده و فقط يك گزينه داره و وقتي كه اون رو انتخاب ميكني مياد بيرون مشكل كجاست. ممنون
اولن که ارور رو باید میذاشتننقل قول:
ولی خب من فک کنم کرکش رو درس نریختین
یه چک بکنین درس بشه احتمالا
کرک اون به قول شما آخرین ورژن رو بریزین روش درس میشه
چی؟؟؟نقل قول:
بازیش بدرد می خوره ؟
یعنی چی؟
معلومه که بدرد میخوره ...!! تا حالا هیچ بازی دیگه ای نیومده که بشه داخلش خونه ساخت ..اینجوری
آدمك من همه چي تموم شده! يك آدم آهني داره و خلاصه همه علوم را تا آخر ياد گرفته. توي ساختمان سياست هم 10 دوره شغلي اش تموم شده و الان داره سوپراستار ميشه! البته 5 ستاره سوپراستاريش رو كامل كرده فقط مونده هندپيشه خوبي بشه. چجوري ميشه اونو با همه پيشرفت هاش به اشتراك بگذارم؟:31:
میتونید اونو با خونش به اشتراک بزارید یا اونو از خونه خارج کنید و ذخیرش کنیدنقل قول:
البته سیو خودتونم میتونید به اشتراک بگذارید
سیو خودتون اینجا میاد :
\Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Saves
بله ممنون. مي دونم سيو ها كجاست ولي منظورم اينه كه چطوري به صورت يك از فايل هاي دانلودي كه توي سايت سيمز ريسورس به اشتراك مي گذارند اونو به اشتراك بگذارم. وقتي از خونه بيرون ميارمش و به اشتراك مي گذارمش همه اون علوم هايي كه ياد رفته صفر ميشه! مي خواهم با همه تحصيلاتش اونو به اشتراك بگذرام.:13:نقل قول:
من وقتی که می خوام برم تو خانوادم یه کوچولو مونده لود شه باز نمیشه و مهطل می کنه چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم وقتی زدم سانسور رو بردارم اینطوری شد!نقل قول:
شما برو اون فایلی که مگی گذاشته رو دانلود کن
بریز جایی که بازی رو نصب کردی
درست میشه
کسی میدونه برای کرک Generations چیکار باید کرد؟
من یه کرک دارم که اسم فایلش TS3W هست و کپی کردم در محل نصب بازی ولی وقتی اجرا میکنم مینویسه:
Please Enter The Sims 3 Generations Disk Before Playing
سلام. خسته نباشید.
راستش من تا امروز پک world adventures رو راحت نصب و اجرا میکردم. امروز بقیه ی پک هارو گرفتم. اما موقع نصب اررور میده که نمیتونه بازی اصلی رو پیدا کنه.
آپدیتها رو هم به همین دلیل نمیتونم بریزم.
ورژن فعلی 2.0.86.002002
لانچر هم میگه آپدیت 2.17.2.011032 هم برای world adventures موجوده. اما فکر نمیکنم اینجوری هم مشکل حل بشه. میشه خواهشاً راهنمایی کنید؟
ببخشید من چند تا شهر از یه سایت گرفتم ولی فقط یه بار یکیشون شانسی لود شد ولی دیگه لود نشد اگر میشه کمک کنید
باید توی پوشه ی سیمز 3 اصلی بریزید نه توی Generationsنقل قول:
احتمال زیاد مشکل از آپدیته. ولی اگه ارور میده که نمیتونه بازی اصلی رو پیدا کنه دو مشکل میتونه داشته باشه.نقل قول:
1. بازی اصلی شما دستکاری شدس و فقط world adventures روش نصب میشه
2. فایل های سیستمیش حذف شده و باعث شده ویندوز اونو نشناسه که با دوباره پاک کردن و نصب کردن درست میشه
که من احتمال میدم مشکل اولی باشه. شما بازی رو از کجا خریدین؟ یعنی سیمز 3 رو جدا خریدین و world adventures رو جدا ؟
کلا شهر های اضافی روی بازی که کرک شده باشه کار نمیکنه.نقل قول:
توی سیمز 2 این امکان وجود داشت. ولی توی سیمز 3 نمیشه. اگر میخواید اون کارو انجام بدید باید حتما سیوتون رو به اشتراک بزاریدنقل قول:
بله ممنون. مي دونم سيو ها كجاست ولي منظورم اينه كه چطوري به صورت يك از فايل هاي دانلودي كه توي سايت سيمز ريسورس به اشتراك مي گذارند اونو به اشتراك بگذارم. وقتي از خونه بيرون ميارمش و به اشتراك مي گذارمش همه اون علوم هايي كه ياد رفته صفر ميشه! مي خواهم با همه تحصيلاتش اونو به اشتراك بگذرام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله جفتش رو جدا خریدم. وقتی world adventures رو میریزم باهاش بازی اصلی هم اینستال میشه.نقل قول:
حتی یه بار کلش رو پاک کردم و قبل ریختن WA خواستم پک های دیگه رو بریزم اما نشد.
ممکنه اگه tslhost.dll و ts3.exe ارجینال رو دانلود و کپی کنم مشکل حل شه؟
دو تا نسخه ی دیگه از بازی اصلی و world adventures گرفتم. تونستم high-end loft stuff رو هم بریزم. آپدیت هم کردم. اما بقیه ی اضافات رو نمیتونم بریزم. اررور اینه:
This product requires an installed version of the sims 3 ...
تمام فروم های خارجی رو هم گشتم انگار این مشکل حل شدنی نیست. حیف پول ...
سلامنقل قول:
اولن اگه کرک رو نریزی اصلا تو بازی نمیره !!!!
من میگم تو بازی میرو بعد ارور میده
GENERATIONS
دعوا دارین؟نقل قول:
بیا و خوبی کن!
منم همین مشکل رو داشتم خب
اول کرک جنرشن رو کپی کنین، از روشم کرک سیمز 3 اصلی رو بریزین:46:
دمت گرمنقل قول:
حل شد
آقا پچ جدیدی نیست برای این بازی؟
من که الان ورژن سیمزم 1.21 هستش ولی وقتی میره مسافرت خیلی باگ داره مثلا یه دفعه همین جوری سر جاش می ایسته و هیچ کاری نمیکنه برای حدودا 5 ثانیه و بعد درست میشه و 1 دقیقه بعد(دقیقه ی واقعی نه توی سیمز) دوباره همین طوری میشه
اگه هست پچ با کرکش رو بزارید
ممنون
نقل قول:
فایلش کجاست؟ دقیقا کجا باید بریزم؟؟؟؟ کامل بگین ممنون
ببخشید به نظر شما Generations بهتره یا Late Night ؟؟؟
من الان late night رو دارم خیلی باحاله ولی بازم خسته کنندست .. زندگی توی اپارتمان هم دیگه برام خسته کننده شده !
خواستم بدونم generations چه جوریه
با حاله . بدرد میخوره ؟
ببخشید گفتم یکیشون شانسی باز شدی دو تا هم جدید گرفتم بدون هیچ اشکالی اجرا می شننقل قول:
این ea چرا اینقدر سریع سریع سیمز میده بیرون.
The Sims 3 Town Life Stuff منتشر شد.
بله!نقل قول:
مثل نقل و نبات
من خونده بودم که قراره یه نسخه ی pets هم بیاد
لینک دانلودشو داری؟
نقل قول:
میشه کامل توضیح بدین و بگین چه جوری و کجا؟؟؟؟؟؟؟
مرسی
نقل قول:
اون PETS برای سیمز 2 بود .
ولی هنوز برا 3 نمیدونم بیاد یا نه.
محتوای مخفی: DL
نه برای سیمز 3 هم قراره بیادنقل قول:
تریلرش هم موجوده تو نت!
بابت لینکا هم ممنون
زدم برا دانلود
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6276343&postcount=5231
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6279031&postcount=5236
سلام من با generations مشکل پیدا کردم من از سیمز 3 رو نصب کردم از خودش شروع کردم بعد همه رو تا The Sims™ 3 Outdoor Living Stuff نصب کردم چون فایل های دنلودی generation مشکل داشت The Sims™ 3 Outdoor Living Stuff رو کرک کردم و چند روزم بازی کردم تا gereations کامل بشه حالا وقتی اکسترکتش میکنم بدونه ارور کاسترکت میشه ولی چند تا چیز عجیب داره
1-حجم فایل ایمیج بعد آنزیپ 4.94 GB هست بعدم که میزنم نصب شه یه فلدر درست میکنه با حجم 998 مگ حدودا حالا مشکل چیه این بدونه ارور نصب میشه اما فایل های که باید کرک شون رو ریپلیس کرد وجود نداره !!! بازی هم اجرا میشه لوگوی generations هم میات اما تا میره تو بازی میگه cd مشکل داره همون ارور معروف کرک نشده !
من چند بار پاک کردم باز نصب کردم اما بازم همین طوره یعنی کامل نصب نمیشه فایل های کرک نمیات!!!
از اینجا [HTML]
http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=8086519&highlight=[/HTML]
همشونو دنلود کردم به جز sims 3 & world رو که یکی از دوستام بهم داده اگه ممکنه راهنمای کنید با این چه کنم!
بعد یه سوال من چون درایو هام جا نداشت 3 4 تا آخری رو تو یه درایو دیگه نصب کردم مشکلی نداره؟ (زندگی خارج خانه با همین مدل نصب کردن کار میکرد)
شما باید کرک رو توی آدرس سیمز 3 بریزید :نقل قول:
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin
ممنون درست شدنقل قول:
مگی خانوم من الان 3 تا شهر دارم (یعنی 4 تا یکی جدا نصب کردم ) شهر دیگه ای نیست ؟ بعدم یه سوال دیگه میشه بین این شهر ها جا به جا شد یعنی سیم هارو با پولشون از این شهر ببریم داخل شهر دیگه؟
و یه مورد دیگه یک سری از وسایل داخل بازی روشون آرم بقیه سیمز ها هست یعنی مثلا روش علامت داره که این مال فلان پک حس میکنم فقط 2 3 تا از پک ها رو تا حالا دیدم از کجا میشه متوجه شد که همیه پک ها درست نصب شده ؟
و یه سوال دیگه من الان اینو کرک کردم برای نصب پک بعدی town Life مشکلی برام پیش نمیات؟:11:
شرمنده اگه بعضی از پرسش هام یه نمه مبتدی میزنه اما خوب سواله دیگه!
بازم ممنون
شاد باشید:20:
»ن الان نسخه های زیر رو به ترتیب نصب کردم :
sims3
adventure
high end loft
ambitions
fastlane
late night
outdoor living stuff
generations
الان میشه به من بگید کدوم نسخه ها رو باید کرک کنم ؟
فایلی با اسم خود فایل کرک تو پوشه Bin هم موجود نیست !
ببینم عادت نداری تاپیک ها رو از چند تا پیج قبل بخوانی یا لااقل 2 3 تا پست جدید قبلیت رو بخوانی؟نقل قول:
منم دردم همین بود دیگه مگی خانوم لطف کرد جواب داد!!!!:31:
نه عادت ندارمنقل قول:
یعنی حوصلم نمیشه:21:
حالا جوابش چی بود ؟:31:
1.شما کدوم پک هارو نصب کردین ؟ Ambitions . Late night . فقط شهر دارن ولی Out door living رو نصب نکردم که ببینم ...شما په جوری 3 تا شهر دارین؟؟نقل قول:
2.اره میشه میون شهر ها جابه جا شد ولی نه اونجوری که اسباب کشی کنن . شما باید اول اون خونواد رو با خونشون سیو کنین بعد برید داخل اون یکی شهر و خونشنو توی یک زمین خالی دوباره درست کنین از طریق همون سیو . همین
3.شما هر پکی رو که نصب می کنین هر چیز جدیدی که روش اضافه شده کنارش شکل و لوگو اون پک میاد ... حالا مثلا شما پک late night با high end loft با ambitions رو نصب کردین . وسایل هایی که بهش اضافه شده هر کدومشون کنارش لوگو اون پک میاد مثلا lcd که توی high end loft هست کنارش لوگو HEL میاد ( چی گفتم :18: )
من این فایلی که مگی دادو دانلود کردم ولی هنوز سانسور داره؟{را ؟ من چی کار کنم؟؟؟
نقل قول:
من اگه خدا بخواد امشب پک آخری که 2 روز پیش اومد رو دن کنم میشه این پک ها + یک سری وسایل اضافه و 1 شهر
که میشه 4 تا شهر
میخوای برات عکس بزارم من الان 4 تا شهر دارم که میتونم داخلشون زندگی کنم
The Sims: Medieval رو هم پاکش کردم داغون بود بابا:13:کد:The Sims 3: The Game
The Sims 3: World Adventures
The Sims 3: High-End Loft Stuff
The Sims 3: Ambitions
The Sims 3: Fast Lane Stuff
The Sims 3: Late Night
The Sims 3: Outdoor Living Stuff
The Sims 3: Generations
The Sims 3: Town Life Stuff
The Sims 3: Complete store
The Sims 3: Escape to Barnacle Bay
Riverview City ADDON (Extra City)
Extras
یعنی تو دیگه ختم هر چی گشـــــــــــــ........نقل قول:
شرمنده ها !!
برو 2 تا پست بالاتر بخون منم حال ندارم نقل قول کنم برات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (دیگ به دیگ میگه روت سیاه )
من این فایلی که مگی دادرو دانلود کردم ولی بازم سانسورش هست من چی کار کنم سانسورش بره ؟کمک!!!
داداش دمت گرم خیلی حرفه ای هستی
اینا چین دیگه از کجا گیر اوردی؟
The Sims 3: Complete store
The Sims 3: Escape to Barnacle Bay
Riverview City ADDON (Extra City)
Extras